Csodakalap#21093
YC. Titan calculator van a masteries modhoz??? de bena vaok mert kerestem egy ideig de nem talaltam.
Nézegettem a kasztokat igen. Sztm naon jok. Szorakoztatoak, hangulatosak. De meg annyira nem tudok sztm komoly elemzest irni roluk, mert nem sok idom volt jatszani. De pl az alchimist minden kasztfajtahoz és stilushoz passzol, annyira kombos és hatekony. Eros varazslot lehet osszerakni a sorcery skilljeibol. Nagy sebzesu valtozatos varazslatokkal. Az ijjasz kaszt is hatekony. Foleg az alkimistaval. Elnyomod felelmet, a sok hulyegyerek szetszalad, és lehet oket terulet-szetloni. Ráadasul durva sebzo aurakkal tenni ezt. Ami az eljen barmien nehezsegen konnyuve teszi a jatekot, de kesobb nyilvan avul majd. A legpoenabb kaszt meg a legalso a cronosomy vagy micsoda. Iszonyat erdekes skillekkel, jo harcoshoz is meg varazslohoz is. Kombosak, lehet vele kitrukkozni a dolgokat. Xp termelo aura, fincsi, varazslonak meg sebezhetetlenseg, csokkentetett sebzes mellett(ami nyilvan nem hat a varazslatokra, azt lehet durrogtatni) naon naon erdekes. A vámpir kaszt meg filinges lett. Életerobol nyomjak a dolgokat, amit persze nem naon kapnak plussz jel skillbol.(5) De ez is egy vegyes kaszt, barmihez jó szinten, és sok útja van.
A close combatot vittem legtovabb, gusztustalan bleeding es pircing sebzessel. az nem egyensulyos skill, amit az auraja és terulet sebzesei adnak. Tömeg csapdos egy utesekbol, hiaba vettem fel hpjukat. Ha meg tulelik, hatraszaladok es kinyirja oket a bleeding. pfeeej!!