Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
"Viszont az X5-ös drop rate changem ugrik miatta valszeg :D." - Ugrik.
"Jah majd elfelejtettem a régi mentéseim menni fognak vagy ajánlott újat kezdeni ?" - Menni fognak.
"Meg nem tudjátok a Defiler és a Vault mûködik vele ?" - Mûködik mindkettõ.
Fanpatches kameramodolt database.arz-t tettem fel ide nemrég, lejjebb lesz a link.
Jómagam kamera és Zeuszmodot (nincs kiirt szöveg Typhon megölésénél, se duma) használok, ezt a kettõt "kézzel" applikáltam bele az 1.17-es fanpatch databasebe. Ha érdekel feltöltöm azt is.
NyápicFütyi: elvileg ezeket mindenhová beszámolja, tehát 150-nek számit mindenhol. Head/chest/leg/arm slotokon lévõ flat bónusz meg csak oda hat.
Jah majd elfelejtettem a régi mentéseim menni fognak vagy ajánlott újat kezdeni ? Meg nem tudjátok a Defiler és a Vault mûködik vele ? köszi elõre is a válaszokat
Látva ezt a pajzsot eszembe jutott egy kérdés:
Ha egy pajzs, vagy ékszer, esetleg egy skill ad Armor protection-t vagy csak szimplán +Armor-t, akkor az ugye minden egyes darabhoz (páncél, sapka, alkarvédõ, lábszárvédõ) külön adja a bónuszt, vagy pedig az össz Armorhoz és utána azt szétosztja az egyes darabok között?
pl.: páncél: 100 Armor
sapka: 100 A
cipõ: 100 A
kesztyû: 100 A
Ekkor ugye az Armorom, amit mutat a karakterlap 400 (bónuszok nélkül mondjuk). Jön egy pajzs (vagy ékszer), ami ad 50 Armor-t. Ekkor 150-es lesz minden egyes cuccom armorja, vagy az össz-armorom lesz 450-es, és minden cuccom armorja 112-es?
Vidu: Jaja, vmi hasonlót... csak attól tartok, hogy dropmod meg shopMI nélkül soha nem lesz. Azokat viszont inkább nem szeretném használni.
Ilyent keresel? :)
Csodakalap: Itt elérheted az ÜBER kameramodos változatát.
0.0796% - Drone
0.0796% - Soldier
0.0796% - Corporal
1.9569% - Hero, General Yrrt'ik
Locations to farm: Ampelian Cave, I guess
On average, you have to kill ~ 1300 formicids to get one Soldier's Unyielding Will.
Sok sikert:D.
ntex: passz, mit árul?
Csodakalap: szal már a forumpost se jön be?
Eddig az Ampelian Caves-ben keresgéltem, de jópár sikertelen xmaxos run után kezdek kételkedni benne, hogy ott dobnák a hangyák. Még Batrachos Greaves is hamarabb esett, pedig annak kb. fele annyi az esélye...
Vagy csak szerencse kérdése az egész?
Warfare alapú karik esetén meg úgyis crittel rendesen, 300 körüli dex esetén is.
Szóval a kérdés igazából arra vonatkozott, hogy dárdás meele\íjász karik esetében elég-e a 450, dual wielderek esetében pedig a 300 körüli dex, vagy érdemes-e kicsit még pumpálni?
Off\def miatt lehetne gondolom, de azok meg összejönnek cuccokból is.
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
mennyi volt a max sebzésed vele mondjuk legenden ?
a lilith messze nem gagyi ,sõõõõt, a legjobb mod a játékhoz (új lények,fegyverek,gyönyörû táj,hangulatos zenék,s még sorolhatnám! :)))
és igen célszerû,mert kapsz a küldetésekért olyan bónuszokat,amik nélkül ne adj isten epicen,majd legenden hát nagyon nehéz helyzetbe kerülnél !:)))
vasz : IT-ben nem esik már betrayer....:/ túl tápos volt,ezért kivették...
ntex: a TQ-ban vannak poénból mindenféla tekercsek,amik semmire nem jók,de mókásak,szerintem ez is ilyesmi lehet !:)
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Ez mi a fenére jó ? :D
mit találtam :)
chuck norris mod :DD
http://www.youtube.com/watch?v=x8EBEtUzv8A&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=v7qZBZVkTQM&feature=related
:)
http://www.youtube.com/watch?v=C4t7o6znUMM&fmt=18
:)
nem sokra mész majd a HP-vel,inkább a dodge attak,és avoid projetiles az ami kelleni fog de nagyon...no meg persze az említett resist-ek...
a másik ami jól jöhet,de az is inkább a boss-ok ellen,az a health reduction....vannak olyan fegyverek,amik adnak igaz nem nagy százalékban jön elõ,de csökkentheti akár az élete felét is vagy többet! :)
a lich és az outsider nagyon jól fog majd jönni,fõleg hogy epicen is kapnak már jelentõs hP és sebzés növelést,legendrõl nem is beszélve !:)
és a kulcs a squall :) ha lesz elég -rec-ed akkor akár több is egyszerre ,bár pl jó kérdés,hogy ha 1 helyre nyomod õket,akkor a hatásuk összeadódik-e....
