23078
  • Cortinaar
    Üdv!

Courtyard teleport megvan, de megint nem tudok tovább menni. Citadel-ben is jártam, két utolsó teleport nincs meg. Merre tovább?
  • NeRo31
    bocs de a poison damage-t nem növeli az inteligencia!azt csak tárgyak vagy skillek növelik mint ahogy a vérző sebzést is!Legenden nem sokat ér már egyik sem szerintem éppen ezért!
    Az inteligencia az tűz jég villám sebzést na meg az elektromos sebzést növeli!
  • yc1980
    Üdv tapasztalataim szerint..

a poison damage-et növeli az intelligencia
    a vitality damage-t az erő
    a bleeding damage-t meg a dexterity...
    sosem próbáltam ki,ez csak érzés...általába nem foglalkozom ezekkel a támadó sebzésekkel !:)
    mondjuk a stun damage az érdekes lehet,nem sok minden növeli...ennyire kimaradna a játékból ?
    a PvP a játékosok egymás elleni küzdelmét jelenti !:) neten sokan nyomják,bár nem az én műfajom !:)
    miért akarsz 1.30-al játszani? modjunk sok durva cucc még benne volt,amit az IT-ben már kiszedtek :) a fantpatchel mindenképp működik rendesen,a sima IT-ben nem !
    piercing damage...így igaz..ezért jók az 50%-os íjak.mert minden bónusz ezt növeli szinte a hunter ágon :) és nem mind1, hogy 100-nak az 50 vagy csak 25%-a :S
    :)
    a petek azért jók legenden,mert a HP-jüket és a sebzésüket is eléggé megnövelik ezért durva az outsider,és a core dweller !:) 20K feletti értékeket ki lehet hozni náluk HP szinten :)
  • Terensz
    Jól hangzik :-) Köszi szépen!
  • NeRo31
    Igen lesz!Érdekesn van megcsinálva a játék mert igazából legendás szinten kerülnek előtérbe a pet-ek!
  • NeRo31
    1 ahhoz szerintem nem de az elektromos sebzéshez igen
    2 bleeding az az vérző sebzés csak tárgyak vagy skillek növelik
    3 passz
    4 passz
    5 azt jelenti h mondjuk van egy dárdád ami 100at sebez,na annak a 30%a az az jelen esetben 30 szúró sebzés
  • Terensz
    Srácok, úgy őszintén, szerintetek majd legendary-n lesz egyáltalán értelme a core dweller-emnek?
  • Cortinaar
    Líthas!

Szerintem is jó, hogy feléledt az oldal. Kedvencem a Warden, azzal nagyon durván tudok aprítani. Igaz, hogy Lilith-ben sok mobnak van piercing resistje, de ahogy elnéztem minden kari ellen vannak nehezebben legyakható ellenfelek a megfelelő resist miatt. Ezelőtt Corsair volt a kedvencem, egy 100 reces, most majd összehasonlítom ezzel a Wardennel, ha eljutok 60-as szintre. Az is biztos, hogy karakter build szempomntból két részre kell osztani a tápolást: Egyik a 100 reces, másik a rec nélküli, de nagyobbat sebző, több skill pontot adó ruhák, fegyverek, stb. A spellbreakert még nem próbáltam, de elképzelhető, hogy a Bone Charmer jobb lehet közelharcban is és íjászként is. Igaz, hogy hiányzik a defense ágból a 360 fokos pajzscsapás, ami szerintem piszok jó, ha sok ellenfél vesz körbe. Az a bajom a kétkezes harccal, hogy legenden szétgyaknak az íjászok, ezért jó a Warden a defense shield block, disruption, Colossus, study prey miatt...
    Ezt a játékot nem lehet megunni, vagyis kis kihagyással az embernek újra kedve támad végigtolni egy újabb karakterrel!
    C.
  • Csodakalap
    egyebbkent meg nem érdekel, ha xpt bukok, mert ez a büntetés!!! amiért meghaltam. a jatek celja h ugy vidd vegig minnel kevesebb halált kapj közben sztm, de minnel nagyobb nehezsegu a jatek annal nagyobb kihivas. es en szeretem a kihivasokat, ha azok realisak és veghez vihetők.
  • Csodakalap
    Jönnek a napi kérdéseim.
    1. A vitalaity damagehez és a life liechez hozzáadódik az intelligencia sebzes bónusz?
    2. és a bleeding? arrol mit erdemes tudni ?
    3.mi az a pvp?
    4. Fontos. az 1.30 patchben működik e a deathlich aura sebzes csökkentése? vagy ha akarom h rendesen érvényesüljön, akkor a funpatchel kell tolnom?
    5.a pircing pontosan hogy mukodik? + 30% pircing pl.
  • yc1980
    Üdv,

