• Shockwave
    Nem tudom, nekem soha nem dobtak el Typhon, Hades vagy a telkinek annyi unique cuccot mint amiket az Overlord barlangban találtam. Ott minden egyes alkalommal vmi kék vagy lila esett ki. Toxeus pedig egyszer tudott megölni (Epicen megyek le oda amúgy), ha tudod hogyan bánj vele, nem nehéz. Az Assassinom egy Lethal Strike-al plusz pár ütéssel le tudja csapni, a Ritualistommal le szoktam bénítani (erre van 2 Dream képesség is) aztán a farkasok szétszedik.

Félreértettél amúgy, Epicen tolom már a kb. 50. szintű Assassinommal, én a mérget nem a sebzése miatt javaslom, hanem a Mandragóra (Mandrake) és a másik kiegészítő képesség miatt, ami egyrészt rendkívüli módon lelassítja az ellenfeleket, másrészt nagy % eséllyel összezavarja őket. Assassinnak ez létszükséglet a nagy mob-ok szétzilálására, másképp hamar lecsapnák. Egy War Wind körtámadással szépen megzavarod/lelassítod őket, utána lehet egyesével lekaszabolni mielőtt magukhoz térnek.
    Assassinnak amúgy tökéletes fegyverek a speciális zöld Katanák, amit csak a tigris-emberek dobnak el néha a III. felvonásban. Nagyon jó értékeik vannak, és átalában +25-30% Attack Speed bónuszt adnak. Egy életerőelszívó-relikviát (Anubisz haragja) szoktam beléjük rakni, a másik kézbe pedig egy Lila kardot komoly Piercing/Bleeding sebzéssel.