Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki nem tud 1 ehez hasonló gamet amit nagyon király tolni multiban??? (ezt multiban a legjobb) v esetleg vmi Witcher nézzees gamet ami fasza multiban?? mivel ez nem megy nekem hamachin
Ez besz*rás...
Egészen Act IV-ig semmi gond nem volt a 30-as pyromanceremmel. itt viszont kb minden 2. csoportosulásnál behalok, a petet szétkapják 2 másodperc alatt belém meg 4-500-akat ütnek az 1700 hpmra...
kezd frusztráló lenni
Egészen Act IV-ig semmi gond nem volt a 30-as pyromanceremmel. itt viszont kb minden 2. csoportosulásnál behalok, a petet szétkapják 2 másodperc alatt belém meg 4-500-akat ütnek az 1700 hpmra...
kezd frusztráló lenni
Üdv,
nekem is volt olyan harbingerem ahol 400 fölött volt a HP reg/másodperc !😊
A distort reality-t nem nagyon használtam,de megnézem kimaxolva mire képes!😊
nekem is volt olyan harbingerem ahol 400 fölött volt a HP reg/másodperc !😊
A distort reality-t nem nagyon használtam,de megnézem kimaxolva mire képes!😊
Nekem van 60 körüli Harbingerem, semmi naj vele, csak kicsit törékenyebb, mint amit én szeretek. Persze 9 secre "megállitja az idõt" és a pupillázó tömeg porba hull. Embertelen HP regent össze lehet rakni neki. Én mondjuk Sabretooth fan vagyok, mindig két ilyen volt nálam, minden fokozaton.
"Az a vicc, hogy ez lett az egyetlen minõségi Diablo klón az évek alatt. (Én eljátszogattam volna még párral.) Sok mindent hozzátettek a D2 élményhez, csak hát az az idõ elõtti feloszlás... Még sok balansz ráfért volna a cuccra. A másik nagy hátulütõ a nem random generált pályák okozta repetitiv érzés. Persze sok helyen nem lehet ilyen látványt kihozni random pályákkal. Ezt ellensúlyozza a sokkal több mastery kombó."
szívembõl szóltál !😊
elég sok más hack 'n' slash játékot kipróbáltam az évek alatt,de mesze a titán Quest volt az,ami megközlelítette,sõt sok mindenben le is hagyta nagy elõdöt! 😊 Emlékszem hogy megörültem olyan apróságoknak,hogy látom az inventory-s cuccoknál,a karakteren lévõt is !😊 Egyedül a mod-dolhatóságról nem szóltál...hisz az xmax.az achilles,a lilith mind mind hozzátesz a játékélményhez...hát nem tudom,de szerintem több mint 4 hónapot játszottam vele...3000 ft-ért....bõven megéri...Sajnálom,hogy nem lesz második rész...az elsõ rész apróbb hibáiból tanulva...lehet a D3-nak kellene kapaszkodnia a cím visszaszerzéséért...😊
legelsõ karakterem volt még annó a hódító(warfare+defense) ,de ha mostanság közelharcost indítok,akkor inkább DW-re megyek 😊 2 felfaló suffixes Folg megfelelõ relic-kel...😊))
Egyébként nem tudom a harbinger-t miért szóltátok le a warfare+dream meglehetõsen ütõképes karakter... -100 rec-cel kifejezetten mókás !😊
szívembõl szóltál !😊
elég sok más hack 'n' slash játékot kipróbáltam az évek alatt,de mesze a titán Quest volt az,ami megközlelítette,sõt sok mindenben le is hagyta nagy elõdöt! 😊 Emlékszem hogy megörültem olyan apróságoknak,hogy látom az inventory-s cuccoknál,a karakteren lévõt is !😊 Egyedül a mod-dolhatóságról nem szóltál...hisz az xmax.az achilles,a lilith mind mind hozzátesz a játékélményhez...hát nem tudom,de szerintem több mint 4 hónapot játszottam vele...3000 ft-ért....bõven megéri...Sajnálom,hogy nem lesz második rész...az elsõ rész apróbb hibáiból tanulva...lehet a D3-nak kellene kapaszkodnia a cím visszaszerzéséért...😊
legelsõ karakterem volt még annó a hódító(warfare+defense) ,de ha mostanság közelharcost indítok,akkor inkább DW-re megyek 😊 2 felfaló suffixes Folg megfelelõ relic-kel...😊))
Egyébként nem tudom a harbinger-t miért szóltátok le a warfare+dream meglehetõsen ütõképes karakter... -100 rec-cel kifejezetten mókás !😊
12es a Hódítóm. Tipikus harcos, kard+pajzs összeállítás. 😊 Végre találtam kék pajzsot. Már csak minden más kéne kék! 😄 Estek kék meg zöld cuccok, de egyik sem harcosnak való...
