23078
-
bloodrayne2 #2121 Lenne egy kérdésem:
A Hunterhez melyik illene a legjobban?
Storm,Earth,Rogue,vagy a Nature?? -
#2120 Végre a játékról szól a topik. -
#2119 Ha defender, akkor buzogány (vagy legalábbis club like weapons)! A bénítás nagyon hasznos, mert bárki ellen bejöhet és nem kerül semmibe! -
#2118 not officialy supported -
kisbel32 #2117 idézek neked Panzer irományából mert nekem defender mellett rogue van
"Rogue oldalról a calculated strike az alap támadó skill, minden negyedik ütés jóval többet sebez, és ehez a lucky hit, ami esélyt ad arra, hogy ez még nagyobb legyen. Van egy aura az fölnyomja a sebzést, de csak a kardoknak, ez is alap. Erős támadásnak az, asszem lethal strike nevű, kell, amivel elég pofásakat, lehet odabaszni. Meg van még egy képesség, ami esélyt ad arra, hogy plussz bleeding sebzést vigyél be. Azis mehet, meg az anatomy, ami a bleeding sebzést növeli" ezt annyival egésziteném ki, hogy Envenom weapont nyomtam fel maxra ez enchant skill ebböl az ágból mégraktam a Nightsade-ra is igy attól is lassul az enemy, hogyha megütöm.A rogue azért gáz kicsit mert csontik meg az élőhalottakra nem hat a méreg meg a vérzés ráadásul szúró fegyóra van kiélezve.
A defenderről meg annyit, hogy Batter maxon 50%al lassitja az enemyt(jobb egérgombra kell rakni ugy könnyebb, mert elég gyorsan töltödik) és +damage legalább 1-et a rand armorra, mert akkor már 3 enemyt üt +damage(de itt a pajzs sebzése számit),Battle awernessre raktam és a Focust, maxra növeli a pajzsal való blokkolás esélyét ez az ág azért jó, mert enchant, de a hátránya 100 energyt levesz. A Colossus form az elég jó főmonszták ellen maxon van nekem, maxon van a Pulverize is, a Rally ága is jó az baj, hogy csak 10sec...
Szal ugy jáccok, hogy bal gomb Cacl.stike jobb Batter, ugy probálok menni, hogy 3 enemy jöjjön beléjük csapok Batter-al damage+belassulnak a fenttartott Battle awerness miatt +mérgezödnek(természetesen ha hat rájuk) aztán megsorozom öket karddal max speedre nyomatva (190%) most 680 a max sebzés az átlag meg 350 körül igy elég hamar ledarálom öket.
De ez mind nem számit ha nincs resisted!!!!
-
ity #2116 Akkor ha már lefutott vagy pihen a warez téma, ismét hozzászólok.
Sajna elakadtam a Druidámmal (Storm+Nature). Képtelen vagyok megölni Talkine-t. Az elsőt (görög) "simán" lecsaptam. Végigsétáltam az egyiptomi részen is, de sajnos newm tudok átmenni a kínai szekcióba, mert Talkine kinyír állandóan.
