• Viki963
    Hello vki tudna segíteni, vagy csak nálam nem működik? Letöltött, mivel nincs pénzem, kérlek ne szídjatok h menjek a boltba, vegyem meg, azzal nem segítetek!!
    TQ-IM nem indul együtt. Bővebben:
    Ma reggel feltelepítettem a TQ-t, patchelni nem engedi.
    Hibaüzi:Titan Quest Updater has encountered an error, összesnél, sehogy sem működik. Jólvan, mondom magamnak, akkor próbáljunk szerencsét, felraktam az IT-t is. Nem crackeltem egyiket sem, elindult, rögtön kiírja, hogy updateljem a játékot mert akármi. OK, bejön az ablak és megint hiba. Cancel, kilép a játékból. És ennyi... A TQ-val simán tudok játszani, ha crackelem, de akkor meg ha a játékban nyomok az Update-re nem engedi, mert crackelve van, anélkül meg nem tok belépni a játékba h update-t nyomjak xx Valaki valami megoldást? ^^ Asszem régebben is volt ilyen problémám, mert már megvan a játék+kieg, csak megint letöltöttem, hátha most tudok is vele játszani. HELP pls:) Am már a TQ-t egyszer végigvittem, csak a kiegészítővel már 2 éve szeretnék játszani, meg is van 2 éve de nem működik :S A torrent-oldalon is mindenki másnak működik, nekem meg 2 éve nem xx