• kamehame72
    Hali
    yc
    Nekem a sok mágus közül az föld szellem tünt a legsimábbnak, ezzel sose kellett elmenekülnöm és nem is csapkodtak meg mert addigra kinyiffantak.
    Demonbőr csizma, vénusz őve, afrodithé amulett,főmágus karperec,heka botja,heisone aranyfátyla, polihisztor jelképe, szokratészi véset zöld gyűrű ami 26%int,122 manna, 12%manna, megspékelve 50%demon és élőhalott rúnákkal és ebből két gyűrű.
    Erőm 105, ügyeség 253 és int 1589.
    Szelllemnél a lélekovót a halál dermesztő aurát, sötét egység plusz ridérc king.
    Földnél, vulkánikus gömb és kitörés meg a maglakó. Persze egy két helyre még tettem pontot de ez a lényeg.
    Kitőrés+vulkánikus gömb kombót használtam és így el se jutottak hozzám. 2-3 kitörés és egy tár vulkánikus gömb és feküdt mindenki persze a hadeszal meg titánnal kicsit több volt a dolgom..
    100% rec nélkül elég nehéz volt vele de amint meglett sima unalmas gyalogalopp a legendary. Hihetetlenül untam semmi kihivás és nehézség.. Habár elég hamar előtte a mannát de mindig vettem vagy 50 mannát és hajrá. Szerintem érdemes így kipróbálni mert simán állta a sarat és nem igen ütötték meg de ha még is akkor köszikla.