Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hello all . Valaki tudna nekem adni 1 linket hogy honnan tudnám leszedni a sima Titan Questet , vagy megrendelni ? elõre is köszi .
Letölti a patcheket(amelyek kellenek az online gamehez) befejezi..error
ennyi.De köszi a válaszokat.Megproblom feltenni a IT-t..
<#wink>#wink><#wink>#wink><#wink>#wink>
ennyi.De köszi a válaszokat.Megproblom feltenni a IT-t..
<#wink>#wink><#wink>#wink><#wink>#wink>
Futtasd rendszergazdaként, akkor menni fog a multi.
OC a gyárira vonatkozik, egyébként pedig hamachi.
OC a gyárira vonatkozik, egyébként pedig hamachi.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Hogy-hogy nem tudsz neten játszani? A fõmenûben bejön a multiplayer, ott kiválasztod, hogy hostolni akarsz, vagy becsatlakozni....
Ez teljesen megától értetõdõ. Mi nem megy?
Ez teljesen megától értetõdõ. Mi nem megy?
És IT vagy csak sima TQ?
Simát nekem anno sehogy sem sikerült normálisan futtatni, az IT-vel meg viszonylag egyszerû a helyzet, nekem így sikerült:
1. Feltettem a sima TQ-t D:\Titan\TQ
2. Feltettem a kieget: D:\Titan\
3. Nem csináltam vele semmit, elindítottam, jött magától egy patchelõ ablak, végigcsinálta és kész.
Simát nekem anno sehogy sem sikerült normálisan futtatni, az IT-vel meg viszonylag egyszerû a helyzet, nekem így sikerült:
1. Feltettem a sima TQ-t D:\Titan\TQ
2. Feltettem a kieget: D:\Titan\
3. Nem csináltam vele semmit, elindítottam, jött magától egy patchelõ ablak, végigcsinálta és kész.
Sztem a sima bolti verzió.Alap.Nincs fent semmi patch.
Milyen verzió van fent? Gondolom a barátaidnak is ugyanaz.
A hálózati játék részét sajna nem ismerem... 😞
A hálózati játék részét sajna nem ismerem... 😞
Plzz irjatok!!Fontos <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Csátok^^ 4 napja tolom ezt a nagyszerû gamet.Pillanatnyilag lvl 20 vagyok."Warrior"-Defender..Egyiptomba vagyok keresem az ereklyéket😄
2 problémám van:
Néha amikor játszok.Vmiért kilép a játékból.És a memoriára hivatkozik..😄Sztem 2GB memoriámmal nem lehet gond.Meg 3 haverom is tolja és nekik is sûrûn van ilyen hibájuk =S Ez az egyik bajom!
A másik:Hogyan lehet neten játszani?Mitkell beállitani,letölteni stb stb..
Elõre is köszi a válaszokat..!
<#vigyor2>#vigyor2>
2 problémám van:
Néha amikor játszok.Vmiért kilép a játékból.És a memoriára hivatkozik..😄Sztem 2GB memoriámmal nem lehet gond.Meg 3 haverom is tolja és nekik is sûrûn van ilyen hibájuk =S Ez az egyik bajom!
A másik:Hogyan lehet neten játszani?Mitkell beállitani,letölteni stb stb..
Elõre is köszi a válaszokat..!
<#vigyor2>#vigyor2>
Íjászból én vmi hasonlót csinálnék:
Hunting
Wood Lore: (Rank: 6 of 6)
Marksmanship: (Rank: 12 of 12)
Art of the Hunt: (Rank: 12 of 12)
Call of the Hunt: (Rank: 8 of 8)
Study Prey: (Rank: 8 of 8)
Puncture Shot Arrows: (Rank: 12 of 12)
Find Cover: (Rank: 8 of 8)
Exploit Weakness: (Rank: 10 of 10)
Trail Blazing: (Rank: 6 of 6)
Flush Out: (Rank: 6 of 6)
Scatter Shot Arrows: (Rank: 12 of 12)
Volley: (Rank: 6 of 6)
Dream
Distoration Wave: (Rank: 1 of 12)
Lucid Dream: (Rank: 8 of 8)
Premonition: (Rank: 6 of 6)
Temporal Flux: (Rank: 6 of 6)
Trance of Wrath: (Rank: 12 of 12)
Esetleg egy Nightmare az elsõ passzívjával, ha jut rá pont.