no vééégre felpörögtünk !:)
    1. sok halál..ez igazából csak akkor számít,ha Überrel játszol,ahol 1 halállal akár az egész szinten összegyűjtött xp-t elbukod..:S
    Óvatosabban kell haladni, mindig ki kicsalogatni 1-2 ellenfelet,aztán ha majd lesznek már tárgyak és szintek is,akkor könnyebb lesz a móka! :) Én is elkezdtem ma a Lilith Masteries-t Max heroic fokozaton..1 archer+Chronosophy kombóval..érdekes lövő egységre mentem rá,de mivel már játszottam a kampánnyal egy "párszor" így elkerülhetetlen más sebzés is a szúrón kívül..van olyan ellenfél aki pierce damage-val sérthetetlen :S és 100% a dodge projectile...:S
    2. a dream+hunter nos igen...valóban az egyik elgjobb, én is íjászkodással kezdtem,bár még csak normal act 4-ben járok,de eddig 1 halálom volt..én hülye elbambultam...1 csoport vaddisznó ölt meg :SSS de a bossok gyerekjátéknak tűnnek,pedig Übermoddal nyomom...6 titán...átlyukasztó nyílveszőkkel...hát gyerek játék !:)
    3. dream+warfare...első kasztom volt,támadni kell vele végig,1 percre sem megállni,sok sok életszívás..és a resist csökkentő aura a kulcs !:)
    4. warfare+defense...számomra nagyon unalmas volt,bár a colossus form nagyon jól néz ki,ha odazoomolunk a kamerával :)
    amit ajánlani tudok,mert szintén élvezetes vele a játék aza spellbreaker !:) ousider, lich king ancestral horn és battle standard :))) legenden is legyúrnek szinte bárkit :)
    5. ternionos oracle :) tudom tudom...a chainlightning jobb lehet..de én élveztem a pálcával lövöldözni főleg 1 pörgősebb zenére a Lilithben !:)
    Nero....ajánlom Neked a Lilit-et max insane fokozaton......abban minden lény kap bónuszokat az OA,DA értékéhez !:)))) 1400DA-val semmire sem mész,úgy ütnek rajtad kritikalokat, hogy csak lesen..főleg ha belefutsz 1 olyan lénybe,aminek onslaught aurája van !:)

Csodakalap,most néztem Lilith fórumon..jöt ki még 1 diff changer,ami a bossoakt turbózza fel mégjobban...mondjuk ez már tényleg sokk lehet !:) de a Diablo 2-t is /players 32-ben nyomtam,meg a meridian moddal!:)

