Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sokat kell leechelni, akkor mindegy mennyit sebeznek. Vagy kell 100% block. És legfõképp nagyot kell ütni hogy ne legyen idejük visszatámadni. Lassítás meg egyéb fasságok semmit nem érnek, csak a nagy pofonok. Egyedül ami jó az a stun, de ahhoz meg caster kell. 300% fc CL-el stunlock van, csak idõ kérdése minden ellenfél. Viszont IM az ne legyen rajta, mert instant death.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Üdv Csodakalap.és a többiek ! 😊

nos ha 2 ember játsza (próbájátok ki az übermod-ot ketten 😉)) )
akkor az egyiknek mindenképp ijjászt választanék,mert ott nem számít a magas DA ha jól tudom....ezért lesz mókás majd ha akt 4ben jártok,és jönnek a démon íjjászok..gyorsak..sokat sebeznek,és rengeteg van! 😊))

Amit én el tudnék képzelni,az mondjuk 1 dream+spirit és mellé 1 hunter+nature,vár igazából kellene 1 warfare a zászló miatt,kimaxolva nagyon épetképessé teszi a harcos karaktert ! 😊
a dream+spirit azért jó,mert a dream ágon van resist csökkentõ(piercing ellen pl...) és van lassítás is....a PH-ról nem is beszélve...no meg a nightmare... 😊 spiritnál meg ugye az aurák,és a lich king+outsider... talán e kettõ kombinációjával jól lehetne haladni,mert a dream+spirit benne lenne a sûrûben,az íjjász meg hátulról szedné a többieket ! 😊
Baromi zavaró mikor harcos karaktert lefagyasztanak,vagy elkábítanak...mikor vagy 60 lény veszi körül,s esélyed sincs menekülni! 😊
vagy még 1 oracle-et tudok a harcos mellé javasolni...a ternion brutális..csak sajnos kevés az élete és könnyen leütik! 😊

<#szomoru1> Most kaptam egy e-mailt a boltból, ahonnét megrendeltem, hogy nincs, és már nem is lesz <#rinya><#rinya><#rinya>û

Nincs véletlenül valakinek egy mára feleslegessé vált, eredeti TQ - Immortal Throne CD-je? Vevõ lennék rá.
Köszi!

Ha hazaértem, ki is próbálom.

Bye-bye Levszki! 😄
Hello!

Nekem volna egy olyan problémám, hogy erõsen szaggat a játék és sûrûn(5-10mp-ként) elsötétedik a képernyõ és loadingol...egyszerûen nem tudok rájönni hogy miért lehet ez, igaz hogy laptopon játszok de a systemreqlab szerint bõven megüti a recommended szintjét a gép. Ja és persze min. grafikán is szaggat. Próbáltam már újra rakni a játékot, fel is peccseltem, új vga driver és semmi javulás. Ha van valakinek valami 5lete ne tartsa magában, elõre is köszönöm!
Köszönöm hogy üdvözöltél.
Mit szólsz ahoz, hogy egy spirit dream kombinacio megcsinaéva harcosként? ezen agyalok most es nem tudom mennyire lenne mukodokepes, de kombosnak tunik, a megfelelo skillek bevalasztasaval. Mindeketto auraban sebez, jo tomegsebzes és osszekomboznak az eleterodamage es resistlevivesek. Dexe kicsit alacsony lenne, ezret latom gyengenek, de a mapon levo lenyek ellen talan eleg, a bossok ellen meg amugy is mindegy.😊 Nem hiszem h rekorder defenzt attackot tudok vele osszehozni, tehat....
igen tisztában vagyok, hogy nagy a defenzuk es attackjuk a bossoknak es a lenyekenek is. A szavaidbol kiveve, ütéssel nem boldogulok majd ellenuk(marmint a folenyek ellen) Hacsak nem szerzem be a legtapabb cuccokat, egy full tamadora gyurt karival. Igen a spirit ketsegtelen hatasos eme modban, és jol boldogul a tapos dream is.Az epic act 4 meg messze van. Most meg csak normalon jarunk, és en aggodok a normal act 4t miatt is. Ott aranytalanul megnõ a ránk mert damage mértéke, ami brutal lesz eme módban.(plusz a ket jatekos is kemenyit rajtuk gondolom)
De szeretjük a kihivasokat. Lehet a harcos kariknak tobb sanszuk van a legendaryn majd, de eljutni veluk odaig kemeny lenne, mert a bossok ellen tehetetlenek a tamadasaik sikeretelenségei miatt. Nincs jo sebzo skilljuk ami megmentene oket. De majd azokkal is megpróbájuk, de valami naon kombos kaszt parositasok kellenek, hogy menjen a dolog.
Üdv Csodakalap ! 😊

