23078
-
yc1980 #20918 Üdv :)
nos a Harbinger az egyik kedvenc karakterem!:)
én valami hasonlót tudnék elképzelni:
http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Harbinger&master1=3&master2=9&sa=0&m1=32-6-1-8-6-8-6-0-6-0-10-0-6-6-0-6-0-0-6-6-16-0&m2=32-0-0-0-0-8-12-6-1-0-8-0-0-1-0-1-6-0-12-0-1-0
és még marad pár pont,amit szét lehet osztogatni
Nekem pl a DR jobban bejön mint a DW,de ez ízlés dolga:) ami viszont nélkülözhetetlen az a megfelelő trance és a battle standard a synergy-jével, mert ha nem tudod levinni az ellenállásaikat,akkor szívás van !:)
DW karakternél igencsak jó a life leech-es fegyverek használata...a life regen is mókás, de PS-el ütni,és körülötted mindenkitől szívni az életet azért mégis csak jobb móka !:)
fontos a magas OA érték,mivel ez alapvetően 1 támadó class,és épp ezért ha sok a kritikal,rájön ugye még a PS bónusz vagy az onslaught +sebzése az igencsak többet ér a life regennél,ha life leech-es!
A petek hazsnosak lehetnek, hisz a nightmare kábít, az ancestral horn meg a BS-el kombinálva,hát elég ütős kis sereget ad!:) továbbá nem rossz még a war horn sem,hisz az is stunnol,és csökkenti az életerőt is! :)
Egy szó mint száz,szerintem kötelező fejlesztések:
- DW
- onslaught
- BS
- ToW
- PS
- szinte az összes passzív , 1-1 pontot mindegyik megér
és ami amrad azt tetszés és játékstílus szerint el lehet osztogatni,próbálgatni, kinek mi fekszik jobban! :)
bár az Über legend az kemény,főleg Hades a kis hely miatt..ott bleeding resist mindenképp kell,szóval olyan cuccot keress,ami ad bónuszt ehhez rendesen! :) Hádésznál talán a life regen is életképes,mivel ott sokat fogsz futkorászni,és legalább addig gyógyulsz...de a skilleket akár minden csata után elosztogathatod,főleg vonatkozik ez a trance-ekre!:)
mellesleg 600 feletti life regent is össze lehet hozni! :)) 6-7 mp és máris fullon van a HP-d! :)
továbbá mókás lehet még a 100 recet is elérni,hisz akkor a BS+PS állandó kombó lehet nem beszélve az AH-ról! :) csak győzd energiával..de ezért is jó az általad linkelt fegyver az onagger,mert brutálisan emgnöveli mindkettő regenerációját:)
Hát röviden ennyi részemről,biztos lesz aki egyet ért,és biztos lesz aki nem !:)
Azért halkan megjegyzem,nem a harbinger a legjobb DW class szerintem! :)
-
#20917 Megvettem, tolhatnánk multiban. :) -
Csokis #20916 Steam-en a Titan Quest Gold (alap + kiegészítő) csak 5 euró! -
arni17 #20915 jah meg vannak ilyen tekercsek amin ilyen teknös van itt erröl van szó: http://images.google.hu/imgres?imgurl=http://img127.imageshack.us/img127/4149/odon2xw1.jpg&imgrefurl=http://forum.hwsw.hu/index.php%3Fshowtopic%3D94958%26st%3D390&usg=__wnyoyCh9iGwQUzb8K37z2_V1Wok=&h=768&w=1104&sz=191&hl=hu&start=18&um=1&itbs=1&tbnid=NJUZ5omkm7Y-YM:&tbnh=104&tbnw=150&prev=/images%3Fq%3Dtitan%2Bquest%2Boracle%26hl%3Dhu%26sa%3DN%26um%3D1 de itt se tudja senki mire jó ez csak ilyen hülyeség? XD vagy valami nagyon durva valami? XD -
arni17 #20914 tudtuk nekem valami jó erös karit ami ubermodba is darál?mert van eddig egy Earth/Dream mondjuk ez csak 48:D meg egy Warfare/dream ez 75:D XD XDde sztem csak elbasztam a karim valam esetleg egy jó warfare/dream buildet?... mert ubermodba epicen ugy bedarálnak hádésznál...:D xDlegendről meg ne is beszéljünk xDDDelöre is köszi -
yc1980 #20913 üdv :)
inkább TQ-zzünk gyerekek:)
még mindig ajánlom a Lilith-et mindnekinek:)
mellesleg a borderlands nagyona ddiktív,nekem bejött,pedig nem vagyok oda az ilyen grafikáért!:)
de hihetetlen mennyire magával ragadja az embert!:)
-
kamehame72 #20912 legalább nem kéne beszolni kicsiga, ez nem az az oldal ahol ismeretlenek beszolhanak, hogy a tökömbe jönnek ide ekkora hülyék?