100 rec (-100% recharge) pedig azt jelenti, hogy cd nélkül tudja használni bármelyik skilljét, adott esetben a Phantom Strike-ot. 😊 Most olyan 30-40 K közötti criticalokat üt vele.
Hunting
Wood Lore: (Rank: 6 of 6)
Marksmanship: (Rank: 12 of 12)
Art of the Hunt: (Rank: 12 of 12)
Call of the Hunt: (Rank: 8 of 8)
Study Prey: (Rank: 8 of 8)
Puncture Shot Arrows: (Rank: 12 of 12)
Find Cover: (Rank: 8 of 8)
Exploit Weakness: (Rank: 10 of 10)
Trail Blazing: (Rank: 6 of 6)
Flush Out: (Rank: 6 of 6)
Scatter Shot Arrows: (Rank: 12 of 12)
Volley: (Rank: 6 of 6)
Dream
Esetleg egy Nightmare az elsõ passzívjával, ha jut rá pont.
100 rec (-100% recharge) pedig azt jelenti, hogy cd nélkül tudja használni bármelyik skilljét, adott esetben a Phantom Strike-ot. 😊 Most olyan 30-40 K közötti criticalokat üt vele.
hát a hamacis valahogy elég furán félig mennek a questek félig nem de majd megpróbáljuk még megoldani
Egyébként elõszõr íjászt akartam de Kentaur barátunk dobott egy brutál lándzsát amitõl megjött a kedven lándzsáshoz is de legyen inkább íjász lándzsás meg csak mellékes ha közelharcra kerül a sor a 100 reces az annyi hogy resist-el mindent vagy mife? kb egyenlõre ennyi elõre is köszi
Egyébként elõszõr íjászt akartam de Kentaur barátunk dobott egy brutál lándzsát amitõl megjött a kedven lándzsáshoz is de legyen inkább íjász lándzsás meg csak mellékes ha közelharcra kerül a sor a 100 reces az annyi hogy resist-el mindent vagy mife? kb egyenlõre ennyi elõre is köszi
A hamachis részéhez sajnos nem értek, remélem vki tud segíteni, vagy nézz utána külföldi fórumokon pl. titanquest.net, hátha.
Harusból meg alapvetõen kétféle build van, 100 reces dárdás állat- mint amit belinkeltem 😊-, vagy íjász. Melyiket akarod?
Harusból meg alapvetõen kétféle build van, 100 reces dárdás állat- mint amit belinkeltem 😊-, vagy íjász. Melyiket akarod?
Hello mindenkinek
Lenne pár kérdésem:
Ma kipróbáltuk havveral hamachin keresztül a játékot,de van egy kis probléma Rámegyek hogy új játék ott hogy új több szereplõs aztán belépek haver belép de valami nem stimmel a küldetéssekell Ugyanis azt írja, hogy többjátékos modba nelehet megcsinálni se a fõküldiket se a mellék küldiket, eddig csak egyet síkerül, úgy hogy csak egyikünk vette fel másik nem és neki sikerült.A fõküldetés viszont csak nem ment haver felvette a spártaist megöltük a kentaurt és megint csak nem lehetett leadni. Van erre valami megoldás igen fontos lenne..
A másik pedig az, hogy ajánlana valaki egy jó buildet vadász/álom talentra elõrs is köszönöm
Lenne pár kérdésem:
Ma kipróbáltuk havveral hamachin keresztül a játékot,de van egy kis probléma Rámegyek hogy új játék ott hogy új több szereplõs aztán belépek haver belép de valami nem stimmel a küldetéssekell Ugyanis azt írja, hogy többjátékos modba nelehet megcsinálni se a fõküldiket se a mellék küldiket, eddig csak egyet síkerül, úgy hogy csak egyikünk vette fel másik nem és neki sikerült.A fõküldetés viszont csak nem ment haver felvette a spártaist megöltük a kentaurt és megint csak nem lehetett leadni. Van erre valami megoldás igen fontos lenne..
