23078
  • Shockwave
    Amúgy ez a -100% Recovery elég cheat-szagú. Én nem is nagyon találtam ilyen cuccokat, ha igen akkor is amulettek amikhez főleg mágia képesség kell hozzájuk alapkövetelményként ami harcosoknál sose lesz elég magas. Meg nem hinném hogy a játékot így készítették hogy ez elérhető legyen, direkt van egyes nagyon durva képességeknek komoly újratöltési ideje, másképp túl erősek lennének. Nature-ben azért néha használom azt a skillt ami jelentősen lerövidíti az újratöltést, de csak végszükség esetén.

Amúgy akik "farmolnak" - nem érdemes Typhont (nem volt ő titán amúgy soha, ez az amúgy mitológialaig nagyon korrekt játék egyik nagy tévedése) vagy Hádészt öldösni halomra, nagyon ritkán dobnak el kék/lila cuccokat. Helyette, az Overlord barlangot csináljátok meg - van szerintem akkora kihívás néha mint Typhon.

Aki nem tudja hogyan - Először is, Hádészt kell legyőznötök újra és újra, akármilyen nehézségen, véletlenszerűen ő dobhatja el a kulcsot. Az 'Overlord' nevű tárgy olyan mint egy kis teknős, lila színű ha Alt-ot nyomsz. Nekem nagyon sokára dobta el Hádész, másoknak már elsőre, teljesen random. Ha megvan, menjetek el Rhodoszba, sétáljatok ki a városból és tartsatok északra a fal mentén, hamarosan találtok egy jól elrejtett vasrács-kaput, a kulcs nyitja. Ez egy vicces bónusz-dungeon, ahol különféle szörnyek vannak a fejlesztők neveit viselve. Azért ne becsüljétek le őket, főként Toxeus az aki akár két ütéssel megölhet, Epicen főként. Ha mindegyiket kinyírtátok, kinyitható a láda az utolsó teremben, és abban MINDIG van vagy zöld, vagy kék vagy lila cucc is. :)
  • Bhalage
    marmint kek itemekre, fegyverekre gondoltam
  • Bhalage
    lvl20 kornyeken nem eddig szinte cska ilyen rogue cuccok estek : ) elraktam oket, amdj lehet inditok egyet kesobb
  • Shockwave
    Csodakalap - a Conqueror (Warfare/Defense) az egyik legkeményebb kaszt, a pajzs egyrészt szépen blokkol, másrészt nagyon durvák és nagy %-os eséllyel bejönnek a passzív pajzsos támadások, van vagy 3 féle és maxra felnyomva asszem 16% eséllyel jön be mindegyik egy támadásnál. Fő támadásnak meg ott van az Onslaught. Nekem ugyan nincs ilyen karakterem de egy haverom többet is végigvitt Legendary-ra, és esküszik rá.

Amúgy látom nagyon lenézik itt a Nature fát, pedig szerintem nagyon ütős, igaz főként Epic-en/Legendaryn lesz az. Én Ritualist-ot (Dream/Nature) vittem, petekre építő kaszt, farkasok, nightmare, nimfa. Kevesen tudják, de ha 20-as szint felé viszed fel a farkasok képességét, amit pár Artifact/amulet segítségével simán megtehetsz, akkor kettő helyett 3-at idézhetsz meg. Normál szinten az V. felvonásra kicsit már gyengék, de Epicen és Legendaryn brutál erősek, másodpercek alatt széttépnek bármit, míg én csak sétálok és felszedem a cuccokat. A karakterem igazából csak a peteket gyógyítgatja ill. néha egy-egy keményebb ellenfelel lebénít Phantom Strike-al vagy Distortion Ripple-el. A Nightmare pedig az egyik legszívósabb kedvenc, 99%os dodge-al szinte senki, még Typhon vagy Hádész is alig tudja leütni, így jó tank. Plusz, nagyon kellemes bónuszokat ad a lényeinkek (élet és mana regeneráció) és össze tudja zavarni az ellenfelet.
    A kedvenceken kívül a Heart of Oak aurát ill. a Dreamből azt a Stance-et ami %-os életerőelszívást ad fejlesztettem.