Úgy érkeztem Talkine elé, hogy kb 2 cm kellett volna az 53. szint eléréséhez (jah, végig legendary fokozatról van szó természetesen) de sajnos most annyiszor meghaltam ott, hogy 2 cm maradt az 52-es szintből (21"-os moncsin, az elég sok veszteség, sajnos). Addig semmi gond vele, még nem mozog, mert bírom az ütéseit (5600 élet és ugye életvisszatöltés, dr, miazmás, szóval nem halok meg) A farkasok is nagyon jól bírják. Viszont mivel a sebzésem elég kevés (800-as átlag) így nagyon lassan megy le az élete. Ami nem lenne gond addig, ha egyhelyben állna, de sajnos néha arrébb megy és olyankor kénytelen vagyok követni, és ekkor jön a halál a fentről lejövő sugaraktól. RND jönnek a sugarak és 5-ből 4-szer tuti eltalál. Nem tudom milyen varázslatok és milyen sebzést ad, de azonnal meghalok tőle, pedig ugye nem kevés élettel tolom. (igaz, egyedül csak a cold resistet tudtam kihozni mínuszból)
Mivel elakadtam indítottam egy elementalistát is (earth+storm). Hirtelen nem is tudom hol tart a szintje, de olyan 35 és 40 között van) Mint mások is írták, szinte unalmas vele, mert mindenkit letarol a cold varázslatokkal. Azonban a Druidám is ilyen volt normálon, sőt még epic-en is gyorsan végigment. Szóval nem félek tőle, hogy túl könnyű lesz vele legendary-n. Tulajdonképpen az eddigi legendary tapasztalatokat nézve, igazán ott kezdődik a játék. Mint ahogy már más is írta, mint dióban hellen. Az előtte lévő két szint az inkább csak tutorial. Szóval ha vki túl könnyűnek érzi, "szenvedje" végig magát az unalmas első két fokozaton, aztán majd rájön, hogy utána meg azért lesz unalmas mert mindig behal a kari :D
Sajnos az 52-es dru is elérte az ötvenedik halált is :(
Belegondolok, hogy dióban évek óta csak hc-val vagyok hajlandó játszani és nem egy 90 körüli karim van most is (természetesen bneten) ... nos, ha itt is hc-val tolnám akkor már lehet kihullott volna a hajam :)
No, a lényeg, hogy számomra a dio etalon ugye azért a fenti sorokból kiderül, ez a game mégiscsak egy olyan hiánypótló amivel érdemes szórakozni. Szvsz nem fog bekövetkezni, hogy az elkövetkezendő hack'slash rpg-kre azt fogjuk mondani hogy tq-klón, (és nemcsak azért mert a dió régebbi) de azért még egy megrögzött dio fanatikusként is azt mondom, hogy végre egy méltó koppintés (mert nekem a sacred és hasonszórú próbálkozások nem töltöttek 10 percnél többet a gépemen).
Hiányos, bugos a game? És az eredeti? Na ugya :)
Persze vannak hibák, nem is azt mondom, hogy nem. De még ezekkel együtt is majdnem vissza tudja adni a dió hangulatot. Persze majd 5-6 év múlva mi lesz a vélemény róla, az más kérdés. Mint ahogy most vélekedünk dio-ról 5-6 év után.
Akárki akérmit mond, nem akármit kéne letaszítani a trónról és én jelen pillanatban úgy érzem, ha le nem is taszította, de igenis megingott a dio trónja (VÉGRE!!!!)
Sajna most nincsen netem, szomszédból netezek én is, de ha esetleg vki majd ott jár, hogy legendary fokozaton egyiptomi Talkine küldetésnél, lehet beszállnék egy multi-party-ba, hogy átmehessek végre a következő helyszínre :)
Addig meg tolom az elementalistát. Majd elmondom milyen hellen ... akarom mondani legendary-n mit tud. Lehet úgy jár majd az is mint a dru, hiszen az is így indult, hogy megállíthatatlanul bedarált mindenkit :)
Végül pedig még egyszer warez téma, bár már korábban is írtuk páran, de még mindig a törésekkel szenved a többség.
Unleashed verziót az nfo-ja alapján kiírva tökéletesen fut kilépkedés nélkül! -
r4pt0r #2115 Ez tény de szerintem azért el kéne indulnia bár nem tudom, DirectX, meg driver a legújabb.
-
#2114 Az epic cuccokat bárhol megtalálhatod, sőt minden cuccot mindenhol találhatsz szerintem. Mivel ez nem úgy van mint a régebbi gamákban h a táposabb szörnyek dobják el, hanem abszolút a szerencsén múlik. Valamikor a legcsicskább szörnyek dobálják el a jobbnál jobb epic cuccokat. De nincs helyhez, vagy szörnyhez kötve. -
M3nt0R #2113 Igazából a Geforce 4-et manapságmár nem nagyonkomálják a játékok. Szal lehet az a gáz. Vagy talán DirectX problem. -
r4pt0r #2112 Érdekes kép lett nah mind1. :D -
r4pt0r #2111
Havernak ezt a hibát írja ki, mitől lehet?