nahh akkor mondomhogy tq engine lesz 😄
Azt nem olvastam eddig. De azt irja, minden jogot megszereztek ami a TQ technológiához kapcsolódik. Akkor ez egy TQ klón lesz<#beka2>#beka2>.
Hát fenetuggya. De nem azvan odairva, hogy TQ enginet akarják használni? A Crateentertaiment oldalán a híreknél? Bár én annak is örülnék ha legalább követnék a TQ stílust, mert sztem ez jó. 😄 Mégjobb lenne a Titan Quest 2! 😄
Úgy sejtem az összes TQ jog a THQnál van, nem hinném, hogy használhatnák a TQ engine-t közvetlenül. Nem is lenne üdvös, nem mai csirke, még ha szép is, amit kitesz a képernyõre. Amúgy a kis elhintett "elég lenne nekünk a TQ eladásainak 10%-a" mutatja, hogy anno nem fogyott rosszul a cucc.
Minden esetre én most annak drukkolok, hogy ez az új csapat valszeg titan quest motorral fog gazdálkodni és remélem jó kis játékot hoznak össze, mert titan quest sztem frankó játék. Remélem lesz olyan jó és jobban betud futni majd. Legalábbis mintha azt említették volna azon lapon amit írtam, hogy titan quest engine lesz. Black legion vajon a játék neve? azt már nem tudtam kivenni... :S
Érdekes nézet, csak nagyon sántit. Egy MMOt folyamatosan fejlesztenek, új tartalmak kerülnek be, míg egy offline cucchoz jó ha kijön 2 patch, hogy ne legyen játszhatatlanul bugos. Nem beszélve róla, hogy egy offline játék átlag 10 óra játékidõt kinál, 4 havi MMO-zás áráért.
A TQ pedig nagy játék, meg lehet nézni, mekkora aktivitás van körülötte ennyi év után is. Steamen a mai napig árulják és az összes eladott példányszám sem lehet rossz. Hogy miért ment szét az Iron Lore, azt nemtom, nem ismerem a storyt. Sok oka lehet.
Amúgy nem hinném, hogy bárki fikázta volna Diablo klón volta miatt. Az a vicc, hogy ez lett az egyetlen minõségi Diablo klón az évek alatt. (Én eljátszogattam volna még párral.) Sok mindent hozzátettek a D2 élményhez, csak hát az az idõ elõtti feloszlás... Még sok balansz ráfért volna a cuccra. A másik nagy hátulütõ a nem random generált pályák okozta repetitiv érzés. Persze sok helyen nem lehet ilyen látványt kihozni random pályákkal. Ezt ellensúlyozza a sokkal több mastery kombó.
Azt hiszem a legnagyobb csapás a bugok száma volt a játék megjelenésének idején. Egy ilyen nyitás meg tudja pecsételni egy cím sorsát. Tul. a kiegészitõvel lett olyan szintû a progi, amilyennek a kiadáskor lennie kellett volna. A fanpatch által javitott buglistát nézve még itt is nagyon kemény hibák voltak, de legalább már stabilan futott a cucc.
A TQ pedig nagy játék, meg lehet nézni, mekkora aktivitás van körülötte ennyi év után is. Steamen a mai napig árulják és az összes eladott példányszám sem lehet rossz. Hogy miért ment szét az Iron Lore, azt nemtom, nem ismerem a storyt. Sok oka lehet.