Nero..azért PvP-ben ha bekapsz egy 50K-s ütést,akkor nem sok időd marad törleszteni !:) azért mókás PvP-ben a phantom strike :) 100reccel meg főleg :))
    Egyébként szerintem is így van..én sem DPS-re megyek,inkább legyenek rendben a védelmi értékek,resistek és ezért szeretema spellbreakert !:) nem fogsz vele 50K-t sebezni de csodálatosan lehet aprítani,vanank jó petek,aurák..és persze a battle standard főleg legenden használva!:)
    nah jó sok marhaságot összehordtam,de nézzétek el nekem..kissé elfogult vagyok a játékkal kapcsolatban! :)
  • NeRo31
    hogy melyik a legerősebb kombináció az kérdéses,mert pl. a hunter+rouge- val ki tudtam legnagyobb sebzésként 480000-rest hozni,átlagsebzésem 18000körüli volt, viszont azért legenden jópárszor meghaltam!
    na a haruspex-nél ott kb 5000volt az átlagsebzés viszont egyáltalán nem haltam meg legenden.Tehát szerintem nem az a legerősebb kombináció amelyik a legnagyobbat üti,hanem az amelyiket nem lehet megölni!
  • zsotesz
    Mármint ha levernek akkor. Vagy itt nincs halál miatti xp büntetés?
  • zsotesz
    de így egy csomó xp-t buksz, nem?
  • Csodakalap
    meg nem probaltam ugyan, de a warfaere és dream egyutt is utos kis harcost eredmenyezne, ami sejtesem szerint az egyik legerosebb kombinacio lehet az alap jatekban. Valaki probalta mar?
    Egyebbekent en is a dexre gyurast tartom erosnek a tapasztalatok szerint.
  • Csodakalap
    Lilith masterieben inditottam egy teurgista varazslot. Kelek fekszek, fel se kelek insane nehezsegen. De eszembe sincs visszabb venni a fokozatot. Igy izgalmas. pedig a kaszt naon jo es kombos is. Csak agyonvernek a lenyek:)
  • NeRo31
    normálon és epicen íjászként mentem!Legenden viszont lándzsával,mivel olyan pajzsot használtam ami 20% lövedék elkerülése volt és így lett meg a 100% elkerülés!Ráadásul a védekezőképességem is sokkal nagyobb lett mint íjászként!A fantom csapással lehetett írtani rendesen!
    Ügyességre több pontot tettem mint erőre, mivel az növeli a védekező képességet!És azt támogatja mindkét kaszt!hunter +50% a dream +30% ha teljesen kimaxolod őket!Így 1-2 jobb tárggyal el lehet érni 1400 feletti védekező képességet és az felett gyakorlatilag nem tudnak közelharci fegyverrel sebezni!
  • Terensz
    Most újrakezdtem battlemage-ként. Gyááááá, nagyon erős :D A petje elég kemény, és hol van még a fejlesztés vége.
  • Terensz
    Warfare + defense állítólag nem rossz. Majd ki is próbálom, bár ugye akkor a dual wield fejeltős.

Hunter + dream? Érdekes lehet. Gondolom: íjászkodsz vele.
  • NeRo31
    Szerintem jó a champion,én szerettem!
    Legalább is végig lehet játszani vele!Az életerőt fel kell nyomni 10000 körülire,ja meg a démonok elleni plusz mínusz sebzésű cuccokat keresgélni kell,mondjuk ez minden karira igaz!
  • NeRo31
    amivel most próbálkozok a az spirit+dream kombó varázslóként!Állandóan altatom az ellenfeleket és lassítással "ébresztem" így a közelembe sem érnek!De majd legenden derül ki működik-e a taktika!
  • NeRo31
    Hali!
    Legerősebb kombó mindenképpen a haruspex, hunter+dream!
    legenden kb 5 potit használtam el!védekező képességem 2200 volt és a lövedék elkerülés 100%!Ráadásul nem is tápoltam tárgyakkal,csak azt használtam amit találtam!
    amivel még könnyü végigjátszani szerintem az a harcos+védelem!
  • Csodakalap
    azt en is probaltam. Nem tunt gyengenek. szetszurkaltam minden enemyt neha kettesevel harmasaval olve oket. A bleeding meg durva damage par szint alatt megszerezve.
    Köszi a calculatort.
  • yc1980
    Üdv :)
    igen létezik :)
    http://www.masteriescalc.wz.cz/