jó látni minden egyes TQ fan-t! 😊
Az achilles modhoz volt szerencsém...azért nem tudod eltalálni,mert a modban meg van emelve a lények OA-ja DA-ja,és így csökken az esély a találatokra,és nekik emg nõ a kritikusakra! 😊
Ajánlom Neked az Übermod-ot ! 😊)) az kb az achilles és az xmax keveréke,ráadásul úgy,hogy bossokból 6 van! 😊 6 titán pl! 😊 2 embert is garantáltam emgizzaszt! 😊
még csak normálon vittem végig...de mind varázslóval,mind harcossal nehéz...

a Resist csökkentés ha epic-en még nem is legenden már igencsak ajánlott...viszont hiába viszed le a resist-et a magas DA-val,OA-val nem tudsz mit kezdeni ! 😊 csak ha Te is tápolod...volt olyan spellbreaker-em,akivel ki tudtam hozni belõle 4000 DA-t...hát nem nagyon sebeztek meg! 😊)
Egyébként az achilles modban aduász a spirit ág...mert ugye ott vannak olyan pet-ek,amik csökkentik %-osan a HP-t (lich king+outsider+aura)...én spellbreakerrel egész jól boldogultam az achillessel !😊 de mondjuk 1 jo kis oracle..hmmmm !😊)) brutál lightning ternionnal+suall....hát nem sok ellenfél marad állva! 😊

és hopgy a 2 mágus meddig fog jól nyomulni,elmondom...kb epic act 4-ig..utána verejtékes lesz !😊))
Ez a pestis skill ebben a módban elég hasznos.
Nem voltam még naturevel. Kérdés a refresht lehet a társra is nyomni?
Ma is messze haladtunk a két playeresben. Két full varázsló karakterrel. Az õ embere: storm earth - es a sebzõ magiceket gyúrta, a tömeg ellen. Chain meg eleg jó fõbossok ellen is. Én pedig a spirit nature kaszt embere vaok. Sebzésfelfogás nagy hp ez a tactika, melle a 3as pálcalövés. Beleállok a tömegbe és aprajtom õket.+ én megyek elõre, mert jobban birom, és fogom a damaget is tars elõl. eddig zsenialisan boldogultunk, csak lagokkor halunk meg. (néha van elég idegesítõ, de ez van) Multiba elég jól dobálja a kékeket, meg zöldeket. egyetlen kivetni valóm, az az h a köveket ezrével dobálja és igy mindbõl több tucat ki van rakva:S
Kiváncsi vaok a két magicer meddig nyomul ilyen könnyen. Harcossokkal ugyanez rémálom lenne, de elõbb utóbb, azokkal is meg fogjuk próbálni.😄
Sziasztok Titán fanatikok!!!
Régi player vagyok a titán birodalmában. Nemrég fedeztem fel ezt a fórumot, nagyon tetszik, hogy ilyen sok "õrült" van még rajtam és cimborámon kívûl, akivel rendszeresen tolom a neten. Jelenleg az Achilles móddal toljuk, és egyedül is azzal játszom, nulláról kezdve. Nagyon nehéz, de ez a jó mert ebben van a kihívás. Nem tudom, próbáltátok e így már? A kentaur így példáúl iszonyat fõenemy😊 Legalább fél óráig futkároztam elõle, mindent bevetve. Ketten lazán vettük az ilyen akadályokat, de egyedûl, maga a brutalitás. De ketten is el fogunk nyilván +fáradni" egy idõ után, annyira nehezek a fõenemyk. Semmilyen cuccot nem adtunk át a kariknak, csak azzal nyomjuk, amit találunk játékban. Nem tartom játékélményesnek, az erõs cuccok átpakolását. De így meg very brutál. Harcossal nagyon nehéz nyomulni, nem lehet vele a fõenemyket eltalálni. Még akkor se ha attackra gyúrunk. Varázsló a skilljeivel kombózva, meg tudja nyerni a csatákat, csak naon kell trükközni, mert könnyen meg lehet feküdni.
De a harcos karik így kilõve a játékból😞 vagy tudtok valami tippet?
Sajnálnám ezt a módot, mert szivesen kiakasztanám ebben a nehézségben is, de úgy néz ki kevés vagyok. Fõleg egy harcos karival.
Benéztem magasabb szintû karival is, ebbe a módba. Aki könnyedén alázta a mapon az enemy tömeget és a bossokat. De amikor elértem egy fõlényhez, megsebezni se nagyon tudtam. A minotaur maga a lehetetlen. Megütni nem sok idõ van, mert 2 csapásból vesz le 4000 hpt.😊 (vagy többet) és ez csak egy epicus mino volt😄
Megtehetném azt is h achilles módba csak a mapon tápolok, és a fõenemyket sima módba verem, de az ugy nem poén, és nem korrekt. Idegesít hogy nem tudok megbírkózni eme kihívással.
Bár a haruspex karim be tudja verni az achilles fõlényeket is mert szalad körülöttük, és nyomja a sebzõ magicjét, de ezy is egy kissé hosszadalmas. De egy normákis kari a resist csökkentõ aura nélkül, hogy veri meg ezeket a lényeket azt nem tudom😊 hihi
Mindenesetre jó muri, van benne izgalom bõven.
pluhi
Ehol
Moddolva nagyon saját két kezemmel.
A virágokat a közkedvelt pluhi bácsinak tessék küldeni.
Genau, daran muss das liegen!

