Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.tunngle.net/
Hasonló a hamachihoz, annyiban más, hogy itt reggelni kell elõtte és szobák vannak minden játékhoz. Akik egy szobában vannak, azok látják egymás LANos játékát. Ergo jelszavas játékot csináljatok. Ezzel megy a játék, magam is használom. Persze, ha valami hálózati probléma van, ez sem fog segiteni. Router mögött portforward kellhet neki.
network connections > menüsorban advanced >advanced settings
Itt a felsõ rész az Adapters and Bindings rész. A Hamachi hálózat legyen legfelül a listában. Ha megvan, reboot (az a biztos) és próba.
Számithat még, hogy melyikõtöknél milyen oprendszer van. Próbáljátok oda-vissza a hostolást.
Szal 1:1 STR:DEX egy ideig, utána erõ.
- látom a RoT-ot csak úgy tudták megoldani, hogy aktív skill lett belõle.
- új rúnákat raktak bele? meg új shrine-okat? mert a mana boost shrine meg az essence of Hermes' sandal-ja kicsit új volt nekem.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Az emlitettek mellé a Nature ad elementál resistet és kedvenc spellem a Plague is itt van. Ha fullosan kirakod, bossokat is szétszivatja. Csigalassúak lesznek, gyök2-vel ütnek/castolnak, feleakkorát sebeznek és a resistjüket is leszedi. Emellett terjed az addjaikra is, tiszta móka.
És ugye itt a refresh, amivel csökkented a képességek CDjét. Már 1 pontért azonnali két kutyi, két csali, amit akarsz.
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Viszont jobb zöld monsterspecifikus cuccokra már könnyebben lehet vadászgatni, pl. Trogloditeok dobnak Folgot, Melinoek Kythonion Spykeot,...
Ezt a fan patchet honnan tudom letölteni?
Fan Patch után összes karakter kuka?
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Tehát: egy skill maximuma 6, de csak 1 skillpontot költöttél el rá, viszont van +8 skilled cuccból. Ekkor 9 lesz az adott skilled. Ha már 5 skillpontot raktál rá, akkor a cuccból már csak 5-öt tud beszámítani (1 pont a maximumig, + 4 pont amivel afölé mehetsz).
Azaz: +4-nél több skilles cuccnak csak akkor van értelme, ha nem maxolod a skilljeidet, pl. mert sokfelé szét akarod hányni. Mivel ilyenkor sok más extrától veszed el a helyet, csak akkor érdemes ilyet tenni, ha nem fegyverrel harcolsz, hanem skillel. Abból is csak akkor ha idézgetsz, mert egyedül az idézett lények sebzését nem tudod növelni, azaz itt nem hiányoznak a sok skilles cucc miatt elveszetegetett bónuszok.
Death Chill Auránál a Ravages of Time-ra miért csak 1-et tettél. És bár kezdésnél jó a Lich king, amúgy nem sokat ér, arra fölösleges rakni, vagy ha már rak rá az ember, akkor már kimaxolja.
Szerintem a Spirit Ward is mehet maxra, ne msok pont, és jól jön undeadek ellen
stat pontot mire érdemes rakni only int?. a választ elõre is köszi
Akkor elég annyi pont rá, hogy a + skillekkel meglegyen a max.
Csúcs amúgy, hogy mi mindent tudsz a játékról. :) Egy ideje már játszogatok vele én is, de ilyen részletességgel nem értek hozzá.
Harkat89: én még nem láttam semmi blokk effektet. Szerintem nincs animációja.
Warrior ág Triumph skilljénél régen 6-os volt a max szint, +4 skillel 10, eredmény: -60% physical dmg, -60% dmg resist és -50% stun resist.
Ugyanez a skill 1.17-ben feltornázható 10-esig +skillek nélkül, viszont azokkal sem megy fentebb és ugyanaz a végeredmény, mint korábban 10-es szinten.
Lát ebben vki vmi rációt? Mert én azon kívül, hogy ugyanúgy max. 6 pontot érdemes rá tenni, nem sokat...
Vagy láttam olyat hogy pajzsvisszaállítási idõ. Az mit takar, az meddig tart? Véd egy ütést, kell neki kb 5 másodperc még tud mégegyet vagy hogy mûködik?
http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=O
Hogy mennyit raksz Liche Kingre, CLt kihuzod e rajtad múlik. Lehet még csinálni Ice Shardos oraclet, meg 100% recest instant CLel, de így ternionnal a legerõsebb. ;) Botba dmg converted to healthes relicet kell rakni és akkor nem lesz gond a Dark Covenant használattal ergo manád is elegendõ lesz mindig.
azt hiszem az übermod-hoz is kell a fan patch...
a lilith-hez nem !:)
a drop rate-et meg lehet módosítani a defilerrel a 17-es fan patchnél is...
ha valakinek van kedve,akár többen is,nyomhatnánk a lilithet max insane nehézségi fokon! :)
Zan: a combined armor statnak nem sok értelme van, mivel testrészekre kapod az ütéseket. Hiába van 600 armoros gatyád, ha 18 armoros szar van a fejeden és ott találnak el, az fájni fog.
Zeus+Camera Fanpatch 1.17 database
Ez a Defiler akkor is mûködik, ha azon karaktereimnek, amiknek eltûntek a ládás cuccaik, azóta beraktam oda más cuccokat?
Mert mikor eltûnt minden, akkor még a láda bõvítését is újra meg kellett csinálnom, és azóta pakoltam is be oda pár dolgot. Vagy ha kiveszem ezeket a cuccokat a ládából, és utána csinálom a Defiler, akkor úgy visszakaphatom a régi (elveszett) tárgyaimat?
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003