Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a drop kicsit érdekesen mûködik sztem.

a monster specifikus itemeknek és a legtöbb "tucatitemnek" van szürke, fehér, sárga, zöld verziója. Mikor egy srga vagy zöld item kiesik a Suffixének is % esélye van sztem. Pl. kiesik egy zöld axe aminek nincs semmi egyéb tulajdonsága, csak "15-30 fire damage" és mondjuk "+15% fire damage" (most csak mondtam vmit). Az ilyen itemek sokkal többször esnek mint a "használhatóbbak", amin értelmesebb és hasznosabb bónuszok vannak. Ez nekem csak dropmod után tûnt fel.

Valóban, ha túl nagy a drop chance akkor már nem csak ezek esnek, hanem minden amit a monster dobhat fehérben (pl. mellvért stb) minden zöld verzióban fog kiesni.

Most lehet hülyeséget mondtam de nekem ez jött le mikor dropmodoltam
Arra van vmi lehetõség, hogy olyan MI dropokat tegyen valószínûbbé az ember, amik nem a legjellemzõbbek egy adott monsterre?

Pl. Troglodyteok mindig Folgot, Melinoek Kythonion Spikeot, Anouranok Mbutit és Bramblewood Bowt,... dobnak, ha fentebb veszem a drop ratet, ha csak zöldeket állítok be, akkor szinte egyáltalán nem potyog ilyesmi sem, és ha szükség lenne pl. egy jobb Batrachos Greaves-re, vagy Stonebinderre,... az nagyon ritkán esik.

Gondolom Vasziszdasz válasza úgyis az lesz, hogy miért nem szedem le akkor a játékot, de sajna nincs idõm ennyit játszani vele.
pluhi
Az elsõ verzió.
A méreg hogy mûködik pontosan? Mert nem egyértelmû. Ha azt írja 6 Sec alatt 200 méreg sebzés, az azt jelenti, hogy 6 sec alatt sebzi be ezt a damaget, vagy 6 secig, minden másodpercben 200at? Elõre is köszi a választ.
pluhi
Ennyire nem egyszerû kérdés szerintem, fõleg ha nem csak fizikai DPS van a képben.
Ajax +6%HP, +39% lassitás/kábitás resist, 18% elementál resist bónusz
nagyon jó defenziv cucc.
Másik kedvencem a Viny Growth, csúnyán megdobja a HP regent, fõleg ha van erre skill is.
Amúgy sok esetben az Ares egyértelmû választás, mivel azon lehet +15% attack speed, a Heraclesen nem.
Pont a témához kapcsolódik a következõ kérdés is:

Zöld karvértbe melyik relicet éri meg jobban beletenni, herakles' might, vagy rage of ares? A 15% eséllyel bejövõ plussz 450 dmg és 3 sec skill disrupt jól hangzik, de egy normálisnak mondható as esetén tényleg jobb, mint a fix +36 str? Pl. hale prefixes karvédõ esetén még az is dob rajta egyet.
Mindenképp gyorsaságra kell menni, azaz DPS, nem pedig ritka de nagy ütésekre, mert minél többet ütsz, annál többször jönnek be a %-os esélyû skillek, pl. volley, ami további extra damaget eredményeznek.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

pluhi
Ez normális, mindig kútnál fejezd be a ticsungot és onnan mehetsz tovább legközelebb.
Öhh megint én ^^ Megy minden, csak már régebben is volt olyasmi gond, h ugye van olyan rész, hogy Mentés (ha megnyomjuk az escape-t és bejönnek azok a menük). Hiába nyomom meg ha vhol pl sík terepen vok, újból visszalépek, az élesztõkútnál találom magam, farkasaim eltûnnek, mintha meghalnék, ráadásul a szörnyek is újra megjelennek. Ez Spártánál volt gond, mivel azt a nagy kentaurt félórámba telt megölnöm, és másodszor már nem nagyon volt kedvem, de sikerült elfutnom elõle. Ez normális és nem mûködik ez a funkció, vagy csak megint nálam szarakodik? Remélem érthetõ😄
pluhi
A nagy átlagsebzésû lassú fegyverek egy dologra jók, jól agyonverni magad mikor sebzést vernek vissza<#vigyor>.