Bocsesz, hülye munkahelyi megszokás... szóval igen, ez lehet az oka. Amikor fel akartam tenni az 1.17-et nem hagyta, mert fent volt a kameramod. Visszamásoltam a helyére az eredeti database.arz-t, úgy felment, aztán viszont mégegyszer lecseréltem a kameramod miatt.

Viszont ez így elég vacak, hogy azzal nem megy. Vagy van esetleg vmi olyan verzió, ami alatt a változtatások is élnek?
pluhi
Kipróbáltam, nálam nem bugos a Hamados.
Arra tudok gondolni, hogy esetleg lecserélted a fanpatch installálása után a database.arz-t, vagy egy mod cserélte a tudtod nélkül. Ezt a verziószámon nem látod, az marad 1.17, de gyak. a javitások 90%-a repül.
A fanpatches database.arz több mint 25MB.
Hmmm... fura. Indításkor kiírja, hogy 1.17-es az aktuális verzió, ennek ellenére vígan beadja a bugos bónuszokat. Gondolom elég hozzá magát az 1.17-et feltenni és nem kellenek a korábbi bugfixes patchek.

Végül is mindegy, úgysem használnám, a barbarian csukánál vannak sokkal jobbak, a Homados azért elég ütõs, de na, akkor is csalás.
pluhi
Elvileg ki vannak javitva rég. Ment is a sirás mindkettõ miatt a forumokon. Nálam nincs egyikbõl se, de majd kipróbálom, ha esik.
Érdekes módon nekem 1.17 alatt is megmaradt a Homados és a Barbarian csuka speed bugja. Nem használom õket, mindenesetre fura, hogy nem lettek kijavítva.
Nem tudom, én egyszer találkoztam csak számomra bosszantó bug-gal. Mikor görögországot készültem elhagyni (miután legyûrtem a Telkint) rájöttem hogy elmaradt egy mellékküldetés, az elkóborolt spártai katonákat nem kerestem meg a mocsárban. Na, mikor visszaugrottam a megfelelõ városba, eltûnt a talaj-textúra, a fekete semmin lépdeltem, és azon voltak a karakterek, tereptárgyak, minden. Elég csúnya volt :-( de szerencsére egy kilépés-visszalépés helyreállította a dolgokat... :-)
pluhi
Még jobb, ez a játék megérdemli, bár ugye rég szétment az IronLore, javitást tõlük nem kapunk már. Pedig lenne mit. A kieg és az 1.17-es rajongók által készitett bugfix patch azért elég normális szintre hozza a dolgokat. Kis házi moddolás még rá (pl. kamera nézõpont berhelése) és korrekt lesz az élmény😊.
Jól sejted :-) az alapj-játékkal játszom. Akkor mégsem vagyok teljesen béna, hogy nem találtam :-)
Nem szedem le az Immortal Throne-t, csak eredeti szoftvert használok (mióta kiengedtek <#confused>), de már megrendeltem...
Köszi a segítséget. Tegnap este lenyomtam az elsõ egyiptomi Telkin-t <#vigyor3>.
pluhi
Amúgy karaván ezeken a helyeken van:

Görög: Hélosz, Megara, Delphoi, Athén, Knosszosz
Egyiptom: Rhakotis, Memphis, Théba
Kelet: Shangshung, Chang’an
Hádész+: Rodosz, Elveszett Lelkek városa, Elízium
pluhi
Úgy sejtem nincs fenn a kieg, azért nem találod a karavánt(gyak. a láda). Szedd le az Immortal Throne-t is, és lesz láda.
Hadd' ne kelljen keresgetnem, melyik városban van láda pl. Egyiptomban?
Üdv HK,

nos a láda itt is megvan,csak nem minden városban !😊
De a nagyobbakban megtalálható,ha megnézed a térképet,akkor ott van részletes leíás,hogy melyik NPC hol található! 😊
Egyébként a ládát is jobban megcsinálták itt,mint a D2-ben !😊

Másik kérdés,a spellbreaker...nos szerintem ez az egyik,ha nem a legjobb DW-s melee cast ! 😊
a spirit ágnak csodálatos aurái vannak,aztán ott a battle standard,a lich king,az outsider,s még sorolhatnám...sok sok mob és bossok ellen is remekül megállja a helyét! 😊 Érdemes rámenni a +4 skill-re és/vagy a minél nagyobb recharge-re...1 állandó outsider,és állandó battle standard bizony igencsak jó móka tud lenni,fõleg legenden ! 😊)))
Sziasztok!
Már több, mint egy napja játszom a játékkal (tisza játékidõ, nem úgy érteni, hogy tegnap kezdtem <#vigyor3>).
Azt, hogy Diablo közeli rokona, le sem tagadhatná. Ha nem tetszene, még azt is mondhatnám, hogy rókabõr, klón vagy hasonlók, de nem mondom, mert a játék tetszik. A sok koppintás ellenére, és annak ellenére is, hogy igazán eredeti ötletet nem találtam benne, tetszik. Sok apróságot jobban (vagy legalábbis nekem jobban tetszõen) oldottak meg, mint a Diablo 2-ben. A görög-egyiptomi-??? környezet, hangulat, a Diablo 2-höz képest csodás grafika (a Diablo 2 is gyönyörû a maga módján, de azért ez egy másik lépcsõfok - persze késõbb is készült) "elviszi a hátán" a dolgot.

Egy dolog lenne, amit hiányoltam, és nem találtam. A Diablo 2-ben volt egy "láda", ami minden városban ott volt. Ahova elrakhattam azokat a dolgokat, amiket valamikor használni szerettem volna, de még akkor nem tudtam, a még nem teljes erekjéket, ilyesmit, hogy ne kelljen mindig magammal cipelnem, ne foglalja az értékes helyet a hátizsákban. Itt ilyet nem talátam. Tényleg nincs, vagy csak béna vagyok?
Broafka
a haruspex tényleg jó. Íjas természetesen.

nekem a kétkezes harcos karakterek is beváltak. Kezdõként szerintem azokkal lehet aprítani

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Sok -%life, -res, ancientek, lich, outsider.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Hello!
Én egy kezdõ vagyok, és szerintetek milyen egy spellbreaker karakter?
Ja és egy Bone Charmer?
Idáig van nekem egy 42-es haruspex-em, és nagyon bevált.

Akkor minek játszol vele? Egyszerûbb már most letörölni, úgy is az lesz a vége, és megspórolsz egy csomó idõt. ^^

pluhi
Üdv!

Csináltam egy javitott verziót a játék magyaritásából, akit érdekel használja egészséggel és irjon, ha hibát talál.
Letölt
gabo91
Innét hogy tudom átpakolni a karimnak a cuccokat "saját jatékosból"?

