23078
  • yc1980
    Üdv,

Moduk az első faluban van !:)
    A szemmel látni fogod a láthatatlant ! 2 helyen kell használni,az egyik a főküldetésben, a másik 1 mellék küldetés kapcsán!
    A mellék küldetést ha felszedted,akkor teljesíteni,a great lake of singing watersnél tudod,ahol 1 szönyeg szerű valamit látsz a vége felé !:)
    A a tó túloldalán,van 1 nagyon nagyon sövényes rész,ha ott alaposan szétnézel,akkor tovább tudsz menni !:)
    A másik fele, ha nálad van a szem,és a soul gem,akkor az legyen majd mindig a fő inventorydban(a legnagyobb inventory-s ablak, mert a guardian-t csak így tudod legyőzni ! :)
    Fuh de rég játszottam már vele :))))
    az origins key,és az end key megvan? :) azok is kelleni fognak 1 bónusz pályához,bár lehet ott még nem tartasz!:)
  • Cortinaar
    Na, mire megírtad, már megtaláltam. :)
    Viszont megint elakadtam. Manor-ban megöltem a főgonoszt, kaptam egy Shara's Eye nevű tárgyat. Mintha azt olvasnám, hogy menjek Mordukhoz. hmm. hol is van? :)
    Másik, hogy Helgons manorban, ott a dzsungelos, vizes pályán, ott van bal oldalon egy másik kijárat, de oda nem tudok elmenni sehogy. Megtaláltam a pálya közepén-tetején egy kis alagutat, de ott csak át tudok menni a tó túloldalára.
  • yc1980
    Üdv !:)
    najó 1 kis tipp:)
    A helgon felé vezető út 1 vízesés mögött van !:)
    ott kell meglelni az ajtót !:)
    most fog beindulni majd a játék igazán!:)
    viszont amit linkeltem oldalt,olvasgassátok végig, a menüket...
    sok minden le vaní rva, mit hol találtok,és vannak olyan küldetések,amik az egész játékot felölelik!:)
    a forbidden mountain pedig az egyik laghangulatosabb pályaszakasz !:)
    a parchementeket gyüjtögessétek,mert 12 db kell a titkos pályához !:)
    Epic szinten meg megnyílik még 1 titkos pálya rész,ami nem kicsit durva,még képzett játékosoknak is !:)

feltöltöttem a sima és a masteries-hez, mindkettő az 1.1-es verzióhoz tartozik,ha másikkal próbáljátok ki,akkor nemt udom garantálni am űködést !:)
    a játék indítása előtt kell lefuttatni,és beállítani,amit akartok,ezt mindig megtehetitek !:)
    így ha valami túl nehéz,akkor visszavesztek a nehézségből, majd ha megoldottátok,akkor újra fel lehet rakni!:)
    mint írtam a max insane a kellemes,de elég nehéz !:)

és a diff changer:

http://www.2shared.com/file/cDLefQuH/Lilith_difficulty_changer.html

remélem jók lesznek a linkek !:)

még 1 dolog, Helgonban is van 1-2 igen eldugott rész, legyetek figyelmesek !:)

• Cortinaar
    Na megkeresem. Helgon felé merre kell menni a fő küldetés szálon?
    Nagyin tetszik a kieg, csak ez az egy bajom van vele, hogy nagyon kusza a játékmenet, és sokszor nagyon el van rejtve az út, amin tovább kell menni. Mert azt megérteném, ha titkos részek IS vannak, melyeket elrejtették, de a fő szálat miért? :)
  • Csodakalap
    Help me Yc!!!
    Bena vagyok es nem tudom letolteni a difficulty changert. franci nyelvbol ritkan vaok eros. msnn nem tudnad atkuldeni?. Megkoszonnem. Meg sztm mi tudnank sokat dumcsizni titanrol. Amugy nem rossz a Lilith. jot jatszok vele. Most a masteriest tolom, az is erdekes.
  • KaszaN
    Hi
    Felakarom patchelni a játékot. Hogyan tegyem ezt? Mert leszedtem a legelső patchet, az 1.08-at és amikor elindítom egy szövegek nélküli ablak jelenik meg rákattintok és egy szintén szöveg nélküli hibaüzenet. Az 1.20nál pedig hogy nemismeri fel a verziót. A 1.30nál meg ugyanaz. Kellene egy rendes első patch.
  • yc1980
    Üdv,