Amúgy nyilván DPS. Az átlagsebzés önmagában nem mond sokat, mert kell mellé a támadási sebesség is, hogy na mi legyen belõle? DPS. Teccikérteni.
na ez igazán fogós kérdés.

ha a damage nõ akkor nõ a DPS is, ellenben fordítva nem feltétlenül igaz, mert pl. fast és very fast fegyókkal sokkal kisebbet ütsz viszont a DPS sokkal nagyobb lesz

a jóég tudja 😄
Rolly
1 kérdés mire menjek inkább,az átlagsebzésre vagy a dpsre? (damage per second) thx

Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.

Sikerült! Újra feltelepítettem, úgy ahogy mondtátok, semmi javulás :S Aztán megpróbáltam apa gépén, peersze, ott engedte updatelni! Átmásoltam mind2 mappát, az egészet, és nem kéri az update-t, mûködik! Talán csak annyi történt, h be kell mountolnom, anélkül nem mûködik. De ez igazán semmidolog, 2 mp... Köszi szépen mégegyszer 😊
Nagyon szépen köszi mindkettõtök válaszát, mindjárt indulok törölni a játékot 😊 Eddig csak C-m meg D-m volt, most szerelte be apa az F meghajtót, és a D-re telepítettem (a C-n nincs hely xD) Majd írok fejleményt😊
megelõztél 😊
szerintem valamit a telepítésnél rontasz el. Leírom hogy kell telepíteni ill. nekem hogy van, hátha az segít valamit.

Szóval :

- Titan Quest telepít. (nekem "F:\Titan Quest" helyen van)
- Immortal Throne install (nálam "F:\Titan Quest Immortal Throne")
- ha kész : a kieg könyvtárjában a Patch almappából futtatni a patchet
- elvileg ezután el is indul a játék, még crackelni sem kell (nem tudom hányas daemontól)

A lényeg hogy EGYMÁS MELLÉ telepítsd a játékot (tehát ne ugyanabba a mappába) lehetõleg ne oda ahová alapból fel akarja rakni mert olvastam olyat valahol hogy valakinek úgy sem ment.
pluhi
Haveromnál is volt ez, semmilyen update nem sikerült az istennek se. Elvileg szûz install kell, hogy az update ne dögöljön be, de sokszor az sem segit.
Takarits le MINDEN TQval kapcsolatos dolgot. A játék könyvtárait mindkét helyrõl, registryben maradt szemetet is. Utána installáld a TQt, majd egybõl az IM-et. Inditás után jön a frissités része, ha itt leakad, gondban leszel. Registryben lehet csekkolni, hogy jók-e az elérési utak (per jel ne legyen a végén egyiknek se). Valami manual install módszer lenne talán a legjobb megoldás ilyenkor, csak franc tudja milyen fájlokban turkál a frissitéskor.
Amúgy havernál úgy oldottuk meg, hogy a másik gépérõl (ahová gond nélkül feltelepült) átmásoltuk az egész hóbelevancot és a registryben átállitottuk a sima TQ verziót 1.30-ra. Igy már nem akart többé frissiteni és az átmásolt fájlokkal ment simán.
Hogy az updater miért akad ki, igazából senki nem tudja, általában azt a hibaüzit dobja, hogy nem létezõ könyvtárakon akarsz frissitetni, pedig minden a helyén van. Ja, valakinek segitett, hogy nem "hátsó" meghajtókra telepitett (F,G stb), hanem C-re vagy D-re.
Hello vki tudna segíteni, vagy csak nálam nem mûködik? Letöltött, mivel nincs pénzem, kérlek ne szídjatok h menjek a boltba, vegyem meg, azzal nem segítetek!!
TQ-IM nem indul együtt. Bõvebben:
Ma reggel feltelepítettem a TQ-t, patchelni nem engedi.
Hibaüzi:Titan Quest Updater has encountered an error, összesnél, sehogy sem mûködik. Jólvan, mondom magamnak, akkor próbáljunk szerencsét, felraktam az IT-t is. Nem crackeltem egyiket sem, elindult, rögtön kiírja, hogy updateljem a játékot mert akármi. OK, bejön az ablak és megint hiba. Cancel, kilép a játékból. És ennyi... A TQ-val simán tudok játszani, ha crackelem, de akkor meg ha a játékban nyomok az Update-re nem engedi, mert crackelve van, anélkül meg nem tok belépni a játékba h update-t nyomjak xx Valaki valami megoldást? ^^ Asszem régebben is volt ilyen problémám, mert már megvan a játék+kieg, csak megint letöltöttem, hátha most tudok is vele játszani. HELP pls😊 Am már a TQ-t egyszer végigvittem, csak a kiegészítõvel már 2 éve szeretnék játszani, meg is van 2 éve de nem mûködik :S A torrent-oldalon is mindenki másnak mûködik, nekem meg 2 éve nem xx
hát az alapkampányban egyiptomban a hegyvidéken van egy óriás amit én annak idején nem tudtam megölni egy warfare+defense harcossal, és akkor abbahagytam. most varázslóval vagyok, spirit+nature, idézett lények és messzirõl varázslás a rohadékokra. a kentauroknál lévõ küklopsz elég könnyû préda sztem még harcossal is, de a késõbbi óriás a stunolással kikészített, mielõtt én készítettem volna ki õt. de már tudom hjogy vissza keleltt volna menni korábbi pályákra és stun resistet adó cuccokat lootolni. na a varázslóval már majdnem ott járok megitn, meglátjuk hogy fog muzsikálni ellene a gyakorlatban