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Broafka
hát akkor csináld ezt.

én nem vagyok amúgy nagy Rogue fan, de most elkezdtem egyet, egyenlõre egész jól teljesít... jah, amúgy Corsairt csinálok. Sajnos még normálon vagyok, és a za legrosszabb, hogy alig dob itt még jó kis rogue fegyvert. Nem baj Tiphon (vagy hogy írják a titán nevét) már megmurdált.

HEllo!

Ugyanaz a versio és nincs fent patch, de a játék nem eredeti.
Tegnap rájöttem egy csuda jó dologra:

A Hunterem most 51-es és ki akartam próbálni korábban Slayerként is, aztán ha nem jön be, akkor Harus íjász, esetleg Bone Charmer. Gondoltam csinálok róla pár szint múlva egy biztonsági mentést és majd azt töltögetem vissza.

Viszont ha Defilerrel megváltoztatom a nevét (meg esetleg a nemét), akkor nyugodtan visszatölthetem mellé az eredeti karit is és lesz belõle két egymástól teljesen független karakter.

Szóval így nemsokára egy Hunterbõl lesz egy-egy 55-ös körüli Slayer, Haruspex és Bone Charmer. 😄

Tudom ez így nem a legtisztább, de nincs kedvem\idõm csak emiatt külön karaktereket indítgatni és expelni.
ugyanaz a verzió van mind2-õtõknek?
ugyanazokkal a patchekkel? mert csak akkor fog menni.
Hali!

Na sikerült összehoznunk haverral hamachin a Titan-t, és most már csak annyi a problémánk hogy ha ö host-ol és joinolok akkor kidob azzal hogy "Lost connection server" és fordítva is igy van, ha én hostolok és õ joinol!
Ha valaki tudna segíteni akkor legyen szíves!

Köszönöm!

Üdv!
Jó az a Ranger is. A Harus sztem csak egy fokkal lesz jobb, de majd meglátjuk.

Ja, kb. annyi, szintenként két új kemény boss, jobb cuccok (több kék, lila unique, táposabb zöldek).
Na végül az enyém is Ranger lett.a csapat érdeke miatt. most 31-es az alapgémet már kitoltuk normalon most kezdtük a kieget. Viszont megtörtént amit nem szerettem volna alapgém-be meghaltam 😞 és egy lag miatt.. mikor menni kell az obszidián folyosón és sok olyan nagy izé jön...nembaj megbosszúltam.😄

amugy a nehézésgi szintek mit adnak még? teljesen új cuccok? meg pár boss? ennyi?
Broafka
hali. most kezdtem elõrõl a játékot. Tudom hogy harapás lesz, és alapból nem is szoktam, csak az elsõ pár uncsi részt akarom gyorsan letudni.
Honnan tudom letölteni azt a Raven csalást vagy mit? amivel Xp-t meg tárgyak jobb esését lehet beállítani. köszi

HArus már csak a spellek jobban néznek ki amiatt is xD egyébként nekem nem szimpi a natural szal kicsit elfogult vagyok. amugy második Mastery level 8-tól van.
Hallottam már ilyen problémáról. Az elsõ masteryt felvetted már? Ha nem, akkor elõfordulhat, hogy az az oka, ill. néha be szokott hülyülni a program az expelés során is. Egyébként úgy tudom 9-es szinten veheted fel a második masteryt. Újrakezdés esetleg? Jobb ötletem nincs sajna. 😞 Aztán érdemes csinálni 7-8-as szint körül egy biztonságit a karidról és próbálgatni, ha mást nem.

Közben a Harus kapcsán elõszedtem a régi Rangerem, felszerelgettem és... hát nemtom jobb lesz-e a Harus. Most így néz ki:

http://images.netbag.hu/20090816/12231454830.jpg

- a Heart és passzívjai hatását kompenzálja Harusnál a három passzívból a plussz def és avoid a plussz avoid,
- total speed kb. ugyanolyan mindkét karinál,
- a Plague és a Trance of Wrath közül nemtom melyik lehet a jobb,
- a farkasok miatt a Ranger kicsivel nagyobbat sebez.

