-
yc1980 #20987 no és megint én!:)
A TQ-hoz van camera mod,célszerű azt is felrakni,mert nagyobb a látkép,és forgatni is lehet,bár ez ha föld alatt vagytok,akkor sokszor zavaró lehet,de zoomoljatok rá közelről,és akkor nem lesz gond! :)
Egyébként én jól megszívtam,mert felraktam az Übermodot,és utána kezdtem lilith-elni!:) No ez szép és jó,csak ha meghalok,akkor hiába választ el akárcsak 1 xp a következő szinttől...kezdhetem elölről a szintet és az xp gyüjtést...így azért elég hardcore !:)) de nem baj,amilyen régóta játszom már vele,és ahányszor végigvittem...kb olyan mint a diablo 2-höz a median xl mod!:)
Aki nem ilyen bátor,az csak póbálja ki az Über Hadesz-t! :)
és még 1 dolog a Lilithez..a titkos ösvények,ha jól tudom 8 db elérhető,ezeket is leírom,hisz rengeteg láda vár ott rátok,szinte csata nélkül! :)
1. The Darkway nearby the restpoint
2. Deads Path west of the Giant Tree
3. Mausoleum in the room were you fight the thieves (inaccessible in this version caused by a bug)
4. Elendar Woods left to the portal
5. Kolopsos Liar behind some bushes
6. Helgon ,
7. Elendar Village map in the north
8. Library of Mel’ kaan Temple behind one of the rocks before the rest point
9. Scorpion Dungeon?????
nah msot már tényleg ennyi! :)
farmoljatok soakt,nézzetek be minden kő alá,és ha lehet minden küldetést csináljatok meg...
utolsó szó jogán! :)
Van 1-2 bug is a játékban..az egyik pl, hogy mielőtt elkezditek új karakterrel,lépjetek be vele mind3 nehézségi fokozatra(normal,epic,legend) és mentsétek el,majd utána kezdjétek el normálon,hogy miért? Mert kaptok majd bónuszokat,amiket ha ezt nem csináljátok végig,nem fogjátok mégse megkapni,ha a következő nehézségi fokozatra mentek! :)
nah tényleg ennyi voltam,remélem nem vettem el senki kedvét a kampánytól,mert tényleg nagyon jó lett,néha szó szerint parázik az ember, hogy honnan ugrik elő valami, máskor meg gigászi csaták várnak rátok,hangulatfokozó zenékkel!:) Lehet kissé elfogult vagyok,de részt vettem a kampány tesztelésében!:)