A másik pedig az, hogy ajánlana valaki egy jó buildet vadász/álom talentra elõrs is köszönöm
Nah még egy screenshot mára:
http://images.netbag.hu/20090809/20323147988.jpg
A 100 reces Harusból végül ennyit sikerült kihozni. Azért kíváncsi lennék mire képes a másik felszereléssel (yc1980 kolléga 47%-os Hoodjával 😊), mert így nincs rajta plussz skill, úgy meg a Clasp helyéra mehetne egy Stonebinder's, amin van +3 all. Csere esetleg? 😉
http://images.netbag.hu/20090809/20323147988.jpg
A 100 reces Harusból végül ennyit sikerült kihozni. Azért kíváncsi lennék mire képes a másik felszereléssel (yc1980 kolléga 47%-os Hoodjával 😊), mert így nincs rajta plussz skill, úgy meg a Clasp helyéra mehetne egy Stonebinder's, amin van +3 all. Csere esetleg? 😉
Tesztelgettem kicsit, felpakoltam ugyanazokat a cuccokat a Conqra is... hát sejtettem, hogy jobb lesz, mint a Champ, de hogy ennyivel...
Így néz ki egy majdnem fullbuffos kép róla (a battle rage sajna lemaradt):
http://images.netbag.hu/20090809/19461675284.jpg
Így néz ki egy majdnem fullbuffos kép róla (a battle rage sajna lemaradt):
http://images.netbag.hu/20090809/19461675284.jpg
Pl. itt egy fulbuffos kép a champiról:
http://images.netbag.hu/20090807/21384891767.jpg
Alakul, bár még lenne mit csiszolni rajta.
http://images.netbag.hu/20090807/21384891767.jpg
Alakul, bár még lenne mit csiszolni rajta.
Jó, rendben, nyilván lehet sokféle, de sztem azért szûkíthetõ erõsen a kör. Pl. a harbi sztem nem tartozik közéjük, hacsak nincs magas rec rajta- ami meg ugye a sebzés\str\off\... kárára megy.
Én most a champ és a conq között vacilálok.
Én most a champ és a conq között vacilálok.
Üdv 😊
aki nem tud legalább 4 "legjobb" dual wield-est mondani,az nem ismeri a játékot! 😊))
aki nem tud legalább 4 "legjobb" dual wield-est mondani,az nem ismeri a játékot! 😊))
Ma esti kérdésünk:
Melyik a legjobb dual wielder?
Persze érvekkel alátámasztva. 😊
Melyik a legjobb dual wielder?
Persze érvekkel alátámasztva. 😊
Ezt az idõt biztos nem fogom megdönteni (mivel kicsit több, mint egy óra játék után még Spártáig sem értem el<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>, igaz nem is volt célom, csak tájékozódtam, mennyi idõre fog kikapcsolódást nyújtani a játék.
kénytelen vok akkor csinálni 1 új harus-t mert az elsõt nagyon elbaltáztam 😛
Köszi a tippet Kgabus 😄
Jaja, "L" és hazateleportálhatsz- olyan helyekre legalábbis, ahol van portal, olyasmi mint dioban a waypointok voltak. Ezek között meg vannak rövidebb távolságonként kutak, ha behalsz, vagy mentés után kilépsz, a legutolsó ilyen mellõl folytatod, amit érintettél.
Ha szépen bemész mindenhová, akkor normal végére meglesz kb. a 40 szint. A cuccok szintkövetelményei közül 55 a legmagasabb, szóval epic végére elvileg felvehetsz mindent.
