Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébbként van egy probléma: Én vagyok a szerver, mert haver rúteres, és ha meghal, akkor ledobja õt a szerverem. Ez miért lehet? nem látok benne logikát. Ez után nem látja a szerverem, le kell lépnem hamachiról, erre meg ledobja a szerverem is, mert változik az ip cím. Így minden halálkor új szervert kell csinálni, ami kissé idegesítõ.
Jó lenne ha erre tudnátok valamit mondani.
Néha még tekercseket is kell használni.)
Amúgy épp ezt irtam tegnap, hogy kipróbáltam és nem ugyanaz a LL és a Vitality Decay és nem csak olyan szempontból, hogy az egyik nem gyógyit. Külön resist van rá. Teszteld le magad, ha nem hiszed.
Vagy még:
"Vitality (%reduction to health and vitality decay) are all reduced by vitality resistance
Life Leech is reduced by life leech resistance only"
Forrás:
Egy
-fire
-cold
-lightning
-poison
-pierce
-bleeding
-vitality
-energy
-stun
-disruption
resist, de life leech resist olyan nincs ebben a játékban.
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Egy példa
addig nem is nagyon érdemes foglalkozni a resisttel,amíg nem gátolnak a mozgásban,hisz megfelelõ damage converted to health-el simán vissza lehet szedni...node ha egyszer elkábítanak,vagy lefagyasztanak...és most elsõsorban nem az original játékra gondolok,hanem a nehezebbekre,úgysmint achilles mod,xmax mod,és fõleg übermod...no ott már a hajadra kenheted a sok sebzést,ha nincs megfelelõ ellenállásod...
most járok überben epic act 1-ben..és hát már a normál act 4 is izzadós volt,azok a hülye démon íjjászok...rengeteg van belõle,és ott vannak még azok a repkedõ démon nõk,különbözõ változatban...nem is zavarna egyik sem,viszont van olyan,ami fagyaszt,nem kis idõre...és akkor bizony széptkapnak az íjjászok...hiába sebzek 2K körül (normálon azért ez már elég kellemes azt hiszem😊 ) ,és hiába kapom vissza minden ütés közel 40%-át..és hiába van 1000 felett a DA-m...egyszerûen ha nincs resist,akkor halál van....így is vagy 30* haltam meg mire végigértem...NORMÁLON...szóval késõbb ez csak rosszabb lesz !😊
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Tesztelgettem Ormenos ama bizonyos lassitó DOTos lövését legendaryn. Úgy néz ki 65% körüli arányban COLD és 35% Vitality Decay. A life leech resist pedig NEM csökkent semmit rajta, csak a Vitality damage resistance, amit egy Demon's Blood-os amulettel toltam 85%-ra. A csökkentés mértéke 80% volt, tehát igaz, hogy LL resist nem jó vitality sebzés ellen és az is, hogy a másodlagos resistek is max 80%-ra vannak limitálva. Amúgy 4 másodperces DOT mindkét sebzés, a lassitás effekt 3 másodperces és 33%-os.
Tehát magas cold és vit dam ressel lehet a lövést "ártalmatlanná" tenni. LL resisttel nem.
Most keresek valami jó helyet, és lecsekkolom forditva is, hátha a vit res jó LL ellen.
Van egy olyan gyanúm hogy a %vit dmg csak fegyveres sebzéshez adódik hozzá, mert a warhornt kurvára nem növeli. Pedig az nem lenne rossz.
65 INT = +10% elemental dmg.
Adroit helyett jobb ha mana regent adó gyûrût használsz ha már megvan a 100% rec. Oraclevel 165 a mana regenem ha bekapcsolom a spirit manaturbózót, így már majdnem elég a folyamatos CL energiaellátásához. Kéne még vagy 50 regen, akkor kb. 0-t fogyasztana.
Intelligencia elvileg 50 pontonként ad 10%-ot a DOTokra.
Stun/sleep damage meg ezek a baromságok hosszabb idõt takarnak (legökörebb megfogalmazás a játékban). Adroit Loop viszont sok lilát odaver emiatt.
Hogy mûködik a defender stun sebzése? mert tudtommal a stun nem sebez, de neki van rá bónusza😊
Így már sok minden világos, és érthetõ.