Ami még nagyon erős kaszt, az a dual wield Assassin (Warfare/Rogue). Méregre, Calculated Strike-ra és persze a kétkezes képességekre kell rakni, és brutál gyors fegyvereket kell használni. Lethal Strike meg a boss-ok ellen jó. Villámgyorsan tud ölni. Egyetlen hátulütője hogy a sok szúró/méreg/vérző sebzés semmit se ér élőhalottak ellen, így mindig van egy váltó-fegyverzetem ellenük ami bónuszt ad élőhalottak ellen. Valamint, a HP és a páncél kevés, így sokat kell ellenféltől ellenfélig futkározni és kikerülni az ütéseket, de hát ettől lesz érdekes a játék.
  • Cortinaar
    Igen, Briganddal Titant (de a többi bosst is) piszok gyorsan le lehet vadászni. Természetesen íjjal hatékonyan lehet gyakni, de én közelharcra gondoltam. Ott pedig a brigand kicsit lassabban öl, mert nincs tömegpusztító skillje. Mondjuk nyilván íjat használnék én is tömeg ellen.
    1.3 patch előtt nagyon jók voltak a "betrayer" nevű fegyverek, mivel azok lekapták az ellen resistjét, így olyan, mintha folyamatos study menne minden ellenfélre úgy, hogy nem kell skillt használni. Persze azokból is volt erősebb, gyengébb. 1.3-nál kikerült a játékból, mert túl erős volt.
    Azért csinálj egy 100 reces Divinert aurákkal, és PS-el öld végig Titánhoz vezető utat, majd Titan-t is. Én is csodálkoztam, hogy mennyire jó. És olyan cuccaim vannak, hogy az ellenállásom is majdnem 80 az összes. Mondjuk ami nekem gondot szokott okozni, az az, hogy a intelligenciát fel kell nyomnom eléggé, hogy az archmage claps-ot fel tudjam venni.
  • yc1980
    Üdv,

alapjáték fel,patch rá,majd az IT utána fanpatch és mehet a móka!:)
    bár lehet ezt bolondítani, mert pl 1.30-ig benne voltak a zöld áruló suffix-es fegyverek :) ez a suffix %-osan csökkenti az ellenállást,és masszív %-os converted to heath.. mondanom se kell igen durva!:) ezt a suffixet az IT-ben kivették :S
    Szóval lehet mókázni !:)
    Miután fenn van minden, próbálkozhatsz modokkal,de óvatosan, mindent a megfelelő mappába másolva.. xmax,achilles,über,lilith :)
    Ha titan run legenden lándzsával és pajzzsal akkor brigand...az elötte lévő mobokat íjjal darabokra lövöm..a titánnak meg neki megyek lándzsával és pajzzsal !:)
    art of the hunt,blade honing,call of the hunt...study prey.. 1 gyors tahe down,majd 2-3 lethal strike,ha kell akkor 1 study még közben 100 recce. 1 titán max 3-5 mp :)
    a take down-ba az a jó, hogy gyorsan odaszalad,és lezúzza kezdésnek a titán Hp-jának a 20%-át, cuccok szerint 2-3 lethal strike és fekszik is :) ha megvan a harci jelzés aura,akkor akár 1-be is belefeküdhet:)
    A harbinger azért jó,mert ha 2 fegyvernél minden bónusz bejön..akkor nagyon szép kis sebzést ki lehet hozni belőle a PS-nél !:)
    és erre matematikailag minden 3-4-nél van esély :) viszont a harbinál fontosak másodlagos ellenállások,és a gyors sebesség:) és a converted to health... imádtam azzal kaszabolni !:) ancestral horn,zászló,és phantom strike:) feküdtek is rendesen, a triumph kb hasonló, mint a spirit ág hasonló aurái !:) és ugye ott van meg a közös trace,ami szintén csökkent...és az 1.30-ból áthozott áruló suffix-es cuccok !:) én csak azt sajnálom, hogy a warfare-nél nincsenek állandó petek,csak időlimites :S