neked tetszik az a te dolgod nekem nem és jogom van leirni ha nem tetszik másszál máshova irkálni. -
#20911 persze -
kamehame72 #20910 félreérted én miről beszélek, nézd meg a borderlands és akkot tudni fogod. hogy mi bánja a szemem. -
arni17 #20909 ha megveszem steamen akkor tolhatom az eredeti szerokon? -
#20908 Ha neked a Diabló 3 grafikája nem meseszerű, megeszem a kalapom:
10 kép -
zsotesz #20907 "borledas-t ha valaki látta az tragédia a rajzfilmes grafikával" -
legalább a játék nevét írd le helyesen: Borderlands. Egyébként nem tudom mi bajod azzal a grafikával szerintem nagyon jól illeszkedik a játékhoz. -
kamehame72 #20906 azért a diabló 3 nem éppen meseszerű. mert én a grafikára értem mint pl a borledas-t ha valaki látta az tragédia a rajzfilmes grafikával. szerintem ha már egyszer csúcs kártyák vannak a piacon akkor erőltesék már meg magukat a programozók és csináljanak jót mint a diabló 3:))
visszatérve a tq-hoz én speciel nagyon hiányoltam belőle a diabló 2 nehézséget és immutitást. mert a tq a normálba nehéz de az epick meg a legendary nagyon könnyű és ott már nem is fejlödsz semmit ráadásul nincsenek benne imunis ellenfelek mint a diablóba.
diablo-ba a legedary hihetetlen kemény volt igazi kihívás hogy ez erre imunis a másik arra. csak a sok pachel ezt is elrontották mert mindig mást gyengítettek le, nem is értem mért nem lehet egyszer normálisan kiszámolni hogy ne keljen új pachekkel korigálni a hibákat. -
#20905 Akkor rossz hírem van, mert a Diablo 3 is meseszerű lesz. -
yc1980 #20904 Üdv,
hát lehet, most sok ember haragját kívivom,de én sokkal,de sokkal jobban örülnék egy titan quest 2-nek, mint egy diablo 3-nak !:)
megannyi dolog volt/van a TQ-ban ami hiányzik a dioból :)
lásd pl moddolhatóság,56 karakterosztály,és mindegyik egyedi játékélmény..nagyon ki lett találva,ráadásul a grafika még mai szemmel is csodálatos !:) a lilith kampányban olyan tájak vannak,hogy eláll a lélegzetem !:) Amiben viszont a dio jobb: random map-ek..és sokkal félelmetesebb a hangulat !:) Ha ezen tudnának javítani a TQ-s srácok,akkor minden idők legjobb hack 'n' slash játéka lenne az övék!:)
persze ez az én véleményem,és kissé elfogult vagyok ezzel a játékkal !:)
-
kamehame72 #20903 hali yc
kirpbáltam már a torchligtot de nem tetszik hiába diablós, valahogy utálom a meseszerű játékokat.
a dungeon siege 2 nem lett olyanjó mint vártam, túl sok beszéd cselekmény alig és grafika is rossz, nekem az első része sokkal jobban bejött. imádtam annyira lekötött. hihetetlen hogy diablós játék szinte alig van, ha meg még is túl van erőltetve mint a szar loki.