Amúgy nem hinném, hogy bárki fikázta volna Diablo klón volta miatt. Az a vicc, hogy ez lett az egyetlen minõségi Diablo klón az évek alatt. (Én eljátszogattam volna még párral.) Sok mindent hozzátettek a D2 élményhez, csak hát az az idõ elõtti feloszlás... Még sok balansz ráfért volna a cuccra. A másik nagy hátulütõ a nem random generált pályák okozta repetitiv érzés. Persze sok helyen nem lehet ilyen látványt kihozni random pályákkal. Ezt ellensúlyozza a sokkal több mastery kombó.
Azt hiszem a legnagyobb csapás a bugok száma volt a játék megjelenésének idején. Egy ilyen nyitás meg tudja pecsételni egy cím sorsát. Tul. a kiegészitõvel lett olyan szintû a progi, amilyennek a kiadáskor lennie kellett volna. A fanpatch által javitott buglistát nézve még itt is nagyon kemény hibák voltak, de legalább már stabilan futott a cucc.
http://www.crateentertainment.com/company.html
érdemes talán megnézni. Az új csapat honlapja. A Games menüpont alatt, akad egy kép, vajon ez már a készülõ játékból egy harcos? 😊
érdemes talán megnézni. Az új csapat honlapja. A Games menüpont alatt, akad egy kép, vajon ez már a készülõ játékból egy harcos? 😊
Azért nem lett nagy játék, mert nem vette meg senki, hanem kalózkodás áldozata lett. 😄 Ma már senki sem akar fizetni semmiért... 😄 Trógerek! 😄 Jó persze a játékok is akkora áruk van, hogy beszarás... Csak azt nem értem, hogy például az emberek rengetegen fizetik a WoW-ot, de az havonta 3ezer forint... A buta népek nem veszik észre, hogy játszanak egy évig, jóval többet kifizetnek azért, hogy havonta jáccanak, mint sem egyszer megvegyék és akkor többet nem kell rá fizetni. Ezért van pénze a Blizzard-nak. 😄 Ez mondjuk okos dolog. De remélem nem szoknak rá többi gyártók is, mert nagyon sok pénzkidobás... Vagy én vagyok hülye?!?!?! 😄
Én úgy gondolom, hogy szerintem ennyi erõvel, minden játék "fúj diablo klón". Úgy vélem, csak azok sikítoznak, akik egész életükben Blizzard játékokkal játszottak és szûk a látókörük. Ez ugyan az az eset, mint amikor valaki egész életében fifázott az nem fog illetve nehezen fog PES-ezni. Ilyen egyszerû.
Sziasztok!
Valaki tudna Nekem a korábbiakban leírtak kapcsán segíteni?
Köszi:
Valaki tudna Nekem a korábbiakban leírtak kapcsán segíteni?
Köszi:
Ezt majd visszaidézem, mikor legendary Manticore v. Toxeus összecsomagol 3 sec alatt.<#vigyor>#vigyor>
hát kevés pénzzel hasonló játékot mnit a titan quest nem fognak össze hozni. Szerintem ez a játék így is zseniális lett. Sajnos a diablo óta hack n slash kategóriát nem érdemes csinálni, mert ahogy a cikk is írta, meg mindenkinek az elsõ fikázása az az, hogy: "fúúúj, diablo klón"
Szerintem meg egy zseniális "klón" lett, gyönyörû graikával, változatos játékmenettel (nah jó, tájjal 😄). Nem is értem miért nem lett belõle olyan nagy játék
Szerintem meg egy zseniális "klón" lett, gyönyörû graikával, változatos játékmenettel (nah jó, tájjal 😄). Nem is értem miért nem lett belõle olyan nagy játék
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
jah hogy egyszerûen csak elterelõ? Hát nem tudom. Én ilyen csapdákra nem teszek sose pontot, szerintem tök fölösleges.
ti most játszatok valahol? sosemtalálok magyart netes szrevreken
jósemmi nemszóltam frissített....
pluhi, tehát nem tudok interneten játszani már? 😮
Sziasztok!
