• Cortinaar
    Sziasztok!

Elég sokat játszottam TQ-val, főleg lándzsás+pajzsos karikkal. (Warden, Corsair, stb...)
    Csodakalp adott egy ötletet, gondoltam kipróbálom a Dream+Spirit (Diviner) kombót harcosnak. Gyerekek, ez nagyon durva. 100 recesben megcsináltam Wardent, Corsairt, Haruspexet, Templart, és persze Divinert.
    Adatra leggyengébb a Diviner, de a mobokat és a bossokat is olyan lazán öltem vele, hogy csak ámultam. Valószínű, hogy a spirit ág aurái miatt van az, hogy piszok gyorsan megbontom vele pl. Titant is, s 10 fős mob csoportokat is szinte csukott szemmel gyaktam. Természetesen bal gombra be van téve a Phantom Strike, ami nem csak a sebzés miatt durva, hanem a stun miatt is. Hozzám sem szagolnak a lények, s ha kicsit lemegy a HP-m, egy ütés, s maxon van. Természetesen 100 reccel a fentebb említett karakterekkel sem volt nehéz, de sokkal nagyobb odafigyelést igényeltek, s volt, hogy hiába volt 14K a DPS-e valamelyiknek, lassabban bontottam le Titant. 6600 DPS-e volt Divinernek, mégis iszonyú gyorsan öltem vele. Nem beszélve a Lich-ről, mivel, ha gond lenne a bossoknál, jön, s egyedül leszedi a Hp felét.
    Kipróbálok még két karaktert, nevezetesen Brigandot és Bone Charmert. Viszont egyiknek sincs tömegpusztító skillje, legalább is olyan, mint a PS.