• Csodakalap
    Gondolom a pajzs nem fogja fel a magic sebzésket?
    És amugy hány másodpercenként blockol megfigyelte már valaki? És sztetek mennyire hatekony egy jó pajzs, aminek magas a blockolása?
  • Cortinaar
    Próbáld ki a Divinert 100 reccel és Phantom Strike-al.
    Nyomj egy Titanrunt!!!
    Jó, persze íjász is más, de én közelharcban hasonlítom össze a karaktereket, s egyelőre csak a lándzsa+pajzs kombóval.
    Kipróbálom a 2 fegyveres technikát is, de a lándzsa+pajzs pársításban az a jó, hogy a pajzs blokkolja a rád zúduló nyílvesszőket is...
  • Viki963
    Helo. Kb 1 éve játszottam a játékkal, azóta újra lett telepítve, és már nemtudom mit csináltam, hogy elinduljon. Örülnék ha valaki tudna segíteni:) Szóval. Feltelepítettük az alapjátékot és az immortal throne-t, be is lép, de ekkor kiírja, hogy update-elni kell a titan questből valamit (gondolom a régi fájlokat). Ok-ot nyomunk, bejön egy kis patchablak szerűség, de hibát ír ki, majd visszaugrik a játékra, ugyanazzal a kiírással. Ha Cancel-re kattintunk, akkor kilép. Régen is ez a probléma volt, de akkor valahogy megtudtam oldani, de mára már nem emlékszem:/ A sima titan quest nincs crackelve, 1 patchet raktunk (lehet nem jót, és az gond?), mert mást nem enged. Volt itthon régről kb 10 patchfájl, ugyanolyan hibát ír ki, mint az immortal throne-nál.:/ Régen azt hiszem a torrentoldalon volt a megoldás, de levették (nem eredeti, igen, ezért nem kérek kritikát, köszönöm:) )
  • yc1980
    üdv,

defilerrel feljebb lehet venni a drop rate-et,úgy tán még izgalmas marad:)
    a lich-be az aj ó, hogy százalékosan veszi le a HP-t ezért ajánlott bossokhot!:) egyet lő,és hopp a titán Hp-jnak harmada eltűnt!:) ráküldesz még 1 outsidert,az is leszedi a maradék 1harmadát,és a végén odamész belerúgsz egyet, s meg is halt!:)
    akkor a minibossok,bár szerintem nem is annyira minik !:)))
    a hydra act1-ben van spárta előtt a mocsárban...csak legenden :S
    Talos,személyes kedvencem Knossos-ban van Epic szinten,a minotaurus előtt,el sem lehet téveszteni :)
    Manticore act 2-ben van 1 barlangban a piramisoknál :)
    és a Dragolich act3-ban van a végefelé a havas hegyeken túl !:)
    a hydra kivételével,mindegyikkel találkozhatsz már epic nehézségi szinten !:) xmax-ban harmad magukkal !:) 3 manticore kemény kihívás azért pierce resist nem árt hozzá :)
    mobok ellen márpedig a hunter ág a legjobb :) 1 lövéssel akár 20-30 ellent is le lehet szedni..átlyukasztó nyílvesszők,és a repeszek segítségével !:)
  • Cortinaar
    Ha megvan a -100 rec, akkor ahogy NeRo írta, folyamatosan tudod tolni a skilleket, pl. Lethal, Phantom Strike, Take Down, Shiel Charge, stb..., ami kb. megháromszorozza a karaktered hatékonyságát, csak győzd manával. Érdemes gondoskodni a megfelelő manáról és manaregről.
    Pokoli gyorsasággal gyakod a mobokat, akkor is, amikor 20 mob jön rád, akkor is, ha bosst támadsz!
  • Cortinaar
    Lich-t mindenképpen fejleszd, mert leveszi a mobok, bossok HP-ját, ami elég jó...
  • Cortinaar
    Szia NeRo!

Soha egyetlen cuccot sem adtam úgy a karaktereimnek, amit ne találtam volna játék közben. Olyat szoktam csak csinálni, hogy egymásnak átadogatom a táp cuccokat, így, ha új karaktert csinálok, akkor már nem kell keresgélni. Kicsit meggyorsítom a fejlődést. De így is izgalmas a játék, főleg Lilith, mivel ott amúgy is erősek a lények. Hidd el, hogy össze lehet gyűjteni a 100%-rechez a cuccokat, de az is biztos, hogy én még a megjelenéskor kezdtem el játszani vele, s akkor még a bossok is sokkal nagyobb %-ban dobálták a kék és lila cuccokat. Pl. most 10 Titan leölésekor sokszor nem is kapok még csak zöld cuccokat sem, nemhogy lilát, régen, meg szinte mindig dobott. Emlékszem, hogy régen, talán 1.2 patch környékén legenden nem is dobtak a bossok kék cuccot, csak lilát, most meg sokszor előfordul.
  • szaky06
    Sziasztok!