Lenne egy nagy problémám! Felraktam a játékot el is indult, majd egyszer csak kifagyott. Ezek után nem indul és azt írja hiányzik a grafikus motor. Újratettem, játékot is, videokarit is, és semmi... A röhej az, hogy egyszer elindult és szaggatás nélkül tökéletesen ment, Please help me! Thanks
Lenne egy nagy problémám! Felraktam a játékot el is indult, majd egyszer csak kifagyott. Ezek után nem indul és azt írja hiányzik a grafikus motor. Újratettem, játékot is, videokarit is, és semmi... A röhej az, hogy egyszer elindult és szaggatás nélkül tökéletesen ment, Please help me! Thanks
Kieget szerezd meg, mindenképp jól jársz vele és arra már csak fanpatch van.
Broafka: mármint miért jó, hogy nem téged ütnek? Nem te sebzõdsz...<#idiota>#idiota>
Broafka: mármint miért jó, hogy nem téged ütnek? Nem te sebzõdsz...<#idiota>#idiota>
a monster lure az miért jó?
én most kezdtem el egy védekezõt, vagy mi az pajzshasználót. 😊 de bárki meg tudja mondani, hogy tudok frissíteni megköszönöm!
most 24-es a pyromancerem, 1/12-es Volcanic Orb + 12/12-es fragmentation, 12/12-es Eruption és közepes Core Dweller-el eddig nem sok helyen izzadtam meg, bossok is mentek eddig viszonylag könnyen
sziasztok! megtudnátok mondani, hogy miért nem frissül az eredeti játékom? elkezdi letölteni, aztán mégse frissül kilép emg vissza és kész. Köszi
ezért is szeretem a harcos karikat, lényegében ott aztán tök mind1 a -100% recharge.
Most épp spirit + warfare kombinációt (spellBreaker ha jól emlékszem) csinálok. Jó hozzá a death chill aura és társai, csak az a bajom, hogy alig van mana meg healt regem (egy fegyver miatt most épp 0 😄
Mondjuk manával nincsen gond, mert ott van az az élet-árán-manavisszatöltõ skill.
Az a jó ebben a játékban, hogy a maga módján szinte az összes karakter életképes.
Most épp spirit + warfare kombinációt (spellBreaker ha jól emlékszem) csinálok. Jó hozzá a death chill aura és társai, csak az a bajom, hogy alig van mana meg healt regem (egy fegyver miatt most épp 0 😄
Mondjuk manával nincsen gond, mert ott van az az élet-árán-manavisszatöltõ skill.
Az a jó ebben a játékban, hogy a maga módján szinte az összes karakter életképes.
DPS vagy túlélés szempontból?
Túlélésre minden Nature kombináció elég jó, Druid, Summoner pl. Sok pet, gyógyitás, valag HP, plague.
DPS valszeg mindenhol megvan, csak gear kérdése. Ha megvan a -100% recharge, onnantól úgyis darálsz. Szokták még warfare-rel kombinálni a dolgot, állandó zászló miatt, ami -50% nrg cost rögtön.(Állandó Ancestral Horn se kutya.) Még egy kis -nrg cuccból és a mana se fogy el.
Ekkor lehet új karit kezdeni, mert ezzel nincs már sok kihivás😊.
Petek jó tankok lesznek legendaryn, mivel sok HPt kapnak (monster lure gyak. halhatatlan), de mivel az aggro rendszer elég elcseszett a játékban, tényleg nem nagyon lehet a mobokhoz nyúlni, mert rádfordulnak (kivétel mikor nem😊). Viszont a DPSük meleg szar, szerintem megennéd a hajad mire végigvinnél egy actet.
Sok caster/pet build sarokköve a -100% recharge, ami szerintem a legnagyobb balansz hiba a játékban. Limitálni kellett volna 75% körül, mert teljesen beboritja a játékot. 5-6 perc CDs skillek állandóan fenn, vicc.
Túlélésre minden Nature kombináció elég jó, Druid, Summoner pl. Sok pet, gyógyitás, valag HP, plague.
