23078
-
TLOTR #20878 Azt tudom csak ah alap játék nem origi akkor az nem gáz az online játékot tekintve? -
#20877 A titánt hogy lehet lenyomni?? Már 100-adjára megyek fel az Olümposz tetejére... Van v.mi trükk hogy lehetne behódoltatni a kis szemétládát? -
#20876 A kieg nem telepíthető az alapjáték nélkül. -
TLOTR #20875 Sziasztok, ha megveszem az immortal throne kieget de csak azt, akkor tudok játszani online vagy kell az alap játék is?Köszi a választ:) -
barca1615 #20874 msn: [email protected]
Légyszíves vegyél fel msn-re yc1980
köszönöm -
yc1980 #20873 Üdv,
először is Lilith :
http://www.titanquest.net/forums/lilith/11959-lilith-will-demon-battles-jalavia.html
ezen a fórumon mindent megtalálsz,letöltési linket,és segítséget is !:)
ha elakadtál szólj nekem,és segítek én is !:)
xmax nem rossz,de leginkább az orb bossok jelentenek csak kihívást!:)
Mondjuk mókás ha csak a zöld fegyvereket hagyod a játékban (szürkét,fehéret,sárgát kiveszed a Defilerrel), azt hiszitek könnyebb lesz..no igen, csak a sok mob is zöld fegyverekkel rendelkezik,és így bizony sokkal nehezebb !:)
Az achilles,Über tényleg csak veteránoknak való,mert ott a lények OA,DA értéke is ugrásszerűen emelkedik...
A lilith 1 másik móka..a saját difficulty changerével..lehet könnyű és brutálisan nehéz is !:) Aki szereti ak ihívást annál ajánlom a 6-7 fokozat felettieket !:DDD
és még 1 dolog...a Hydra csak legeden jelenik meg act 1-ben !:)
Normalban nincs rejtett boss..hacsak nem a Overlord questre gondolunk,jó kis Toxeus...személyes kedvencem :DD
Epic act1-ben Talos vár Rád..1 hatalmas automata,nem vészes,bár legenden elég kemény már,főleg xmaxban !:)
Aztán Epic act2 a manticore őt is kedvelem,gyors,és veszedelmes szúrósebzése van !:)
Epic act3-ban lehet elérni a Dracholich-et durvábban néz ki,mint amilyen erős..persze xmax-al ez is kihívás !:)
És végül legend act1..a hydra...szintén nem ellenfél,akinek a resistjei jók !:)
Aki már unja esetleg az eredeti TQ-t..a történetet,mert tucatszor végigvitte,annak ajánlom a levél elején található linken a Lilith-et..majdnem olyan hosszú kampány,mint az eredeti játék..tele rejtett küldetéssel,pályával...és nem mellesleg szép nagy bossokkal!:)))
-
barca1615 #20872 Hellosztok! Ezt a lilith módot belinkelnéd, hol szedhetem le? Nagyon érdekelne -
#20871 Hali, masteries mod csak mókázni jó szerintem, közel sem olyan jó mint az eredeti.
xmax fasza, x2 v x3al, tiszta diablo, csak sajna nagyon elfejlodik az ember sztem, szoval act 2ben mar nem nagyon van kihivas.
Übert nézegettem, olvastam róla, de az csak mazohistaknak valo, ahogy chilles is sztem :D
Lilithez még nem volt szerencsém, most járok It elején.
Viszont valaki elmondhatná, hogy hol van az a hydra :) normal modban nem tlaáltam sehol. -
yc1980 #20870 Üdv,
este majd hosszabban reagálok,de msot csak röviden tudok(melóhely:S)
2féle mod létezik alapvetően a játékhoz !
