23078
-
yc1980 #20998 Üdv,
a mágikus botok 2 kezesek !:)
csak akrdok,fejszék,buzogányok és ilyesmik mellé rakhatsz be másik hasonló fegyvert!
a dárdák,szigonyok mellé meg pajzsot
a mágikus botok mellé meg leginkább semmit! :)
-
Rehom #20997 ami távolra jó , mert ugye a borítón is az van -
Rehom #20996 ja és a bot nem közelharci bot hanem magic botra gondolok! -
Rehom #20995 Másik kérdésem az lenne,hogy ahogy a titan quest immortal throne borítóján is van,van a nő kezébe egy kard és egy bot, ezt meglehet oldani mert mikor régen toltuk akkor nem lehetett sehogy sem! -
Rehom #20994 felraktam a kiegészítőjét így már mutatja tökéletesen, majd akkor kezdek így egy új karaktert. -
Rehom #20993 hiába kattintok rá nem lesznek ott számmal :( -
ntex #20992 rákattintasz bal egérgombbal az élet csíkra és utána ott lesznek számokkal is -
Rehom #20991 Hello
Az lenne a kérdésem, hogyan is kell megoldani azt, hogy ahol van az iconod a játékba és ott van az élet meg a mana és ott csík van, én azt régen megtudtam oldani,hogy számmal írja, de most nem tudom! aki tudja legyen oly szíves és írja meg ! köszönöm -
yc1980 #20990 Üdv Cort!:)
ahogy haladsz az úton Elendar felé,lesz 1 éles kanyar,ahol az egyik oldal igencsak erdős!:)
Ott tudsz átmenni a vák között Cursed woods-ba! :) jó hely,kicsit nyomasztó.1 trükkös hellyel a végén! :))))))
Nem könnyű észrevenni ez igaz,de ha a város felé mész,akkor az út jobb oldalán lesz! :)
Érdemes farmolni a Parcehementes lényeknél,többnyire igen sok láda van körülöttük!: ) És hátha kiesik belőlük 1 darabka a 12-ből! :)
-
Cortinaar #20989 Sziasztok!
Nem tudok tovább menni Act1-ben.
Mardukot kiszabadítottam, s ezt a küldetést adta: Get the Soul Gem in Asteria, go to Elendar City and take the North Gate.
Megtaláltam Elander várost, de az őr nem enged be. Hogyan lehet továbbmenni?
MIntha azt írná, hogy a temető mellett van az út a Cursed woods-hoz, de nem találom. -
nedeljko #20988 Köszi azért én is rájöttem a teleportálgatásra :)
K0syi a tippeket is -
yc1980 #20987 no és megint én!:)
A TQ-hoz van camera mod,célszerű azt is felrakni,mert nagyobb a látkép,és forgatni is lehet,bár ez ha föld alatt vagytok,akkor sokszor zavaró lehet,de zoomoljatok rá közelről,és akkor nem lesz gond! :)
Egyébként én jól megszívtam,mert felraktam az Übermodot,és utána kezdtem lilith-elni!:) No ez szép és jó,csak ha meghalok,akkor hiába választ el akárcsak 1 xp a következő szinttől...kezdhetem elölről a szintet és az xp gyüjtést...így azért elég hardcore !:)) de nem baj,amilyen régóta játszom már vele,és ahányszor végigvittem...kb olyan mint a diablo 2-höz a median xl mod!:)
Aki nem ilyen bátor,az csak póbálja ki az Über Hadesz-t! :)
és még 1 dolog a Lilithez..a titkos ösvények,ha jól tudom 8 db elérhető,ezeket is leírom,hisz rengeteg láda vár ott rátok,szinte csata nélkül! :)
1. The Darkway nearby the restpoint
2. Deads Path west of the Giant Tree
3. Mausoleum in the room were you fight the thieves (inaccessible in this version caused by a bug)
4. Elendar Woods left to the portal
5. Kolopsos Liar behind some bushes
6. Helgon ,
7. Elendar Village map in the north
8. Library of Mel’ kaan Temple behind one of the rocks before the rest point
9. Scorpion Dungeon?????
nah msot már tényleg ennyi! :)
farmoljatok soakt,nézzetek be minden kő alá,és ha lehet minden küldetést csináljatok meg...