No igen az achilles mod csak a rémálmaimban jön elõ !:) ilyen magas DA-kkal a harcos karakterek kilõve,mert alig sebzel rajuk...bár azért össze lehet szedni igen magas OA értéket,de ugye akkor med dex-re tápolsz és 1 DW karakternél az nem túl szerencsés,max ha találsz 2 nagyon jó kardot...Achilles-hez én csak a warfare+hunter,vagy warfare+spirit-et tudom ajánlani,a többi harcos eleve halott... :)
charonnal szenvedni fogtok nagyon..mert kevés a hely,és nyomja a vízkitöréseit,amik elég sokat sebeznek !:)
bár emlékeim szerint az achillesben leginkább csak a bossok durvák,igaz..azok nagyon !:)
a mobokat simán lehet verni,és bár nem próbáltam sanszos lehet a méregsebzés is...ha jól tudom a DA csak a találati esélyt,és a kritikus sebzést módosítja...és végülis ha betaláltál,akkor jöhet a méregsebzés !:) csak ugye a méreggel emg az a baj,hogy nem lehet nagyon feltornászni az STR,INT,DEX közül egyikkel sem:/
normálon még oké elmegy,de epicen,s fõleg legenden a méreg sebzés...hát nagyon nem az igazi...ebbõl a szempontból tán jobb a vitality damage mert azt az INT növeli...
CSK : a lilith kampányt próbáltátok ? van saját difficulty changer-e...és ha ott maxra állítod,akkor kb olyan mint az achilles mod a normál játékhoz !:)
A lilith jobb szerintem mint az eredeti játék,nagyon jó a sztori,a pályaszerkezet,a zenék,s még sorolhatnám !:) többször vittem végig mint az original játékot!:))))
Innen tudod letölteni :
http://www.titanquest.net/forums/lilith/11959-lilith-will-demon-battles-jalavia.html
ha tudsz angolul,akkor minden tiszta ügy,le van írva,ha annyira nem,akkor szívesen segítek,amiben csak tudok !:)
u.i : még nem tettem le arról,hogy az Übermod-ra rávegyelek benneteket!:)))
annak meg itt a linkje :
http://www.titanquest.net/forums/modifications-editor/26975-release-uber-mod-1-0-a.html
vasziszdasz Neked is ajánlom õket !:)
egyébbként meg nem nekem az elismerés, hanem neked Yc, hogy egyedül is meg tudtad csinálni normálon. Bár neked ott volt a dream, ami némi lehetõséget ad a teljesítésére. Pl egy warfer defender iesmi, nem tudná sztm megcsinálni, bármien tápos is. Haverom öccse,már a görög telkinnél sikitva fenyegette a játékot egy uninstallal:) pedig õ is sokat tolta anno ezt a gamét, de az Achilles mód feladásra kényszerítette.
valamit félreértettél,én nem azt mondom hogy INT nem kell ! :)
és képzeld a ternion,ha kicsit közelebb van az ellenfél,akkor mind3 ág 1be csapódik be !:)
és amilyen cuccokkal összehozod a 100 rec,abból sokkal jobbat is elõ tudsz állítani,nagyobb sebzéssel !:) node mind1 ízlések és pofonok,nekem nem jött be a CL...
a stunnolást meg össze lehet hozni cuccokból,amit a 100 rec-re "költenél" :) nem beszélve a - energy costos dolgokról..ezek helyett mind mind rámehetsz a sebzésre,és az ellenállásra,vagy a sebességre,amelyik jobban tetszik !:)
a pet ad ahhoz is,nem is állítottam az ellenkezõjét! :)
betrayer azt hiszem 1.30 óta nincs a játékban,javíts ki ha tévednék !:)
Ezt meg egy betrayer íjjal kipipálhatod.
Ezt megoldod egy 300 fc-s CL-lel is, megspóroltál egy segítõt. ^^
és akkor még ott van a storm mastery kedves kis pet-je,ami igencsak megdobja a sebzést,ha bejön az aurája!
