-
ity #2116 Akkor ha már lefutott vagy pihen a warez téma, ismét hozzászólok.
Sajna elakadtam a Druidámmal (Storm+Nature). Képtelen vagyok megölni Talkine-t. Az elsőt (görög) "simán" lecsaptam. Végigsétáltam az egyiptomi részen is, de sajnos newm tudok átmenni a kínai szekcióba, mert Talkine kinyír állandóan.
Úgy érkeztem Talkine elé, hogy kb 2 cm kellett volna az 53. szint eléréséhez (jah, végig legendary fokozatról van szó természetesen) de sajnos most annyiszor meghaltam ott, hogy 2 cm maradt az 52-es szintből (21"-os moncsin, az elég sok veszteség, sajnos). Addig semmi gond vele, még nem mozog, mert bírom az ütéseit (5600 élet és ugye életvisszatöltés, dr, miazmás, szóval nem halok meg) A farkasok is nagyon jól bírják. Viszont mivel a sebzésem elég kevés (800-as átlag) így nagyon lassan megy le az élete. Ami nem lenne gond addig, ha egyhelyben állna, de sajnos néha arrébb megy és olyankor kénytelen vagyok követni, és ekkor jön a halál a fentről lejövő sugaraktól. RND jönnek a sugarak és 5-ből 4-szer tuti eltalál. Nem tudom milyen varázslatok és milyen sebzést ad, de azonnal meghalok tőle, pedig ugye nem kevés élettel tolom. (igaz, egyedül csak a cold resistet tudtam kihozni mínuszból)
Mivel elakadtam indítottam egy elementalistát is (earth+storm). Hirtelen nem is tudom hol tart a szintje, de olyan 35 és 40 között van) Mint mások is írták, szinte unalmas vele, mert mindenkit letarol a cold varázslatokkal. Azonban a Druidám is ilyen volt normálon, sőt még epic-en is gyorsan végigment. Szóval nem félek tőle, hogy túl könnyű lesz vele legendary-n. Tulajdonképpen az eddigi legendary tapasztalatokat nézve, igazán ott kezdődik a játék. Mint ahogy már más is írta, mint dióban hellen. Az előtte lévő két szint az inkább csak tutorial. Szóval ha vki túl könnyűnek érzi, "szenvedje" végig magát az unalmas első két fokozaton, aztán majd rájön, hogy utána meg azért lesz unalmas mert mindig behal a kari :D
Sajnos az 52-es dru is elérte az ötvenedik halált is :(
Belegondolok, hogy dióban évek óta csak hc-val vagyok hajlandó játszani és nem egy 90 körüli karim van most is (természetesen bneten) ... nos, ha itt is hc-val tolnám akkor már lehet kihullott volna a hajam :)
No, a lényeg, hogy számomra a dio etalon ugye azért a fenti sorokból kiderül, ez a game mégiscsak egy olyan hiánypótló amivel érdemes szórakozni. Szvsz nem fog bekövetkezni, hogy az elkövetkezendő hack'slash rpg-kre azt fogjuk mondani hogy tq-klón, (és nemcsak azért mert a dió régebbi) de azért még egy megrögzött dio fanatikusként is azt mondom, hogy végre egy méltó koppintés (mert nekem a sacred és hasonszórú próbálkozások nem töltöttek 10 percnél többet a gépemen).
Hiányos, bugos a game? És az eredeti? Na ugya :)
Persze vannak hibák, nem is azt mondom, hogy nem. De még ezekkel együtt is majdnem vissza tudja adni a dió hangulatot. Persze majd 5-6 év múlva mi lesz a vélemény róla, az más kérdés. Mint ahogy most vélekedünk dio-ról 5-6 év után.
Akárki akérmit mond, nem akármit kéne letaszítani a trónról és én jelen pillanatban úgy érzem, ha le nem is taszította, de igenis megingott a dio trónja (VÉGRE!!!!)
Sajna most nincsen netem, szomszédból netezek én is, de ha esetleg vki majd ott jár, hogy legendary fokozaton egyiptomi Talkine küldetésnél, lehet beszállnék egy multi-party-ba, hogy átmehessek végre a következő helyszínre :)
Addig meg tolom az elementalistát. Majd elmondom milyen hellen ... akarom mondani legendary-n mit tud. Lehet úgy jár majd az is mint a dru, hiszen az is így indult, hogy megállíthatatlanul bedarált mindenkit :)
Végül pedig még egyszer warez téma, bár már korábban is írtuk páran, de még mindig a törésekkel szenved a többség.
Unleashed verziót az nfo-ja alapján kiírva tökéletesen fut kilépkedés nélkül!