Az egyik ami az eredeti játékot nehezíti,de lényegében ugyan azon a 4 fejezeten ekll végigmenned,mint a normál játékban . Ilyen mod pl az xmax, ebben a modban az ellenfeleket szorozza fel a gép,pl sima lényből 10* több van ajátékban,míg bossokból 3* annyi,pl 3 titán,3 hydra,3 telkin..és így tovább
Van olyan mod,ami megmelei az ellenfelek támadó és védelmi érétkét ilyen pl az achilles mod,és persze van a kettő kombinációja pl az Über mod...no az tényleg brutális mint mondtam !:)
A másik lehetőség,amikro teljesen új sztorit kanyarintanak..egyedi pályák,kampányok..és ebből messze a legjobb szerintem a Lilith..közel 700 megás modról beszélünk,saját nehézségi szint beállítóval,és pár jópofa skinnel !
és kis kiegészítés...a masteries mod..ezek a 8 képzettség helyett,más..új 8 képzettséget ad !:)
Node majd este bővebben,linkekkel,segítséggel! :)
addig is ciao mindenkinek4:)
-
steweee #20869 húú, én ebből semmit nem értek. most jutok majd el egy varázslóval az alapjáték végére, utána akarom lenyomni az immortal throne-t. meg van egy harcosom is, amit a skillek miatt végigviszem az alapot...
lécci írd már le mik ezek az általad említett modok és miket tartalmaznak, hogy kell telepíteni... -
duke nukem #20868 Kard az nem túl jó. Classicban dragon mace, kiegben folg meg kthonion spike kell. Lándzsához hunting, macehez warfare osztály kell, a második pedig defense vagy spirit, attól függően mit akarsz. Ha 0 reces alapskillekkel (pl. onslaught) nyomulsz, akkor defense a sok pajzsos passzív miatt. Ha takedown, akkor meg spirit hogy legyen elég manád, valamint csökkentse a life rest. -
#20867 Sziasztok!
Még viszonylag uj vagyok a TQ ban, bár 1x régen normalon végigjátszottam rangerrel.
Most ugy dontottem, hogy ujra eloveszem, viszont marhanagy gondom van, nem tudom mely kaszt lenne nekem a leg testhezállóbb.
sword+shieldet szeretnék használni, és 1v1ben szeretnék nagyon jó lenni, nem akarok aoezni. gondoltam legyen corsair, de rouge skillek annyira nem tuntek erdekesnek. szoval ha kérhetném valaki segitene donteni?:)
ja még ami tetszene az talána conquerer, de csak ha az onslaught skll effectjet valahogy ki lehet iktatni :D -
hiper KOCKA #20866 Nektek is előfordul hogy időközönként kilép a játék? Még eredetivel is... -
yc1980 #20865 Üdv régi új Kalandor:)
nos hát..a sima masteries-t kipróbáltad? nos azon képzettségek vannak a Lilith-ben is,csak ott ugye a lilith kampány van...
én elkezdtem 1 újal..de nekem nem tetszett...:S
van hozzá titan calc-ha érdekel szólj és linkelem :)
Viszont ha a lilith-el nem játszottál,akkor ajánlom az eredetiekkel,félelmetes hogy a TQ-ból mit ki lehet hozni!:)
no meg mivel öreg róka vagy már ebben a játékban,állítsd fel min 9-esre a nehézségi fokot!:)
enyhe túlzással mint 1 xmax és 1 achilles mod együtt!:)
-
csengral #20864 Hali!
Már kb 1-2 éve full kijátszottam magam a Tq-val.
De ez a Masteries Lilith mod felkeltette az érdeklődésemet.
