• Shockwave
    Csodakalap - a Conqueror (Warfare/Defense) az egyik legkeményebb kaszt, a pajzs egyrészt szépen blokkol, másrészt nagyon durvák és nagy %-os eséllyel bejönnek a passzív pajzsos támadások, van vagy 3 féle és maxra felnyomva asszem 16% eséllyel jön be mindegyik egy támadásnál. Fő támadásnak meg ott van az Onslaught. Nekem ugyan nincs ilyen karakterem de egy haverom többet is végigvitt Legendary-ra, és esküszik rá.

Amúgy látom nagyon lenézik itt a Nature fát, pedig szerintem nagyon ütős, igaz főként Epic-en/Legendaryn lesz az. Én Ritualist-ot (Dream/Nature) vittem, petekre építő kaszt, farkasok, nightmare, nimfa. Kevesen tudják, de ha 20-as szint felé viszed fel a farkasok képességét, amit pár Artifact/amulet segítségével simán megtehetsz, akkor kettő helyett 3-at idézhetsz meg. Normál szinten az V. felvonásra kicsit már gyengék, de Epicen és Legendaryn brutál erősek, másodpercek alatt széttépnek bármit, míg én csak sétálok és felszedem a cuccokat. A karakterem igazából csak a peteket gyógyítgatja ill. néha egy-egy keményebb ellenfelel lebénít Phantom Strike-al vagy Distortion Ripple-el. A Nightmare pedig az egyik legszívósabb kedvenc, 99%os dodge-al szinte senki, még Typhon vagy Hádész is alig tudja leütni, így jó tank. Plusz, nagyon kellemes bónuszokat ad a lényeinkek (élet és mana regeneráció) és össze tudja zavarni az ellenfelet.
    A kedvenceken kívül a Heart of Oak aurát ill. a Dreamből azt a Stance-et ami %-os életerőelszívást ad fejlesztettem.

Ami még nagyon erős kaszt, az a dual wield Assassin (Warfare/Rogue). Méregre, Calculated Strike-ra és persze a kétkezes képességekre kell rakni, és brutál gyors fegyvereket kell használni. Lethal Strike meg a boss-ok ellen jó. Villámgyorsan tud ölni. Egyetlen hátulütője hogy a sok szúró/méreg/vérző sebzés semmit se ér élőhalottak ellen, így mindig van egy váltó-fegyverzetem ellenük ami bónuszt ad élőhalottak ellen. Valamint, a HP és a páncél kevés, így sokat kell ellenféltől ellenfélig futkározni és kikerülni az ütéseket, de hát ettől lesz érdekes a játék.