Tudna nekem valaki abban segíteni hogy a minibossokat hol találom ( Hydra, Manticore..... ) már teljesen elfelejtettem ( Régi karimat vettem elő újra és nem csak a Hyrdát akarom farmolni ) .
  • NeRo31
    http://www.windestal.com/titanquest/mostwantedmis.php
    itt egy érdekes link!
    Azt mutatja h milyen eséllyel dobálja a zöld cuccokat az enemy!És,hogy hol kell farmolni!Azt is mutatja milyen eséllyel adja a zöld cuccok tulajdonságait!
  • Csodakalap
    u akkor masterizben naon megeri a burninges tactika. durva sebzeseket ossze lehet vele szedni.
    A vampir viszont kisse gyengecske.
  • NeRo31
    Igen vágom,h eredetileg másféle kariknak való!:)
    Nekem is van olyan Archmage's Clasp-om amelyik 45% rec-es +45 attack speed!

life leech-et nem növeli az inteligencia!A burninget igen mivel az tűz sebzés!
  • Csodakalap
    life leechhez hozzámegy az intelligencia? és a burninghez?
  • Csodakalap
    hehehe
  • yc1980
    gyerekek :)
    kihívást akartok?:)
    akkor fan patch+Übermod+Lilith+max insane legenden !:)))
    még a 100 reces Diviner is szenved :)
  • yc1980
    Csodakalap...
    nem :)
    csak a converted to health-esek :)
  • Csodakalap
    Egyetértek Néróval. Én sem szoktam átadni tárgyakat , a kariaimnak. Elveszne az élvezete a tárgyak megtalálásának, és könnyű lenne a játék.
    Sőt mostanában már az a quest számomra, hogy kevésbé tápos, de filinges kaszt kombinációkkal próbálok, magas nehézségen játszani, minden segítség nélkül.
  • yc1980
    Üdv :)
    Nero azért remélem tudod, hogy az egyikhez 400+ int kell a másikhoz 400+ dex:)
    s hogy ez ne okozzon gondot annyira, ajánlom ezt a páncélt :)
    http://www.gamebanshee.com/cgi-bin/search/banshee_search.pl?_layout=TitanQuest_Items_Page&_cgifunction=search&TitanQuest_Items.id=106

a recharge-ok csak útmutatóak, mivel ezen értékek lehetnek többek is 47%-os trackers hoodot is láttam már!:)
    egyébként 100 reccel szinte minden karakter brutális,csak győzni kell energiával:) colossus formban PS-t nyomatni 100 reccel az ám a móka!:)

a brigandnak meg van tömegpusztító skillje..de azt csak íjjal tudod használni!:)
  • Csodakalap
    Srácok a life leech álltal sebzett damage, az megadódik e hpban az alkalmazójának? Meg lehetne figyelni, csak naon picik a sebzések amit okoznak es ezert a tömegben nem naon latom meg.
  • NeRo31
    http://www.gamebanshee.com/cgi-bin/search/banshee_search.pl?_layout=TitanQuest_Items_Page&_cgifunction=search&TitanQuest_Items.id=357

