kisbel32#2117
idézek neked Panzer irományából mert nekem defender mellett rogue van
"Rogue oldalról a calculated strike az alap támadó skill, minden negyedik ütés jóval többet sebez, és ehez a lucky hit, ami esélyt ad arra, hogy ez még nagyobb legyen. Van egy aura az fölnyomja a sebzést, de csak a kardoknak, ez is alap. Erős támadásnak az, asszem lethal strike nevű, kell, amivel elég pofásakat, lehet odabaszni. Meg van még egy képesség, ami esélyt ad arra, hogy plussz bleeding sebzést vigyél be. Azis mehet, meg az anatomy, ami a bleeding sebzést növeli" ezt annyival egésziteném ki, hogy Envenom weapont nyomtam fel maxra ez enchant skill ebböl az ágból mégraktam a Nightsade-ra is igy attól is lassul az enemy, hogyha megütöm.A rogue azért gáz kicsit mert csontik meg az élőhalottakra nem hat a méreg meg a vérzés ráadásul szúró fegyóra van kiélezve.
A defenderről meg annyit, hogy Batter maxon 50%al lassitja az enemyt(jobb egérgombra kell rakni ugy könnyebb, mert elég gyorsan töltödik) és +damage legalább 1-et a rand armorra, mert akkor már 3 enemyt üt +damage(de itt a pajzs sebzése számit),Battle awernessre raktam és a Focust, maxra növeli a pajzsal való blokkolás esélyét ez az ág azért jó, mert enchant, de a hátránya 100 energyt levesz. A Colossus form az elég jó főmonszták ellen maxon van nekem, maxon van a Pulverize is, a Rally ága is jó az baj, hogy csak 10sec...
Szal ugy jáccok, hogy bal gomb Cacl.stike jobb Batter, ugy probálok menni, hogy 3 enemy jöjjön beléjük csapok Batter-al damage+belassulnak a fenttartott Battle awerness miatt +mérgezödnek(természetesen ha hat rájuk) aztán megsorozom öket karddal max speedre nyomatva (190%) most 680 a max sebzés az átlag meg 350 körül igy elég hamar ledarálom öket.
De ez mind nem számit ha nincs resisted!!!!