23078
  • ntex
    na ez igazán fogós kérdés.

ha a damage nő akkor nő a DPS is, ellenben fordítva nem feltétlenül igaz, mert pl. fast és very fast fegyókkal sokkal kisebbet ütsz viszont a DPS sokkal nagyobb lesz

a jóég tudja :D
  • Rolly
    1 kérdés mire menjek inkább,az átlagsebzésre vagy a dpsre? (damage per second) thx
  • Viki963
    Sikerült! Újra feltelepítettem, úgy ahogy mondtátok, semmi javulás :S Aztán megpróbáltam apa gépén, peersze, ott engedte updatelni! Átmásoltam mind2 mappát, az egészet, és nem kéri az update-t, működik! Talán csak annyi történt, h be kell mountolnom, anélkül nem működik. De ez igazán semmidolog, 2 mp... Köszi szépen mégegyszer :)
  • Viki963
    Nagyon szépen köszi mindkettőtök válaszát, mindjárt indulok törölni a játékot :) Eddig csak C-m meg D-m volt, most szerelte be apa az F meghajtót, és a D-re telepítettem (a C-n nincs hely xD) Majd írok fejleményt:)
  • ntex
    megelőztél :)
  • ntex
    szerintem valamit a telepítésnél rontasz el. Leírom hogy kell telepíteni ill. nekem hogy van, hátha az segít valamit.

Szóval :

- Titan Quest telepít. (nekem "F:\Titan Quest" helyen van)
    - Immortal Throne install (nálam "F:\Titan Quest Immortal Throne")
    - ha kész : a kieg könyvtárjában a Patch almappából futtatni a patchet
    - elvileg ezután el is indul a játék, még crackelni sem kell (nem tudom hányas daemontól)

A lényeg hogy EGYMÁS MELLÉ telepítsd a játékot (tehát ne ugyanabba a mappába) lehetőleg ne oda ahová alapból fel akarja rakni mert olvastam olyat valahol hogy valakinek úgy sem ment.
  • pluhi
    Haveromnál is volt ez, semmilyen update nem sikerült az istennek se. Elvileg szűz install kell, hogy az update ne dögöljön be, de sokszor az sem segit.
    Takarits le MINDEN TQval kapcsolatos dolgot. A játék könyvtárait mindkét helyről, registryben maradt szemetet is. Utána installáld a TQt, majd egyből az IM-et. Inditás után jön a frissités része, ha itt leakad, gondban leszel. Registryben lehet csekkolni, hogy jók-e az elérési utak (per jel ne legyen a végén egyiknek se). Valami manual install módszer lenne talán a legjobb megoldás ilyenkor, csak franc tudja milyen fájlokban turkál a frissitéskor.
    Amúgy havernál úgy oldottuk meg, hogy a másik gépéről (ahová gond nélkül feltelepült) átmásoltuk az egész hóbelevancot és a registryben átállitottuk a sima TQ verziót 1.30-ra. Igy már nem akart többé frissiteni és az átmásolt fájlokkal ment simán.
    Hogy az updater miért akad ki, igazából senki nem tudja, általában azt a hibaüzit dobja, hogy nem létező könyvtárakon akarsz frissitetni, pedig minden a helyén van. Ja, valakinek segitett, hogy nem "hátsó" meghajtókra telepitett (F,G stb), hanem C-re vagy D-re.
  • Viki963
    Hello vki tudna segíteni, vagy csak nálam nem működik? Letöltött, mivel nincs pénzem, kérlek ne szídjatok h menjek a boltba, vegyem meg, azzal nem segítetek!!
    TQ-IM nem indul együtt. Bővebben:
    Ma reggel feltelepítettem a TQ-t, patchelni nem engedi.
    Hibaüzi:Titan Quest Updater has encountered an error, összesnél, sehogy sem működik. Jólvan, mondom magamnak, akkor próbáljunk szerencsét, felraktam az IT-t is. Nem crackeltem egyiket sem, elindult, rögtön kiírja, hogy updateljem a játékot mert akármi. OK, bejön az ablak és megint hiba. Cancel, kilép a játékból. És ennyi... A TQ-val simán tudok játszani, ha crackelem, de akkor meg ha a játékban nyomok az Update-re nem engedi, mert crackelve van, anélkül meg nem tok belépni a játékba h update-t nyomjak xx Valaki valami megoldást? ^^ Asszem régebben is volt ilyen problémám, mert már megvan a játék+kieg, csak megint letöltöttem, hátha most tudok is vele játszani. HELP pls:) Am már a TQ-t egyszer végigvittem, csak a kiegészítővel már 2 éve szeretnék játszani, meg is van 2 éve de nem működik :S A torrent-oldalon is mindenki másnak működik, nekem meg 2 éve nem xx
  • steweee
    hát az alapkampányban egyiptomban a hegyvidéken van egy óriás amit én annak idején nem tudtam megölni egy warfare+defense harcossal, és akkor abbahagytam. most varázslóval vagyok, spirit+nature, idézett lények és messziről varázslás a rohadékokra. a kentauroknál lévő küklopsz elég könnyű préda sztem még harcossal is, de a későbbi óriás a stunolással kikészített, mielőtt én készítettem volna ki őt. de már tudom hjogy vissza keleltt volna menni korábbi pályákra és stun resistet adó cuccokat lootolni. na a varázslóval már majdnem ott járok megitn, meglátjuk hogy fog muzsikálni ellene a gyakorlatban
  • ntex
    meleevel a stunra kell figyelni, mikor a földre csap a bunkóval és elér a hulláma akkor elég nagy az esélye hogy eldobd a kanalat mert jó nagyot sebez. a Health Reductionos üvöltése annyira nem vészes, azt kihealeli a poti.
    Erre rá lehet érezni, én legalábbis majdnem mindig tudom mikor kell arrébb szaladni. szaladgálj előle addig amíg nem csap egyet a földre, ha megvolt menj oda ütni kicsit közben nyomd a potiti. ezt ismételgesd amíg meg nem hal. más nemigen van, majd ha lesznek jó cuccaid még ennyi sem fog kelleni
  • Rolly
    küklopsz ellen tudnál mondani jó technikát?(közelharcival) mert íjásszal könyű volt átvittem a hídon túlra és vissza-vissza fordulgatott tehát tudtam lőni+elkerültem az ütéshullámokat.de gondolom közelharcos karival picit nehezebb.... vmi tanács? thx előre is
  • kgabus
    Bár az inkább a health reduction miatt lenne jó... de egy jó dárdával, sok def abilityvel... ki tudja.
  • kgabus
    Én elhiszem. :) A Corsair is erős nagyon, mondjuk a rogue masteryből a honing, lethal, esetleg calculated és envenomos passzív skilleken kívül sokmindent nem használsz úgysem. A Warden jobb azért. :)

