• Csodakalap
    Na inditottam egy Brigandot, xmax módban. Jó kari hatékony, és számításaim szerint magas szinten is erős lesz. Bossok ellen is ütőképes, tömeget is jól aprajt. Lándzsa+pircing, magas szinten meg összezavaró, lasssító méreg a tactika,ha már nem fogok mindenkit egy ütésből ölni. Mivel semmien mentésem, karim nem volt a gépemen, a winyom elszállasa óta, ezert nulla cuccal kezdtem neki a gamenek, de igy izgi igazan. A több száz xmaxos enemy jó pár halált okozott nekem kezdetben, nagy odafigyelést igényel, de én már az alap játékot nem is élvezném, abba semmi kihivas nincs.
    Az egyetlen lekuzdhetetlen nehezseget a görög telkin okozta, akiket nem lehetett megölni semmien módon. Mivel 3an vannak, es a gaulok meg vagy 18 an folyton max hpval ütöttek lőttek engem, a rohadt eleteroszivas/adas miatt. Muris csata volt. Hosszas probalkozas utan fel kellett adnom ezt a csatat, ezert singelbe vittem at ezt a reszt:(
    Kivancsi vaok igy mit tudok kihozni ebbol a brigandbol. De xmax naon megkoveteli mar normalon is a resistek mielobi maxolasat, ezert naon keresgelek ertemes cuccokat. Ketten anno muha könnyű volt ehez képest, de nem adom fel elszant vaok:D