Mert a CL-re nem hat ugyanúgy, mi? ^^
Az a helyzet hogy szar cuccaid vannak, meg a skillkiosztást se tudod, így nem csoda hogy nem tudsz jó CL oraclet összehozni. :)
Csodakalap ,minden elismerésem,az achilles mod meglehetõsen tápos ! :)
Én Balga,egyedül mentem neki,és számtalan elhalálozás után jutottam el a normál végére! :) Igaz én hunter+dream-el mentem...és hát sokszor szemeztem a billentyûzettel,hogy maradjon az asztalon,vagy kerüljön ki az ablakon ! :))) Fõleg 1-2 lag után !:)
2 varázsló nagyon nagy szívás lesz késõbb:(( act 4-ben hát enyhén szólva is szenvedõs lesz !:))) de kitartás !:)
Farmolni kell,mondjuk én Defilerrel feljebb vettem a drop rate-et és kiszedtem a szürke,és kiszedtem a szürke(törött) fegyvereket,így már azért esett 1-2 hazsnálható is...tudom tudom,cheat...de aki egyedül végig viszi normál beállításokkal aza chilles mod-ot,ne adj isten 0 halállal,az elött megemelem a kalapom ! :)
és újfent..nem gyõzöm hangsúlyozni Csodakalap...próbáljátok ki az übermod-ot,mert ott pl 6 telkin van,ami 6 orbot jelent ha megölitek,mondanom sem kell,hogy ez 6* annyi cuccot jelent! :) épp a minap vertem le 6 Charon-t hát mit ne mondjak....volt vagy fél óra! :)))
Varázsló mellé meg elengedhetetlen 1 bivaly erõs tank karater,aki fogja az ütéseket,és eltereli a mobokat,bossokat,míg a varázsló távolról gyilkol !:)
a CL szerintem 1 kalap kaki,max ha 3000 fölé tudod tornászni az int-et,de akkor meg sok jó cucctól elesel,mert nem lesz meg a megfelelõ dex,és str ! :)
ha varázsló,akkor egyértelmûen oracle,mást nem érdemes eröltetni..24-30K sebzést össze lehet szedni a ternionnal...CL-el soha nem fogsz annyit sebezni,se ice shard-dal !:)
de ha nagyon erõltetni akarjátok,akkor kellenek olyan cuccok amik leviszik az energia költséget,majdhogynem nullára,és akkor még a 100 rec sem árt,ha már CL...míg a ternionhoz szinte semmi sem kell,csak attack speed,no emg bõdületes villám és jégsebzés,de ezt a megfelelõ botokkal,relikviákkal meg lehet szerezni! :) és akkor még ott van a storm mastery kedves kis pet-je,ami igencsak megdobja a sebzést,ha bejön az aurája! :)) a squall szinte kötelezõ legenden,és akkor nincs gond !:) tökéletes az oracle mellé 1 olyan másik kari,aminek az egyik mastery-je a dream,mivel hihetetlen jól lassít! :) és míg õk állnak,s töketlenkednek,addig az oracle mészárol! :) vagy...1 másik alternatíva a hunter...és akkor emgint ott vagyunk,hogy nagyon jó mellé a dream,hisz van 1 jópofa aurája,ami csökkenti a resist-et nem kis mértékben !:)
hát senki nem hiszi el nekem,hogy a kábítás,fagyasztás,képességgátlás védelem a legfontosabbak ? :) Hiába 1 brutális karakter,ha egyszer magatehetetlen !:)
Vegyél fel maxos cold resistet és menj le a telkinhez elõször full Vitality damage resistben (csak egy zöld gyûrû kell meg egy Demon's blood) és csekkold mennyit csökken az életed. Aztán cseréld a cuccot és tegyél fel 80%+ LL resistet. Nem kell log sem, hogy érezd a különbséget.
Typhon életszivása meg kombinált. Egy elég nagy közvetlen Vitality damage van azonnal és rögtön utána jön a LL, aminek szintén van közvetlen és DOT része. Szépen látszik, hogy csak egyik vagy másik resisttel megmarad a sebzés nagy része. Ha kombináltan felteszed mindkettõt (ilyenkor ugye már 160% felett jár a mutató) alig sebzõdsz tõle.
Azt ne kérdezd miért ilyen hülyén csinálták meg. Szerintem úgy tervezték, hogy legalább az egyik hat majd a másikra is, ezért a kombinált kijelzés. Hát ez nem igy lett, viszont szét már nem szedték a kiirást sajnos.
Lényeg, hogy nem árt egy legendás demon's blood, ami 85% vit dam rest ad egy zöld gyûrûbe/amulettbe és le van a gond errõl a felérõl. LL resist meg van rakat kéken/zölden, azt onnan kell összeszedni.