meleevel a stunra kell figyelni, mikor a földre csap a bunkóval és elér a hulláma akkor elég nagy az esélye hogy eldobd a kanalat mert jó nagyot sebez. a Health Reductionos üvöltése annyira nem vészes, azt kihealeli a poti.
Erre rá lehet érezni, én legalábbis majdnem mindig tudom mikor kell arrébb szaladni. szaladgálj elõle addig amíg nem csap egyet a földre, ha megvolt menj oda ütni kicsit közben nyomd a potiti. ezt ismételgesd amíg meg nem hal. más nemigen van, majd ha lesznek jó cuccaid még ennyi sem fog kelleni
Rolly
küklopsz ellen tudnál mondani jó technikát?(közelharcival) mert íjásszal könyû volt átvittem a hídon túlra és vissza-vissza fordulgatott tehát tudtam lõni+elkerültem az ütéshullámokat.de gondolom közelharcos karival picit nehezebb.... vmi tanács? thx elõre is

Bár az inkább a health reduction miatt lenne jó... de egy jó dárdával, sok def abilityvel... ki tudja.
Én elhiszem. 😊 A Corsair is erõs nagyon, mondjuk a rogue masterybõl a honing, lethal, esetleg calculated és envenomos passzív skilleken kívül sokmindent nem használsz úgysem. A Warden jobb azért. 😊

Életszívásra meg... én egy Bone Charmerben gondolkodnék, Hunterbõl legkönnyebb a 100 recet kihozni.
Rolly
most van 1 lvl20 as ranger/nature-m sztem viszem még 1 kicsit és utánna kipróálom a defense/rouge ot.már régebben is kezdtem defense el és ha hiszitek ha nem azis tud darálni majd késõbb megosztom a tapasztalataimat

hát kezdheted úgyis de amíg nem lesz meg a 100 recharge-od sztem elég fölösleges a defensre gyúrni, csak boss fightoknál fogsz belõle profitálni, viszont amíg recharge van szaladhatsz a boss elõl, bár normal szinten még annyira nem veszélyesek a bossok, Epic - Legenden meg úgyis jönnek majd a -recharge -os itemek, mobozás közben túl ritkán lehet még a játék elején használni a skilleket. Szóval sztem felesleges, dehát próbáld meg ha gondolod és majd oszd meg a tapasztalataid 😄

ha mégsem azzal kezdesz akkor is menet közben bármikor át tudod pakolni a pontjaidat igény szerint csak meg kell látogatni a megfelelõ NPC-t.

Sztem mindenképp Rogue-val kezdj, azzal azért csak gyorsabban fogsz haladni mint defense-el.
Rolly
Az addig oké hogy miket ajánlatos hozzá csak én alapnak szeretném választani a defendet.És akkor inkább esetleg mellé a rouge-ot az nemjó? Mert inkább táp karit szeretnék amit nehéz kinyírni.

