23078
  • kgabus
    Nekem a legtöbb dolog, ami kell, már megvan korábbról- lilából összesen 2-3 darab hiányzik.

Zöld monsterspecifikus cuccokból nyilván vannak sokkal jobbak, mint amiket dropmod nélkül találtam- most vmi normális stonebinders cuff után nyomozok.
  • ntex
    nekem így tökéletes, mint mondtam nekem sokkal élvezetesebb lett a játék azzal hogy nem kell éveket vérnom arra hogy kiessen egy fehér és sárgától eltérő színű item. Mellesleg a jobb cuccok miatt végre nem lehetetlen kihívás megölni 1-1 bosst
  • kgabus
    Na, hogy szuperálnak a megemelt dropratek?
  • ntex
    amúgy tessék :) elnézve ezt a táblázatot még jó hogy feljebb állítottam mindent, még így sincs túl nagy esélyem itemre bosstól.

• ntex
    és még cheatnek sem mondanám mert nem kapok olyan itemet ami nem oda való lenne, csak megspórolok vele egy csomó időt magamnak azzal hogy nem megyek 100 runt egy adott itemért hanem talán kiesik 2x-ra vagy 3x-ra
  • ntex
    inkább várjak éveket hogy essen egy kék vagy lila cucc ami ráadásul nem is az én karimnak való ?

vagy idézve Pluhi-t :

"Kb. 100-150 sisters runom volt mire kiesett 2 SBC."

hát kösz nekem ehhez nincs türelmem :D
  • vasziszdasz
    Ennyi erővel egyből törölni is lehetne, mert úgyis az lesz a végén, minek közben játszani...
  • ntex
    Eszembe jutott hogy valamikor volt szó arról hogy észre lehet-e venni mikor a pajzsal blokkolás történik. Nos ha elég hangerővel játszol és figyelsz akkor lehet egy rövid hangot hallani, mikor pl. egy kalapáccsal rácsapnak egy acélrúdra. Szóval lehet hallani a blockolást :)
  • ntex
    na ja így nem olyan unalmas a játék :)

én most X10-es chest droppal meg X15-ös monster droppal megyek, így azért esik item, nem annyi hogy nem férek el tőle de sokkal izgibb mint simán. A nagyobb chestek pl. majdnem mindig dobnak valamit, a moboknál meg van amikor sokáig semmi, van hogy minden egymás után 2-3 item is esik.

Így is változó de így tényleg nem olyan egysíkú.
  • vasziszdasz
    Itt általában dropmodokból, meg itemmapokból van az embereknek übertáp cucca.
  • kgabus
    Viszont ez a "zaklassuk a hangyákat az Ampelian Cavesben némi Soldiers Unyieldingért" dolog nekem egyre gyanúsabb. Talált már ott élő ember ilyen pajzsot?

Szinte mindenféle MI-ből találtam már pár darabot (Stonebinderből én is öszesen kettőt), de ez a pajzs csak nem akar esni.
  • ntex
    de nem is az, nem csak Hades-ről van szó, Normalon talán egyszer esett zöld item Boss-tól, Epic-en meg talán 3-4. Ez így túl uncsi :D
  • pluhi
    Már a negyedik run lol, kitartó vagy.:D
    Kb. 100-150 sisters runom volt mire kiesett 2 SBC.
  • kgabus
    Az IT sajna ilyen, elég gyengék a dropok. Én most a Conquerorral csinálok x3-as legend Hades runokat, de nekem sem dobál vmi jól.
  • ntex
    Na jó... asszem felrakom a Defilert és beállítok egy X5-ös drop ratet, 4. Hades runom Epic-en és csak sárga itemeket dobott meg relicet
  • matolcsidav
    kösz a helpet azt kérdezném h van-e olyan hamachi szoba ameikben még van hely és vannak is onlinek vagy tunnglen mikor vagytok fenn
  • kgabus
    Visszavonom. amit a conqról mondtam. Valszeg a 3 Typhonnál én néztem el vmit, mert azóta vmi álomszerűen hasít legend xmaxban.

