Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pluhi
Annyit tudok még segiteni, hogy próbáljátok meg ezt a cuccot:

http://www.tunngle.net/

Hasonló a hamachihoz, annyiban más, hogy itt reggelni kell elõtte és szobák vannak minden játékhoz. Akik egy szobában vannak, azok látják egymás LANos játékát. Ergo jelszavas játékot csináljatok. Ezzel megy a játék, magam is használom. Persze, ha valami hálózati probléma van, ez sem fog segiteni. Router mögött portforward kellhet neki.
nem tudnál felvenni msn-re és segíteni pls?

sry de ez nekem nagyon magas volt magyar xp-m van am már próbáltam 1 olyasmit ami itt van (jelenleg letöröltem a hamachit mérgemben

pluhi
A TQ-val van egy kis probléma, mégpedig a rendszerrel, ahogy a lobbyra "reklámozza" a játékot. Általában segit a következõ beállitás:

network connections > menüsorban advanced >advanced settings

Itt a felsõ rész az Adapters and Bindings rész. A Hamachi hálózat legyen legfelül a listában. Ha megvan, reboot (az a biztos) és próba.
Számithat még, hogy melyikõtöknél milyen oprendszer van. Próbáljátok oda-vissza a hostolást.
hy nekemvan 1 gondom haverral akaom tolni hamachin de nem megy csinált szervert utána lanon is elkezdek csatlakozni és nem sikeült csatlakozni miért van?? pedig még a dokumentumait is meg a megosztott mappáit is látom akkor miért nem enged?? pls help

pluhi
Senki nem rak DEXre csak annyit, amennyi a cuccokhoz kell. Ha pierce-re gyúrsz, akkor is többet ér az erõ. Formulákat találsz a sokat emlitett forumon, ha érdekel a matek.
Szal 1:1 STR:DEX egy ideig, utána erõ.
Szeretnék csinálni egy Brigand-ot (valszeg speares lesz) kérdésem hogy a stat pontokat hogy osszam el ? mert ha dex-re pakolok egy idõ után nem fogom tudni felvenni a cuccokat.
Letöltöttem a magyarosítást a játékhoz meg Pluhi által feltett kameramodot, remélem a fanpatch nem módosított olyan dolgot ami miatt nem megy majd rendesen magyarosítással
Sztem csak már esnek azok a cuccok amik eddig nem , mert a changelogban is írták hogy a legtöbb loot tábla át lett nézve és javítva lett
Broafka
nah, én is föltettem ezt a fan patchet.

- látom a RoT-ot csak úgy tudták megoldani, hogy aktív skill lett belõle.
- új rúnákat raktak bele? meg új shrine-okat? mert a mana boost shrine meg az essence of Hermes' sandal-ja kicsit új volt nekem.

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Még 1 kérdés : Az Earth masteryben az "Earth Enchantement" -nél van +x% Fire damage. Ez vonatkozik minden fire spellre, vagy csak a fegyver sebzését növeli ? a "Brimstone" gondolom csak fegyóra vonatkozik ?...
Köszi. Reméltem, hogy nem a nature-t mondjátok, mert a legjobb karim - amivel végigvittem egyedül mindhárom szintet - háború-természet kombó és ki akartam mást is próbálni....de akkor marad most is "másodiknak" a nature.
pluhi
Nem passziv sajnos, 30mpként tudják castolni. Ha hárman vannak már elég jó az uptime, de rossz szokásuk egyszerre elnyomni.
Az emlitettek mellé a Nature ad elementál resistet és kedvenc spellem a Plague is itt van. Ha fullosan kirakod, bossokat is szétszivatja. Csigalassúak lesznek, gyök2-vel ütnek/castolnak, feleakkorát sebeznek és a resistjüket is leszedi. Emellett terjed az addjaikra is, tiszta móka.
És ugye itt a refresh, amivel csökkented a képességek CDjét. Már 1 pontért azonnali két kutyi, két csali, amit akarsz.
Amit viszont én kérdeznék hogy Spirit mellé mennyire jó a Dream ? mert úgy láttam mindkettõnek van Vitality damage-es rásze, szal elvileg erõsítik egymást. Vélemény ?
Nature a legjobb fõleg kezdõ íjászoknak, "Heart of the Oak" ad +10% total speedet és majdnem megduplázza a HP-t, a farkasok meg legendaryn nagyon durvák állítólag, van egy passzívja ami a te képességeid is megnöveli ha elõ vannak hívva.
Soha nem volt még íjász karakterem, ma indítottam egyet. A vadász mesterség mellé melyiket válasszam szerintetek?
Sztem 1.08-ban érdemes night és hell titán runokkal összeszedni a fontos junik cuccokat, aztán 1.20-ban begyûjteni pár betrayert, majd mehet az IT. Nagyjából mindenki így csinálta, csak a megjelenéstõl kezdve folyamatosan.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Setek teljesen össze-vissza potyognak, szóval sok idõ lenne összefarmolni és nem is nagyon érik meg.