a Siren mines-os portál megvan? ahol le kellett menned 1 tmeplomfélébe a Necromiconhoz!:) Nah ott ha nem mész., le hanem körbejárod,akkor találni fogsz 1 másik barlangot is..,nah ott kell bemenni,és minden csücsköt végignézni,lesz ott 1 megbabrált eldugott sarok,és 1 ilyen portál ikon féle,ha elég kozel mész hozzá,nah ott tudsz továbbjutni a forbidden mountainhez !:)
    de a főküldetés az Helgon felé megy tovább!:)
  • NeRo31
    Sziasztok!
    Új vagyok a fórumon,de a titan questben nem!:)
    Ha valakinek kérdése van szívesen segítek!
    Telepítésben meg ilyesmikben nem tudok segíteni mert nem értek hozzá,csak magához a játékhoz!
  • Cortinaar
    Üdv Yc1980!

Figyu, megtaláltam a 3 gömbös küldetés, meg is van a Necronomicon, visszavittem, beszéltem a mukival. Utána mit kell csinálni?
    Próbáltam utánajárni, s ezt olvastam:
    Portal back to Siran's Mines and search for the entrance to A Fault, go through the portal behind the big crystal to arrive in The Forbidden Mountains by working your way out of The Unexplored Galleries.

Na most Siran"s cave piszok nagy, hova kell mennem, hogy megtaláljam a Forbidden Mountains-t? Nincs esetleg valahol egy trékép részlet?

Kösz

C.
  • ollie
    Az Immortal Throne szintje az alapjáték után jön be, tehát végig kell tolni hozzá az alapjátékot, legyőzöd a főellenfelet, majd jön az új szint. Rögtön ezzel kellett volna kezdened, mert rengeteg extrát ad az alapjátékhoz is, amiből így kimaradtál.
  • Shevchenko
    #21065?
  • Csodakalap
    es innen hogy a fenebe kell letolteni? valami francia hulyeseg jon be.
  • yc1980
    Üdv,

Csodakalap..van 1 külön futtatható Difficulty changer-e ! Azt is le lehet tölteni, csak figyelj a verziókra! :)
    Max insane fokozaton már elég kemény tud lenni a játék !:)

és link, mindenkinek aki ismerkedne vele !:)

http://stekel.wikidot.com/download-installation-difficulty-changer

• Shevchenko
    Elkezdtem játszani a Titan Quest - Immortal Throne-al,de ez ugyan az a forgatókönyv nem?
    Esetlag valaki tudja miben különdözik?
    Köszi
  • Sefike
    Sziasztok.
    Valaki tudna segiteni miért nem engedi felpatchelni magát a játék?