http://www.gamebanshee.com/cgi-bin/search/banshee_search.pl?_layout=TitanQuest_Items_Page&_cgifunction=search&TitanQuest_Items.id=265
    Ezek a legjobb minusz recharge-s cuccok,bár ezekkel csak legenden fogsz találkozni!
  • Bhalage
    ja! na ilyen targyat meg nem is nagoyn talaltam, de erdekes , hogy ezt is lehet csokkenteni ez poen!
  • NeRo31
    rec=recharge azaz újratöltési idő!A képességek újratöltési idejét csökkenti a -recharge!A 100% rec azt jelenti ,hogy nincs újratöltési idő,gyakorlatilag egyfolytában használható az összes képesség!
  • Bhalage
    mi az a "rec" ? :D
  • NeRo31
    Nem tudom de "tiszta" játékkal nem nagyon lehet elérni 100%rec-et!
    Tq defilerrel kipróbáltam h berakok mindenféle tuti cuccokat,de nem igazán kötött le!Szerintem csak úgy van értelme a játéknak ha azokat a tárgyakat használod amiket a a karid talál!Nehezebb ugyan a játék de pont az a lényege!
  • NeRo31
    45.000 aranynál maximalizálva van 1 pont levétele!
    Epicre ha minden sárga és zöld cuccot gyűjtesz akkor kb. 15 milla aranyad lesz abból pedig röhögve kifizeted!
  • Csodakalap
    ezt mondom en is. plusz ezzel lehet a legmagasabb alap skill-aurabol osszeszedett sebzes felfogast is összeszedni. még azon gondolkozom h nightmaire lich tapolasat fejlesszem e.
  • Terensz
    És a 4. újraindítás után hány millába kerül 1 skillpont levétele?
  • Cortinaar
    No, kipróbáltam a Brigandot, Bone C-t. Hát Brigand több ellenfél ellen nem valami jó, mert lassan öl, mivel nincs tömegpusztító skillje. Viszont Titant 3 ütésből leöltem vele, nagyon durva volt, többivel jópár ütés volt. BoneC meg általánosságban nem rossz szintén, de akkor már jobb a Diviner. Természetesen mindezt 100 rec, pajzs+Lándzsa kombóval.
    Diviner maradt az ász, mivel az mindenhol megállja a helyét, s piszok könnyű vele a játék. A Dreamkillert még kipróbálom, mert az tömegpusztító is lehet a PS miatt illetve a ott van a Lethal bossokra.
    Diviner még azért is jó, mert a lich mindig lefoglalta a bossokat...
  • Cortinaar
    Sziasztok!

Elég sokat játszottam TQ-val, főleg lándzsás+pajzsos karikkal. (Warden, Corsair, stb...)
    Csodakalp adott egy ötletet, gondoltam kipróbálom a Dream+Spirit (Diviner) kombót harcosnak. Gyerekek, ez nagyon durva. 100 recesben megcsináltam Wardent, Corsairt, Haruspexet, Templart, és persze Divinert.
    Adatra leggyengébb a Diviner, de a mobokat és a bossokat is olyan lazán öltem vele, hogy csak ámultam. Valószínű, hogy a spirit ág aurái miatt van az, hogy piszok gyorsan megbontom vele pl. Titant is, s 10 fős mob csoportokat is szinte csukott szemmel gyaktam. Természetesen bal gombra be van téve a Phantom Strike, ami nem csak a sebzés miatt durva, hanem a stun miatt is. Hozzám sem szagolnak a lények, s ha kicsit lemegy a HP-m, egy ütés, s maxon van. Természetesen 100 reccel a fentebb említett karakterekkel sem volt nehéz, de sokkal nagyobb odafigyelést igényeltek, s volt, hogy hiába volt 14K a DPS-e valamelyiknek, lassabban bontottam le Titant. 6600 DPS-e volt Divinernek, mégis iszonyú gyorsan öltem vele. Nem beszélve a Lich-ről, mivel, ha gond lenne a bossoknál, jön, s egyedül leszedi a Hp felét.
    Kipróbálok még két karaktert, nevezetesen Brigandot és Bone Charmert. Viszont egyiknek sincs tömegpusztító skillje, legalább is olyan, mint a PS.
  • NeRo31
    a lich king-re azért nem raktam pontot,mert azt ugy szoktam megidézni,hogy leveszek annyi pontot a többi skill-ről amennyivel kitudom maxolni,kb 60 pontot!Megidézem azt visszateszem a pontokat!Így max lich king-gel mászkálok és nem köt le egyetlen pontot se!Monjuk jó sokba kerül meg ha kilépsz vagy kinyírnak újra kell rakosgatni a pontokat de így is megéri,hogy egy csomó pontot máshova tudsz használni!Egyébként csak epic-nél meg legenden érdemes ezzel próbálkozni!
    Mondjuk a necrosis-ra elég lehet 1 pont is ha nincs olyan sebzésed amire hatna az aura!Ja a battle rage-t kihagytam,de arra is elég 1 pont!
  • Bhalage
    koszi a tippeket, ugy erzem megint ejszakaba nyulo jatek lesz este
  • yc1980
    még 1 dolog :)
    az erő nagy mértékben növeli a összesített sebzést harcosnál :)
    a dexterity meg az OA,DA értékeket és a szúrósebzést...azonban mint láthattad a kardok sebzésének csak elenyésző része a szúró..így igazából a dex az íjásznak fontos,vagy a dárda+pajzs kombónál!:) 2 kezes harcosnál egyértelműen az erő dominál...a dex csak a cuccok miatt kell inkább, mondjuk azért 2-300-as OA,DA-val nem "illik" mászkálni legenden, mert 1 kis pók is akkora kritet üt rajtad, hogy csak nézel !:)
    Az ellenállásoknak igazából majd epicen,és főleg legenden lesz nagy szerepe,ott már azokra is figyelni kell !:) és még 1 dolog a kábítás ellenállás..nagyon kellemetlen, mikor épp benn vagy a tömegbe,és elkábítanak 2 másodpercre...no akkor ott be is fejezted,és mehetsz a hulláért !:)
  • yc1980
    Üdv,

