• Cortinaar
    Líthas!

Szerintem is jó, hogy feléledt az oldal. Kedvencem a Warden, azzal nagyon durván tudok aprítani. Igaz, hogy Lilith-ben sok mobnak van piercing resistje, de ahogy elnéztem minden kari ellen vannak nehezebben legyakható ellenfelek a megfelelő resist miatt. Ezelőtt Corsair volt a kedvencem, egy 100 reces, most majd összehasonlítom ezzel a Wardennel, ha eljutok 60-as szintre. Az is biztos, hogy karakter build szempomntból két részre kell osztani a tápolást: Egyik a 100 reces, másik a rec nélküli, de nagyobbat sebző, több skill pontot adó ruhák, fegyverek, stb. A spellbreakert még nem próbáltam, de elképzelhető, hogy a Bone Charmer jobb lehet közelharcban is és íjászként is. Igaz, hogy hiányzik a defense ágból a 360 fokos pajzscsapás, ami szerintem piszok jó, ha sok ellenfél vesz körbe. Az a bajom a kétkezes harccal, hogy legenden szétgyaknak az íjászok, ezért jó a Warden a defense shield block, disruption, Colossus, study prey miatt...
    Ezt a játékot nem lehet megunni, vagyis kis kihagyással az embernek újra kedve támad végigtolni egy újabb karakterrel!
    C.