"This patch cannot be applied to this version of titan quest .Patch requires version :v1.01.Current version is:UNKNOWN"
  • ollie
    Space Siege, Dungeon Siege 1-2, Sacred 1-2, Torchlight, Guild Wars (igen, ez is hasonló, de MMO-ban)
  • Shevchenko
    Na sikerült végigtolni,ehez hasonló játékot tudnátok nekem ajánlani.
    Köszi
  • Shevchenko
    Kösz.
    Még nemtalálom sajna.
  • Csodakalap
    Help me! Hogy tudom nehezebbre venni lilithben a nehezseget. regebben irtatok ienrol.
  • Terensz
    Mármint a spoilerben leírtak abban az esetben, ha tévedtem volna, ki a fickó.
  • Terensz
    Szerintem a város(ahol az agyag-katonák voltak) és a mocsár közötti erdőben van egy barlang bejáratában. De lehet, hogy tévedek.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amúgy told tovább a játékot, egy nagy kör végén még vissza fogsz térni a városba. Az egész titan quest-ben nem igazán kell visszafelé menni.
  • Shevchenko
    Sziasztok nemtudjátok véletlenül ez a Liu Xut-ot hol találom?
    Vizesés megvan,de nemtudom hol beszéltem vele.
    Köszi.
    Link: http://noob.hu/2010/05/05/dsfsd.JPG
  • rocky90i
    Hello!
    Van egy olyan problémám, hogy fent van az Immortal Throne is, és nem tudom megölni Typhont. Amikor kiegészitõ nélklul játszottam, simán leromboltam az isten szobrokat és meg tudtam ölni. Most viszont nem lehet szétrombolni a szobrokat, és akárhova csalom Typhont, mindig feltölti az életét. Hogy lehet legyõzni?
    Elõre is köszönöm a segitséget!
  • yc1980
    Shaba valóban nem TQ kettő,de szerintem minden jó dolog benne lesz,ami a TQ-t naggyá tette !:)
  • yc1980
    Üdv Cortinaar...

elendar city-től kell menni nyugatra,jó sokáig,majd át a hídon,és ott lehet lemenni a bányába...! :)
    Lesz majd 1 olyan küldetés,mikor vissza kell szerezni a Necronomicont- vagy mit!:) Arra vigyázz,mert 3 gömböt kell védeni a támadó szörny hullámok ellen...viszont csak egyszer tudod megpróbálni,ha nem sikerül,akkor bukta a küldetés :(
    Lehet este én is játszom vele kicsit legenden !:)

• shaba23 #21053
    AAAAA....van saját topikja...aaaa Grim Dawn
    És még csak nem is TQ2
  • Cortinaar
    Asszem megtaláltam, vissza kellett menni térkapuval a várhoz, ott beengedtek, s már mehettem is Elander erdejébe. Kicsit kusza a játékmenet, de jó! :)
  • Cortinaar
    Sziasztok!

Nagyon jó kieg a Lilith, DE!
    Sokszor nagyon el vannak rejtve az utak, ahol tovább lehet haladni a következő pályára.
    Act1-ben is alig találtam meg az elátkozott erdőt, most meg act2-ben detto nem találom a Sirans mine-t, pedig az arénában most szereztem meg a Siran's key-t. Város délnyugati részére ír valamit, de fullra átkutattam, s semmi. Asteriaban vagyok. Tudna nekem segíteni valaki?
  • Cortinaar
    Aztajóéletbedevártammár! :)))))))
    TQ 1 is hatalmas játék, még mindig imádom, de a 2-őt már nagyon várom.
    TQ a legjobb Diablo klón, nem kétséges!
  • yc1980
    ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

gyerekek !!!!!!!!!!!!! Meg kell osztanom veletek ! :)))
    http://hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=27298

ááááááááááááááááááááááááááá,már most játszani akarok vele :S
  • yc1980
    Üdv...