Secret Passage is nagyon egyszerű vele, Toxeust IM-estül püfölhetem bátran, a saját életem kb. harmada ha eltűnik, amíg leütöm, Hades runok is simák, a nagyobb íjászcsoportok sem tudnak mit csinálni vele.

http://images.netbag.hu/20090916/12585426814.jpg

Itt egy fullbuffos kép róla, de a 100 rec, meg amiatt, hogy szinte mindig bent van a sűrűjében, ezeknek a többsége általában rajta is van.

Pajzzsal nyilván még szívósabb lenne, de nem nagyon van rá szükség, így is kb. leüthetetlen, viszont jobban dpsel.
  • pluhi
    Felteszed a Hamachit/Tunnglet. Belövöd azt, amit a 20575-been irtam. Ha router mögött ülsz, portforward. Azonos verzió kell minden gépen. Kb ennyi.

yc1980: nemtom mennyire van megnövelve a sebzésük, majd felrakom és csinálok frapsot:D
  • yc1980
    üdv:)

azért megnézném hogy 6 manticora nem okozna az íjjászodnak problémát legenden !:))))
  • matolcsidav
    hali lenne már aprócska kérdésem
    régebben toltam és most megint felraktam és az lenne a kérdésem hogy hogyan lehetne neten tolnom mert legutoljára amikor megpróbáltam akkor nem sikerült(hamachival próbáltam) ezért most szeretnélek benneteket megkérni arra hogy írjátok le részletesen hogy a tq it telepítése utánn mien lépéseket kell megtennem h eljussak a célomig előre is köszönöm.
  • pluhi
    "Te próbáltad az übert? vagy a Lilith-et max insane fokozaton?:)"

Ha lesz friss fanpatches, valszeg kipróbálom.

"A másik kellemetlen meglepetés az über manticore...varázslóval,ijjásszal szinte biztos halál,mivel iszonyú gyors,és nem tudsz szaladni előle...talán 1 dream+hunter ijjász combo jó lehet!:)"

Ijjásszal kötve hinném, hogy bármi probléma lenne. Monster Lure azt csá. Esetleg dupla Lure refresh-sel, ha nagyon sebezné, de kétlem.
  • yc1980
    üdv,

tudom hogy nincs sajnos 1.17-es..én is kerestem már...
    az Original játékot vagy 40* végig vittem elöször simán,után vagy 10* xmxban és ezért kerestem valami új kihívást,mi igazán nehéz,ahol tényleg csak a legjobb karakterek maradhatnak meg,és sok moddal játszottam,de eddig az über messze a legnehezebb,tán az achilles volt még hasonló,csak ott kevesebb az ellenfél !:) A szintlépés kicseszés ez igaz,de ettől még igazlmasabb kb hasonló mint a D2-ben a hardcore mód,mondjuk a z durvább,mert ott rögötn meghal a kari !:)
    de tény,hogy sokszor 1-2 lag miatt hal meg az ember,és mikor már csak 1 pici kéne a szinthez az nagyon nagyon idegesítő tud lenni,ezért én mindig azt csinálom,hogy ha már kevés hiányzik a szinthez,akkor kilépek és farmolok kicsit! :)
    a 6 ttitán az nagyon durva ez tény,de kellő türelemmel megoldható,én pl volt hogy az első 2-3-at belőle ijjal szedtem le,meg hagytam hogy a lichking,outsider tegye a dolgát! :)