Másik:
Én most tutira harust csinálnék. Van egy 64-es rangerem, de nem igazán váltotta be a hozzá fûzött reményeket. A sok hp nyilván jónak tûnik, de íjásznak nem nagyon kell, ha meg már ütnek, akkor régen rossz. Farkasok ritkán adják be az üvöltést, csak ha közel van az ellen, szóval az is jobb inkább egy közelharcosnak. A plague remek skill, de ott van helyette a felsõ trance. Igaz az is csak közelre hat, de a harusnak lesz egy csomó defensive abilityje, jó sok dodge (+4 skillel 60%, arrow dancer scrollal 100 😊), szóval nem kell félteni. A nightmare is nagyon hasznos kis pet tud lenni. Emellett a passzívokból még nagy sebzés, viszonylag jó total speed.
Szóval sztem harus powa. 😊
Ha szépen bemész mindenhová, akkor normal végére meglesz kb. a 40 szint. A cuccok szintkövetelményei közül 55 a legmagasabb, szóval epic végére elvileg felvehetsz mindent.
Másik:
Én most tutira harust csinálnék. Van egy 64-es rangerem, de nem igazán váltotta be a hozzá fûzött reményeket. A sok hp nyilván jónak tûnik, de íjásznak nem nagyon kell, ha meg már ütnek, akkor régen rossz. Farkasok ritkán adják be az üvöltést, csak ha közel van az ellen, szóval az is jobb inkább egy közelharcosnak. A plague remek skill, de ott van helyette a felsõ trance. Igaz az is csak közelre hat, de a harusnak lesz egy csomó defensive abilityje, jó sok dodge (+4 skillel 60%, arrow dancer scrollal 100 😊), szóval nem kell félteni. A nightmare is nagyon hasznos kis pet tud lenni. Emellett a passzívokból még nagy sebzés, viszonylag jó total speed.
Szóval sztem harus powa. 😊
nincs mit hát én amit eddig láttam a legjobb idõ az 4 óra volt 1 conquererel 😛
Köszi az info-kat. Annyira nem hiszem, hogy kitartó leszek, hogy mindhárom fokozaton végigvigyem. A történetet végigjátszom normál nehézségen szerintem, aztán annyi. Ehhez kb. hány órára van szükségem? Egy harcos csajjal kezdtem el egyébiránt...
Jah igen, Herr az hogy mennyi idõ alatt viszed végig függ a karaktertõl is, pl 1 íjjásszal gyorsabban végig tolod mint pl 1 conquere.el aztán h mekkora szintû vagy amikor be fejezed a normált is függ attól mennyit tápolsz én általában 40-es vagyok de láttam már olyat h 22-es volt a srác és 2.ik fokozaton volt már. Amugy mint a diabloban 3 fokozat van normal, epic és legendary, a max lvl 75, annyiba jobb a diablohoz képest ha itt nincs cuccod sok karin nem ér semmir 😄
Hi all, Herr ha megnyomod az "L" betût akkor nyitsz 1 portált de csak bizonyos városokba tudsz menni ahol van portál.
Még 1 kérdés a veterán játékosokhoz 😄
Melyik a jobb íjjász Haruspex vagy a ranger ?
Még 1 kérdés a veterán játékosokhoz 😄
Melyik a jobb íjjász Haruspex vagy a ranger ?
Sziasztok!
Én igazából tegnap este kezdtem el foglalkozni ezzel a játékkal, valahogy eddig nem került rá sor.
Elsõ ránézésre tetszik, klassz kis Diablo-klónnak tûnik.
Két kérdésem lenne;
Egyik a terjedelemre vonatkozik: milyen hosszú a játék? Egyjátékos módban kb. hány óra a végigjátszása, hányas szintû lesz egy átlagos karakter addigra?
A másik pedig, ami elsõre kicsit bosszantott: megtelik a hátizsák, és rohanhatok vissza a jó messze levõ városba, a kereskedõhöz. Van erre valami megoldás (pl. mint a Diablo-kban a Town Portal volt)? Vagy mindig csak futni kell?
Köszi a visszajelzéseket elõre is.
Üdv:
Herr
Én igazából tegnap este kezdtem el foglalkozni ezzel a játékkal, valahogy eddig nem került rá sor.
Elsõ ránézésre tetszik, klassz kis Diablo-klónnak tûnik.