Vélemények, ki melyikre voksol? 😊
hanyas szinten is lehet felvenni egy újabb kasztot? én most múltam 10, és egy spirit+nature boszit akarok csinálni, de félek hogy elrontottam vmit

Sziasztok van egy gyújtogatóm lvl29 és jobb támadó képességeit már majdnem kimaxoltam, viszont most kezdek kicsit gyenge lenni túl hamar lecsapnak. Mi az ideális 2. mesterség ehhez , fõleg a védelem lenne a célja de ahogy nézegettem a többit eggyik sem nyerte el a tetszésemeet. Ti mit ajánlotok?

igen az lesz.bár dream-re még nem raktam de majd nemsoká...am most sajna nem tom játszani majd legközelebb talán vasárnap este.legkésöbb pedig hétfõn addig nem változik a akri
Harus lesz akkor a Te karid is, ugye?

Hunting:

Az elején sztem a Wood Lore-t érdemes maxolni, az Art of the Huntra és a passzívjaira mehet már pont, értelemszerûen a Marskmanshipet és a passzívjait érdemes mihamarabb maxolni, fõleg az utolsót, a Scatter Shotot- az iszonyat jó tömegoszlató skill. Call of the Hunt és Study Pray passzívokkal sztem ráér késõbb.

Dream:

A Distortion Wave-re érdemes egy korai pont a lassítás miatt, meg a három passzívot- Lucid, Premonition és Temporal Flux- érdemes gyúrni, a Nightmare és a Trance of Wrath ráér késõbb.

Statpontok tekintetében meg én elsõsorban erõre tennék, ügyességre csak anyit elsõ körben, hogy a cuccokból származó bónuszpontokkal együtt fel tudd venni az aktuális íjat. Ha haladsz vele, majd meglátod mennyi defed van, és ha szükséges, lehet még tenni ügyességre. Critical ütések szempontjából mindegy, mert ranges karinál az nem lehetséges.

Vmi ilyesmi. 😊
az tényleg jól néz ki....
én most 16-os vagyok és az Athéni csatateren járunk haverral nagyon gyorsan haladunk/fejlõdünk..ijjam egy Tûrkiz íj ami nagyon adja
+ad egy skil pontot minden vadász skill-hez amin már van pont..egyébként karakternek mire érdemes tenni a két pontot? mert eddig erõ/ügyességre raktam remélem jó úgy.
ja és igen amit írtál build kb ebben a sorrendben érdemes talentolni?
Nah király, akkor hajrá! 😊

Varázsló karikhoz sajna nem értek... ha nagyon unalmas lesz a munka, lehet utánanézek. 😊

Csinálgatok közben egy Huntert, elviszem sztem 50-es szint körülig 2. mastery nélkül, csinálok róla egy biztonságit és kipróbálom milyen, ha Warfare-t teszek mellé. Aztán ha nem jön be, Warfare szinten maradok a Conqnál\Champinál, itt meg vissza az egész és jó kis Harus íjászként végzi pályafutását.

Egész pofásan néz ki, sztem tök vagány a "duplacsövû" íjával 😄

http://images.netbag.hu/20090812/19291937296.jpg
Az én problémám idõközbe megoldoodott😄
Üdv mindenkinek!
segítségre lenne szükségem:
(nature+spirit karakterem van) van 11 felhasználatlan szakértelem pontom és nem tudom mire érdemes tenni
most így néz ki a karakterem:

http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Soothsayer&master1=2&master2=4&sa=0&m1=32-6-0-12-4-1-2-0-0-16-1-6-2-1-12-0-2-0-1-1-2-0&m2=16-0-1-12-0-0-0-0-0-0-1-0-0-2-0-0-0-0-0-0-0

elõre is köszi a segítséget

wot név: _bitang

egy ki segítség kéne.
játszott valaki hamachin keresztül?
mert haverral játszunk de a küldetések nem mennek vagyis csak egyikünk tudja megcsinálni ha másik belenyúl már nem lesz jó azt írja, hogy nem lehet többszereplõs modban megcsinálni...igen ám eddig megvoltunk de most én csináltam a fõküldetést és a hajó engem átvisz Kronossz-ba havert máár nem mert nics neki az ikon a feje felett se beszélni nem tud vele mert elvileg (és gyakorlatilag is ) nem õ csinálta a fõküldetést van vmi megoldás erre? vagy valahogy eltudna menni Kronosszba?