Életszívásra meg... én egy Bone Charmerben gondolkodnék, Hunterből legkönnyebb a 100 recet kihozni.
  • Rolly
    most van 1 lvl20 as ranger/nature-m sztem viszem még 1 kicsit és utánna kipróálom a defense/rouge ot.már régebben is kezdtem defense el és ha hiszitek ha nem azis tud darálni majd később megosztom a tapasztalataimat
  • ntex
    hát kezdheted úgyis de amíg nem lesz meg a 100 recharge-od sztem elég fölösleges a defensre gyúrni, csak boss fightoknál fogsz belőle profitálni, viszont amíg recharge van szaladhatsz a boss elől, bár normal szinten még annyira nem veszélyesek a bossok, Epic - Legenden meg úgyis jönnek majd a -recharge -os itemek, mobozás közben túl ritkán lehet még a játék elején használni a skilleket. Szóval sztem felesleges, dehát próbáld meg ha gondolod és majd oszd meg a tapasztalataid :D

ha mégsem azzal kezdesz akkor is menet közben bármikor át tudod pakolni a pontjaidat igény szerint csak meg kell látogatni a megfelelő NPC-t.

Sztem mindenképp Rogue-val kezdj, azzal azért csak gyorsabban fogsz haladni mint defense-el.
  • Rolly
    Az addig oké hogy miket ajánlatos hozzá csak én alapnak szeretném választani a defendet.És akkor inkább esetleg mellé a rouge-ot az nemjó? Mert inkább táp karit szeretnék amit nehéz kinyírni.
  • ntex
    sztem dream mindenképpen jó lehet mellé, ott van ugye az első trance, meg ugye ott van a talent ami növeli a Vitality Damage-t ami ugye erősíti alapból az életszívást is, nagyobb sérülés = több HP regen. sztem odavágós lehet. 100 reccel meg lehet spammelni, majdnem halhatatlan leszel. Bár Undeadek ellen szívás lesz :D
  • yc1980
    Üdv,