Két kérdésem lenne;
Egyik a terjedelemre vonatkozik: milyen hosszú a játék? Egyjátékos módban kb. hány óra a végigjátszása, hányas szintû lesz egy átlagos karakter addigra?
A másik pedig, ami elsõre kicsit bosszantott: megtelik a hátizsák, és rohanhatok vissza a jó messze levõ városba, a kereskedõhöz. Van erre valami megoldás (pl. mint a Diablo-kban a Town Portal volt)? Vagy mindig csak futni kell?
Köszi a visszajelzéseket elõre is.
Üdv:
Herr
valaki megszerezte mar azt az ijat, ami repakat lo ki?
Szia!
Tegnap este telepítettem fel a TQ-t, az 1.30-as patch-et és a magyarítást, jelentem mûködik!!!
Üdv:
Herr
Tegnap este telepítettem fel a TQ-t, az 1.30-as patch-et és a magyarítást, jelentem mûködik!!!
Üdv:
Herr
Lol... egyszerre írtunk. 😊
Hunting mellé nagyon jó választás a dream, ha íjászkodni akarsz. Kb. ezek a skillek kellenek neki:
Meg ha marad pont, akkor gyúrhatsz egy Nightmare-t is a confuse-zal.
Harus az egyik legjobb íjász amúgy, jobbat nehéz csinálni.
Hunting mellé nagyon jó választás a dream, ha íjászkodni akarsz. Kb. ezek a skillek kellenek neki:
Meg ha marad pont, akkor gyúrhatsz egy Nightmare-t is a confuse-zal.
Harus az egyik legjobb íjász amúgy, jobbat nehéz csinálni.
A warden nagyon kemény, szívós kari, annyi, hogy elsõ\kezdõ karakternek nem az igazi, mert jó cuccok kellenek hozzá.
Viszont ha megvan a legtöbb jó lila, meg néhány táp zöld, akkor érdemes egyet indítani.
Viszont ha megvan a legtöbb jó lila, meg néhány táp zöld, akkor érdemes egyet indítani.
Íjjász mellé dream-bõl milyen skillek kellenének és mért? Köszi! <#nevetes2>#nevetes2>
Vagy esetleg dream helyett másik mastery-t tudnátok ajánlani?
Vagy esetleg dream helyett másik mastery-t tudnátok ajánlani?
Hi all, az egyik haverom most tette fel a tq-t és azt kérdezte tõlem, hogy a warden jó kari-e. Mondtam neki, hogy én nem tom, de megkérdem forumon, szal azt szeretném kérdezni hogy a warden jó kari-e, elõre is köszi a válaszokat a haverom nevében is 😛
Jó az. 1.08-ban idézõként, 1.20 után meg fegyverrel is jó.
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
am az a baj h a conqot már unom 😛 am most én is elkezdtem folytatni harus át tettem spearesre és most elég jó mek vele 😄
köszi a tippet, még annyi h campinél meik masterit érdemesebb elsõnek fejleszteni ? 😄
Hát -47% reces Hoodal könnyû. 😊 Úgy már sima ügy lenne, Clasp helyett meg fel lehetne tenni egy Stonebindert a maga kis +3 all skilljével, legendes Aressal, vagy Herculessel relicelve. A másik út a +skillekre a sapi, csak pl. Revenant satyót sem találtam még, +1 skillest sikerült venni, legendes Erebussal abból is megvan a +3.
A harust amúgy végigtoltam, most 70-es szinten farmolgatok vele.
lkzo:
A Champi nagyon jó kari, az egyik legjobb dual wielder. Nyilván jó a Conq is, délután pont ezen filóztam, hogy melyik lehet jobb, egy dualos champi, vagy egy 100 reces dualos Conq folyamatos Colossus Formban. Igazából nem is kell 100 rec hozzá, sztem 85 körül elég, azt meg ki lehet hozni weapon switches módon is egy Lykaion Malleussal (16%) meg egy Euphrates pajzzsal (14%). Úgy alapból már csak 55 kell rá, az könnyen megoldható.
