vasziszdasz! :)
Nem akartam lebecsülni az earth erejét ! :) Nekem eddig nem voltak vele olyan jó tapasztalataim, mint mondjuk a storm ággal, hiszen a stormban ott van ugye a jég és a villámsebzést növeli skill,nem beszélve a squall-ról,ami jelentős mértékbenc sökkenti az ellenfelek resistjét ! :)
De azt hiszem kipróbálom über-ben az earth+spirit kombót,bár ha nem ternionnal megyek,akkor lehet jobban járok egy earth+storm kombóval ! :) Te mit ajánlanál mellé? dream esetleg? :)
Mondjuk oracle ternionnal olyan 3*9000 sebzést el tudok érni,míg VO-val vagy eruptionnal vagy flame surge-el nem hiszem hogy ez lehetséges...bár tény,ha egyben van sok sok mob,akkor van esély,de bossok ellen nem tudom mennyire válik be:S de majd kipróbálom,s megosztom a tapasztalatom ! :)
Mondjuk ha a cast speedet fel tudom tornászni maxra,és az energia költséget is leszorítom,no meg ha a -100 rec is megvan...háááát,no meg is nézem ! :)
de mindenképp kell mellé vagy a storm vagy a dream,különben nincs semmi ami csökkenti a resistet és ahogy észrevettem elég sok lény rendelkezik a tűz ellenállással:)
A hunter viszont tényleg durva !:) főleg úgy mókás ha lassítasz is egyben,mert akkor mire odaérnek hozzád már halottak,de ami igazán durvává teszi,az átlyukasztó nyílvesszők! :) xmax-ban jó igazán vagy a lilith-ben max insane fokozaton,ahol rengeteg az ellen! :)
1 kicsit más kérdés..oracle-nél...ice shard vs chain ligthning vs ternion? :) ki melyiket szereti,és mit tud kihozni belőlük?:)
én azért szeretem a terniont mert ahhoz nem kell sok -recharhe se pedig mana,így mehet minden a +villám vagy jégsebzésre no meg az attack speedre :) a +4 skill véleményem szerint mindenhol elengedhetetlen:)