azért a dream+defense sem olyan rossz karakter! :) főleg ha van 100 reced... állando colossus formban PH-t nyomatni,hát azért valljuk be nem rossz dolog!:) Az earth szerintem a leggyengébb varázslő class...és defense mellé nem is ajánlanék varázslőt...hisz a avrázsló többnyire bottal mászkál,ami már eleve kizárva a pajzs használatát,a defense-hez ket kötelező a pajzs,különben semmit sem ér...
    a warfare+defense,a hunter+defense(csak lándzsás..),dream+defense .. én ezeket ajánlanám....a spirit+defense is érdekes lehet,bár bevallom azt még nem próbáltam!:)
    egyébként a warfare-t én csak DW-nek hazsnálom,így megint nem túl célszerú defense-t rakni mellé,mert van jobb is..lásd spellbreaker (warfare+spirit) :)
    no meg persze kérdés az,hogy milyen a játék stílusod :) van aki a DPS-re megy,míg más a 100 rec-re !:)
    bár az első karakterem 1 jó kis Hódító volt (warfare+defense) és hát a harbinger,spellbreaker sokkal jobban bejött..de hát ízlések és pofonok... a leggyenbégg mastery párosítással is végig lehet vinni legenden a játékot...de hogy vért fogsz izzadni vele az biztos!:) Nagyon sok múlik a felszerelésen is...hisz hiába van 1 jól felépített karaktered,ha nincsenek jó cuccaid hozzá !
    lenne viszont 1 kérdésem...életszívásre ki milyen párosítást ajánl ? :) gondolom a spirit mindenkinél alap!:) node a másik? warfare? esetleg dream? vagy netán hunter ?:)
  • kgabus
    Van benne vmi ntex. ;) Ezeket talán akkor érdemes elővenni, ha simán már sokat játszottál.

Rolly: ahogy a kollega mondja. Warfare, Hunting, Rogue a legjobbak mellé

• Rolly
    Épp ezért kérdeztem.De ha az earthot viszem mellé ad elég sok tűz sebzést+ottvan a tűzgyűrű.
  • ntex
    én annyira még nem értek hozzá de szerintem a Nature + Defense -el nem fogsz sokra menni mert mindkettő védelmi ill. másodiknak választandó mastery. Mindenképp valami olyan masteryt válassz fő masterynek amivel azért támadni is tudsz nem csak védekezni.

mindkettő mellé jó pl. az íjászat, warfare, sőt a Rogue is. Ha Caster akkor Earth, Storm, Spirit. Dreamet nem tudom még nem próbáltam.

Viszont amit biztosan mondok az az hogy a Nature és Defense-el sztem nem fogsz menni semmire, egyik sem attack központú mastery, inkább supporter
  • Rolly
    Sziasztok lenne 1 egyszerű kérdésem.Defense mellé mit ajánlotok?Legyen a nature hogy nehezebben tudjanak megölni,vagy inkább earth higy legyen 1 kis erőm is?
  • ntex
    Most lehet hülyének fogtok nézni de rájöttem hogy nem jó buherálva játsznani :D Elveszett a játékból az a fíling mikor kiesik egy zöld / kék / lila item, annak azért tud örülni az ember még akkor is ha nem a karinak való. így meg szinte mindig azok esnek. Szóval gyötört a lelkiismeret, úgyhogy töröltem a karijaim amikkel buherálva játszottam.
    Újra fogom kezdeni normálisan.
  • dudovec
    *ragnaros
  • dudovec
    Igen, horda - rangaros realm.
  • dudovec
    Persze nehany buildnel tökmind1 mennyien jönnek, es igen az ijasznak meg könnyebb is nagy groupokba scatterezni. Nade nemis a mobok miatt mesz x3-ban, hanem a bossok miatt. Igaz az ijasz ottis profital eleg rendesen, dehat nemsok videot linkeltem ide, ahol ijasszal japankodtam:)

Sharderrel, meleevel es mas classokkal spirit mastery nelkul azert nem feltetlen easy mode egy x3titan vagy egy hades, sokkal inkabb nehezies ott, mint csit:D
  • yc1980
    mellesleg mi sem bizonyítja jobban a TQ nagyságát,hogy megannyi évvel a játék kiadása után is játszanak vele emberek...és vannak fanatikusok:)
  • yc1980
    üdv, :)

a Lilith zseniális mod...mindneképp megéri kipróbálni...a zenéi fantasztikusak,a tájkép is,a történet is..kellemes kikapcsoldás egy és több játékosnak !:)
    És ne feledjük ezt 1 TQ rajongó csinálta hosszú hosszú idő alatt :) még én is segítettem neki a tesztelésben !:)))
    Minden jóérzésű TQ rajongónak ajánlom !:)