DPS valszeg mindenhol megvan, csak gear kérdése. Ha megvan a -100% recharge, onnantól úgyis darálsz. Szokták még warfare-rel kombinálni a dolgot, állandó zászló miatt, ami -50% nrg cost rögtön.(Állandó Ancestral Horn se kutya.) Még egy kis -nrg cuccból és a mana se fogy el.
Ekkor lehet új karit kezdeni, mert ezzel nincs már sok kihivás😊.
Petek jó tankok lesznek legendaryn, mivel sok HPt kapnak (monster lure gyak. halhatatlan), de mivel az aggro rendszer elég elcseszett a játékban, tényleg nem nagyon lehet a mobokhoz nyúlni, mert rádfordulnak (kivétel mikor nem😊). Viszont a DPSük meleg szar, szerintem megennéd a hajad mire végigvinnél egy actet.
Sok caster/pet build sarokköve a -100% recharge, ami szerintem a legnagyobb balansz hiba a játékban. Limitálni kellett volna 75% körül, mert teljesen beboritja a játékot. 5-6 perc CDs skillek állandóan fenn, vicc.
jah, ki kapcsolva úgy tûnt többet sebeznek. Úgyhogy asszem mûködik.
Lenne még 1 kérdésem:
Melyik tulajdonképpen a legerõsebb varázsló karakter? Mármint amivel skillel támad, nem pedig a botos 3-mas lövéssel. Jah, és lehet oylan karaktert csinálni ami életképes legendaryn és csak megidézett lények támadnak? Vagy azok elõbb utóbb elgyöngülnek? (mint a legtöbb ilyen játékban, Diabloban az volt a jó, hogy egész sokáig bírták, még hellen is talpon maradtak a csontvázak az elsõ actnál. utolsó 2 actban ugyan úgy bedarált minden szörny hogy csak nah 😄)
Lenne még 1 kérdésem:
Melyik tulajdonképpen a legerõsebb varázsló karakter? Mármint amivel skillel támad, nem pedig a botos 3-mas lövéssel. Jah, és lehet oylan karaktert csinálni ami életképes legendaryn és csak megidézett lények támadnak? Vagy azok elõbb utóbb elgyöngülnek? (mint a legtöbb ilyen játékban, Diabloban az volt a jó, hogy egész sokáig bírták, még hellen is talpon maradtak a csontvázak az elsõ actnál. utolsó 2 actban ugyan úgy bedarált minden szörny hogy csak nah 😄)
Blade Honing biztos nem, mert az Pierce százalékot ad, nem pierce sebzés százalékot (a TK meg alapból 100% pierce). Az abszolút bónusz gondolom azért mûködik, csak azért nem éri meg kirakni. Az open woundnál meg vannak adva a fegyók, amikkel megy, a TK meg egy spell. Valószínû, hogy nem hat rá. A többi okés lesz, ha igaz...
Bár magam nem használtam TKt soha, úgy hallottam nem túl jó a sebzése magasabb szinteken. Fõ támadásnak lehet gyengusz lesz.
Broafka: ennyi -sebzés már észrevehetõ kell legyen.
Bár magam nem használtam TKt soha, úgy hallottam nem túl jó a sebzése magasabb szinteken. Fõ támadásnak lehet gyengusz lesz.
Broafka: ennyi -sebzés már észrevehetõ kell legyen.
A fan patchben a Ravages of Time biztosan mûködik? (tudom, most be kell kapcsolni) tudom ott a jel fölül, de most ezt hogyan lehet letesztelni, vagy nem is tudom
Sziasztok!
Sajnos nem sikerült megoldanim a tegnapi problémát, igy marad a mod nélküli játék...
Indítottam egy új karit, valószínû Brigand lesz...
Számolgattam, és felmerült pár kérdésem:
Art of the Hunt, Envenom weapon, blade honing, open wound, anatomy skillek hatnak a Throwing Knife skillre?
Ugyanis ezeket szeretném passzivokként használni Throwing Knife-hoz a távolabbi ellenfelekre.
Ha valaki közelembe jön akkor meg spear-rel szeretném calculated strike-ot,ill lethal strike-ot használva hazavágni...
