Shockwave#21198
Amúgy ez a -100% Recovery elég cheat-szagú. Én nem is nagyon találtam ilyen cuccokat, ha igen akkor is amulettek amikhez főleg mágia képesség kell hozzájuk alapkövetelményként ami harcosoknál sose lesz elég magas. Meg nem hinném hogy a játékot így készítették hogy ez elérhető legyen, direkt van egyes nagyon durva képességeknek komoly újratöltési ideje, másképp túl erősek lennének. Nature-ben azért néha használom azt a skillt ami jelentősen lerövidíti az újratöltést, de csak végszükség esetén.
Amúgy akik "farmolnak" - nem érdemes Typhont (nem volt ő titán amúgy soha, ez az amúgy mitológialaig nagyon korrekt játék egyik nagy tévedése) vagy Hádészt öldösni halomra, nagyon ritkán dobnak el kék/lila cuccokat. Helyette, az Overlord barlangot csináljátok meg - van szerintem akkora kihívás néha mint Typhon.
Aki nem tudja hogyan - Először is, Hádészt kell legyőznötök újra és újra, akármilyen nehézségen, véletlenszerűen ő dobhatja el a kulcsot. Az 'Overlord' nevű tárgy olyan mint egy kis teknős, lila színű ha Alt-ot nyomsz. Nekem nagyon sokára dobta el Hádész, másoknak már elsőre, teljesen random. Ha megvan, menjetek el Rhodoszba, sétáljatok ki a városból és tartsatok északra a fal mentén, hamarosan találtok egy jól elrejtett vasrács-kaput, a kulcs nyitja. Ez egy vicces bónusz-dungeon, ahol különféle szörnyek vannak a fejlesztők neveit viselve. Azért ne becsüljétek le őket, főként Toxeus az aki akár két ütéssel megölhet, Epicen főként. Ha mindegyiket kinyírtátok, kinyitható a láda az utolsó teremben, és abban MINDIG van vagy zöld, vagy kék vagy lila cucc is. :)