csak tudnám mire várnak a diabló 3-al mikor már régen kész van:)) -
yc1980 #20902 Üdv Kmae:)
no igen,nekem is volt hozzá szerencsém,de a TQ-hoz csak a Dio2 érhet fel!:)
Rengeteg hack 'n' slash játékot kipróbáltam,talán még a dungeon siege 2 az ami élvezhető volt a TQ után,de annak meg a grafikája gyenge kissé!:)
állítólag van valami mozgolódás a TQ fejlesztői körül,hátha összehoznak v alamit!:)
Ha nagyon uantkozol, a torchlight-al megpróbálkozhatsz még,de valahogy az nekem olyan ürs,tán mert mmmo-nak fejlesztették,és még csak a single mézesmadzag van készen!:)
-
kamehame72 #20901 probálgattam a loki féle titánhoz hasonló játékot de akkora kalap szar hogy eszméletlen ráadásul mindig lefagy a gépem tőle hiába eredeti. -
kamehame72 #20900 hali
épp az ebbe a kariba a fifika hogy előbb a kitörés de magam elé vagy 3 és mikor beleszaladnak akkor a gömb és az pont ott bénitja le őket, így hamar kinyiffanak.
csináltam már szellem jeges ,meg szellem állom mókust is aki a botból lő de azokkal meg az volt a bajom hogy nem egyszer agyoncsaptak a kis rákok immortálba:))
na látod ilyen a földnél nem volt. -
yc1980 #20899 Üdv kame :)
kipróbáltam ,háát nem rossz,de leginkább a lich king miatt jó! :)
próbáltál már az racle-vel játszani?
storm+spirit :)
én mondjuk a ternionra mentem rá:)
-
kamehame72 #20898 Hali
yc
Nekem a sok mágus közül az föld szellem tünt a legsimábbnak, ezzel sose kellett elmenekülnöm és nem is csapkodtak meg mert addigra kinyiffantak.
Demonbőr csizma, vénusz őve, afrodithé amulett,főmágus karperec,heka botja,heisone aranyfátyla, polihisztor jelképe, szokratészi véset zöld gyűrű ami 26%int,122 manna, 12%manna, megspékelve 50%demon és élőhalott rúnákkal és ebből két gyűrű.
Erőm 105, ügyeség 253 és int 1589.
Szelllemnél a lélekovót a halál dermesztő aurát, sötét egység plusz ridérc king.
Földnél, vulkánikus gömb és kitörés meg a maglakó. Persze egy két helyre még tettem pontot de ez a lényeg.
Kitőrés+vulkánikus gömb kombót használtam és így el se jutottak hozzám. 2-3 kitörés és egy tár vulkánikus gömb és feküdt mindenki persze a hadeszal meg titánnal kicsit több volt a dolgom..
100% rec nélkül elég nehéz volt vele de amint meglett sima unalmas gyalogalopp a legendary. Hihetetlenül untam semmi kihivás és nehézség.. Habár elég hamar előtte a mannát de mindig vettem vagy 50 mannát és hajrá. Szerintem érdemes így kipróbálni mert simán állta a sarat és nem igen ütötték meg de ha még is akkor köszikla.