Szerintetek életképes lehet a kari?
Sajnos nem sikerült megoldanim a tegnapi problémát, igy marad a mod nélküli játék...
Indítottam egy új karit, valószínû Brigand lesz...
Számolgattam, és felmerült pár kérdésem:
Art of the Hunt, Envenom weapon, blade honing, open wound, anatomy skillek hatnak a Throwing Knife skillre?
Ugyanis ezeket szeretném passzivokként használni Throwing Knife-hoz a távolabbi ellenfelekre.
Ha valaki közelembe jön akkor meg spear-rel szeretném calculated strike-ot,ill lethal strike-ot használva hazavágni...
Szerintetek életképes lehet a kari?
evidensen hangzik nem? 😊
Normálon elég uncsi a játék, mert gyöngék a fegyverek, viszont epictõl meg legendarytõl már jönnek az ütõsebb fegyverek.
Én kb 6 karakterrel játszok párhuzamosan és már úgy unom az összes térképet 😄
Normálon elég uncsi a játék, mert gyöngék a fegyverek, viszont epictõl meg legendarytõl már jönnek az ütõsebb fegyverek.
Én kb 6 karakterrel játszok párhuzamosan és már úgy unom az összes térképet 😄
Tegnap este, míg a válogatottunk a portugálok ellen vívta heroikus, ámde kilátástalan küzdelmét, normál nehézségen legyûrtem a fõellent az alapjátékban, és beugrottam a gyõzelem portálba.
Kérdésem a tapasztaltabb játékosokhoz; a két magasabb nehézségi szint mivel nyújt többet a normálnál? Ugyanazokat a térképeket kell bejárnom mégegyszer, csak most táposabb ellenfelekkel, vagy lesznek brutálabb fegyverek, amiket felszedhetek, több pluszt adó varázstárgyak, stb.?
Kérdésem a tapasztaltabb játékosokhoz; a két magasabb nehézségi szint mivel nyújt többet a normálnál? Ugyanazokat a térképeket kell bejárnom mégegyszer, csak most táposabb ellenfelekkel, vagy lesznek brutálabb fegyverek, amiket felszedhetek, több pluszt adó varázstárgyak, stb.?
Akkor látnod kéne jobbra lenn a listában a Saját játék képernyõn. Beimportálsz egy karit és inditod. Ekkor visszadob a kariválasztáshoz és onnan minden a szokásos.
Más. Havernál nincs a fõmenüben semmiféle szöveg. Üres gombok. Találkozott már valaki a problémával? Alap/IT ugyanaz. Próbálkozunk mindenfélével (driver, stb), de neten se találtam semmi értelmeset, csak páran feldobták a problémát néhány forumra. Megoldás sehol...
Más. Havernál nincs a fõmenüben semmiféle szöveg. Üres gombok. Találkozott már valaki a problémával? Alap/IT ugyanaz. Próbálkozunk mindenfélével (driver, stb), de neten se találtam semmi értelmeset, csak páran feldobták a problémát néhány forumra. Megoldás sehol...
Igen! mappa van benne:
database
resources
az egyikben map.arc, a masikban monsters-xmax.arz file van...
database
resources
az egyikben map.arc, a masikban monsters-xmax.arz file van...
bakker, majdnem sikerült elvinnem mind a 4 íjjászt Árészig 😊
csak az egyik szörny megölt, de Undead Typhont sikerült kinyírnunk 😊
csak az egyik szörny megölt, de Undead Typhont sikerült kinyírnunk 😊
Sziaszto
Letöltöttem az xmax modot. Létrehpztam egy mappat a titanquest it mappaban, aminek a neve CustomMaps, és oda tömörítettem ki.
magyarosítva van a jaték, amikor elindítottam a következõ menüpontok vannak:
jéték
saját játék
beállítások
készítõk
kilépés
vagy vmi ilyesmi.
belementem a saját játékba de a nem látom hol lehet elindítani a modot...
tudna vki segíteni????
elõre is köszi
Letöltöttem az xmax modot. Létrehpztam egy mappat a titanquest it mappaban, aminek a neve CustomMaps, és oda tömörítettem ki.