Nemtom melyik erõsebb, sztem megyek is tesztelgetni. 😊
A harust amúgy végigtoltam, most 70-es szinten farmolgatok vele.
lkzo:
A Champi nagyon jó kari, az egyik legjobb dual wielder. Nyilván jó a Conq is, délután pont ezen filóztam, hogy melyik lehet jobb, egy dualos champi, vagy egy 100 reces dualos Conq folyamatos Colossus Formban. Igazából nem is kell 100 rec hozzá, sztem 85 körül elég, azt meg ki lehet hozni weapon switches módon is egy Lykaion Malleussal (16%) meg egy Euphrates pajzzsal (14%). Úgy alapból már csak 55 kell rá, az könnyen megoldható.
Nemtom melyik erõsebb, sztem megyek is tesztelgetni. 😊
hi all, lenne 1 kérdésem. A champion jó karakter és h mennyire cucc függõ ? Am egész jó a conquerer 38 eddig 1szer haltam meg de azt is azért mert nem figyeltem 😛
Üdv,
én olyan trackers hood-ot találtam,aminek -47 a rechaerge-a ! 😊
Azzal gondolom már menne simán ! 😊
az a baj,hogy a clasp,nem ad olyan jó dolgokat,bár azért attack speed-et is tol rendesen,viszont 1 király zöld cuccal,megfleleõ reliccel többet ki lehetne hozni belõle !
A kiváncsiság kedvéért összeraktam tegnap vaultból,defilerrel 1 68. szintû karaktert ! Csak saját aurákból 19K-s dps-t tudtam összehozni,és erre még rájön a 100 reces phantom strike,úgy már azért elég szép! 😊
Csak hát nagyon kevés a mana,és az OA !
én olyan trackers hood-ot találtam,aminek -47 a rechaerge-a ! 😊
Azzal gondolom már menne simán ! 😊
az a baj,hogy a clasp,nem ad olyan jó dolgokat,bár azért attack speed-et is tol rendesen,viszont 1 király zöld cuccal,megfleleõ reliccel többet ki lehetne hozni belõle !
A kiváncsiság kedvéért összeraktam tegnap vaultból,defilerrel 1 68. szintû karaktert ! Csak saját aurákból 19K-s dps-t tudtam összehozni,és erre még rájön a 100 reces phantom strike,úgy már azért elég szép! 😊
Csak hát nagyon kevés a mana,és az OA !
Jó nagyon a Hood azzal a 41%-kal, ha mondjuk az van fent alapnak, akkor ilyesmi lehetõségek vannak:
"A":
Jade Emperor (ezzel már 66 %)
Odysseus (ezzel 82%)
két relicelt gyûrû (így összesen 98%)
és itt van baj, mert fel kell tenni még egy Golden Shield of Pelaront, hogy meglegyen a 100%. Úgy sem lenne rossz, ha lenne vmi brutális Soldier's Unyieldding pajzs -20% körüli reccel, akkor a két gyûrû sem kellene, vagy az egyiket, meg az artifactot lecserélném. Csak sajna ilyen pajzsom nincs még.
Sokáig ilyesmi összeállítással szaladgáltam. Aztán lett egy 47%os Archmage1s Clasp, meg egy 17%os Tiresias Guide és kibõvültek a lehetõségek.
Most a legerõsebbnek ez tûnik:
Odysseus, Archmage és Tracker's Hood (összesen 104%), így szabadon marad az artifact (Tyrant's Fist, Symbol of the Polymath, Thoth's Glory,...), a gyûrûk (Apollo, Adroit Loop,..), a pajzs (leginkább Aionios).
Egyenlõre nagyjából ennyit lehet kihozni belõle, kellene pár jó zöld cuccot farmolnom, az lehet megdobná még kicsit. Még két Portal és végigmentem legendaryn is, utána el lehet kezdeni runolni... hátha. Így a vége felé xmax modban azért már vannak húzós helyzetek, fõleg az íjászok miatt, ha elbambulok és nem megyek egybõl tovább a phantommal, akkor egy sorozat elég érzékenyen érint. Ha figyel az ember és folyamtosan támad, akkor visza lehet lopkodni gyorsan az életét.
