Hastur megnéztem a buildedet...
alapvetően nem rossz..de a gauge skillről én leszedném a 6 pontot és rámennék a study prey-re nagyon hasznos skill,továbbá 1 pontot megér a herbal remedy is,mivel alapból ad 30% poison resistet és elég sokáig tart...
De mindent összevetve a skillek jók..de szerintem ami hiba lehet Nálad,az a megfelelő resistek hiánya..1 íjásznál ha lelassítanak,elkábítanak megmérgeznek akkor Neked lőttek és bedarálnak rendesen ! Az elsődleges resisteket jó lenne pozitív értékre tornászni,a másodlagosoknál meg a kábítást,vérzést minél magasabbra,szerencsére van 1-2 jó unique item,ami ad bőven ezekhez !
Mikre raktál stat pontokat? erőből csak a cuccokhoz kellene igazából,de annál több kell a dex-re emrt nem csak a szúrósebzést növeli hanem a DA/OA értéket is...nem mind1,hogy mennyit sebeznek rajtad ! Továbbá nem árt még 1-2 olyan cucc is ami segít elkerülni a támadásokat,így talán nem halsz meg 1-2 ütéstől !
hát jó cuccokért ajánlom az orb bossokat (telkinek,tpyhon,charon,hades) ha meg zöldet szeretnél..akkor emgvannak a megfelelő lelőhelyek..sajnos nem tudom fejből..de az act 4-ben szerintem több,s jobb cuccokat dobálnak,mint az első 3-ban ! typhoon pedig jókat dobál,de többször kell nekimenni !:) továbbá ha mókázni is szeretnél,akkor szerezd meg hades-től az overlord-ot és menj a titkos pályára,a dolog azért érdekes,mert a mikulás cuccok,vagy a scherlok cuccok is igen jó bónuszokat adnak,főleg resistekre! :)
Remélem tudtam kicsit segíteni...és a build-ed egyáltalán nem rossz..de ha nem lesz legenden study prey-ed,akkor biza hamar meghalsz:S