-
yc1980 #20897 no Defilerrel csináltam 1 eart+dream-et....háááát bele is vágtam legenden 1 custom pályába,és nem vagyok elájulva tőle...jó az a vulcanic orb.meg earth enchantment..de én maradok z oracle-nél ha egy mód van rá !:)
lehet hogy adott területre jól sebez,de bossok ellen valahogy nem az igazi,mondjuk a DR segít némileg mert ugye az megdermeszti az ellent és akkor meleht alá 1-2 eruption vagy VO.de az én játékstílusomnak az oracle sokkal megfelelőbb:)) úgy vélem PvP-ben is jobb lehet az oracle
a pet meg..nos hát inkább 1 lich king meg outsider !:)
nem beszélve a wisp +100% elemental damage-ről !:)
node nem vitázom van akinek az egyik class jön be,van akinek a másik !:) mindenesetre nálam ha varázsló,akkor oracle a nyerő!:)
aurák,petek..2 féle elementális támadás,nem kell hozzá semmilyen recharge..de ha mégis akkor ott az ice shard és a chainlightning !:) több lehetőség és bossok ellen is jobb kövezzetek meg érte:)
-
yc1980 #20896 Üdv :)
vasziszdasz! :)
Nem akartam lebecsülni az earth erejét ! :) Nekem eddig nem voltak vele olyan jó tapasztalataim, mint mondjuk a storm ággal, hiszen a stormban ott van ugye a jég és a villámsebzést növeli skill,nem beszélve a squall-ról,ami jelentős mértékbenc sökkenti az ellenfelek resistjét ! :)
De azt hiszem kipróbálom über-ben az earth+spirit kombót,bár ha nem ternionnal megyek,akkor lehet jobban járok egy earth+storm kombóval ! :) Te mit ajánlanál mellé? dream esetleg? :)
Mondjuk oracle ternionnal olyan 3*9000 sebzést el tudok érni,míg VO-val vagy eruptionnal vagy flame surge-el nem hiszem hogy ez lehetséges...bár tény,ha egyben van sok sok mob,akkor van esély,de bossok ellen nem tudom mennyire válik be:S de majd kipróbálom,s megosztom a tapasztalatom ! :)
Mondjuk ha a cast speedet fel tudom tornászni maxra,és az energia költséget is leszorítom,no meg ha a -100 rec is megvan...háááát,no meg is nézem ! :)
de mindenképp kell mellé vagy a storm vagy a dream,különben nincs semmi ami csökkenti a resistet és ahogy észrevettem elég sok lény rendelkezik a tűz ellenállással:)
A hunter viszont tényleg durva !:) főleg úgy mókás ha lassítasz is egyben,mert akkor mire odaérnek hozzád már halottak,de ami igazán durvává teszi,az átlyukasztó nyílvesszők! :) xmax-ban jó igazán vagy a lilith-ben max insane fokozaton,ahol rengeteg az ellen! :)
1 kicsit más kérdés..oracle-nél...ice shard vs chain ligthning vs ternion? :) ki melyiket szereti,és mit tud kihozni belőlük?:)
én azért szeretem a terniont mert ahhoz nem kell sok -recharhe se pedig mana,így mehet minden a +villám vagy jégsebzésre no meg az attack speedre :) a +4 skill véleményem szerint mindenhol elengedhetetlen:)
-
net105 #20895 Hello
nekem az a gondom h feltettem az alap titan quest-et aztán hozzá az immortal throne-t és utána a 2 magyarítást de nem magyar. Mit csináljak?? -
vasziszdasz #20894 Kizárt, az earth az egyik legnagyobb dps kiosztó. Amiért nem nagyon használják az az hogy lassan indul be (eruption), annyi idő alatt mással (pl. CL) gyorsabb ölni. Viszont 10x annyi HP-t már hamarabb leszed mint a CL, mivel 10x annyi idő alatt van ideje kifejteni hatását. A hunting persze mindent visz ilyen téren, ahányszor több az ellenfél, annyiszor többet sebez, az már szinte cheat. -
Isenlord #20893 Hello emberek iszonyat régen jártam errefelé talán 2.5 éve, mizu veletek duvo,shorlex, zsirfecske élnek még? :D -
yc1980 #20892 Üdv,
az alapjátékban nincs...de a kiegészítőben már igen,persze nem ingyen!:)
1 kereskedőhöz hasonló figura,csak 1 kék gömb van a feje felett!:)
Nagyobb városokban fellelhető!:)
-
wazzee #20891 Hali mindenkinek!
Az lenne a kérdésem, hogy van-e az alapjátékban "retalent"-re lehetőség? Ha van akkor hol, és milyen módon?