Tényleg, még vmi, gondolkodtam rajta, hogy fel kellene rakni a legújabb fanpatchet, pl sok zöld tárgy rechargeja ott már rendesen beleszámít, ezzel kapcsolatban vannak tapasztalataid?
Na egyenlõre ennyi. Üdv, szép napot! 😊
"A":
Jade Emperor (ezzel már 66 %)
Odysseus (ezzel 82%)
két relicelt gyûrû (így összesen 98%)
és itt van baj, mert fel kell tenni még egy Golden Shield of Pelaront, hogy meglegyen a 100%. Úgy sem lenne rossz, ha lenne vmi brutális Soldier's Unyieldding pajzs -20% körüli reccel, akkor a két gyûrû sem kellene, vagy az egyiket, meg az artifactot lecserélném. Csak sajna ilyen pajzsom nincs még.
Sokáig ilyesmi összeállítással szaladgáltam. Aztán lett egy 47%os Archmage1s Clasp, meg egy 17%os Tiresias Guide és kibõvültek a lehetõségek.
Most a legerõsebbnek ez tûnik:
Odysseus, Archmage és Tracker's Hood (összesen 104%), így szabadon marad az artifact (Tyrant's Fist, Symbol of the Polymath, Thoth's Glory,...), a gyûrûk (Apollo, Adroit Loop,..), a pajzs (leginkább Aionios).
Egyenlõre nagyjából ennyit lehet kihozni belõle, kellene pár jó zöld cuccot farmolnom, az lehet megdobná még kicsit. Még két Portal és végigmentem legendaryn is, utána el lehet kezdeni runolni... hátha. Így a vége felé xmax modban azért már vannak húzós helyzetek, fõleg az íjászok miatt, ha elbambulok és nem megyek egybõl tovább a phantommal, akkor egy sorozat elég érzékenyen érint. Ha figyel az ember és folyamtosan támad, akkor visza lehet lopkodni gyorsan az életét.
Tényleg, még vmi, gondolkodtam rajta, hogy fel kellene rakni a legújabb fanpatchet, pl sok zöld tárgy rechargeja ott már rendesen beleszámít, ezzel kapcsolatban vannak tapasztalataid?
Na egyenlõre ennyi. Üdv, szép napot! 😊
Üdv ! 😊
miért az archmage és miért nem a trackers hood ?😊
az artifact is gyenge,de a -25 rec jól jön...viszont ha ki lehetne váltani,akkor lenne 1-2 igen sok + sebzést adó 😊
a +4-re is rá lehet menni,a 1-2 zöld sisak csodákra képes és még -x rec-et is ad !😊
kezd szipatikus lennie ez a haruspex..lehet kezdek egyet...valahol láttam ilyen fórum versenyt,hogy ki tudott a legkevesebb halállal végig menni,mind3 nehézségi fokozaton ! A legjobb ilyen 4-5 halált írt,többnyire figyelmetlenségbõl ! 😊
miért az archmage és miért nem a trackers hood ?😊
az artifact is gyenge,de a -25 rec jól jön...viszont ha ki lehetne váltani,akkor lenne 1-2 igen sok + sebzést adó 😊
a +4-re is rá lehet menni,a 1-2 zöld sisak csodákra képes és még -x rec-et is ad !😊
kezd szipatikus lennie ez a haruspex..lehet kezdek egyet...valahol láttam ilyen fórum versenyt,hogy ki tudott a legkevesebb halállal végig menni,mind3 nehézségi fokozaton ! A legjobb ilyen 4-5 halált írt,többnyire figyelmetlenségbõl ! 😊
Halihó!
Ilyen cuccaim vannak:
Archmage's Clasp (-47% rec)
Tracker's Hood (-41% rec)
Talisman of the Jade Emperor (-25% rec)
Odysseus' Armor (-16% rec, -30% reduction to requirements)
Tiresias' Guide (-17% rec, -10% reduction to requirements)
két Hale Seal of the Eagle megrelicelve epices Hammurapival (-8% rec)
ami még használható:
Thoth's Glory (-20 % reduction to req, +1 all skill)
Hephaestus' Molten Shield (-20% reduction to req)
Ezekbõl lehet gazdálkodni, még én is keresem a legjobb öszeállítást. Az Odysseus és az Archmage's ugye alap, ez már 72%, a többivel lehet játszani.