utolsó szó jogán! :)
Van 1-2 bug is a játékban..az egyik pl, hogy mielőtt elkezditek új karakterrel,lépjetek be vele mind3 nehézségi fokozatra(normal,epic,legend) és mentsétek el,majd utána kezdjétek el normálon,hogy miért? Mert kaptok majd bónuszokat,amiket ha ezt nem csináljátok végig,nem fogjátok mégse megkapni,ha a következő nehézségi fokozatra mentek! :)
nah tényleg ennyi voltam,remélem nem vettem el senki kedvét a kampánytól,mert tényleg nagyon jó lett,néha szó szerint parázik az ember, hogy honnan ugrik elő valami, máskor meg gigászi csaták várnak rátok,hangulatfokozó zenékkel!:) Lehet kissé elfogult vagyok,de részt vettem a kampány tesztelésében!:) -
yc1980 #20986 és még 1 dolog,
van pár olyan küldetés,amit csak egyszer lehet megpróbálni,ha nem sikerül,akkor azona nehézségi fokozaton többet nem lesz rá lehetőség!:)
Asteriaban kapsz pl 1 ilyet,amikor a Nekromikon-t kell visszaszerezni,szóval előtte figyeljetek, mikor 3 gömböt kell védeni a támadásoktól,és még annyi,ha küldetés specifikus tárgyat dobnak a ládák vagy a lények,akkor előtte figyeljetek a Defilerre,mert becrashel a játék,és felettébb kellemetlen, mikor pont 1 olyan küldetésben vagytok, amit csak egyszer lehet megpróbálni! :)
A parchement-eket meg keressétek..13 db van ajátékban,ha a mocsárnál jársz,akkor már ha jól emlékszem 3-at be kellene gyüjteni !:)
Ők dobálják,csak hogy legyen némi támpont! :)
1. Highland Satyr Boss Brian or Sahai Body’s Excision in the swamps
2. Tenar in Wartanen Tomb
3. Land/Level of the dead boss Bith Darr or by The Dart of Massacre in Kolops’s Liar
4. Vegetal Invoker Kristina in the Village of Thanton or Admiral Demon on Asteria’s Beach
5. Helgon in Helgon’s Manor
6. Elendar boss Aar-Bal-Liliths Butcher or Moose Boss in The Forbidden Mountains 2
7. Guardian in the Gardens of Mel’kaan or Gar-Wars Weakener outside the village
8. Darth Blade or Bith Darr The Everlasting Malediction both in the Citadel
9. One Who Cannot Be Named in Mountain Core
10. Spiderboss Djira Executor in the Fortress
11. Quest reward from demon Gibi or Firebull right before Draken's Liar portal
12. Draken
a Draken a főellenfél!:) szóval a titkos pálya utána nyílik meg,mikor már mind a 12 db a kezedben van és elmész a Land of the dead pályára,ott lesz 1 portál..de előre szólok..nagyon durva! :)))
Ha bármi kell szóljatok,már párszor végigvittem a játékot,csak a legend vége van hátra max inf. fokozaton! :)
és még 1 dolog,a diff. changerrel bármikor tudod állítani a nehézséget,így ha 1 problémásabb részhez értek,akkor ott elmenteni,kilépni,visszavenni mondjuk 3-4-re,majd továbbjutni,és újra kilépni,majd visszatenni a megfelelőre,és folytatni tovább! :)
Egyébként Asteria mellett a partraszállós küldetés a Carmina Burana zenére,hát beszarás! :))) van 1 feelingje !:)
Még 1 dolog,sokat segíthetnek a petek..a lich king szinte nélkülözhetetlen,de lehet próbálkozni farkasokkal vagy a warfare harcosaival!:) Ne a DPS-re menjetek elsősorban,hanem magas OA,DA és resistek !:) -
yc1980 #20985 Üdv:)
no akkor elárulok 1 trükköt! :)
az alap TQ-ban ugye vannak a portálok,amik segítik aközlekedést,no már most a Lilithben vannak ilyen kis kőszobrok elszórva a térképen,amik 1-1 portálhoz csatlakoznak,és oda visznek...ergo 1 portálhoz további 4-5 portál is tartozhat,és így már nem sokat kell gyalogolni! :) sokkal gyorsabb a közlekedés, mint a sima lilithben! :) mellesleg nem 1 kút van! :)