• vidu01
    WoWba aktív vagy? Melyik szeró? Horda v ally? :)
  • vasziszdasz
    Erről szól az egész játék, akkor minek játszol vele?
  • vasziszdasz
    Inkább csít, mert íjásznak sokkal könnyebb, %-os életsebzőnek meg tökmindegy mennyinek a 30%-át sebzi. Csak annak nehezebb aki fix sebzést oszt.
  • dudovec
    Hat igen. Evekkel ezelőtt pont erre probaltam ravilagitani egyket forumpajtasnak, hogy bizony az x3 sokkal inkabb nehezites, mint cheat:p
    Dropmodeot en mondjuk spec csak a "gog" "lar" es tarsai itemek farmja miatt kapcsoltam be, a lilak, fegyverek meg minden egyeb mast szepen kiseggeltem, akarom mondani kifarmoltam mar a jatek elejen viszonylag.
    Aztan a dropmodot benn is hagytam neheziteskeppen (mikor mar reg nemkellett semmi cucc), ugy volt az izgi x3 ban tekerni hadesrunt stb:) Bar egy perfektül gearelt karival mar igazabol azis eleg easy mod volt.

Ez a lilith az olvasottak alapjan hardcore lehet, bár mar vagy masfel eve nemtolom a gamet, valahogy wow/guildwars után nemvisz rá a lelék, hogy istent játszva 2 gombot nyomkodva leirtsak 20 mobot 3 sec alatt:)
    Azer jokis jatek ez a TQ, bar ha megcisnaltak volna a multit rendesen, talan picit "többre vitte" volna.
  • ntex
    ezeket a modokat én is kipróbálnám szívesen de sajnos a gépem eléggé izzad még az alap TQ mellett is lévén igencsak régi benne a VGA :D majd ha lesz jobb akkor mindenképp meglesem őket
  • ntex
    nekem sokkal több zöld esik tőle, amúgy ha zöldek kellenek kapcsold ki a fehér és sárga itemeket ahogy yc1980 mondja, és tényleg sokkal nehezebb lesz a játék :D
  • kgabus
    Zöldekre is hat?

Nekem úgy tűnt, hogy csak lilát\kéket dobál tőle gyakrabban. Beállítottam próbaképpen maxra :D, úgy azért legend xmaxban kicsit megizzadtam néhány szituban. :)

Viszont a monsterspecifikus cuccokra mintha nem hatna, legalábbis 10 runból egy stonebindert nem dobott a sistereknél.
  • yc1980
    Üdv,

a drop mod nem olyan nagy balgaság,főleg ha az ember már számtalanszor végigvitte a játékot ! Egyszer kipróbáltam,hogy kiszedtem a játékból a Defielr segítségével,az összes szürke,fehér,és sárga itemet-magyarán csak zöldek,kékek,s lilák maradtak..háááááát !:) Nem volt könyebb,mert az összes mob brutális zöldekkel támadott !:)))
    xmax-ban vagy überben,határozottan nehezebb lesz tőle a játék..szóval mielőtt bárki leszólná,hogy cheat,azért gondolkodjon el !:)))
    De tény,a játékélmény megváltozik,így az első 50 végigjátszásban nem ajánlom ezt!:) Aki játszott már az Über moddal,az tudja,hogy ott bejöttek új prefixek,suffixek,sőt dupla suffixes itemek is vannak !:) sokkal brutálisabbak mint az alapjáték zöld itemjei...!:)) De szükség is van rájuk...:)
    Fiatalok...játszatok a Lilith kampánnyal...nem hiszem el,hogy sneki nem próbálja,vagy aki próbálta,annak nem tetszik...jobb mint az eredti játék,van benn rejtett pálya,hosszan tartó rengeteg küldetés,és iszonyat kemény ellenfelek !:))
    Sajnos nekem a masteries mod nagyon nem tetszik...kár érte pedig....:/
    A másik alapprogram meg a camera mod..nagyobb látószög,forgatható nézet...sok lagot ki lehet küszöbölni vele,mert látod,hogy mik leselkednek rád!:)
  • ntex
    Csak vigyázz a szorzókkal, mert jártam úgy ACT III-ban hogy két egy 5-ös csoportba futva két mobnál is volt stun effectes zöld fegyver és szépen stunlockoltak és meghaltam :D (igen, nem volt stun resistem :P)
  • kgabus
    Semmi, rájöttem, láma vagyok...
  • kgabus
    Kíváncsiságból ki akartam próbálni én is, de nem találom, hol lehet ezeket átállítani.
  • ntex
    hát sok szerencsét hozzá, remélhetőleg neked nem kell 100-150x megölnöd érte az ikreket :D