magyarosítva van a jaték, amikor elindítottam a következõ menüpontok vannak:
jéték
saját játék
beállítások
készítõk
kilépés
vagy vmi ilyesmi.
belementem a saját játékba de a nem látom hol lehet elindítani a modot...
tudna vki segíteni????
elõre is köszi
gondoltam...
viszont ha nem játszok az über móddal (visszaállítottam Restore-al), akkor élnek ezek a felülírt javítások, vagy azok már elvesztek, és valahogy az eredeti database-el ismét felül kell, hogy írjam?
csak azért kérdem annak ellenére, hogy yc1980 írta, hogy
"nem gáz,mert az übermod-ban van 1 kis batch fájl,amit ha elindítasz,akkor visszarakja a régit !😊"
mivel hamachin nem tudtunk játszani, mert havernak nem volt meg az über mód, és mikor visszaállítottam Restore-al, akkor is azt írta ki, hogy verziókülönbség miatt nem tudunk csatlakozni. Ekkor haver letöltötte az über-t, felrakta, majd leszedte (Restore), és így már nem volt verziókülönbség...
viszont ha nem játszok az über móddal (visszaállítottam Restore-al), akkor élnek ezek a felülírt javítások, vagy azok már elvesztek, és valahogy az eredeti database-el ismét felül kell, hogy írjam?
csak azért kérdem annak ellenére, hogy yc1980 írta, hogy
"nem gáz,mert az übermod-ban van 1 kis batch fájl,amit ha elindítasz,akkor visszarakja a régit !😊"
mivel hamachin nem tudtunk játszani, mert havernak nem volt meg az über mód, és mikor visszaállítottam Restore-al, akkor is azt írta ki, hogy verziókülönbség miatt nem tudunk csatlakozni. Ekkor haver letöltötte az über-t, felrakta, majd leszedte (Restore), és így már nem volt verziókülönbség...
Csupán csak azért, mert nagyrészt abban vannak a javitások.
Az ÜBER mod az 1.16-os fanpatch database.arz-jének a moddolása, tehát amit vesztesz, az a "pár" javitás, ami az 1.17-tel került be.
A database.arz a játék lelke. Minden formula, skill tulajdonság, szörny képesség, engine paraméter, minden ebben van kódolva.
Az ÜBER mod az 1.16-os fanpatch database.arz-jének a moddolása, tehát amit vesztesz, az a "pár" javitás, ami az 1.17-tel került be.
A database.arz a játék lelke. Minden formula, skill tulajdonság, szörny képesség, engine paraméter, minden ebben van kódolva.
üdv Nyápic,no végre valaki ! 😊))
nem gáz,mert az übermod-ban van 1 kis batch fájl,amit ha elindítasz,akkor visszarakja a régit !😊
Kerültek bele új cuccok,és megjelent 1-2 igen brutális prefix a zöld fegyverekhez !😊)) Kelleni is fog....epicen nyomom már act 1-ben...
A 6 hádész igencsak megizzasztott:/
nem gáz,mert az übermod-ban van 1 kis batch fájl,amit ha elindítasz,akkor visszarakja a régit !😊
Kerültek bele új cuccok,és megjelent 1-2 igen brutális prefix a zöld fegyverekhez !😊)) Kelleni is fog....epicen nyomom már act 1-ben...
A 6 hádész igencsak megizzasztott:/
Üdv!
Miért gáz, ha felülírom a database.arz-t?
Mert én felraktam az über-módot...
Miért gáz, ha felülírom a database.arz-t?
Mert én felraktam az über-módot...
Elég az utsó. De utána ne ird felül a database.arz-t semmiféle moddal, mert akkor adtál egy pofont a szarnak.
Ja és még annyi, hogy a fanpatch-eket sorban kell feltenni, vagy elég az 1.17a-t? Kölcsönadtam az eredeti TQIT-mat, isoról játszom, így nincs kedvem telepítgetni, a kód a dvd borítóban😊))
Visszalapoztam elég sokat, de nem találom honna lehet leszedni a fanpatch-et! Elõre is köszi!