Vagy talán nem szereti a Geforce 4 MX 440t(erre nem találtam a leírásban semmit). -
#2110 Én nature-t adtam defenderhez, a gyógyítás/farkasok miatt. -
#2109 Naja van egy 33-as assassinom, darál mert 171%-es az attack speedje azaz max (2zöld sabertooth elég szép módosítókkal). Csak epicen már elég borzalmas vele a haladás, ugyanis iszonyat mennyit kell hogy igyon. Nade majd megnézem a csapdákat, hátha azzal terelhetem a figyelmet és akkor... -
#2108 Márpedig a warfare/rogue az egyik legjobb. Sajnos a hangkártyám baszakodása miatt, csak egy 26, és egy 23as-t sikerült összehozni, de nagyon bejött. Mindenképpen két kardal kell menni. Kard a sebesség miatt, 2 pedig azért mert ennek a karakternek csupa olyan skillje van ami olyan, hogy esélyed van nagyobb sebzésre.
Warfareról kell a duall wield összes képessége, de mindegyikre csak egy pont. Plussz a weapon lore maxon. Meg az amelyik akkor aktivizálódik, ha megütnek, mert megfognak ütni.
Rogue oldalról a calculated strike az alap támadó skill, minden negyedik ütés jóval többet sebez, és ehez a lucky hit, ami esélyt ad arra, hogy ez még nagyobb legyen. Van egy aura az fölnyomja a sebzést, de csak a kardoknak, ez is alap. Erős támadásnak az, asszem lethal strike nevű, kell, amivel elég pofásakat, lehet odabaszni. Meg van még egy képesség, ami esélyt ad arra, hogy plussz bleeding sebzést vigyél be. Azis mehet, meg az anatomy, ami a bleeding sebzést növeli
Ez a karakter alapból közepeseket üt, de szinte minden második ütése valami förtelem erős. Egy hátránya, hogy iszonyatos sokat iszik, mert nincs pajzsa, és marhasok maflást bekap. De istenkirályul néz ki, ahogy darál, és külön öröm a dual wieldes mozgások animációja is.
Így egy olyan karaktert -
M3nt0R #2107 Ja és mégegy. Majd egy Hamachis multi party? Ha lenne kedve egy 4-5 embernek (Nekem egy haverom már lenne sztem) esténként tolni kicsit, csinálhatnánk egy multis gárdát nem? -
M3nt0R #2106 Kezdtem egy defendert nemrég haverral multiban, de nemtudom mit érdemes fejleszteni. Ez az aura ami armort ad jónak tűnik, de vmi tapasztalt defenderes tudna tanácsot adni?
Meg hogy mit érdemes felvenni másodiknak. Warfare? Vagy Hunter? Mert varázslót nem nagyon akarok, mivel defendernél nem tolnám az inteligenciát meg az energyt. Szal tanácsok?
OFF virs lee ment egy PM, és nem kell a fikázás ON
-
PallMall #2105 én 23-as warfare/rogue vagyok, a rogue-nak nem veszem sok hasznát, max annyit, hogy a csíkot felviszem maxra(32)aztán ad nekem dexteritit meg strangét és healt-ot, de a a képességeit lusta vagyok kipróbálni...a warfare nagyon jó^^meg aztán lenne egy oylan kérdésem, hogy találtam epic cuccot greece-ben, azt még megtalálhatom egyiptomba?a többi darabja kéne, de egyiptomot lassan kivégzem, mondjuk lehet, hogy a főszörnynél lessz, mert greece-ben ois a minotaurnál meg a másik majomnál voltak az epic cuccok -
#2104 valami ilyesmit szeretnék összehozni. -
#2103 Még egy kicsit a Diablohoz visszatérve. Szerintem az 1 istenkirály volt akkoriban, a 2 is kurvára bejött, és szerintem a kiegészítés sem volt rossz. Azt a játékot semmi nem überelheti, mert nem a mai progikkal kell összehasonlítani. Az akkoriban maga volt a nirvana :)
Tényleg sok hasonlóság van a 2 játék között, sőt mondhatni ez a Diablo 3 ókori köntösben. Nemcsak a billentyű kiosztások, de a területek, sőt a mágikus tárgyak 1 része is onnan koppintódott. Sőt talán még hasonló küldetés is található a játékban. Meg azt azért becsülöm a játék készítőiben h ami a Diabloban nem jött be ( pl a Tome-ok) azon változtattak. Viszont én hiányolom belőle az elemental damage ( fire, cold...)kijelzését külön. Mert pl a Diabloba is volt különbség a poison, cold .... erőssége között. És mivel a játék csak egy average damage-t mutat ebből nem vágni h mi mennyi miért :)))
Én kurvára várnám amúgy a Diablo 3at, tuti kemény lenne. De mivel a fejlesztőgárda kilépett nemtudom h lesz-e belőle valami.
