23078
  • yc1980
    üdv,

a lilith-hez töltsd a saját difficulty changer-ét!:) és állítsd be a max insane fokozatot:) több lény,több xp,magasabb DA,OA,HP,speed értékek az ellenfélnek!:) mókásabb sokkal!:) Az eleje kissé puritán,de később....fuh..lélegzetelállító kb mint 1 második kieg!:)
    Nem fejlesztik az igaz,viszont a csapat dolgozik 1 TQ-hoz hasonló játékon,érdemes lesz rá odafigyelni!:)
    A diablo 2 mod..nos hát a median xl eléggé átgyúrja a játékot,minden kasztnak új képzettségei lesznek. üverquestek,überskillek, szóval minden más:) no meg létezik hozzá grafikai tunning mod,amivel HD-ben tudod élvezni a játékot,egész jópofa!:) no meg van players 32 mod és sorolhatnám!:)
    TQ-hoz még az übertmod-ot tudnám ajánlani, bár kell hozzá a legutolsó (1.17-es) fanpatch!:)
    Szóval hajrá..attól meg nem félek, hogy a forum befagy,hisz ez 1 nagyon jó játék, én időről-időre előveszem és játszogatok vele és gyanítom sokan vagyunk így ezzel:))
  • Cortinaar
    Hella!

Rendben, akkor beállítom a sebzést defilerben. Természetesen legenden próbálgattam sima játékkal, lvl 75-ös karakterekkel. No igen, a sebzés visszaverő rögtön megöli bármelyik karakteremet, ami nagyot üt, főleg a brigandot. Hadesnal fel szoktam tenni bleed resistet, de még így is szoktam rohangálni elég sokat. Bone Charmerrel csak az elején futkorászom, amíg rákattan Lich kingre, aztán simán nekiugrom, s szétkapom a bosst. :) Most töltöttem le lilith-et, kíváncsi vagyok, mert csak jót hallottam róla. D3-at nagyon várom, de be kell ismerni, D2 óta ez a legjobb Hack N' Slash játék, ami piszok jól meg lett csinálva, grafika még mindig gyönyörű, a duálkaszt zseniális, rengeteg karaktert lehet készíteni.
    Nem is tudtam, hogy van diablo mod.

Ne haljon be a fórum, túl jó játék ez ahhoz...
    Be jó is lenne egy kiegészítő, kár, hogy nem fejlesztik már...
  • yc1980
    üdv,
    ismét 2 dolog:)
    az egyik a sebzés kiírás,ha jól tudom a játék alapból csak akritikat írja ki,viszont a defilerben van lehetőség minden sebzés bekapcsolására,azt is amit te kapsz,és azt is amit te adsz,sőt a petekét is! :)
    a másik dolog,nekem a masteries mod nem nagyon jött be,viszont a Lilith zseniális,nem tudom miért féltek belevágni:) szinte jobb mint az alapjáték !:)
    a diablo 2 median xl moddal kapcsolatban van valakinek tapasztalata?:)
    épp act 4 előtt állok,1 haverommal nyomtuk nekroval és paladinnal,hát elég "izzadós" 1 mod az biztos:DD

u.i: normalon vagy legenden volt 3 mp a titán?:) nem mind1 :) no meg sima vagy esetleg übermod ? azért 6 titán hidd el még 1 level 75-ös brigandot is megizzasztana! :) rohangáltam én is mint a mérgezettegér,de Hádész nehezebb,mert ott ugye sokkal kisebb a hely,és ahogy észrevettem a bleeding resist valahogy nem mindig kerül a játékosok fókuszába! :) no meg a sebzés visszaverés..1 brigandnál azonnali halállal egyenértékű! :)
  • csengral
    Jah ezt kalkulátort ismertem,de azért köszi!

Hát lehet h nem legjobb de ezzel a moddal és a Lilith-tel olyan érzés mintha egy teljesen új játékkal játszána az ember.
  • Cortinaar
    Szia!