van a kezdő faluban,van 1 nagy városban,és a játék végefelé van 1 csomó! :) Szóval keresd a a kék fénylő gömböket, akkor megjelenik 1 rest point felirat,ha ezt látod,akkor ide fog visszahozni a kőszobor,ami megjelenik a portál mellett utána! :)
Ebben a kampányban kiemelít fontosságúaka resistek és a magas OA,DA értékek,no meg az AoE támadások, no azokkallehet írtani am obokat..:) ezért jó itt a spirit ternion-ja vagy a Hunting skilljei repeszei,esetleg a volcanic orb+eruption combó vagy a klasszikus phantom strike!:) Próbáld ki max infinte EB fokozaton,no ott mégtöbb lény van,s még erősebbek! :) Mellesleg van 1-2 igen jópofa quest,ami meglehetősen hasznos bónuszokat ad!:)
A mocsár nagyon szivatós,mert rengeteg a lövő egység,de az igazán nagy csata, akkor lesz mikor "partra szállsz" 1 város védelméért! :)
Talán annyi segítség még lehet, hogy bizonyos helyszíneken ha farmolsz,akkor Defilerrel vedd ki a sárga cuccokat,és akkor több zöldet fognak dobálni!:) No meg ha sok szörny,akkor sok ereklye -> mégtöbb artifact! :) de tény van 1-2 igen brrutál pálya,és elárulom még azt is, hogy Toxeus is feltűnik a játékban, igaz álnéven! :) Nah őt megölni nem lesz egyszerű :DDD Vagy mondjuk 2 hidra normál fokozaton,és etc etc! :) Szóval aki szereti a nehéz, küzdelmes pályákat és a TQ-t annak kötelező darab mind3 nehézségi szinten !:) Főleg mitn említettem epicen emgnyílik 1 második titkos pálya is..nem kis bejárható résszel,és igen durva lényekkel !:) Aki megcsinálja 9-es fokozaton az Order of Blood küldetést vagy a Master of Chamoos-t az előtt le a kalappal!:) -
nedeljko #20984 Én még csak a mocsárban vagyok. Nem is fogok túl gyorsan haladni mert az elkövetkezendő napokban nemsok időm lesz játszani.
Engem már kicsit bosszant ez a nagy szörnyáradat. ALig megyek csak ontják rám a szörnyeket. Mondjuk nem is lenne ezzel baj. De ez az egykutas megoldás nekem nem jön be. Mindig teleportálgatni összevissza aztán meg gyalogolni perceken keresztül... -
yc1980 #20983 Üdv,
vagy ott van a New world mod :) abban benne van,összerakva is,viszont akkor a bónusztól búcsút mondhatsz :)
De ha csak a tekercset kapod fel,és magad rakod össze,akkor meglesza bónusz is,no meg ha esetleg nem tetszene,akkor sincs baj,TQ Vaultban tudod változtatni az összerakási bónuszt kedved szerint!:)
El lehet játszani a tárgyakkal is,mivel minden item-nek van sorszáma,és elképzelhető,hogy egy egy tárgynak nagymértékben különböző statisztikái vannak :)
pl az 12345iD-jú zöld kard ad +10% szúrósebzést,de ha átállítod az ID-t mondjuk 12346-ra akkor már 30%-ot ad! :)
de ez már tényleg elrontaná a játékot! :) de 100 recnél azért bosszantó,ha olyan archmage clasp-ot találsz,ami "csak" 35% rec-et ad,miközben vannak olyan darabok is, amik 47%-ot ! :) szóval nagyon nem mind1 :)
Lilith-el hogy haladtok?:) volt már valaki sheol-ban?:)
-
nedeljko #20982 Én már nem is emlékszem hogy honnan esett ki. De nem biztos hogy csak onnan jöhet.
Amugy ha defiler fennt van akkor nyomd fel jó magasra a szorzót és majd kidobja valahol -
Cortinaar #20981 Sziasztok!
