yc1980#20855
Üdv 2 :)
Lándzsás karakter...nos hát azért a hunter+rogue kombó nem olyan rossz,de 2 dolog miatt érheti meg választani...az egyik a lethal strike,igazi boss killer skill,a másik a flash powdermókás mikor tehetetlenül kóvályognak körülötted a mobok..a mérgezést felejtsd el,későbbi fokozaton semmit sem ér igazán,bár ki lehet hozni érdekes eredményeket,de az inkább mókázásra jó!:)
Hunter+dream szintén jó :) azért a PH-t semmilyen harcos kasztnak sem szabad lebecsülni,az egyik legjobb támadó skill,100 reccel igen mókás dolgokat lehet csinálni vele !:)
A hunter+warfare sem rossz, a battle standard,onslught és a passzív skill,no meg az idézett harcosok...mondjuk 100 reccel a take down is igen mókás,csak győzd energiával:)) a warfare igazi ereje dual wield karaktereknél jön ki igazán..de a battle standard szintén az egyik legjobb skill !:)
Remélem azért tudtam kicsit segíteni...de épp ezért szép ez a játék,mert végülis bármelyik kombinációval végig lehet vinni...csak valamelyikkel szinte sétagalopp,míg mással vért izzadsz !:)
Jah és kihagytam..a spiritet, nem szabad lebecsülni,nagyon jó aurái vannak..ott a lich king,az outsider és a dark covenant is !:)
Sokan megfeledkeznek a psirit masteryről mint a harcos akrakter egyik jó mastery-jéről ! :) A spell breaker az egyik legjobb dual wield pl szerintem !:)