sztem dream mindenképpen jó lehet mellé, ott van ugye az elsõ trance, meg ugye ott van a talent ami növeli a Vitality Damage-t ami ugye erõsíti alapból az életszívást is, nagyobb sérülés = több HP regen. sztem odavágós lehet. 100 reccel meg lehet spammelni, majdnem halhatatlan leszel. Bár Undeadek ellen szívás lesz 😄
Üdv,

azért a dream+defense sem olyan rossz karakter! 😊 fõleg ha van 100 reced... állando colossus formban PH-t nyomatni,hát azért valljuk be nem rossz dolog!😊 Az earth szerintem a leggyengébb varázslõ class...és defense mellé nem is ajánlanék varázslõt...hisz a avrázsló többnyire bottal mászkál,ami már eleve kizárva a pajzs használatát,a defense-hez ket kötelezõ a pajzs,különben semmit sem ér...
a warfare+defense,a hunter+defense(csak lándzsás..),dream+defense .. én ezeket ajánlanám....a spirit+defense is érdekes lehet,bár bevallom azt még nem próbáltam!😊
egyébként a warfare-t én csak DW-nek hazsnálom,így megint nem túl célszerú defense-t rakni mellé,mert van jobb is..lásd spellbreaker (warfare+spirit) 😊
no meg persze kérdés az,hogy milyen a játék stílusod 😊 van aki a DPS-re megy,míg más a 100 rec-re !😊
bár az elsõ karakterem 1 jó kis Hódító volt (warfare+defense) és hát a harbinger,spellbreaker sokkal jobban bejött..de hát ízlések és pofonok... a leggyenbégg mastery párosítással is végig lehet vinni legenden a játékot...de hogy vért fogsz izzadni vele az biztos!😊 Nagyon sok múlik a felszerelésen is...hisz hiába van 1 jól felépített karaktered,ha nincsenek jó cuccaid hozzá !
lenne viszont 1 kérdésem...életszívásre ki milyen párosítást ajánl ? 😊 gondolom a spirit mindenkinél alap!😊 node a másik? warfare? esetleg dream? vagy netán hunter ?😊
Van benne vmi ntex. 😉 Ezeket talán akkor érdemes elõvenni, ha simán már sokat játszottál.

Rolly: ahogy a kollega mondja. Warfare, Hunting, Rogue a legjobbak mellé

Rolly
Épp ezért kérdeztem.De ha az earthot viszem mellé ad elég sok tûz sebzést+ottvan a tûzgyûrû.

én annyira még nem értek hozzá de szerintem a Nature + Defense -el nem fogsz sokra menni mert mindkettõ védelmi ill. másodiknak választandó mastery. Mindenképp valami olyan masteryt válassz fõ masterynek amivel azért támadni is tudsz nem csak védekezni.

mindkettõ mellé jó pl. az íjászat, warfare, sõt a Rogue is. Ha Caster akkor Earth, Storm, Spirit. Dreamet nem tudom még nem próbáltam.

Viszont amit biztosan mondok az az hogy a Nature és Defense-el sztem nem fogsz menni semmire, egyik sem attack központú mastery, inkább supporter
Rolly
Sziasztok lenne 1 egyszerû kérdésem.Defense mellé mit ajánlotok?Legyen a nature hogy nehezebben tudjanak megölni,vagy inkább earth higy legyen 1 kis erõm is?

Most lehet hülyének fogtok nézni de rájöttem hogy nem jó buherálva játsznani 😄 Elveszett a játékból az a fíling mikor kiesik egy zöld / kék / lila item, annak azért tud örülni az ember még akkor is ha nem a karinak való. így meg szinte mindig azok esnek. Szóval gyötört a lelkiismeret, úgyhogy töröltem a karijaim amikkel buherálva játszottam.
Újra fogom kezdeni normálisan.
*ragnaros

Igen, horda - rangaros realm.

Persze nehany buildnel tökmind1 mennyien jönnek, es igen az ijasznak meg könnyebb is nagy groupokba scatterezni. Nade nemis a mobok miatt mesz x3-ban, hanem a bossok miatt. Igaz az ijasz ottis profital eleg rendesen, dehat nemsok videot linkeltem ide, ahol ijasszal japankodtam😊

Sharderrel, meleevel es mas classokkal spirit mastery nelkul azert nem feltetlen easy mode egy x3titan vagy egy hades, sokkal inkabb nehezies ott, mint csit😄

mellesleg mi sem bizonyítja jobban a TQ nagyságát,hogy megannyi évvel a játék kiadása után is játszanak vele emberek...és vannak fanatikusok😊
üdv, 😊

a Lilith zseniális mod...mindneképp megéri kipróbálni...a zenéi fantasztikusak,a tájkép is,a történet is..kellemes kikapcsoldás egy és több játékosnak !😊
És ne feledjük ezt 1 TQ rajongó csinálta hosszú hosszú idõ alatt 😊 még én is segítettem neki a tesztelésben !😊))
Minden jóérzésû TQ rajongónak ajánlom !😊

WoWba aktív vagy? Melyik szeró? Horda v ally? 😊

Errõl szól az egész játék, akkor minek játszol vele?