Na, már megy 100 reccel a dolog, egy újraindítás kellett, nem tudom, hogy miért nem működött?! Mind1, a lényeg, hogy azóta megnéztem pár karaktert ugyanabban a 100 rec-es ruhában, és hát valóban a Briganddal 3 mp alatt szétkaptam Titánt, többivel kicsit el kellett játszadozni.(Brigandnak egy hátránya van, hogy nincs tömegpusztító skillje) Warden is nagyon jó volt, mert a Shield Charge is durva 100 reccel, igaz nem öltem olyan gyorsan Titant, de mit mondjak a 3 mp helyett 7-8- alatt szedtem szét. Haruspex is durva a Phantom strike-al, ill. még az aurája sem gyenge. Corsair is jó, bár igaz, hogy nem szedi szét olyan gyorsan az ellent, de szívós a defense miatt. Észrevettem, hogy bossoknál az alap támadással sokkal nagyobb criteket lehet ütni, mint némelyik jobb gombra beállított támadó skillel.(calculated strike, Psionic touch), pedig ezekkel a sima mobokat hatékonyabban ölöm a plusz sebzés miatt.

Tényleg, nem tudja valaki, hogy a sebzést miért csak néha írja ki a program, miért nem jelenik meg az összes?
  • yc1980
    Üdv :)
    no 2 dolog:)

az egyik a Masteries modhoz, nem tudom mennyit segít,de hátha
    http://www.masteriescalc.wz.cz/
    itt meg tudod tervezni,bár meglátásom szerint nem olyan jók,az eredetik jobbak! :) Akkor már inkább a Diablo 2-höz a Median xl mod,no az durva:D

Cortinaar,nos hát nem tudom nekem 100 reccel mindig ment a PS elég durván, nem fogy el az energiád közben?:)
    és hát a Corsair..meglátásom szerint a rouge mastery leginkább csak a lethal strike-nak él...lehet sokan meg fognak kövezni de a poison damage 1 nagy kalap kaki,a bleedinggel egyetemben,akkor már inkább 1 templar,vagy Conqueror,harbinger vagy sokkal inkább 1 spellbreaker,vagy slayer ! :) a Rouge masteries-nek igazából értelme csak a brigandnál van,az 1 igazi boss killer! :) 100 recnél mókás az állandó lethal strike főleg ha megy mindig a study prey,no akkor szép kis sebzéseket lehet elérni! :)
  • csengral
    Sziasztok!

Nem tudjátok hol vannak a Masteries modhoz buildek?

Köszi előre is!
  • Cortinaar
    Miért van az, hogy 107-es recharge-al nem tudok folyamatosan Lethalozni, vagy Phantom strike-olni? Ahoz mennyi rec kell?
  • Cortinaar
    Azért tesztelem, hogy melyik karakterrel vigyem végig, ami erősebb, mint a mostani Corsair-em, Conqeror-om. Corsair jól írt, Conqueror meg nagyon szívós, azzal viszont kevés a sebzésem, nem 100rec-es. Van egy Bone Charmerem is, de az még 34. szintű, másik kettő 54-56-os. Imádom ezt a játékot, piszok sok build van, s egy mobot, bosst sokféleképpen ki lehet nyírni. A BoneCharmerrel a bossolás sétagalopp, főleg, ha nyilazok, amíg a Lich lefoglalja.
  • nyuszigod
    Hát, nem tudom karakter szerkesztővel végigtesztelgetted az tökjó, csak akkor nem értem miért vetted elő? :D Inkább játssz vele rendesen. :D
  • Cortinaar
    Sziasztok!

Újra elővettem a TQ-t, tesztelgettem kicsit. Szerintem a legjobb karakter a Bone Charmer. Azért, mert közelharcosként is kemény, íjászként is irt rendesen, s nem utolsósorban bossok ellen kitűnő a lich king miatt. PL. én Titánnál mindig szenvedtem, akármilyen jól felszerelt karakterekkel támadtam rá, BC-vel nagyon könnyű. Sőt, kipróbáltam pár Telkin boss ellen, azok is könyűek voltak. Kipróbáltam ugyanabban a cuccban a Wardent, Corsairt, Brigandot, Haruspex-et, BoneCharmert, s az utóbbival volt átlagosan könnyű a mobok ellen, boss ellen sétagalopp, Wardennel irtottam a legjobban mobokat, Corsair jól írt, biztonságos is, Brigand, Haruspex átlagosan jók mobok ellen.
    Mindenzt 100rec nélkül próbálgattam.
  • AnginaP
    Jah Lich King szerintem is über! :D
  • nyuszigod
    Sziasztok! Azt hiszem, megtaláltam a legjobb karit számomra! :D

Theurgist + Nature!