Egyébként mókás tényleg,hogy pl normalon vagy 30* meghaltam,míg epicen talán 5* ! Az epic gyakran sétagalopp,mert már jönnek a jó cuccok,vannak jó skillek...de az igazán jó játék a legend !:) Főleg hogy az überben kerültek bele új bossok !:) Pl van 1 igen kemény kis pőkfőszörny még act 1-ben ahol a forrást kell megtisztítni!:)) iszonyt méreg sebzése van,már már felveszi a versenyt a hidrával!:)
    PL Te próbáltad az übert? vagy a Lilith-et max insane fokozaton?:)
    A titán egyébként nem olyan vészes ellenfél...charont kevésbé kedvelem,iszonyú kicsi a hely,no meg a rémálmom toxeus....:)
    no meg überben 18 párka 1 kis barlangban act 4-bem....hááááááát nem egyszerű nagyon mennek a life leech-ek és a méreg sebzések..szóval nem egyszerű !
    A másik kellemetlen meglepetés az über manticore...varázslóval,ijjásszal szinte biztos halál,mivel iszonyú gyors,és nem tudsz szaladni előle...talán 1 dream+hunter ijjász combo jó lehet!:)
  • pluhi
    Ez kimaradt:

"Egyébként én is erre a life leechre gyanakszom, amikor egyszerre nyomják 3-an, az elég érzékenyen érint, hiába a magas vit dmg resist."

A Life Leech NEM vitality damage, ahogy korábban is irtam már. A LL az külön kategória, külön resisttel. Ideális esetben 160%+ ir ki a játék és ebből legalább 80% Life Leech Resist és 80% Vitality Damage Resist.
  • pluhi
    1: Nincs 1.17-es Über.
    2: Miért jó, hogy 5x annyi ideig tart szintet lépni? A nehézség emelése okés, de az XP elvesztése csak szimpla kicseszés.
    3: vannak mastery kombinációk, amikkel az életben nem ölsz meg mondjuk 6 Minotauruszt (nem beszélve Typhonról, ahol valamelyiken mindig fenn van a tetves tüske). Nem beszélve a regenerálódó bossokról, ahol messziről futsz vissza. Az ÜBER csak a legbikább classokkal játék, a többivel csak szopóálarc.
    Nem mondom, van egy szint, ahol már mindenképp valami nagyon új kihivás kellhet. De játszogatni, classokat próbálgatni nem okés.

kgabus: szard le a Phantom Strikeot, Onslaught untig elég max ütési sebesség mellett. DR/TR kombó szétdermeszt minden trasht, ToC adja az abszorbot meg regent, zászló, horn, dodge, stb. 1000DA viszont kell, ez tény.
  • kgabus
    Hát ez az... :) nincs 1000 DA-m, csak olyan 500 körüli. A két masteryből kihozható 85-90% körüli absorptionre mentem rá a 100 reccel, aztán amellett nem nagyon jön össze sajnos.
    Pajzzsal biztosan életképesebb, ki is próbálom.
    Egyébként én is erre a life leechre gyanakszom, amikor egyszerre nyomják 3-an, az elég érzékenyen érint, hiába a magas vit dmg resist.

DW Harbitól azért ódzkodtam eddig, mert nekem ez a Dream fa is olyannak tűnik, ami egyszerűen megköveteli a magas -recet a phantom strike miatt. Csak abban az esetben már jobb a Harus, anélkül meg... nemtom... nem tűnik olyan erősnek a Harbi.

Spellbreakerem még nem volt, de érdekesen hangzik, azt is ki fogom próbálni.

A Champ meg... ha nem életre gyúrok, akkor olyan 8500-9000 körüli hp jön össze, ami sztem nem jelent akkora különbséget mondjuk egy 5-6000-hez képest. A farkasövültés nyilván tök jó, de bossok ellen azok is hajlamosak hamar megfeküdni. A Plaguet nagyon erős skillnek tartom, de azt meg egy Ranger lehet jobban kihasználja (a Studyval együtt).

