yc1980#20881
Üdv:)
nem rossz az earth ,főleg sok sok mob ellen !:)
de ha mgási,akkor nekem oracle (spirit+storm) ,aztán ternionnal mehet a móka,egyikf egyver 1 villámos pálca, a másik meg 1 jeges...a 100 rec sem kell hozzá,a squall megpuhít,a ternion meg tarol !:)
de ha 1 karakter határait próbálod kipuhatolni,és hogy valójában mennyire képes,akkor az xmax mod a minimum nehézségi fok!:)
Mellesleg a titán 1 közelharcosnak okozhat kellemetlen pillanatokat,főleg ha 3 van belőle !:)
De íjjásszal vagy mágussal tényleg gyerekjáték..mivel nem vagy bezárva 1 kis területre,lásd pl charon vagy Hádész...(nem alapról beszélek,hanem min xmax-ról! :)))
alap TQ IT <xmax<achilles<über :)
überen szenvednél a föld mágiával ! :)))
6 titán azért odacsap...vagy 6 charon,esetleg 18 párka,vagy 6 hádész:S
100 reccel szinte minden kombináció életképes lehet,de a kedvencem a phantom strike :DDD hát az valami hihetetlen !:)) vagy mondjuk a take down...vagy mondjuk 1 spell breakernél állandó battlestandard és outsider !:)) finom kis kombinációkat lehet kihozni !:)
bár mondjuk egy earth+hunter kombó :DDD no aki azzal viszi végig xmaxon,az előtt kalapot emelek !:DD
kame...Neked is javaslom a lilith kampányt,ha visszaolvasol a fórumon kaphatsz linket !:) én 1 oracle-vel vittam végig mindhárom szintet max insane lilith fokozaton :))) hát néha bazz,oylan érzésem volt :DD
olyan zenéket csendülnek fel benne mint a diablo(tristram zene),Gladiátor,gyűrűk ura, ajó a rossz a csúf,carmina burana !:)) és 1 rakás boss,titkos küldetés,és eszméletlen tájképek ,speciális cuccok és még hosszasan sorolhatnám !:) 2 ünnep között ha lesz időd próbáld ki,nem rövid kampány (közel 700 megás mod) ,az eleje kicsit belerázódos,de utána már nincs megállás,hatalmas csaták !:)