Van vlkinek tapasztalata a fent említett modról? -
Juventussa #20863 Hello
Tudja valaki, miért nem működik hamachin haverommal a játék? Bármelyikünk csinálja a szervert, nem látjuk egymásét, sőt, már csatlakoztam TQHU-s izékre is amit ezen a fórumon írtak régebben, de ugyanúgy semmi. Immortal Throne 1.13-as van fent, mindkettőnknek, hamachi verzió is megeygezik (1.0.1.5). De még csak azt se tudom, mi a gond. Hamachi bénázik? Kérlek szépen, válaszoljatok, előre köszi..! -
bluber #20862 http://www.klanhaboru.hu/866231-hu5.html
regeljetek jó ksi netes játék -
yc1980 #20861 Üdv,
pedig typhoont íjásszal a legkönnyebb megölni!:)))
-
hastur #20860 Nekem epicen nem jelentett tulzott gondot a "barlangban lapuló" ellenfél studi prey nélkül se, najó egyszerű se volt... thypon neccesebb sztem.. -
#20859 Tébába hogy lehet eljutni? Nem találom az útvonalát... csak körbe-körbe megyek. Memphisben azt mondta a pap hogy oda menjek, utána a királyok völgyébe... vár ott egy telkin. -
yc1980 #20858 Szép estét !:)
1 kis segítség :
http://www.gamebanshee.com/titanquest/walkthrough/fayumoasis.php
a 6-os szám jelzi a helyet, ahová menned kell a szemért!:)
A skorpióval jó lesz vigyázni, mert idézget...de nem vészes ellenfél..majd epicen tartogat a játék Neked kihívást Egyiptomban az egyik barlangban lapulva!:))))
A játék egyik legkellemetlenebb ellenfelével fog összehozni a sors..ha íjásszal játszol,akkor jó lesz felkötni a gatyát,és rámenni a study preyre ! :)))
A veteránoknak meg....übermodban...képzeljetek el belőle 6-ot :))))))
és emberek hát nem hallgattok rám:(((( Lilith mod :))) nagyon nagy higgyétek el nekem !:))) főleg benne a rejtett küldetés !:)))
Akik most ismerkednek a játékkal, azoknak ajánlom a következő oldalt, gyengébb angol nyelvtudással is sokat segíthet !:)
http://www.gamebanshee.com/titanquest/walkthrough.php
no meg a titcancalc-ot a könnyebb karakter tervezéshez !:)
-
hastur #20857 A fayumi várostol északra van egy út ami egy templom(?)-hoz vezet és annak a végén/tetején van. Van ott egy skopiószerű fődög ami azt őrzi. -
#20856 Plz, aki végigtolta a játékot mondja már meg hol van a káosz szeme?? Egyiptomban vagyok és azt írja a küldetésablakban hogy a Fayum oázis környékén találom. Aprófésűvel fésültem végig az egész környéket a Fayum sivatagot is egészen Gízáig, és sehol sincs az ereklye a homokseperte barlangokat is átnéztem stb stb... Vagy mivel magyarítással játszom elképzelhető, hogy nem pontosan van fordítva a szöveg, és nem is a Fayum oázis környékén kell keresni? V.ki útba igazíthatna. -
yc1980 #20855 Üdv 2 :)
Lándzsás karakter...nos hát azért a hunter+rogue kombó nem olyan rossz,de 2 dolog miatt érheti meg választani...az egyik a lethal strike,igazi boss killer skill,a másik a flash powdermókás mikor tehetetlenül kóvályognak körülötted a mobok..a mérgezést felejtsd el,későbbi fokozaton semmit sem ér igazán,bár ki lehet hozni érdekes eredményeket,de az inkább mókázásra jó!:)
Hunter+dream szintén jó :) azért a PH-t semmilyen harcos kasztnak sem szabad lebecsülni,az egyik legjobb támadó skill,100 reccel igen mókás dolgokat lehet csinálni vele !:)
A hunter+warfare sem rossz, a battle standard,onslught és a passzív skill,no meg az idézett harcosok...mondjuk 100 reccel a take down is igen mókás,csak győzd energiával:)) a warfare igazi ereje dual wield karaktereknél jön ki igazán..de a battle standard szintén az egyik legjobb skill !:)
Remélem azért tudtam kicsit segíteni...de épp ezért szép ez a játék,mert végülis bármelyik kombinációval végig lehet vinni...csak valamelyikkel szinte sétagalopp,míg mással vért izzadsz !:)
Jah és kihagytam..a spiritet, nem szabad lebecsülni,nagyon jó aurái vannak..ott a lich king,az outsider és a dark covenant is !:)
Sokan megfeledkeznek a psirit masteryről mint a harcos akrakter egyik jó mastery-jéről ! :) A spell breaker az egyik legjobb dual wield pl szerintem !:)
-
yc1980 #20854 üdv :)
Hastur megnéztem a buildedet...
alapvetően nem rossz..de a gauge skillről én leszedném a 6 pontot és rámennék a study prey-re nagyon hasznos skill,továbbá 1 pontot megér a herbal remedy is,mivel alapból ad 30% poison resistet és elég sokáig tart...