Normalon picsakönnyű a játék, epiken már biztos keményebb lesz, de Legendary lesz az igazi kihívás. Akár a Diabloban Hellen :)) Jah és a resist csökkentés a szintek között is ismerős valahonnan :P
Szerintem mindenkinek más kaszt-kombó jön be, mindenkinek más a játékstílusa és más harcmodort szeret az rpgk-ben. Pl egy megrögzött mágus úgysem fog harcossal hackelni, csak mert az jobb. De itt van egy kis segítség, szerintem elég jó, kiválasztod a masteryket és megnézheted melyik skill miket ad:
http://www.titancalc.com/ -
#2102 Sikerült legyűrnöm a Telkinet.Az volt a mázlim hogy most csak egyfajta villámvarázslatot alkalmazott folyamatosan így nem volt esélye.Előtte viszont 2X ledarált akkor Life Eater-eket idézett,gyógyított valamint a farkasaimat is maga ellen fordította -
#2101 Jah, elsőre én is warfare-t indítottam tesztnek, de nem győzött meg az, hogy túl sebezhető voltam, ezért inkább defenderrel kezdtem. Így beállok egy-egy nagyobb csoportba és élve jövök ki belőle, pedig lassan írtom aránylag őket.
A warfare kétkezes módjában már az is dühítő volt, hogy esély van rá, meg %-os sebzés, nem elmennek már a sunyiba?! Ennyi erővel ugyanilyen képessége van a defendernek is fegver+pajzzsal, DE a pajzs pluszban még baromi hasznos kis védelem is egyben! ÉS a defender nagyon húzos páncélokat is magára tud aggatni, mivel csökkentheti a rekvizítumokat passzív skill-ből. -
savior #2100 en 45os warfare/spirit vagyok. a ketkezes harcra es a lich king-re mentem ra. a lich nagyon tap, legendary-n pl sokkal tovabb birja mint en :). a ketkezes harc is eleg jo, de olyan fegyverek kellenek melle, hogy nagyon gyorsan szet lehessen vele kapni a monstereket, kulonben vedtelen celpontta valik a karakter. legendaryn is pont ezert szivok, mert amig utok 1-2 ellent, addig a magusok es az ijaszok megolnek. igy lenyegeben ott eselytelen vagyok. epicen viszont zuzok jol, ugyhogy amig nem leszek kb 50es, addig azon a fokozaton fogom nyomni -
#2099 Köszi ! -
bloodrayne2 #2098 Megnyugtattál.Amugy irhatnátok több ilyen infókat mint metlogan #2096 -
#2097 Én defender/nature-ös vagyok így lassan 9. szint felé.
A védő aurám 10-es szintű, és az a farkas(ok)ra is él ugye, mindössze 75 manát rak reserve-be. Alacsony szinten jó a karira az a 160 körüli defensive ability... :D
A gyógyítás volt ami miatt a nature-t választottam második mastery-nek. A defender ugyanis tud adrenalin rush-al gyógyulni, de nem lehet arra hagyatkozni, hogy az bejön és csatán kívül jól jön a gyógyítás (regrowth) a nature-től. A farkas(ok) is jól jönnek, mivel kicsit lekötik az ellent.