Na még negyed óra...
ajánlok 1 earth-os karit...bár a végén szívás lesz
de jó még a warfare,dream,hunter...ezekkel nagyon könnyû az eleje!😊
1-2 apróság még..
squall-ból több is "idézhetõ" ha kellõen sok -rec-ed van !😊
másik a vitality damage meg növelhetõ ha jól tudom akkor az INt-re pakolva...
a call of the hunt meg igencsak jó,mert a dex növeli az alap piercse sebzést,no meg az OA-t,DA-t így igen hasznos lehet! 😊 egyszer kipróbáltam,1 relatíve kicsi sebzésû kardot vettem kézbe,nagyon magas dex-el..és hát vagy 4* annyit sebzett,mint a sokkal nagyobb alapsebzéssel rendelkezõ folg pl! 😊
a dream nagyon jó kis mastery amúgy,és nem csak a PH miatt! 😊
és a harbinger meg meglehetõsen ütõképes DW karakter! 😊
de maradok a jó öreg spellbreakernél,mert az egyszerûen zseniális...nem a legnagyobb a sebzése,de iszonyat jó lehet legenden! 😊
Mondjuk nagyon nagyot szívtem vele,amikor az übermodben voltam a párkáknál,aztán megjelent belõle 18 darab...no ott az íjjász kitörölheti,no meg a varázsló is ,mert nagyon kicsi a hely,és szinte el sem férsz tõlük...folyamaotsan bombáznak életszívással,méreggel,tûzzel,villámmal...alig láttam a saját karakterem! 😊 kb 5* haltam meg,míg végül ki tudtam csalni 4-5-öt,és szépen lenyilaztam õket! 😊
Ha elég sokat olvasgatod azt a forumot, lesz képed róla. Itt bejön, hogy hol találnak el, van-e damage resist, melee vagy ranged, crit vagy nem, stb.
Alapelveket ismerni untig elég szerintem. A progi kidobja, hogy melyik testrészed találták el(40%/20%/20%/20% asszem). OA/DA különbség határozza meg, hogy melee támadás critelhet-e, illetve a dodge esélyét is ez határozza meg, ha meleerõl beszélünk. Rangednél nézi az avoid projectile értéket. Ha megvan hova csapnak, ott csekkolja a használt cucc armorját, amit módosit minden okosságnak megfelelõen (armor absorb, +armor protection, damage resist, pierce%. Ezek némelyike csak az adott cuccra hat, némelyik mindenhol számit.) Ebbõl kiköhögi a formula, hogy mennyi normál és pierce sebzés jött be, ezután ezt módositja a Damage Absorption értékevel (ezért brutkó stat, mert hátul van a sorban és mindenre hat). Hogy jó legyen a móka, sok módositó additiv, de van multiplikativ is.
Nyilván ha nem fizikai sebzés van, akkor az adott resistet csekkolja és utána damage absorb.
Na remélem nincs ebben hülyeség😄
Látom te nagyon vágod a témát, ezért még arra rákérdeznék, hogy az Armour protection, az Armour absorption és a defense ability (elvileg ez is csökkent sebzést) statisztikailag hogy mûködik? Mondjuk egy konkrét példán levezetve. 😊😊
Látszik, hogy csak két boss reflectál, Typhon és Toxeus. Typhonnál könnyû elkerülni az instant halált, mivel szépen látszanak rajta (már ha egyedül van😄) a tüskék mikor aktiválja az aurát. Toxeus meg úgyis külön orvosi eset. Valszeg -undead damage stackelés a legkönnyebb útja a biztonságos killnek, esetleg kisebb átlagsebzésû fegyó és több HP felrakása. Bocs a spamért.
Úgy sejtem life leech resisted van, az meg lehet közvetlen Vitality damage. A resistet meg kombináltan mutatja, ami elég zavaró.
NyápicFütyi: damage resistance a fizikai sebzés ellen véd, az absorption minden ellen. A +Armor absorption értékesebbé teszi az armorod, több csökkentést lehet ugyanannyiból kihozni.