csodakalap....übermod !:))) hidd el nem lesz könnyű vagy az achillesmod vagy a lilith !:)
    nem mondom jó az alap TQ,de a modok teszik azzá,ami valójában...ha nem is a legjobb,de ott csücsül a csúcson a Diablo mellett!:)
  • Csodakalap
    Egyebbkent meg a natures kerdes... Sztm minden kaszt egyforman jó és használható,mindből mást lehet kihozni. A lenyeg a kombinalasukbol all, és a megfelelo skillek maxolasabol. Én szeretem a naturet, sok mindenhez passzol, de hozzatennem, hogy a legerosebb karakterkombinaciok egyike sem hasznalja a naturet.
    A kentaur ellen minden kari fajtanak mas a tactikaja. En nemreg 3 ellen kudottem egyszerre, de az en karimmal az konnyu csata volt. Rácsaptam a leather strikevel aztan fut,üt,fut,üt.:)
  • Csodakalap
    xmax modban a vakitó robbanas skillje a rougenek hihetetlenul hasznos. kb annyira mint a spirit felelem varazsa, vagy talan meg jobban.
  • Csodakalap
    Na inditottam egy Brigandot, xmax módban. Jó kari hatékony, és számításaim szerint magas szinten is erős lesz. Bossok ellen is ütőképes, tömeget is jól aprajt. Lándzsa+pircing, magas szinten meg összezavaró, lasssító méreg a tactika,ha már nem fogok mindenkit egy ütésből ölni. Mivel semmien mentésem, karim nem volt a gépemen, a winyom elszállasa óta, ezert nulla cuccal kezdtem neki a gamenek, de igy izgi igazan. A több száz xmaxos enemy jó pár halált okozott nekem kezdetben, nagy odafigyelést igényel, de én már az alap játékot nem is élvezném, abba semmi kihivas nincs.
    Az egyetlen lekuzdhetetlen nehezseget a görög telkin okozta, akiket nem lehetett megölni semmien módon. Mivel 3an vannak, es a gaulok meg vagy 18 an folyton max hpval ütöttek lőttek engem, a rohadt eleteroszivas/adas miatt. Muris csata volt. Hosszas probalkozas utan fel kellett adnom ezt a csatat, ezert singelbe vittem at ezt a reszt:(
    Kivancsi vaok igy mit tudok kihozni ebbol a brigandbol. De xmax naon megkoveteli mar normalon is a resistek mielobi maxolasat, ezert naon keresgelek ertemes cuccokat. Ketten anno muha könnyű volt ehez képest, de nem adom fel elszant vaok:D
  • yc1980
    Üdv,

ha petezni akarsz,akkor mindenkép a spiritet ajánlom :)
    Ott van a játék legjobbja a lich king,és nem elhanyagolható az outsider sem !:)
    Ha harcost akarsz,akkor ajánlom mellé a warfare-t esetleg,ha varázslót akkor meg a stormot !:)
  • Narxis
    Jah, találtam egy ilyet: http://www.titancalc.com/

érdekes. :o
  • Narxis
    Akkor kezdek egy újat. Nem vagyok szerintem annyira előre a játékban, amúgy nagyon bejövős, imádom az ilyen hack'n slash játékokat, görög mitológia is fav.:D

Am. akkor petek tekintetében az Earth gondolom a 4 elemből áll, tűz, víz, föld, levegő és ilyen típusú petek lesznek? Spiritnél meg csontvázak meg mindenféle kriptaszökevény? Próbáltam guglizni de nem találtam erről sok infot.
  • Terensz
    A farkasokkal az a baj, hogy igazán erősek 40% hp alatt lesznek. De orienten még normal fokozatban is 1 ütés 1db 40%-os farkas. Tehát damage dealernek rossz. Tanknak meg nincs sok értelme, mert a bossok többsége leszarja a farkasokat. Ha véletlen őket támadja, akkor 1 bármilyen támadással azonnal kinyírja bármelyiket. Bossokat meg alig sebzik. Ha mindenképp petet szeretnél, akkor a föld vagy a spirit lesz a te classod.

Amúgy láttam ranger videót, ahol a fő-fő-boss-t szívatja egy ranger. Heart of oak miatt alig bír neki okozni, de ahhoz olyan nagyon jó reflexek kellenek, mint a srácnak a videóban. És ekkor ugye még csak a védekezésnél járunk. Nature nem kimondottan támadó class.

Mi az első class-od?
  • Terensz
    Visszamentem Spártába a kentaurhoz. 2mp volt a csata
  • Narxis
    Akkor marad a Nature, farmolok level 8-ig és aztán leverem a kentaurt, köszi! :)