• yc1980
    üdv,

tudom hogy nincs sajnos 1.17-es..én is kerestem már...
    az Original játékot vagy 40* végig vittem elöször simán,után vagy 10* xmxban és ezért kerestem valami új kihívást,mi igazán nehéz,ahol tényleg csak a legjobb karakterek maradhatnak meg,és sok moddal játszottam,de eddig az über messze a legnehezebb,tán az achilles volt még hasonló,csak ott kevesebb az ellenfél !:) A szintlépés kicseszés ez igaz,de ettől még igazlmasabb kb hasonló mint a D2-ben a hardcore mód,mondjuk a z durvább,mert ott rögötn meghal a kari !:)
    de tény,hogy sokszor 1-2 lag miatt hal meg az ember,és mikor már csak 1 pici kéne a szinthez az nagyon nagyon idegesítő tud lenni,ezért én mindig azt csinálom,hogy ha már kevés hiányzik a szinthez,akkor kilépek és farmolok kicsit! :)
    a 6 ttitán az nagyon durva ez tény,de kellő türelemmel megoldható,én pl volt hogy az első 2-3-at belőle ijjal szedtem le,meg hagytam hogy a lichking,outsider tegye a dolgát! :)

Egyébként mókás tényleg,hogy pl normalon vagy 30* meghaltam,míg epicen talán 5* ! Az epic gyakran sétagalopp,mert már jönnek a jó cuccok,vannak jó skillek...de az igazán jó játék a legend !:) Főleg hogy az überben kerültek bele új bossok !:) Pl van 1 igen kemény kis pőkfőszörny még act 1-ben ahol a forrást kell megtisztítni!:)) iszonyt méreg sebzése van,már már felveszi a versenyt a hidrával!:)
    PL Te próbáltad az übert? vagy a Lilith-et max insane fokozaton?:)
    A titán egyébként nem olyan vészes ellenfél...charont kevésbé kedvelem,iszonyú kicsi a hely,no meg a rémálmom toxeus....:)
    no meg überben 18 párka 1 kis barlangban act 4-bem....hááááááát nem egyszerű nagyon mennek a life leech-ek és a méreg sebzések..szóval nem egyszerű !
    A másik kellemetlen meglepetés az über manticore...varázslóval,ijjásszal szinte biztos halál,mivel iszonyú gyors,és nem tudsz szaladni előle...talán 1 dream+hunter ijjász combo jó lehet!:)