Végülis így defender/nature-ként sikerült összeraknom egy paladin-szerű karit, aki még idézni is tud. Hmmmm. -
metlogen #2096 Hello
Én a warfare, és Nature vagyok, nekem nagyon bejön.Most 33-as szitnü vagyok, és ep ic-en nyomom.A warfare-en kifejlesztettem az összes kétkezes harcot, meg az "ancestral horn"-t nagyon durva mert 14-es szinten van az öt megidézett harcos, igaz csak 24second élnek, de lesöpörnek mindet, ha jön egy nagyobb tábor, eleresztem őket, és másodpercek alatt kicsinálnak mindekit, meg se kell mozdulnom. A Nature-n csak egy valami fejlesztek az a "heart of oak" ez az aura ha jól tudom most 65%-al növeli az életem (meg persze az idézett harcosok életét).
-
kisbel32 #2095 A játék normálon nagyon könnyü, egyértelmüen epicen kezdödik az igazi szivás, mert leszedi a resist-eket...az egyiptomi rész végéig volt vele türelmem szenvedni, hogy leöljek mindenkit, utána végigfuttottam a kinai részen csak a főmonsztákat zuztam le, azokat sokkal könnyebb szerintem, mint némelyik sima ellenfelet. 42. szinten jutottam át legendary szintre, na ott a legagyibb szúrófegyveres ellenfél a 3k életpontomat kb 3 lövésből leszedi, ott odáig mentem, hogy a spártai részen az első nagy ládáig elvergődtem egyből dobott is egy legendary cuccot. Egyébként a karim defender/rogue elég jó párositás ez is.
Most azzal szórakozok, hogy normálon olympust farmolom a főgórétól szedem a kék cuccokat(volt olyan, hogy 3 kék cucc esett tőle), össze akarok szedni legalább 1 páncél szetet, itt esik töle epic-es isteni runa is, ugyhogy annyi van már, hogy csak az igazán durva bonuszt adókat tartom meg. 4x szinten szerintem nem érdemes legendary-n szenvedni egy 50 körüli karival biztos könnyebb, de egyértelmüen nagy resist-et kell összedni föleg szuró fegyók ellen. Az 50 szinthez meg epicen egyiptomot fogom irtani asszem. -
virs lee #2094 "Sajnos én is csoró vagyok, és MÉG nem vettem meg a gamet." - LOL vazze, de leugatod aki hozzád hasonlóan warezban nyomja... szánalmas.hu -
virs lee #2093 Arról tudok mesélni: eddig még nem fagyott ki egyszer se, és egyelőre gfx bug se volt, pedig minden beállítás maxon, AA is (egy 7900 gt-vel szégyen lenne a kompromisszum :)). A tegnapi security modul probléma is megoldódott, egy sunyin lapuló antiblaxx okozta, ami rezidensen befészkelte magát a taskok közé. Lelőttem, megy. Azért remélem lesz jó crack, a 21. században nincs nagy kedvem cd-ket berakosgatni / csereberélni a meghajtóban ha játszani akarok. -
virs lee #2092 A dio1 nagyon jóv olt, tényleg csak a futás hiányzott belőle, a 2 már nem annyira, de az is elég jó, aztán ahogy peccselgették, meg kieget hozzárakták, egyre szarabb lett. Mindig pont azt kellett elrontani benne ami addig jó volt, nem ám a hiányosságokat bepórolni... Pedig hogy fogadkoztak a kiegnél is hogy semmi nem lesz rosszabb, sőt, más tulajdonságok, skillek is feljavulnak használható szintre, aztán semmi nem lett belőle. Minden új patchnél új karit kell kezdeni, mert a régi kuka. Ha ez a fejlődési irány náluk, akkor nem várom a dio3-at, inkább egy Titan Quest 2. Az meg hogy a diós csapat kilépett a blizzardtól, aminél meg a jogok maradtak, vagy azt jelenti hogy nem lesz dio3, vagy lesz de az más lesz mint az eddigiek. Ami nem feltétlenül lenne rossz, talán elfelejtenék végre a "rontsunk el mindent ami eddig jó volt" mentalitást, és egy új dio1 hangulatú játék keletkezhetne. -
virs lee #2091 *lincs* :))
A kieges dio2-nél nem nehéz jobbnak lenni, de a classic dio2-nél már nem egyértelműen jobb. Grafikában persze mindenképp, illett volna már a dio2-t is 3D-ben kihozni. -
bloodrayne2 #2090 Egyébként Rogue-bam van vmi jó? -
bloodrayne2 #2089 Meglessz.