Viszont jobb zöld monsterspecifikus cuccokra már könnyebben lehet vadászgatni, pl. Trogloditeok dobnak Folgot, Melinoek Kythonion Spykeot,...
Akkor ezekszerint nincs olyan oldal ahol fel van tûntetve a set-ek helye és %-ka? Akkor így hogy szedem össze? Végigviszem a játékot vagy 50x és hátha potyog vagy mi?

Broafka
itt is van sorrend, mert mnitha lenne 1.15-ös fan patch. Vagy mind1, egybõl rakhatom föl az 1.17-et?

Nem lesz kuka. Megmaradnak. Naon ajanlom a a fun patchet.
Broafka
oké, lehet benne valami.
Ezt a fan patchet honnan tudom letölteni?
Fan Patch után összes karakter kuka?

Jó az nagyonis, toxiousra pl. simán rányomom a CL-t úgy hogy az IM miatt se halok bele. Meg a csonti íjászok ellen is kiváló, azok elég idegesítõek. Pláne hogy health potiont nem nagyon szoktam használni, általában csak az az élet van amit a bal felsõ spirites skill visszatölt mindig. Ilyenkor elég 1 lövést beszopni, de ha lecsökken az ellenfél sebzése, akkor nem gáz. Végülis a fontos skillek mind kimaxolhatók, utána már nem mindegy mire raksz? Ennek még legalább van vmi értelme.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Mindegyik skillt a max értéke fölé csak 4-el tudsz növelni. Ezt csak cuccal lehet természetesen. Ha +4 skillnél több a cuccod, a +4 feletti rész elveszik. Kivéve ha nincs maxolva a skilled, akkor a skillpontokkal feltöltheto rész hiányzó maradékába is beszámítja a cuccból jövõ skillt.

Tehát: egy skill maximuma 6, de csak 1 skillpontot költöttél el rá, viszont van +8 skilled cuccból. Ekkor 9 lesz az adott skilled. Ha már 5 skillpontot raktál rá, akkor a cuccból már csak 5-öt tud beszámítani (1 pont a maximumig, + 4 pont amivel afölé mehetsz).

Azaz: +4-nél több skilles cuccnak csak akkor van értelme, ha nem maxolod a skilljeidet, pl. mert sokfelé szét akarod hányni. Mivel ilyenkor sok más extrától veszed el a helyet, csak akkor érdemes ilyet tenni, ha nem fegyverrel harcolsz, hanem skillel. Abból is csak akkor ha idézgetsz, mert egyedül az idézett lények sebzését nem tudod növelni, azaz itt nem hiányoznak a sok skilles cucc miatt elveszetegetett bónuszok.

A RoT nem mûküdik mert bugos fanpatchel javították csak, nemtom hogy milyen verzióval játszik azért nem tettem rá. Nem tudom egyáltalán használtad e már a Lich Kinget, legerõsebb pet a TQba egyedül lenyomja a bossokat is health reductionnal. Mit akarsz a spirit warddal? Ha 1-1et raksz rá már úgy is igen megdobja a sebzést undeadek ellen (fõleg +4 all skillel ami ugye alap) nem kell rá több pontot elpocsékolni.

Jó a lich, csak kell neki absorbot is adni.

És a tûz ágon pontosan mire kell/érdemes rakni?
Broafka
hát ezt a spiritet elég hülyén pontoztad ki szerintem.
Death Chill Auránál a Ravages of Time-ra miért csak 1-et tettél. És bár kezdésnél jó a Lich king, amúgy nem sokat ér, arra fölösleges rakni, vagy ha már rak rá az ember, akkor már kimaxolja.
Szerintem a Spirit Ward is mehet maxra, ne msok pont, és jól jön undeadek ellen

warfaer dream. ez a mostani karim. xmax módba ,páros játékban. ÓberTÁP!!!!! Azt hiszem ez a kari szinte mindent überel. Nincs gyengéje. Tömeg ellen is izom, boss ellen is jó. Bírja a damageket, és pusztít is mint vadbarom. Sok fejlesztési lehetõség van benne, és sok választék, fegyver és tactika terén. Harcban talán az egyik best of, és varázslatok tömkelege támogatja meg. Wow!!
Earthot valaszd. Es gyúrj a hármaslövés mellé a tûz tuningoló skillekre. Válassz tüzes pálcákat, és a tûz kritikált, nagyon fogsz pusztítani, talán jobban is sokkal ,mint a tank haverod. Aztan osssz skillt a legutolsó tüzes skillre is ami neve:Eruption. Nyomd a tömeg alá és végük, de még a bossokat is jól viszi. A spiritbõl meg gyúrj a Ravage of timera, hogy ne csapjanak le olyan könnyen téged. Meg ossz 1 pontot a vision of deathre, h nehogy bajba kerülj. Ha rad ugranak és fogy a hp nyomd rajuk gyorsbillbõl, és megúszod. aztan ha mar tapabb vagy mehet a skill a death covenantra es alfolyamányára, és te leszel a király. IQra adj, fõleg. Dexre felesleges, erõre nem szabad. Manád lesz elég. Hp ra adhatsz pár pontot, de ha nem az se baj. GL!!!
casterbõl meilyk a legjobb kombo? mármint spirit mellé mi a legjobb? tömegoszlatásra? haver a tank én meg dps/tömegoszlató
stat pontot mire érdemes rakni only int?. a választ elõre is köszi
Van valami oldal ahol írják hogy a tárgyak hol esnek többnyire, és hány %-al?

pluhi
Hát én se magamtól jöttem rá ezekre. -> http://www.titanquest.net/forums/
Huhh, hála az égnek... :)

Akkor elég annyi pont rá, hogy a + skillekkel meglegyen a max.