Talisman of the jade emperor tekercset vadászom már napok óta, de nem akar kiugrani Gorgonék ládájából, mert úgy tudom, hogy ott lehet találni. Hogy lehet hozzájutni máshogy? -
nedeljko #20980 Huh elég húzos egy játék ez. Én is original fokozatban nyomom.
Ahhoz képest hogy a síma játék gyerekjáték volt legenden is, itt aztán ömlenek a szörnyek rendesen. A szörny hősök meg igazán kemények. Nem ugy mint a símában.
Én dream-ben nyomom és nemhiszem hogy választok mellé valamit egy ideig.
-
AnginaP #20979 Köszi a tippet! ;) -
nedeljko #20978 Köszi. Közben én is rájöttem hogy sok volt a defilerkedés :)
De szerintem a síma TQ-ban túl alacsony sztem egy olyan 3-4x az egészséges :) -
Cortinaar #20977 Természetesen, a diablo, gladiátor, rettenthetetlen zenét egyből felismertem, régen nagy D2 fan voltam, kedvenc játékom volt. Kedvenc filmem a Rettenthetetlen. Nekem ez a 4. original fokozat is elég kemény, nem veszem feljebb. :) Temetős rész elég jól meg lett kreálva, ott volt egy csonti, amit tápos tárgyak nélkül le sem tudtam győzni. Azóta levágtam, fel is vettem a pajzsot, amit használt.:) Ami durvább volt az a mausoleum. Oda bementem, rámtámadt 3 mob, s be is térdeltem. Nem is tudtam visszamenni, mert már nem nyílt ki a kapu. A kőtáblát megszereztem, s vissza is vittem. Na megnézem azt az utat "félúton", mert körbejártam már az egészet, de nem volt más út. Átnézem újra. Wardennel megyek, de csak azért, mert Immortalban van egy 60-as Corsairom, Conqeror-om, és egy kisebb Bone Charmerem. Gondoltam kipróbálom a Wardent.
Ha végigvittem, akkor kipróbálom azt a modot, ami átvariálja a képzettségeket, láttam róla képet. (Vampirism és társai) Próbáltad már azokat? Mennyire használhatóak? -
yc1980 #20976 Üdv,
no akkor ismét 2 dolog:)
az első akkor lép ki a program iylen chesteknél,ha a defilerrel babráltál előtte, pl felvettem a dropr ate-et, vagy kivetted a fehér cuccokat és ilyesmik:) mindent kapcsolj ki,ami a cuccokkal kapcsolatos,és akkor menni fog a dolog !:)
a másik..a Lilith úgy van felépítve,hogy bizonyos területekre nem mind1 hogy mikor mész! :)először az erdő,aztán a sexredudnergroud passage,és ott azon a területen véviv tovább,meg kell szerezni 1 kőtáblát! :) majd vissza az elejére,és át a dark path-on, a mocsárba ne menjetek még,mert nagyon erős lények vannak arra! :)
Cortinaar, mikor mész a kapu felé,valahol félúton lesz egy erdős rész,ott lehet találni utat, hogy kikerüld a kaput! :)
Jah és halkan jegyzem meg,van titkos pálya is,amihez össze kell gyűjteni 13 ereklyét,amit 13 főboss őriz,kb hasonlóan mint Hádész az overlorddal :) többször kell lenyomni őket,és akkor van esély, hogy eldobják! :) a Titkos pálya igen brutál..:S :)
Sőt van még 1 rejtett pálya,de az csak epicen nyílik meg először!:) Szóval kalandorok,hajrá! :)
És igen,rengeteget kell farmolni, de nagyságrendekkel több,s nagyobb láda van, mint a sima TQ-ban,és vannak új cuccok is,amik nem is olyan rosszak! :) A küldetéseket meg érdemes megcsinálni,mert igen szép xp-t adnak! :)
Rengeteg secret path van a játékban, olyan 7-8 körül,amik szintén tele vannak ládákkal! :)
Cort. : milyen nehézségi fokozatot állítottál be neki ? az original nehézséget? vedd feljebb,akkor több lény,több xp !:)
Milyen karakterrel kezdted?:)
Azért a temetős rész nem volt rossz :) a zenét felismerted?:)
evileg már a diablo,a gladiator,és a rettenethetetlen zenéjét is hallhattad! :)
-
nedeljko #20975 Neked nem lépett ki amikor a barlangban kinyitottad a secret chestet? -
Cortinaar #20974 Piszok jó ez a Lilith. Én Original módot (4. ) telepítettem, s első szinten keztdem el játszani vele, vért hánytam, olyan nehéz. Az volt a leggonoszabb, amikor az elején az erdőben irtottam, felfejlődtem 4. szintra, majd bementem a barlangba. Na ott tucatjával támadtak rám a 10. szintű mobok, amik pillanatok alatt szétkaptak. Ha nem adtam volna át cuccot a karakteremnek, nem is tudom, hogyan jutottam volna át azon a szakaszon. Na meg a champion mobok, azok kegyetlenül erősek. Most már 18. szinten vagyok, s van tápos cuccom, de anékül esélytelen lennék. Ja és marha sokat kellett farmolnom ugyanazon a pályán, amit már végignyomtam, mivel fejlődnöm kellett.