De mindent összevetve a skillek jók..de szerintem ami hiba lehet Nálad,az a megfelelő resistek hiánya..1 íjásznál ha lelassítanak,elkábítanak megmérgeznek akkor Neked lőttek és bedarálnak rendesen ! Az elsődleges resisteket jó lenne pozitív értékre tornászni,a másodlagosoknál meg a kábítást,vérzést minél magasabbra,szerencsére van 1-2 jó unique item,ami ad bőven ezekhez !
Mikre raktál stat pontokat? erőből csak a cuccokhoz kellene igazából,de annál több kell a dex-re emrt nem csak a szúrósebzést növeli hanem a DA/OA értéket is...nem mind1,hogy mennyit sebeznek rajtad ! Továbbá nem árt még 1-2 olyan cucc is ami segít elkerülni a támadásokat,így talán nem halsz meg 1-2 ütéstől !
hát jó cuccokért ajánlom az orb bossokat (telkinek,tpyhon,charon,hades) ha meg zöldet szeretnél..akkor emgvannak a megfelelő lelőhelyek..sajnos nem tudom fejből..de az act 4-ben szerintem több,s jobb cuccokat dobálnak,mint az első 3-ban ! typhoon pedig jókat dobál,de többször kell nekimenni !:) továbbá ha mókázni is szeretnél,akkor szerezd meg hades-től az overlord-ot és menj a titkos pályára,a dolog azért érdekes,mert a mikulás cuccok,vagy a scherlok cuccok is igen jó bónuszokat adnak,főleg resistekre! :)
Remélem tudtam kicsit segíteni...és a build-ed egyáltalán nem rossz..de ha nem lesz legenden study prey-ed,akkor biza hamar meghalsz:S -
steweee #20853 nature+spirit kilőve, a mágusomnak volt már. def+warfare is a harcosom miatt. huntert akarok de a javasolt nature+spirit varázslóágan nem akarom hozzá. akkor legyen inkább rouge ? igaz vki kifejtette hogy az nagyon nem jó mellé, de inkább csak normalon nyomnám végig hogy lássam mit tud az a szféra. a mysticcel amúgy is akármikor lehet konfiguráltagni és minden képzettséget kipróbálni -
hastur #20852 Üdv!
Nem adtam hp-ra még egyáltalán amúgy nature a 2. masterym... Igazábol ez a hp probléme már régebbi, már epicbe nyirtam ki typhont de úgy érzem megint kezd kevés lenni a hp(typhon többször kinyirt(énis őt)) ha vmi spellel eltalál fele hp-m lemegy ha nem több és sztem később megint gondok lesznek.
http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Ranger&master1=4&master2=7&sa=0&m1=32-0-0-12-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0&m2=32-0-0-6-12-12-0-0-5-0-0-0-12-6-8-1-6-0-0-12-6-0
kb így néz ki(1. karim szal ha nagyon hülyeségekre raktam ne fikázzatok le annyira:D )
Epibe kit/kiket kéne ölnöm jó juccokért?(typhon 10-böl(kb) 1x se dobott még zöldet se) -
yc1980 #20851 Üdv,
hát a hp-re nem nagyon szoktak rakni:(
hádész előtt jól jöhet a szúrás,és a vérzés elleneállás...
mi a másik masteryd?
ha a nature,akkor elvileg sok HP-d lenne..1 gyűrűvel elég sokat hozzá lehet tenni...
íjásszal róbálj sokat mozogni,nagy nyílt területeken,vagy csald be őket valami szűk sikátorba,hogy ne tudjanak körülvenni...
mikre tettél pontot a hunter ágban?
