• Cortinaar
    Szia!

Na, már megy 100 reccel a dolog, egy újraindítás kellett, nem tudom, hogy miért nem működött?! Mind1, a lényeg, hogy azóta megnéztem pár karaktert ugyanabban a 100 rec-es ruhában, és hát valóban a Briganddal 3 mp alatt szétkaptam Titánt, többivel kicsit el kellett játszadozni.(Brigandnak egy hátránya van, hogy nincs tömegpusztító skillje) Warden is nagyon jó volt, mert a Shield Charge is durva 100 reccel, igaz nem öltem olyan gyorsan Titant, de mit mondjak a 3 mp helyett 7-8- alatt szedtem szét. Haruspex is durva a Phantom strike-al, ill. még az aurája sem gyenge. Corsair is jó, bár igaz, hogy nem szedi szét olyan gyorsan az ellent, de szívós a defense miatt. Észrevettem, hogy bossoknál az alap támadással sokkal nagyobb criteket lehet ütni, mint némelyik jobb gombra beállított támadó skillel.(calculated strike, Psionic touch), pedig ezekkel a sima mobokat hatékonyabban ölöm a plusz sebzés miatt.

Tényleg, nem tudja valaki, hogy a sebzést miért csak néha írja ki a program, miért nem jelenik meg az összes?