a drop mod nem olyan nagy balgaság,főleg ha az ember már számtalanszor végigvitte a játékot ! Egyszer kipróbáltam,hogy kiszedtem a játékból a Defielr segítségével,az összes szürke,fehér,és sárga itemet-magyarán csak zöldek,kékek,s lilák maradtak..háááááát !:) Nem volt könyebb,mert az összes mob brutális zöldekkel támadott !:)))
xmax-ban vagy überben,határozottan nehezebb lesz tőle a játék..szóval mielőtt bárki leszólná,hogy cheat,azért gondolkodjon el !:)))
De tény,a játékélmény megváltozik,így az első 50 végigjátszásban nem ajánlom ezt!:) Aki játszott már az Über moddal,az tudja,hogy ott bejöttek új prefixek,suffixek,sőt dupla suffixes itemek is vannak !:) sokkal brutálisabbak mint az alapjáték zöld itemjei...!:)) De szükség is van rájuk...:)
Fiatalok...játszatok a Lilith kampánnyal...nem hiszem el,hogy sneki nem próbálja,vagy aki próbálta,annak nem tetszik...jobb mint az eredti játék,van benn rejtett pálya,hosszan tartó rengeteg küldetés,és iszonyat kemény ellenfelek !:))
Sajnos nekem a masteries mod nagyon nem tetszik...kár érte pedig....:/
A másik alapprogram meg a camera mod..nagyobb látószög,forgatható nézet...sok lagot ki lehet küszöbölni vele,mert látod,hogy mik leselkednek rád!:)