a necrosis-ra és a hamstring-re én nem szoktam tenni, mivel nem nagyon támadok se bleeding,se vitality damage-vel a lassítást meg megoldom aurából,vagy cuccból !:) no meg a battle rage-re 1 pont szerintem kötelező, azért a +50% OA nem piskóta,és elég gyakran bejön :) így nyerhetsz még 13 pontot :) Mondjuk én azért a lich kinget nem hanyagolnám ennyire, mivel az egyik legjobb pet a játékban,nem csak bossok ellen !:) No emg azrét a dark convenant is ad elég szép rendesen sebzést,és nőveli az energia regenerációt !:) a többivel kb én is egyetértek !:) még annyi,ha teheted akkor szerezz majd damage converted to health-os cuccokat,zöldeket, fegyvereknek :)))
  • NeRo31
    Mivel harcos karid van egyértelműen az erőre kell rakni a pontok java részét,életerőre vagy energiára felesleges rakni pontokat,azokat majd tárgyakból növeld fel!A lélek mastery ága egyébként is ad valamennyi energia pontot!Inkább legyen nálad több poti!
    10 pontból úgy rakd,hogy 7 erőre 3 ügyességre!kb. ilyen legyen az aránya!
    Ez harcos karira igaz!Mondjuk egy vadásznál 5-5 lenne az arány!varázslónál meg 9 az inteligenciára és 1 az ügyességre!
  • Bhalage
    igen, azon vagyok, tegnap raktam az elso pontot a Cross Cutra...

nekem a battle standard is szimpatikus en arra is raktam par pontot, azt sjnalom, hogy en meg igy is picit soknak tartom amig ujra feltoltodik, de ha egy nagyobb csapatot kell agyonvagni, akkor mindig leteszem :D

raktam meg 1 pontot a battle rage-re ha az beproccol azzal is bazinagy retaliacio van..

lvl20: most egy zold slow macevel tolom (40-50koruli alapsebzes)
    meg egy kek izevel (balta es sarlo keresztezodese) hu nem emlekszem a nevere..
    az atlag mobok 1 utesbol fekszenek. az onslaught gyorsan feltolt aztan irtas van ^^

ja és még hulye kerdes:
    -milyen statra erdemes koncentralni?
    én most foleg a hp>str>offensive>energy ilyesmilyen cuccokat preferalok,
    resisteket nem nezem, ha van akkor van...
    a %hp/energy visszatoltes eleg gyenge, de nem tudom, ha arra erdemes-e cuccolni vagy potizni erdemes (mindig van nalam 25/25 poti kb)

- szintlepeskor a pontokat vagy 10 szint ota nem is tettem fel..
    a sebzes mertekebe beleszamit egyaltalan, vagy csak oda szamit, hogy milyen cuccot tudjon felvenni...

esett jopar szamomra hasznalhatatlan kek item, azokat elraktam hatha inditok kesobb majd valami caster tipust...