Kérdés: Temető után felmegyek az úton, s egy falhoz érek, ahol egy őr azt mnondja, hogy menjek vissza később. Nem tudok hova menni, mit kell csinálni? -
Cortinaar #20973 Csinálj egy Bone Charmert, azzal legenden tévénézés közben is lenyomod Hádészt... :) -
nedeljko #20972 Valami nem fasza nálam a Lilithel. Mikor még az elején lemegyek a barlangba és kinyitok egy "secret" nevezetű ládát amit a térképen felkiáltó jellel jelöl akkor fogja magát és kilép aprogramból...
Már kétszer is megcsinálta -
AnginaP #20971 Ok thx... Ha lesz időm ránézek a scroll-okra! -
nedeljko #20970 Angina nem egy nagy eresztés az a Hádész. Normál fokozaton vedd meg azt a tekercset ami villámokat nyom az ellenfélbe. Az elég jól lefoglalja Hádészt. Epicen meg azt amelyik 4 csontvázat idéz még. Símán lelehet nyomni -
nedeljko #20969 Köszi, nekem először csak olyan lilith mod volt amit az alap TQ-val lehetett nyomni -
AnginaP #20968 Nincs kedvem lecsapkodni Hades bácsit! :) Ezért kértem helpet. :D :D -
Cortinaar #20967 Gorgonsnál én is szenvedtem anno közelharcossal. Amikor még nem voltak táp cuccaim, én kicsalogattam jobbról egyesével őket. Közelmész, ő feléd kúszik lő egyet, te kitérsz és így tovább, addig, amíg úgy tudod ütni, hogy a többi nem lő. Akkor szétcsapod, jöhet a következő... -
Cortinaar #20966 http://www.titanquest.net/forums/lilith/11959-lilith-will-demon-battles-jalavia.html -
nedeljko #20965 vagyis most találtam egy 638mb-ost is. Annál van nagyob? -
nedeljko #20964 Legyenszíves valaki linkelje be nekem aLilith legújabb változatát mert nekem csak valami 251Mb-s van meg itt meg már 700Mb-set emlegettek :)
Köszi szépen -
zsotesz #20963 Csapd le párszor Hadest, előbb utóbb dobni fog egyet. -
AnginaP #20962 Attól függ milyen karaktered van, milyen nehézségen vagy. :) Amúgy le lehet győzni őket. ;) -
AnginaP #20961 Szia!
Szó szerint lefordítva azt jelenti a pálya a titan quest egy régebbi verziójával készült... De h mi lehet a megoldás azt nem tudom...
Nekem pedig olyan problémám van (még mindig), h Hádész kis tekit szeretnék, ami beenged a titkos pálya részre. :) Aki tudna adni azt megköszönném. -
nuichi #20960 hello
én nem tudok átjutni a gorgókon már rengetegszer próbáltam de sohan sem sikerült nem tudnátok megmondani hogy hogyan győzzem le őket?
előre is kösz -
Cortinaar #20959 Nem tudom elindítani a Lilith-et. Azt írja, hogy "The map was created with an older version of Titan Quest". Tud valaki segíteni, hogy miért nem megy? Kösz