-
yc1980 #20918 Üdv :)
nos a Harbinger az egyik kedvenc karakterem!:)
én valami hasonlót tudnék elképzelni:
http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Harbinger&master1=3&master2=9&sa=0&m1=32-6-1-8-6-8-6-0-6-0-10-0-6-6-0-6-0-0-6-6-16-0&m2=32-0-0-0-0-8-12-6-1-0-8-0-0-1-0-1-6-0-12-0-1-0
és még marad pár pont,amit szét lehet osztogatni
Nekem pl a DR jobban bejön mint a DW,de ez ízlés dolga:) ami viszont nélkülözhetetlen az a megfelelő trance és a battle standard a synergy-jével, mert ha nem tudod levinni az ellenállásaikat,akkor szívás van !:)
DW karakternél igencsak jó a life leech-es fegyverek használata...a life regen is mókás, de PS-el ütni,és körülötted mindenkitől szívni az életet azért mégis csak jobb móka !:)
fontos a magas OA érték,mivel ez alapvetően 1 támadó class,és épp ezért ha sok a kritikal,rájön ugye még a PS bónusz vagy az onslaught +sebzése az igencsak többet ér a life regennél,ha life leech-es!
A petek hazsnosak lehetnek, hisz a nightmare kábít, az ancestral horn meg a BS-el kombinálva,hát elég ütős kis sereget ad!:) továbbá nem rossz még a war horn sem,hisz az is stunnol,és csökkenti az életerőt is! :)
Egy szó mint száz,szerintem kötelező fejlesztések:
- DW
- onslaught
- BS
- ToW
- PS
- szinte az összes passzív , 1-1 pontot mindegyik megér
és ami amrad azt tetszés és játékstílus szerint el lehet osztogatni,próbálgatni, kinek mi fekszik jobban! :)
bár az Über legend az kemény,főleg Hades a kis hely miatt..ott bleeding resist mindenképp kell,szóval olyan cuccot keress,ami ad bónuszt ehhez rendesen! :) Hádésznál talán a life regen is életképes,mivel ott sokat fogsz futkorászni,és legalább addig gyógyulsz...de a skilleket akár minden csata után elosztogathatod,főleg vonatkozik ez a trance-ekre!:)
mellesleg 600 feletti life regent is össze lehet hozni! :)) 6-7 mp és máris fullon van a HP-d! :)
továbbá mókás lehet még a 100 recet is elérni,hisz akkor a BS+PS állandó kombó lehet nem beszélve az AH-ról! :) csak győzd energiával..de ezért is jó az általad linkelt fegyver az onagger,mert brutálisan emgnöveli mindkettő regenerációját:)
Hát röviden ennyi részemről,biztos lesz aki egyet ért,és biztos lesz aki nem !:)
Azért halkan megjegyzem,nem a harbinger a legjobb DW class szerintem! :)