én a close combatot próbáltam a vampirism-el...:)
    és a sorcery-vel szemeztem,kiváncsi voltam az új varázslatokra:)

1 kicsit más...a champion...nekem a nature nem nagyon jött be,de ez csak egyéni szubjektivítás :S
  • Csodakalap
    Vaszidasz, sztd eros a champion? Nekem az a kaszt naon tetszett, de nem ereztem h benne lenne a legjobb kari koncepciok kozott. Egy kozepes kombo sztm.
  • Csodakalap
    YC. Titan calculator van a masteries modhoz??? de bena vaok mert kerestem egy ideig de nem talaltam.
    Nézegettem a kasztokat igen. Sztm naon jok. Szorakoztatoak, hangulatosak. De meg annyira nem tudok sztm komoly elemzest irni roluk, mert nem sok idom volt jatszani. De pl az alchimist minden kasztfajtahoz és stilushoz passzol, annyira kombos és hatekony. Eros varazslot lehet osszerakni a sorcery skilljeibol. Nagy sebzesu valtozatos varazslatokkal. Az ijjasz kaszt is hatekony. Foleg az alkimistaval. Elnyomod felelmet, a sok hulyegyerek szetszalad, és lehet oket terulet-szetloni. Ráadasul durva sebzo aurakkal tenni ezt. Ami az eljen barmien nehezsegen konnyuve teszi a jatekot, de kesobb nyilvan avul majd. A legpoenabb kaszt meg a legalso a cronosomy vagy micsoda. Iszonyat erdekes skillekkel, jo harcoshoz is meg varazslohoz is. Kombosak, lehet vele kitrukkozni a dolgokat. Xp termelo aura, fincsi, varazslonak meg sebezhetetlenseg, csokkentetett sebzes mellett(ami nyilvan nem hat a varazslatokra, azt lehet durrogtatni) naon naon erdekes. A vámpir kaszt meg filinges lett. Életerobol nyomjak a dolgokat, amit persze nem naon kapnak plussz jel skillbol.(5) De ez is egy vegyes kaszt, barmihez jó szinten, és sok útja van.
    A close combatot vittem legtovabb, gusztustalan bleeding es pircing sebzessel. az nem egyensulyos skill, amit az auraja és terulet sebzesei adnak. Tömeg csapdos egy utesekbol, hiaba vettem fel hpjukat. Ha meg tulelik, hatraszaladok es kinyirja oket a bleeding. pfeeej!!
  • vasziszdasz
    Pedig lehet. Conjurer/Oracle/Elementalist, vagy Champion/Conqueror/Bone Charmer. Legtáposabb a hornos Spellbreaker. Mobra legjobb az Oracle, sebzésre az Elementalist (squall + eruption nagyon bunkó, csak covenant nélkül hamar kifogy a manából, ezért hosszútávon a Conjurer kényelmesebb). A Charmer nagyobbat sebezhet 1 ellenfélre az Elementalistnál is, de ott x% esély jár hozzá, nem kiszámítható mikor jön. Nagy tömegben az eruption olyan mint a fw classic dioban, gyorsabb az amapala partynál.
  • vasziszdasz
    így
  • vasziszdasz
    War horn + zászló + lich + outsider + ancients + covenant. Kell sok mana regen cucc, meg -recharge. Esetleg +4 skill, de nem fontos, mana regen jobban kell.
  • vasziszdasz
    CL 300% fc-vel, 1 sec.
  • vasziszdasz
    Ha harcost akarsz, rakjál be mellé warfaret, az jó kombó. Amíg nincsenek cucaid, addig lehet ancienteket idézni, natureből meg recharegolni, később meg csak az oakot fogod használni innen (+élet, +speed), a többit érdemes átrakni a warfare 2 kezes dolgaira.
  • vasziszdasz
    Earthben van a gólem, Spiritben meg lich és outsider.
  • vasziszdasz
    a legerosebb karakterkombinaciok egyike sem hasznalja a naturet.
    Mint pl. a Champion? ^^