Az IM-mel a Diablo 2 Iron Maiden átkára gondolnak a srácok, bár a Thorns aura lenne inkább a jó ide. (Az IM a célpontra került, a Thorns a casterre). Utána nézhetek melyik mob milyet használ, ha érdekel.
vasziszdasz2: farkas a rangernek van, mondjuk haruspexszel nem megy velük sokra. A call of the hunt normalon a gyorsitás miatt üt. Expose weakness pedig már a pierce stackelõ fázisban durva (Apollo's Willek, Trackers Hood stb.). Maxon fenn van vagy 40 secig, az alatt lefekszik minden. Kis -recharge és refresh és nagy lesz az uptime is.
Még annyit, hogy epicen már érdemes kitenni a Monster Lure-t, mert a 4x HP bonusz miatt már szépen birja. Legendaryn a 10x bonusz miatt gyak. halhatatlan. Egy kezeden megszámolod ki üti le fél percen belül.
Call of the huntot én nem fejlesztek íjásznak, sokkal hasznosabb a farkasokat maxolni, azok utolsó skillje +%dmg-t ad, ellenben a call csak piercet, ami lófasz. Ezenfelül a farkasok magukban is irtanak. De leginkább: 100% aktívak, a callt meg mindig újra kell pakolni és tök hamar lehullik, emellett nagy a manaköltsége, amibõl egy íjásznak nincs sok.
Nem 1 helyben kell állni, hanem mozogni, akkor nem vesznek körbe.
Elakadtam achilles módban, epic vége felé. erre a lándzsás haruspexemet átalakitottam íjjásszá. Sokkal hatékonyabb!!! Könnyedén le tudom gyõzni már az ellenfeleket, még a fõlényekkel is megbírkózok. Köszi a tippeket.Bár a telkin vért izzaszt. a lövedéke ha véletlenül eltalál, viszlát összes Hp, hiába a 136 %b életerõ ellenállás. Kemény!!!
Vagy talán tévedek, és nem életerõ ellenállás kell ellene???? Nem nagyon tudok mást elképzelni, de írjátok, ha tévedek!
A bénító varázsló sártkányok, rajtam is öregítettek pár évet😊 De összeraktam ellenük egy hatékony amulettet(stun resist+ all resist+ sebzés sok), és egyesével próbáltam felvenni velük a harcot. Így már könnyebben boldogultam. De jó pár halálom bánta. De így achilles módba, sajnos már le kell szarnom a halál mennyiséget,nem lesz túl jó az eme statisztikám, mert meghaláshoz, elég egy orrvakarás, rossz idõben😄
Legendrayn sztm le fogom rágni a fejem😊 Bárlehet elõtte a 4 act is lehet benyugdíjjaztat. hehe
szerintem az IM,az iron maiden-t takar,ami felfogható 1 igen erõs,nagy százalékos sebzés visszaverésnek..Hádész és Toxeus a brutális ebbõl a szempontból...mert ha rámész 1 nagy sebzéssel,akkor szinte azonnali halál.. nem tudom mennyi lehet a visszaverésük,de szerintem 100% feletti....ergo többet sebeznek rajtad,mint amit te sebzel rajtuk😊
ajánlom ezt a fórumot olvasásra,hátránya hogy angol,de szinte minden kérdésre van válasz! 😊
http://www.titanquest.net/forums/
akkor reagálok 1-2 dologra...a hunter az brutális,mert az ijjászok ellen csak a pierce resist véd,a magas DA nem...ezt nem kicsit lehet kihazsnálni act 4-ben ! 😊 az a fránya sok démon ijjász,mesterlövész,brutálisakat sebez,pedig 70 felett van apierce resist-em 😊
mondjuk Übermoddal játszom,ami kicsit eldurvítja a játékot,pláne egyedül ! 😊 Így szégyen szemre kénytelen vagyok lövöldözni 1 spellbreakerrel ! 😊
A fejlesztés során,a mastery-ket mihamarabb maxolni kell,mert ad hp-t manát,és tulajdonságokat !😊
Hunternél az elöttem szólók elmondták a lényeget,a sutdy prey szinte kötelezõ,a cal of the hunt is,a marksmanship meg szintén! 😊 a volley is mókás tud lenni,de azt már csak 20-30. szint felett lehet fejleszteni...