-
hastur #20850 üdv, health-re mikortol érdemes adni és mennyit? íjászommal hádész előtt elég gyorsan levernek... (kevés hp) -
vasziszdasz #20849 Spirit. Covenant felnyomja a dmg-t, meg ad rakás manát (takedownhoz kelleni fog), deathchill/necrosis meg leszedi az összes VIT rest az ellenfélről. A lighking + outsider már csak bónusz. 100% rec az kell, viszont dmg-re nem kell nagyon gyurmázni, úgyis %-ban szeded az életerőt, azt meg az STR nem növeli. STR, DEX annyi legyen hogy elbírd a cuccokat (bár a DEX jól jöhet AR-hez hogy minél többször duplázz - mondjuk azt nemtom hogy VIT sebzéshez kell-e AR egyáltalán), INT-re meg mehet a többi pont + jó sok mana recharge cucc hogy legyen manád a folyamatos takedownhoz. Socrates ring of erudition megsocketelve INT bónuszos hecate reliccel, pl. Lándzsából meg van egy fasza junik ami olyan 25% eséllyel 10% életet leszed, az jó párosítás hozzá (classicos cucc). -
steweee #20848 van már spirit+nature mágusnőm, és egy warfare+defense harcosom. lándzsással is végig szeretném nyomni, tettem is el neki jó cuccokat. mivel érdemes kombinálni ? hunter+ ? ..... naturét nem akarok már neki adni még akkor se ha az lenne a legjobb választás, mert a varázslóval már megvolt az a szféra
-
vasziszdasz #20847 Esetleg jó még a spirit, a covenant ad +50% dmg-t, meg rakás manát (bár ez inkább csak lándzsásnak fontos), +lichking +outsider. -
vasziszdasz #20846 Fasság a rogue hozzá, csak a poison legfelső passzívja (confusion vagymi) ami értékelhető onnan, más semmi. A nature meg ad neked farkasokat, amiből +2 skillel 3-at idézhetsz, orrba-szájba nyomják a +65% damaget adó strength of the packot, na ez valóban megdobja a sebzésedet. És van oak is +65% health +10% total speeddel, meg refresh ami skillből ad recharget, kevesebb -rec cucc kell, vagy egyáltalán semmi, helyette viselhetsz minél több +%dmg cuccot. Olyan 4-5 pont kell az instant farkasidézéshez, kimaxolni meg csak akkor kell ha call of the huntot használsz (ekkor viszont farkasokra nem jut elég pont, én épp ezért hanyagolom a callt).
Szal a nature jobb mint a rogue. -
vidu01 #20845 Miért kellene leszedni? Legjobb a ranger. Ilyesmi karit lehet belőle kihozni:
http://images.netbag.hu/20091128/22511263993.jpg
http://images.netbag.hu/20091128/22531411476.JPG -
hastur #20844 tq defiler nevű progival le lehet szedni a szakokat meg még sokmindent csinálni :) olyan csíter proginak tűnik:D -
korimass #20843 Dehogynem...
A zsivány szakosodással nagyon király karaktert tudnék csinálni csak erre most jöttem rá...
És most meg nem tudom sajna levenni az íjászomról, mert ugye alapból nem lehet sajna :S
Azért kérdeztem hogy valamivel esetleg nem lehetne-e leszedni -
vasziszdasz #20842 Minek? Naturenál jobbat nem tudsz hozzárakni. -
hastur #20841 az átviteli területre már az elején "rájöttem" szal a jobb cuccokat félrerakosgattam folyamatosan :) Amúgy még mindig aktuális kérdés hogy kik dobálnak jobb(pl. kék) cuccokat rendszeresen? Eddig kb mindenkitöl kaptam cuccokat csak a főellenségektöl nem... :D -
korimass #20840 Húúúú kipróbáltam az átviteli területet, nem is tudtam hogy ilyen király...
Most legalább a cuccaim jó helyre kerültek az artifact-ok egy csomó megcsinálva áááá nagyon zsíír -
korimass #20839 Hellósztok!!
Valahogy valamilyen módszerrel nem lehet leszedni a természet szakosodást a íjászomról...
Mert azt tudom hogy a játékba nem lehet, de valami programmal?