azért a dream+defense sem olyan rossz karakter! :) főleg ha van 100 reced... állando colossus formban PH-t nyomatni,hát azért valljuk be nem rossz dolog!:) Az earth szerintem a leggyengébb varázslő class...és defense mellé nem is ajánlanék varázslőt...hisz a avrázsló többnyire bottal mászkál,ami már eleve kizárva a pajzs használatát,a defense-hez ket kötelező a pajzs,különben semmit sem ér...
a warfare+defense,a hunter+defense(csak lándzsás..),dream+defense .. én ezeket ajánlanám....a spirit+defense is érdekes lehet,bár bevallom azt még nem próbáltam!:)
egyébként a warfare-t én csak DW-nek hazsnálom,így megint nem túl célszerú defense-t rakni mellé,mert van jobb is..lásd spellbreaker (warfare+spirit) :)
no meg persze kérdés az,hogy milyen a játék stílusod :) van aki a DPS-re megy,míg más a 100 rec-re !:)
bár az első karakterem 1 jó kis Hódító volt (warfare+defense) és hát a harbinger,spellbreaker sokkal jobban bejött..de hát ízlések és pofonok... a leggyenbégg mastery párosítással is végig lehet vinni legenden a játékot...de hogy vért fogsz izzadni vele az biztos!:) Nagyon sok múlik a felszerelésen is...hisz hiába van 1 jól felépített karaktered,ha nincsenek jó cuccaid hozzá !
lenne viszont 1 kérdésem...életszívásre ki milyen párosítást ajánl ? :) gondolom a spirit mindenkinél alap!:) node a másik? warfare? esetleg dream? vagy netán hunter ?:)