1 reagálás a lassításra,és a nagy sebzésre...ami szép és jó,kb 40% a hp konvertálásom sebzésbõl..és olyan 3-4K-t sebzek...ez szép és jó,s majdnem hallhatatlanságot ígér...csak mikro körbevesz kb 40 lény...és kapok 1 fagyasztást,vagy kábítást,s ütnek folyamatosan,meg lõnek,és záporozik rám a meteor,nos akkor semmit sem ér a nagy sebzés....mert nincs mibõl feltölteni !😊 Mondjuk mókás volt,mikor kb 5 mp-ként jött a szokásos hang(kevés hpnél) és 2-3 ütéssel megint maxon voltam !😊))
valami visszasebzés lehet, ha visszagondolok milyen lényekre írtátok, hogy használják...
Én is régi motoros vagyok.
Viszont valamire nem nagyon jöttem rá eddig:
Mi a különbség a Damage resistance és a Damage absorption között játékteknikailag? A jelentésüket vágom. Az egyik ellenállás, a másik elnyelés. Csak azt nem, hogy mitõl mások...
Illetve az erre adott válaszból nyilván következik majd egyértelmûen az is, hogy mit tud a játékban az Armor absorption.
Várom a tálentumok válaszát!!
Szedj fel pár zöld +%HP +%STR cuccot, az esik bõven. Art of the hunt ha fenn van, nem lehet lekötni, az egyik tuti halálforma Act3-ban kilõve. Maxos scatter takarit bármilyen kék ijjal. Wood Lore gyorsit, ami a legsimább útja a DPS növelésének. Próbálj gyúrni az attack speedre, valami faja zöld ij egy +%speed ereklyével jó alternativa lehet (Bramblewood csak Act4 eleje sajna, addig ki kell húzni). A scatter mûködési mechanizmusa miatt a lövési sebesség a legfontosabb normálon szvsz.
Ha ez megvan, mehetsz xmax-on, nem lesz gond, tömeget jobban irtasz, mint külön álló szörnyeket. Gyors a fejlõdés és mégse cheat.
Az alapjátékban csak tájfun a gáz (csak 1.08 utáni patcheknél), meg a kék sárkányok, mert ezek használnak IM-et. IT-ben bejön még melléjük a kék gólem, ami rejtélyes módon lightning immunis, viszont 1 tûzzel lefúj mindenkit.
1, rendesen játszol, és végig szenveded a normált
2, megnézed hol vannak a fontos elsõdleges questek, és hol kapsz attribute-ot vagy skill-t questért, defilerrel bepipálod az összes WP-t, aztán ugrás szerûen haladsz. Beállítasz egy kb 10X-es XP szorzót, meg ilyeneket, és így viszonylag gyorsan ellehet jutni Hadeshoz. Az a jó hogy act 3-ban szinte semmi sincs, kell egy west silk road wp meg egy Chang vagy milyen WP meg az utolsó, nagyjából ennyi. (amúgyis az a legunalmasabb véleményem szerint)
tudom hogy csalás, de belegebedek az unalomba én is normálon
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Újra elõvettem a TQ-t hogy zúzzak kicsit, de megint beleestem abba a gondba amibe régebben is, mégpedig az hogy Normalon uncsi a játék, alig esik használható cucc (x5-ös drop ratekkel is) és ACT III-ban már elég nehéz a haladás (Huntert kezdtem). Egyszerûen vannak olyan mobok amik 1-2 spellel leszednek (pl. kínai nagy fal után vannak ilyen nagy állatok amik kék gömbökkel lövöldöznek, ha az elkap végem, vagy ott a sárga tigrisember ami ledobja a zászlót és két ütéssel leszednek, vagy említhetném a spidereket is amik elég szépen sebeznek 80%-os poison res mellett is, ha 4-5 rámjön sokszor alig élem túl.)
Nem is beszélve a bossokról.
Valszeg velem van a gond mert nem tudom mit érdemes kigyúrni, mire érdemes pontokat rakni, milyen cuccokat szedjek össze.
Ha valaki meg tudna dobni egy linkkel ahol minden fontos infó le van írva a játékról, (milyen classoknál mit érdemes kirakni, milyen statokra kell a pontokat tenni meg ilyesmik) nagyon megköszönném.