• Leslieee
    Még egy kicsit a Diablohoz visszatérve. Szerintem az 1 istenkirály volt akkoriban, a 2 is kurvára bejött, és szerintem a kiegészítés sem volt rossz. Azt a játékot semmi nem überelheti, mert nem a mai progikkal kell összehasonlítani. Az akkoriban maga volt a nirvana :)
    Tényleg sok hasonlóság van a 2 játék között, sőt mondhatni ez a Diablo 3 ókori köntösben. Nemcsak a billentyű kiosztások, de a területek, sőt a mágikus tárgyak 1 része is onnan koppintódott. Sőt talán még hasonló küldetés is található a játékban. Meg azt azért becsülöm a játék készítőiben h ami a Diabloban nem jött be ( pl a Tome-ok) azon változtattak. Viszont én hiányolom belőle az elemental damage ( fire, cold...)kijelzését külön. Mert pl a Diabloba is volt különbség a poison, cold .... erőssége között. És mivel a játék csak egy average damage-t mutat ebből nem vágni h mi mennyi miért :)))
    Én kurvára várnám amúgy a Diablo 3at, tuti kemény lenne. De mivel a fejlesztőgárda kilépett nemtudom h lesz-e belőle valami.
    Normalon picsakönnyű a játék, epiken már biztos keményebb lesz, de Legendary lesz az igazi kihívás. Akár a Diabloban Hellen :)) Jah és a resist csökkentés a szintek között is ismerős valahonnan :P
    Szerintem mindenkinek más kaszt-kombó jön be, mindenkinek más a játékstílusa és más harcmodort szeret az rpgk-ben. Pl egy megrögzött mágus úgysem fog harcossal hackelni, csak mert az jobb. De itt van egy kis segítség, szerintem elég jó, kiválasztod a masteryket és megnézheted melyik skill miket ad:
    http://www.titancalc.com/