Tippek? 😊
Ilyen cuccaim vannak:
Archmage's Clasp (-47% rec)
Tracker's Hood (-41% rec)
Talisman of the Jade Emperor (-25% rec)
Odysseus' Armor (-16% rec, -30% reduction to requirements)
Tiresias' Guide (-17% rec, -10% reduction to requirements)
két Hale Seal of the Eagle megrelicelve epices Hammurapival (-8% rec)
ami még használható:
Thoth's Glory (-20 % reduction to req, +1 all skill)
Hephaestus' Molten Shield (-20% reduction to req)
Ezekbõl lehet gazdálkodni, még én is keresem a legjobb öszeállítást. Az Odysseus és az Archmage's ugye alap, ez már 72%, a többivel lehet játszani.
Tippek? 😊
Üdv KGB! 😊
s mibõl szedted össze a 100 recet ? gondolom a trackers hood az alap !😊
némi relic és artifact ?😊
s mibõl szedted össze a 100 recet ? gondolom a trackers hood az alap !😊
némi relic és artifact ?😊
Igen, írtam is már korábban, hogy "Lali" 100 reces. Valszeg ezért nem értettem akkor, hogy miért írtad, hogy a harbi jobb lehet. Annyi hátránya van, hogy kicsit manaintenzív és be kell vásárolni lötyikbõl rendesen, de ezt leszámítva nagyon írt, xmaxmodos legendaryn is... nemtom van-e jobb tõle.
Windows tûzfal nálam mindig ki van kapcsolva. 😄 Én más tûzfalat használok... Utána gondoltam, nálunk akkor fordult elõ ilyen "nemlátjukegymástbug", amikor haveromnak meghalt a win-je... Reinstall segített... 😄
Asus Crosshair IV Formula,Phenom II 965 BE,4GB OCZ BD,Asus 4850&HIS 4850 CF,WD320GB+2X1TBWD+2TBWD,Cheiftec 750W,TT Shark,HannsG HH251HP,A4tech X750BF :PPP
Indításnál az Auto-Party be van jelölve?
Elõbb party-ban kell lennetek, hogy lássátok egymást. Azt hiszem "P", és bejön a Multi menü, ott invite player.
Ha ezeket már próbáltlok, akkor bocsi!
Elõbb party-ban kell lennetek, hogy lássátok egymást. Azt hiszem "P", és bejön a Multi menü, ott invite player.
Ha ezeket már próbáltlok, akkor bocsi!
Üdv 😊
Kgabus ,próbáltál már 100 reces harust ?😊
mókás dolog az,amikor minden támadásod phantom strike !😊))
Kgabus ,próbáltál már 100 reces harust ?😊
mókás dolog az,amikor minden támadásod phantom strike !😊))
Az alap van fent az 1.01-es verzió, és igen a lan van bepipálva, nem lehet hogy a tûzfalat ki kell kapcsolni?
vagy én már nem tudom:S
vagy én már nem tudom:S
Az új többjátékosnál a LAN van bepipálva? Egyezik a felrakott patch? És ha Te csinálsz szervert, akkor õ lát Téged?
Nekünk mindig pöccre megy a lan, akárhányan vagyunk. Eddigi tapasztalat szerint akkor van baj, ha a különbözõen vannak patch-elve a TQ-k. 😉
Nekünk mindig pöccre megy a lan, akárhányan vagyunk. Eddigi tapasztalat szerint akkor van baj, ha a különbözõen vannak patch-elve a TQ-k. 😉
Asus Crosshair IV Formula,Phenom II 965 BE,4GB OCZ BD,Asus 4850&HIS 4850 CF,WD320GB+2X1TBWD+2TBWD,Cheiftec 750W,TT Shark,HannsG HH251HP,A4tech X750BF :PPP