Csúcs amúgy, hogy mi mindent tudsz a játékról. :) Egy ideje már játszogatok vele én is, de ilyen részletességgel nem értek hozzá.
pluhi
Nem voltam egyértelmû, természetesen nem kell. A +skillek nem mûködtek az alap maximum FELETT. Ezért kitolták azt, viszont ahogy irtad is, nem megy feljebb onnan már.
Harkat89: én még nem láttam semmi blokk effektet. Szerintem nincs animációja.
Meg akkor ezt az összes petnél (ha jól értettem csak a passzívoknál) el kell játszani? Az már kicsit sokszor 4 skill, amit tehetnél jobb helyre is... :S
Értem. És akkor ha pl. csak 6 pontot teszek rá és van rajtam +4 skill, akkor ezt most sem veszi érvényesnek és csak 6-os szintûként érzékeli? Szóval rá kell áldozni azt a plussz négy pontot, hogy elérje a 10-est?
A blockot jelzi valahogy amúgy? Hang, vagy efekt, vagy bármi?

pluhi
Egy bug miatt nem volt hatása a +skilleknek az összes petre vonatkozó képességnél (a zászló is pet). A fanpatchben ezt úgy küszöbölték ki, hogy megemelték ezeket a skilleket 4 ponttal többre alapon, cserébe ennél feljebb nem is mehet.
Találtam egy furcsa dolgot az 1.17-ben:

Warrior ág Triumph skilljénél régen 6-os volt a max szint, +4 skillel 10, eredmény: -60% physical dmg, -60% dmg resist és -50% stun resist.

Ugyanez a skill 1.17-ben feltornázható 10-esig +skillek nélkül, viszont azokkal sem megy fentebb és ugyanaz a végeredmény, mint korábban 10-es szinten.

Lát ebben vki vmi rációt? Mert én azon kívül, hogy ugyanúgy max. 6 pontot érdemes rá tenni, nem sokat...
pluhi
3mp
Ha a blockom 100%, és mondjuk felfog 500 sebzést, a mobok ütnek 300-at, akkor elvileg nem tudnak megütni mert mindent védek?
Vagy láttam olyat hogy pajzsvisszaállítási idõ. Az mit takar, az meddig tart? Véd egy ütést, kell neki kb 5 másodperc még tud mégegyet vagy hogy mûködik?

Vki tudna nekem segíteni h kel hamachin tlni mert nekem eddig még 1x sem sikerült:S

Ja az elején a Life Drain az kell a spiritnél csak késõbb már szar lesz azért nem raktam pontot rá.

Én spirittel kezdeném, elején könnyebb az életszívás miatt. Aztán meg így, ha ternionos oraclet szeretnél:
http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=O
Hogy mennyit raksz Liche Kingre, CLt kihuzod e rajtad múlik. Lehet még csinálni Ice Shardos oraclet, meg 100% recest instant CLel, de így ternionnal a legerõsebb. ;) Botba dmg converted to healthes relicet kell rakni és akkor nem lesz gond a Dark Covenant használattal ergo manád is elegendõ lesz mindig.

Oracle-nél melyik ágat érdemes elõször kigyúrni ? meg melyik skilleket érdemes ill. kötelezõ ?
üdv,

azt hiszem az übermod-hoz is kell a fan patch...
a lilith-hez nem !:)
a drop rate-et meg lehet módosítani a defilerrel a 17-es fan patchnél is...
ha valakinek van kedve,akár többen is,nyomhatnánk a lilithet max insane nehézségi fokon! :)
pluhi
Gõzöm nincs, még nem mókoltam ilyesmivel, de kétlem.

Zan: a combined armor statnak nem sok értelme van, mivel testrészekre kapod az ütéseket. Hiába van 600 armoros gatyád, ha 18 armoros szar van a fejeden és ott találnak el, az fájni fog.

Zeus+Camera Fanpatch 1.17 database
Még egy kérdés:

Ez a Defiler akkor is mûködik, ha azon karaktereimnek, amiknek eltûntek a ládás cuccaik, azóta beraktam oda más cuccokat?
Mert mikor eltûnt minden, akkor még a láda bõvítését is újra meg kellett csinálnom, és azóta pakoltam is be oda pár dolgot. Vagy ha kiveszem ezeket a cuccokat a ládából, és utána csinálom a Defiler, akkor úgy visszakaphatom a régi (elveszett) tárgyaimat?
Zan
Én úgy tudom,hogy ez az össz-armort növeli.

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003