kisbel32#2095
A játék normálon nagyon könnyü, egyértelmüen epicen kezdödik az igazi szivás, mert leszedi a resist-eket...az egyiptomi rész végéig volt vele türelmem szenvedni, hogy leöljek mindenkit, utána végigfuttottam a kinai részen csak a főmonsztákat zuztam le, azokat sokkal könnyebb szerintem, mint némelyik sima ellenfelet. 42. szinten jutottam át legendary szintre, na ott a legagyibb szúrófegyveres ellenfél a 3k életpontomat kb 3 lövésből leszedi, ott odáig mentem, hogy a spártai részen az első nagy ládáig elvergődtem egyből dobott is egy legendary cuccot. Egyébként a karim defender/rogue elég jó párositás ez is.
Most azzal szórakozok, hogy normálon olympust farmolom a főgórétól szedem a kék cuccokat(volt olyan, hogy 3 kék cucc esett tőle), össze akarok szedni legalább 1 páncél szetet, itt esik töle epic-es isteni runa is, ugyhogy annyi van már, hogy csak az igazán durva bonuszt adókat tartom meg. 4x szinten szerintem nem érdemes legendary-n szenvedni egy 50 körüli karival biztos könnyebb, de egyértelmüen nagy resist-et kell összedni föleg szuró fegyók ellen. Az 50 szinthez meg epicen egyiptomot fogom irtani asszem.