Ez nagyszerű megölhetetlen, a nekromanta képességekre alapozva! :)
    Pedig én nemis harcolok, csak healelem a szolgáim! :) Nagyon kafa! :D Simán ütnek bármilyen ellent! Lich King meg egyszerűen PRO! :D
  • AnginaP
    Szia!
    Nagyon köszi a helpet, a modok után nézek! :D Juppiii! :D
    Lilith-ben még nem értem végig, és most azt sem tudom megmondani pontosan hol vagyok, mert csak símához nyúltam hozzá... :)
  • yc1980
    Üdv :)
    a Lilith-et végigvitted már?:)
    Hadész runokat kell nyomni,pl xmax modban! :) Egy 70+ szintű kerakternél nem lehet gond 3 normál HAdes :)
    a +rec-es cuccok meg könnyedén megtalálhatőak a new world vagy a shopMI modban! :)
  • AnginaP
    Szia!

Én csak síma + lilith... :) Nekem pedig olyan gondom van, h kellene kis teki amit Hádészbácsi szokott dobálni... Nekem egyszerűen nem akarja kidobni. :( Valaki esetleg tudna küldeni vault-ban? Meg olyan tárgyak is kellenének, amik a spell-ek újratöltési idejét csökkentik. :) Előre is nagyon thx a segítséget!!
  • nyuszigod
    tunnglen szoktak jaccani magyarok srácok? csak mert kurvajólenne ha lenne valami lúfasz mert sok majom külföldivel nemlehet tolni! :D:D:D Valki tunglizik?!?!?! THX.
  • vasziszdasz
    mindenre
  • Narxis
    XD
  • arni17
    áá baszus =( hogy a ... kitöröltem véletlen a titan quest mentésem óó hogy a ... mást akartam -.-"hogy lehetek ilyen szerencsétlen... kezdhetek elöröl mindent:S
  • nyuszigod
    Srácok volna 1 kérdésem mint új TQ-s!

A Storm nimbus és a mellékágaiban szereplő +x% sebzés, az csak a Nimbusra vagy az azon kívüli skillekre is erősít? Vagy hgyan műkszik? :)
  • nyuszigod
    Én Defense + Hunting kari mellett döntöttem. Teccik a lándzsás pajzsos stílus. :) Remélem használható! :)
  • arni17
    Üdv yc:):D

nosh nem tuom de ha az oracle ilyen 3x 10-13 k at sebez akkor inkább ez mint spellbreaker :Djaja és nagyon mokás a 18k krit persze ez ugy van hogy rajtam van a onslaught:)
  • yc1980
    Üdv arni,

nos az oracle class-nál el kell döntened, hogy varázsolni szeretnél inkább vagy a ternion attack-ot használod,én az utóbbit szoktam!:)
    a vége felé így nézne ki:
    http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Oracle&master1=2&master2=8&sa=0&m1=32-6-0-12-8-0-0-0-6-16-0-6-8-0-12-8-12-0-0-16-1-0&m2=32-0-1-0-0-8-0-0-12-0-0-0-6-12-0-0-1-1-0-8-0-0

a squall a titka az egésznek,szinte kötelező, mint a harbingernél a trance of wrath,ugyanis ellenállást csökkent!:)
    Ha ternionozol,akkor olyan zöld fegyver kell,ami villám sebzést ad,s bele meneht a megfelelőr elic...másikf egyvernek meg a jégsebzést adó botok szintén megfelelő reliccel! Ennéla buildnél nem szükséges a 100 rec elérése,bár jó ha megvan az ousider és a squall miatt,mert akkor többet is tudsz egyszerre,akár 3-4-et!:) én olyan 10-13K körüls ebzek 1 ternion ággal,no és ugye 3-at lő ki!:) Lich king szintén kötelező,mert a legjobb boss killer pet a játékban (überben meg ugye 6 is van belőlük:) )
    Ha varázsolni akarsz,akkor chain lightning és az ice shard,a ternion nem kell és a 100 rec ajánlott,no meg rámenni a mana regen-re vagy manaszívásra! kivétel nélkül szinte minden pontot az intelligenciára kell tenni! folymatosan mozogni kell,és a resistekre is figyelni,mivel nem nagyon bírja a sebzést egyik varázsló kari sem!:)
    Egyszer majd ha lesz időd,s kedved próbáld ki a spellbreaker no az az igazi dual wieldes kari!:)
    a 18K-s Ph az már mókás,főleg überben,mert ott sok lény is van!:)
    röviden ennyi szerintem az oracle titka,bár biztos van aki szerint más,de én ezzel vittem végig legenden,igaz az übert még nem próbáltam vele!:)

