-
yc1980 #21108 Üdv,
no vééégre felpörögtünk !:)
1. sok halál..ez igazából csak akkor számít,ha Überrel játszol,ahol 1 halállal akár az egész szinten összegyűjtött xp-t elbukod..:S
Óvatosabban kell haladni, mindig ki kicsalogatni 1-2 ellenfelet,aztán ha majd lesznek már tárgyak és szintek is,akkor könnyebb lesz a móka! :) Én is elkezdtem ma a Lilith Masteries-t Max heroic fokozaton..1 archer+Chronosophy kombóval..érdekes lövő egységre mentem rá,de mivel már játszottam a kampánnyal egy "párszor" így elkerülhetetlen más sebzés is a szúrón kívül..van olyan ellenfél aki pierce damage-val sérthetetlen :S és 100% a dodge projectile...:S
2. a dream+hunter nos igen...valóban az egyik elgjobb, én is íjászkodással kezdtem,bár még csak normal act 4-ben járok,de eddig 1 halálom volt..én hülye elbambultam...1 csoport vaddisznó ölt meg :SSS de a bossok gyerekjátéknak tűnnek,pedig Übermoddal nyomom...6 titán...átlyukasztó nyílveszőkkel...hát gyerek játék !:)
3. dream+warfare...első kasztom volt,támadni kell vele végig,1 percre sem megállni,sok sok életszívás..és a resist csökkentő aura a kulcs !:)
4. warfare+defense...számomra nagyon unalmas volt,bár a colossus form nagyon jól néz ki,ha odazoomolunk a kamerával :)
amit ajánlani tudok,mert szintén élvezetes vele a játék aza spellbreaker !:) ousider, lich king ancestral horn és battle standard :))) legenden is legyúrnek szinte bárkit :)
5. ternionos oracle :) tudom tudom...a chainlightning jobb lehet..de én élveztem a pálcával lövöldözni főleg 1 pörgősebb zenére a Lilithben !:)
Nero....ajánlom Neked a Lilit-et max insane fokozaton......abban minden lény kap bónuszokat az OA,DA értékéhez !:)))) 1400DA-val semmire sem mész,úgy ütnek rajtad kritikalokat, hogy csak lesen..főleg ha belefutsz 1 olyan lénybe,aminek onslaught aurája van !:)
Csodakalap,most néztem Lilith fórumon..jöt ki még 1 diff changer,ami a bossoakt turbózza fel mégjobban...mondjuk ez már tényleg sokk lehet !:) de a Diablo 2-t is /players 32-ben nyomtam,meg a meridian moddal!:)
Nero..azért PvP-ben ha bekapsz egy 50K-s ütést,akkor nem sok időd marad törleszteni !:) azért mókás PvP-ben a phantom strike :) 100reccel meg főleg :))
Egyébként szerintem is így van..én sem DPS-re megyek,inkább legyenek rendben a védelmi értékek,resistek és ezért szeretema spellbreakert !:) nem fogsz vele 50K-t sebezni de csodálatosan lehet aprítani,vanank jó petek,aurák..és persze a battle standard főleg legenden használva!:)
nah jó sok marhaságot összehordtam,de nézzétek el nekem..kissé elfogult vagyok a játékkal kapcsolatban! :)