-
M3nt0R #2088 Télleg egy kérdés:
tudja vki mi értelme van annak a storm skillnek ami egy ilyen kis villámló petet idéz meg? Támad ugyan de elég gyöszösen, igaz első szinten van, de nem nagyon látom a fantáziát benne.
Nature skilleknél mi a jó? Az az életnövelő aura szimpi, érdemes a storm mellé? -
M3nt0R #2087 OFF OFF OFF
És még egy utolsó. Sajnos én is csoró vagyok, és MÉG nem vettem meg a gamet. De csak hogy lássátok hogy a segítő szándék szól belőlem:
Curerom + miniimage. Ezzel szinte sosem lép ki, míg a crackes reloadedes verzió egyfolytában kivágott. Próbáljátok ezt.
Másik. Erre felraktam a hasonló jellegű patchet és működik, nem kellett újra kezdenem a karakterem.
És végül pls. Tényleg hagyjuk a warezes hozzászólásokat!!! Köszönöm.
ON ON ON
Szívesen veszem, ha valaki hasonló tapasztalatokat megoszt, mint az előző hozzászólásaim. (kasztosodással kapcsolatban, jó skill tippek, stb.) -
#2086 "Altos dolog" tudtommal a Dio I-ben is volt, akkor még a DS csak egy kósza gondolat lehetett. -
M3nt0R #2085 Ja és egyébként összességében, szerintem nagyon jó játék. Remélem nem veszik el a süllyesztőben, és ha nem is akkora mint a diablonak, de elég nagy kultusza lesz! -
M3nt0R #2084
Ha jobban tetszik angolul. Először német, de az oldal közepétől angolul ugyan az. Sorry ha már volt linkelve :S -
M3nt0R #2083 Látom végre kezd a topic játék irányba menni. :) Akkor lenne nekem is egy-két hozzászólásom:
Diablós téma: hát igen. Elég nagy diablo fan vagyok/inkább voltam, és valóban, ez tulajdonképpen egy diablo szebb köntösben. De tudjátok mit? Nekem ez kellett. Szerettem a Dianlot, de már X százszor végigvittem, és mindig ott van a 3. világ amit úúútálok :), és mindig minden ugyan az. Nehéz volt mebunni, de azért csak sikerült. Most végre megkaptuk a kedvencet szebben, újabban. Ez egy magánvélemény, nem kell mindenkinek egyetértenie :)
Más. Sokszor előjött ez a mi a jó párosítás dolog. Eddigi tapasztalataim alapján (28 as storm+nature -> Druida (asszem, ne kövezzetek meg hanem, késő este van :P) és Öcsém 3x-es warfare+rouge -> assasin (ez tuti :) )) azt kell hogy mondjam, hogy erre nem lehet egyértelmű választ adni.
Öcsém mindent lecsap, viszont a nagyobb tömegeknél (főleg ha van pár varázsló, vagy egy horda íjász) vagy a bossoknál elég nehezen megy. Meghanlni nem nagyon halt még meg, talán 1szer, de szenved néha rendesen. Viszont, toltam egy kcisit és sztem nagy játékélmény!
Ezzel szemben ott a varázslóm. Maxolva az Ice Shard ág és hogy ismondjam. Mintha cheatelnék. Mintha vmi isten lennék, tulajdonképpen halál közelébe csak akkor kerülök ha nem figyelek. Iszonyúan sebez és még a Telkine sem volt sztem több fél percnél. Csak megyek lövök és hal meg mindenki. Abszólút zúzás, de játékélmény? Hát nemtudom. Próbálok majd még más kasztokat is, de kicsit könnyűnek tűnik a játék, vagyis, megint a varázsló túl erős. Tény hogy még nem jártam Epicen, nemtudom ott mire lesz képes. -
Kamisama #2082 bár most nézem, hogy elég szarul vannak leírva a dolgok...