• arni17
    yc1980 ha lesz netem most költözés miatt még nincs benne leszek egy überbe:)aztán bedaráljuk hadest legenden ASD:):D jah és a harbingeremmel 18k kriteket ütök:Datom fasza:Dde még messze nem tökéletes:) oraclet most kezdtem:)már level 3 xD:P:Phát nem tuom mi fog ki sülni belöle:)ahogy olvasgattam rola durva kari de igy elsö ránézésre nem :Dyc be linkelsz egy jó oracle buildet amit te is használsz meg leirnád milyen cuccokat érdemes felvenni elöre is köszi:)bb
  • yc1980
    üdv nyuszi,

ha valamikor lesz időm összehozhatunk,akár 1 über-t vagy méginkább 1 lilith-et:)
  • nyuszigod
    NA mivan csávók! senkisejáccik? :S sürgegyorsan keresek csomó embert hamachin sose senkise nincsen fenn! :S
  • nyuszigod
    oké megvan semmmi .... :D
  • nyuszigod
    Mi a hamachi szobáknak a jelszavai srácok? :O :S Vagy melyiken vannak a elgtöbben aktívak egyáltalán? :D köccc
  • nyuszigod
    Aki játszik az vegyen fel msnre! Aztán ott majd értekezünk! :D

CÍM: [email protected]
  • Narxis
    Naturet vettem fel én is, ja tolhatnánk multiba.
  • nyuszigod
    Ja meg izzzé! Valaki aki még tolja a TQ-t azt had vegyem fel msnre vagy ahol elérem, mert jóvolna multiban tolni! :D
  • nyuszigod
    Szerintetek mit érdemes gyúrni a nature mellé? stormot vagy spiritet vagy earth skillt? :O köcce!
  • yc1980
    ááááááááááááááááá:))))
    gyerekek:DDD
    hát ezt majdhogynem jobban várom mint a Diablo 3-at:)))
    gondolom esély sincs rá, hogy tudjuk mikor jön ki!:)
    remélem bejön a srácoknak,és nem fog etűnni a semmiben ez a játék!:)
    sajnos a TQ is messze nem olyan ismert és elismert játék,mint amennyire jó!:)
    arni ha végigtoltad überben harbingerrel,próbálkozz meg 1 spellbreakerrel is!:) no az tényleg durva a petekkel,aurákkal:)
    vagy ajánlom az oracle-t! :)
  • nyuszigod
    Jahh kimaradt egy link ahol megtudod nézni az új csapat: Crate Entertainment néven fut:

A játé lapja:

http://www.grimdawn.com/

A csapat lapja itt levan irva hogy TQ motor lesz stb...

http://www.crateentertainment.com/
  • nyuszigod
    Szerintem örülni fogsz, mert a Titan Quest alkotói új játékot építenek, melynek cime Grim Dawn és Titan Quest motorjával fog üzemelni, tehát szerintem az lesz a Titan Quest 2. :D Csak más néven. :D
  • nyuszigod
    1.30as a verzió attólmég.
  • nyuszigod
    Csövi!
    Ma kezdtem újra a TQ-t IT nélkül, és egyből feltűnt, hogy van egy kicsit nagyon durva bug a spirit masteriben. :S Életlopást folyamatosan tudom használni anélkül, hogy mannát veszítenék és elvenné az újratöltési időt. Szal csak egyfoyltába azzal ölni simán lehet. :S:S Vagy ez csak nekem tré? :D
  • arni17
    nah ma hogy megnéztem igy mostmár sokkal másabb elsöre valahogy ugyan olyannak tünt:) nagyon atom build tetszik jobb mint ami volt és igy mostmár uber mod is jobban megy hadészhez még nem mentem be nem naon volt idöm játszani:) kösz:D
  • arni17
    noh nekem pont igy van:) annyi kül hogy én a distort realityt + temporal liftet kimaoxoltam és a trancere nem adtam :):D de meg probálom nagyon köszi:D