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Inkább csít, mert íjásznak sokkal könnyebb, %-os életsebzõnek meg tökmindegy mennyinek a 30%-át sebzi. Csak annak nehezebb aki fix sebzést oszt.

Hat igen. Evekkel ezelõtt pont erre probaltam ravilagitani egyket forumpajtasnak, hogy bizony az x3 sokkal inkabb nehezites, mint cheat:p
Dropmodeot en mondjuk spec csak a "gog" "lar" es tarsai itemek farmja miatt kapcsoltam be, a lilak, fegyverek meg minden egyeb mast szepen kiseggeltem, akarom mondani kifarmoltam mar a jatek elejen viszonylag.
Aztan a dropmodot benn is hagytam neheziteskeppen (mikor mar reg nemkellett semmi cucc), ugy volt az izgi x3 ban tekerni hadesrunt stb😊 Bar egy perfektül gearelt karival mar igazabol azis eleg easy mod volt.

Ez a lilith az olvasottak alapjan hardcore lehet, bár mar vagy masfel eve nemtolom a gamet, valahogy wow/guildwars után nemvisz rá a lelék, hogy istent játszva 2 gombot nyomkodva leirtsak 20 mobot 3 sec alatt😊
Azer jokis jatek ez a TQ, bar ha megcisnaltak volna a multit rendesen, talan picit "többre vitte" volna.

ezeket a modokat én is kipróbálnám szívesen de sajnos a gépem eléggé izzad még az alap TQ mellett is lévén igencsak régi benne a VGA 😄 majd ha lesz jobb akkor mindenképp meglesem õket
nekem sokkal több zöld esik tõle, amúgy ha zöldek kellenek kapcsold ki a fehér és sárga itemeket ahogy yc1980 mondja, és tényleg sokkal nehezebb lesz a játék 😄
Zöldekre is hat?

Nekem úgy tûnt, hogy csak lilát\kéket dobál tõle gyakrabban. Beállítottam próbaképpen maxra 😄, úgy azért legend xmaxban kicsit megizzadtam néhány szituban. 😊

Viszont a monsterspecifikus cuccokra mintha nem hatna, legalábbis 10 runból egy stonebindert nem dobott a sistereknél.
Üdv,

a drop mod nem olyan nagy balgaság,fõleg ha az ember már számtalanszor végigvitte a játékot ! Egyszer kipróbáltam,hogy kiszedtem a játékból a Defielr segítségével,az összes szürke,fehér,és sárga itemet-magyarán csak zöldek,kékek,s lilák maradtak..háááááát !😊 Nem volt könyebb,mert az összes mob brutális zöldekkel támadott !😊))
xmax-ban vagy überben,határozottan nehezebb lesz tõle a játék..szóval mielõtt bárki leszólná,hogy cheat,azért gondolkodjon el !😊))
De tény,a játékélmény megváltozik,így az elsõ 50 végigjátszásban nem ajánlom ezt!😊 Aki játszott már az Über moddal,az tudja,hogy ott bejöttek új prefixek,suffixek,sõt dupla suffixes itemek is vannak !😊 sokkal brutálisabbak mint az alapjáték zöld itemjei...!😊) De szükség is van rájuk...😊
Fiatalok...játszatok a Lilith kampánnyal...nem hiszem el,hogy sneki nem próbálja,vagy aki próbálta,annak nem tetszik...jobb mint az eredti játék,van benn rejtett pálya,hosszan tartó rengeteg küldetés,és iszonyat kemény ellenfelek !😊)
Sajnos nekem a masteries mod nagyon nem tetszik...kár érte pedig....:/
A másik alapprogram meg a camera mod..nagyobb látószög,forgatható nézet...sok lagot ki lehet küszöbölni vele,mert látod,hogy mik leselkednek rád!😊
Csak vigyázz a szorzókkal, mert jártam úgy ACT III-ban hogy két egy 5-ös csoportba futva két mobnál is volt stun effectes zöld fegyver és szépen stunlockoltak és meghaltam 😄 (igen, nem volt stun resistem 😛)
Semmi, rájöttem, láma vagyok...
Kíváncsiságból ki akartam próbálni én is, de nem találom, hol lehet ezeket átállítani.
hát sok szerencsét hozzá, remélhetõleg neked nem kell 100-150x megölnöd érte az ikreket 😄