• yc1980
    Üdv arni,

nos az oracle class-nál el kell döntened, hogy varázsolni szeretnél inkább vagy a ternion attack-ot használod,én az utóbbit szoktam!:)
    a vége felé így nézne ki:
    http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Oracle&master1=2&master2=8&sa=0&m1=32-6-0-12-8-0-0-0-6-16-0-6-8-0-12-8-12-0-0-16-1-0&m2=32-0-1-0-0-8-0-0-12-0-0-0-6-12-0-0-1-1-0-8-0-0

a squall a titka az egésznek,szinte kötelező, mint a harbingernél a trance of wrath,ugyanis ellenállást csökkent!:)
    Ha ternionozol,akkor olyan zöld fegyver kell,ami villám sebzést ad,s bele meneht a megfelelőr elic...másikf egyvernek meg a jégsebzést adó botok szintén megfelelő reliccel! Ennéla buildnél nem szükséges a 100 rec elérése,bár jó ha megvan az ousider és a squall miatt,mert akkor többet is tudsz egyszerre,akár 3-4-et!:) én olyan 10-13K körüls ebzek 1 ternion ággal,no és ugye 3-at lő ki!:) Lich king szintén kötelező,mert a legjobb boss killer pet a játékban (überben meg ugye 6 is van belőlük:) )
    Ha varázsolni akarsz,akkor chain lightning és az ice shard,a ternion nem kell és a 100 rec ajánlott,no meg rámenni a mana regen-re vagy manaszívásra! kivétel nélkül szinte minden pontot az intelligenciára kell tenni! folymatosan mozogni kell,és a resistekre is figyelni,mivel nem nagyon bírja a sebzést egyik varázsló kari sem!:)
    Egyszer majd ha lesz időd,s kedved próbáld ki a spellbreaker no az az igazi dual wieldes kari!:)
    a 18K-s Ph az már mókás,főleg überben,mert ott sok lény is van!:)
    röviden ennyi szerintem az oracle titka,bár biztos van aki szerint más,de én ezzel vittem végig legenden,igaz az übert még nem próbáltam vele!:)