• M3nt0R
    Látom végre kezd a topic játék irányba menni. :) Akkor lenne nekem is egy-két hozzászólásom:

Diablós téma: hát igen. Elég nagy diablo fan vagyok/inkább voltam, és valóban, ez tulajdonképpen egy diablo szebb köntösben. De tudjátok mit? Nekem ez kellett. Szerettem a Dianlot, de már X százszor végigvittem, és mindig ott van a 3. világ amit úúútálok :), és mindig minden ugyan az. Nehéz volt mebunni, de azért csak sikerült. Most végre megkaptuk a kedvencet szebben, újabban. Ez egy magánvélemény, nem kell mindenkinek egyetértenie :)

Más. Sokszor előjött ez a mi a jó párosítás dolog. Eddigi tapasztalataim alapján (28 as storm+nature -> Druida (asszem, ne kövezzetek meg hanem, késő este van :P) és Öcsém 3x-es warfare+rouge -> assasin (ez tuti :) )) azt kell hogy mondjam, hogy erre nem lehet egyértelmű választ adni.

Öcsém mindent lecsap, viszont a nagyobb tömegeknél (főleg ha van pár varázsló, vagy egy horda íjász) vagy a bossoknál elég nehezen megy. Meghanlni nem nagyon halt még meg, talán 1szer, de szenved néha rendesen. Viszont, toltam egy kcisit és sztem nagy játékélmény!

Ezzel szemben ott a varázslóm. Maxolva az Ice Shard ág és hogy ismondjam. Mintha cheatelnék. Mintha vmi isten lennék, tulajdonképpen halál közelébe csak akkor kerülök ha nem figyelek. Iszonyúan sebez és még a Telkine sem volt sztem több fél percnél. Csak megyek lövök és hal meg mindenki. Abszólút zúzás, de játékélmény? Hát nemtudom. Próbálok majd még más kasztokat is, de kicsit könnyűnek tűnik a játék, vagyis, megint a varázsló túl erős. Tény hogy még nem jártam Epicen, nemtudom ott mire lesz képes.