• ity
    Nekem úgy rémlik, hogy lépcső feletti részre is jöttek a sugarak, de azért nem esküdnék meg rá.
    Egy próbát megér, köszi, megnézem mégegyszer. Jó lenne végre végigmenni teljesen a gamén.
    Egyébként attól tartok, hogy a summonok fognak lent maradni és nem jön fel Talkine sem. Nade majd kiokoskodom, hogy bemegyek summonok nélkül és csak a lépcsők tetején idézem meg őket. Igaz, úgy már csak 2 farkast tudok, mert skilles ruhákba öltözve szoktam idézgetni őket, hogy 3-at tudjak, meg a szintjük is jobb 18-ason, mint 15-ösön, de majd megoldom vhogy :)

Az elementalistában meg azért bízom, mert a gólem jól állja a sarat. Normal Typhon meg se tudta sebezni, se fizikailag, se elementálisan. Igaz rá is gyúrtam rendesen. Nem is tettem eddig semmire pontot csak a cold-ra meg ami növeli a cuccost, azok vannak kimaxolva, meg a gólem összes skillje (de az még nem maxos mindegyik). Szóval epic-en meg legendary-n kíváncsi leszek, hogy bírja majd a gólem feltartani a tömeget. Még a Storm Nimbus-on gondolkodom, hogy legyen-e mert nem tudom, hogy amit az kasztol (az Eye of the Storm) plusz jégsebzést megadja-e az én varázslataimra is vagy csak közelharcra érvényes. Kimaxolva az is 50%-ot dobna a jégsebzésemen, ami így is brutális már, hiszen normal Typhon 10-20 mp alatt szétesik tőle. Ha nem kell félrelépni a tűz miatt amit fúj (mert azért azt sajna nem bírja ki a karim) és csak üt, akkor egy nekifutásra le lehet szedni a fickót (pár üveget inni kell persze azért).