hihetetlenul hasznos. kb annyira mint a spirit felelem varazsa, vagy talan meg jobban.
    A lich + outsider + covenant méghasznosabb. ^^
  • yc1980
    Üdv,

a soul gemet elvileg Asteria elöljárója adja át Neked,ha lenyomtad a parton a támadást!:)
    szép kis harc a Carmina Burana-ra:) rengeteg ellenfél, főleg max nehézségi fokozatokon, ami növeli a mobok számát 50%-al !:)
    A Ssamyr stone majd epic szinten fog kelleni..3 ilyen követ kell összegyűjteni,amik nagyobb el vannak szórva a kampányban,és ha megvan mind, akkor epicen 1 rejtett pályaszakasz,pár igen durva küldetéssel, nyílik meg:) Ha olvassátok a lentebb linkelt oldalt,akkor némi angol nyelvtudással,nagyon sok kérdésre választ kaphattok !:) normal fokozat a bemelegítés,hogy tudd mi, merre hol van !:) de az epic,és főleg a legend igen durva :) némi extrákkal ! :))
    Az origin key-t több helyen is meglelheted:
    * North East Corner of Elendar City between the wall and building.
    * Big Frog or is it just a tiny one in The Forbidden Mountains.
    * Two Bridges right before Citadel's Park.
    * Gorgon Peninsula????

Ezért jó,és élő ez a mod..mert sok cucc van,amik teljesen elszórtan találhatók meg, így folyamatosan vannak küldetések,amik újra előbukkannak !:) Nem annyira lineáris mint az eredeti TQ, persze,aki mindent meg akar csinálni ,az szenvedjen meg érte,és lessen be minden kő alá,hátha van valami rejtett dolog!:)

Csodakalap, s hogy tetszenek az új szakértelmek?:) nézegettem ilyen calculatorral miket lehet kihozni,milyen buildeket..de valahogy egyik sem fogott meg ! Ezért érdekelnek a tapasztalataid,hátha mégis elkezdem:)
  • Cortinaar
    Guardiannál vagyok, de nem tudom sebezni. Inventorymban van a szem, de a soul gem az nincs. Van egy "Ssamyr stone: The cracked" nevű tárgyam. Original key sincs meg. Ezeket hol találom?
  • Csodakalap
    Köszi Yc. tudtam h szamitahtok rad mint mindig. Igy mar kelloen nehez a jatek.
  • Cortinaar
    Na most már nem írok többet, de megtaláltam az A Fault-ot, Forbidden Mountains felé. Most már láttam a barlangban az ikont a sarokban, eddig azért nem, mert nem kattintottam arra a bizonyos tekercsere, ami Manor végén volt... Ahhhhh
  • Cortinaar
    Na megvan. Manor végén, amikor megszereztem Shara's Eye-t, akkor ott bal oldalon van egy tekercs, arra nem kattintottam rá, így nem adta be a Forbidden Mountain küldit. MOndjuk most még mindig nem tudom, hogy merre menjek, de már nagyobb esély van arra, hogy találok valamit. :)
  • Cortinaar
    Ja, és ha megvan a Shara's Exe, akkor vissza kell menni Modukhoz? De ő az első act végén volt, azt sem tudom, hogy menjek oda vissza? :)
  • Cortinaar
    A térkép jobb alsó sarkában van egy nagy sövényes rész. Amögött megtaláltam a barlang bejáratot, aminek végén legyőztem egy nagy monsztert, ami adta a Shara' Eye tárgyat. Na most ott már nem vezet út tovább, ezért nem tudom, hogy merre kell menni és mit kell csinálni?
    Bocs, nem vagyok debil:), elég sokat játszottam TQ-val és D2-vel is, de sokszor abszolút nem egyértelmű, hogy merre kell menni, és nagyon el van rejtve (sztem feleslegesen) a tovább vezető út.
    Kösz

C.