Előre is köszi a segítséget -
arni17 #20890 akkor telefonra küldik a cd keyt vagy ahogy letöltöm ott van az eredeti cd kulcs? -
yc1980 #20889 Üdv kalandozók! :)
találtam 1 remek kis videót az übermod-ról..:))))
http://www.youtube.com/watch?v=WuNdbpcrtgA
akit érdekel lesse meg,ebben benne van a lényeg!:)))) -
#20888 nem küldenek semmit, digitális letöltés -
arni17 #20887 én nem naon szeretem a netes vásárlást de mind egy.Nem tudom sajnos hogy megy ez.Haxored le tudnád irni és akkor postán küldik a gamet vagy hogy elöre is ty:D -
#20886 Steam-en lehet, 20 EUR kieggel együtt. Ünnepek alatt csak 10 volt.
eBay-ről kicsit olcsóbb -
arni17 #20885 beszarok most akarom megvenni és má nem lehetne kapni xDD asd XD ez lol mindegy marad akkor a warez... xD -
#20884 Ha isten királyság miatt játszod akkor tqdefilert ajánlom...=/ -
Szótér #20883 Na helló mindenkinek.
Már elég régóta játszom a titan-t és legtöbbször a harcos(háború) karaktert kombinálom valamivel, vagy a védekezőt egy másikkal de nem igazán vagyok megelégedve egyikkel se mert nem leszek az a kimondott isten/király hiába viszem vég.
Ha valaki tud javasolni akármilyen ütős karaktert az jó lenne. -
TLOTR #20882 Sziasztok jön valaki hamachin játszani? -
yc1980 #20881 Üdv:)
nem rossz az earth ,főleg sok sok mob ellen !:)
de ha mgási,akkor nekem oracle (spirit+storm) ,aztán ternionnal mehet a móka,egyikf egyver 1 villámos pálca, a másik meg 1 jeges...a 100 rec sem kell hozzá,a squall megpuhít,a ternion meg tarol !:)
de ha 1 karakter határait próbálod kipuhatolni,és hogy valójában mennyire képes,akkor az xmax mod a minimum nehézségi fok!:)
Mellesleg a titán 1 közelharcosnak okozhat kellemetlen pillanatokat,főleg ha 3 van belőle !:)
De íjjásszal vagy mágussal tényleg gyerekjáték..mivel nem vagy bezárva 1 kis területre,lásd pl charon vagy Hádész...(nem alapról beszélek,hanem min xmax-ról! :)))
alap TQ IT <xmax<achilles<über :)
überen szenvednél a föld mágiával ! :)))
6 titán azért odacsap...vagy 6 charon,esetleg 18 párka,vagy 6 hádész:S
100 reccel szinte minden kombináció életképes lehet,de a kedvencem a phantom strike :DDD hát az valami hihetetlen !:)) vagy mondjuk a take down...vagy mondjuk 1 spell breakernél állandó battlestandard és outsider !:)) finom kis kombinációkat lehet kihozni !:)
bár mondjuk egy earth+hunter kombó :DDD no aki azzal viszi végig xmaxon,az előtt kalapot emelek !:DD
kame...Neked is javaslom a lilith kampányt,ha visszaolvasol a fórumon kaphatsz linket !:) én 1 oracle-vel vittam végig mindhárom szintet max insane lilith fokozaton :))) hát néha bazz,oylan érzésem volt :DD
olyan zenéket csendülnek fel benne mint a diablo(tristram zene),Gladiátor,gyűrűk ura, ajó a rossz a csúf,carmina burana !:)) és 1 rakás boss,titkos küldetés,és eszméletlen tájképek ,speciális cuccok és még hosszasan sorolhatnám !:) 2 ünnep között ha lesz időd próbáld ki,nem rövid kampány (közel 700 megás mod) ,az eleje kicsit belerázódos,de utána már nincs megállás,hatalmas csaták !:)
-
kamehame72 #20880 hali yc
rég jártam erre a sok meló miatt semmire sincs időm. most fejeztem be egy föld+szellem mágust és bevallom hogy kellemeset csalódtam a földbe mert 100% reccel úgy tarolt mint egy kombány.
megmerném kockáztatni hogy a legerősebb mágus a föld és második mistery nélkül is simán menne.
a titánt a legkönnyebb kinyirni a főgorék közül szerintem, mert nem tud az semmit csak figyelni kell mikor támadhatsz és simán levered. -
yc1980 #20879 Üdv,
a titán megölésének sokféle módja van !:) Tudni kéne milyen kerekterrel vagy,s kb miket fejlesztettél eddig!:)