Persze ez csak az én véleményem, nyilván vannak itt többen, akik jobban ismerik ezt a játékot, nyitott vagyok minden ötletre, tanácsra. :)
  • yc1980
    és még 1 :)

nem értem miért az xmax-al szórakoztok...az über sokkal nagyobb kihívás...hisz ha meghalsz,akkor a szintlépés óta szerzett összes xp-d elveszik,s kezdheted elölről...és elhihetitek..gyakran meghal az ember!:))
    Mókás mert nem csak a főbossokat növeli meg az xmaxhoz képest,hanem a sima Hero-k gyakoriságát is...belemegy az ember egy 20 fős tömegbe,ami egyszer sétagalopp,azt 3-4 hős előfordulása akár biztos halállá is teheti !:)
    Van az egyik külföldi fórumon egy über-challange...ahol nem csak azért adnak pontot,ha halál nélkül végigviszed,hanem akkor is,ha mondjuk nem iszol életerő vagy energia ital,vagy csak 1 mastery-t választasz....meglehetősen lehetetlen küldetések !:)))
    én normálon vagy 30* meghaltam...
  • yc1980
    még 1 apróság...van nekem 1 spellbreaker DW karaterem..életszívásra kihegyezve,de még csak epic-en jár...
    mókás ahogy a HP táncot jár..hisz 1 ütéssel olyan 600-700 Hp is gyógyulok !:) magas Oa-ra mentem rá,hogy minél több critical legyen...gyorsan kell vele haladni,mert ha megáll,akkor hamar kifogyhat a HP alóla..a pierce resist magas,hogy az íjjászok ne tudják szétkapni...a kábítás ellenállás és a fagyasztás időtartam csökkentést növeltem meg 1-2 cuccal...egész életképes,bár nem sebez tízezreket,de elég hamar elbán mindenkivel !:)
  • yc1980
    Üdv,

a spellbreaker szerintem jobb xmax-ban vagy überben....
    3 (überben 6) főbossnál legenden nagyon jól jön a licht king és az outsider életcsökkentő képessége! :) battle standard-dal megtámogatva háááát,szedi őket rendesen,és a karakterrel már szinte csak be kell fejezni ! Az egyet problémát a területre ható támadások jelentik...ott sajnos az idézett lények hamar elvéreznek..

A harbingernek jó a resist csökkentő eurája...no meg phantom strike...ha ki tudunk hozni jó magas OA értékét,akkor egy critical a Ph-val hát jól tud esni mondjuk 6 titán ellen a sűrűjébe..de mondjuk 6 hádésznál biztos halált jelenthet...sebzés visszaverés... :)
    de mondjuk 1 harbinger+oracle páros...nos az mesés lehet ,mondjuk über legend act4-ben !:)
  • pluhi
    Ja, hogy DW. Defense+DW az hasalásból indulás kb. Tegyél be pajzsot és felejtsd el a Dual Wield fát.
    Ha mindenképp DW akkor Spellbreaker v. Harbinger.
  • pluhi
    Tapasztalatom szerint magatalálós karinál normál Act3-4 a játék legnehezebb része, mert nincs gear. Epicen már jönnek a lilák, amik nagyban megkönnyitik a helyzetet. Legendary meg hol fika, hol falba ütközöl feeling, eléggé hullámzik a nehézsége.

kgabus: 1000 DA mellett már nem critelhet beléd Typhon, azt kéne összeszedni. Azért furálom, hogy agyonvernek, mert állandó Quick Recovery mellett, Focus-szal megtámogatva, nemigen kéne, hogy melee-vel agyonverjenek. 640+ block minden ütésre, majdnem halhatatlanság. Mondjuk lehet mással szopatnak. Lifeleech esetleg?
  • kgabus
    Nem sajna... :(, Battle Marker, megvártam míg lemegy a tüske, álltam egy kicsit, hogy mellényomják a meteort, aztán adjad neki(k), de nem igazán hatotta meg őket a dolog. Vitality dmg resist is volt 80%, meg a többi is rendben volt a pierce és poison resisteket leszámítva.

Kipróbáltam azt is, hogyan reagál 1 db Typhon- jobban mondva a saját életem-, ha direkt tüskésen püfölöm. Sajna az enyém kicsit gyorsabban csökkent, hiába az absorption a zászlóból, meg a colossusból.

Mindenesetre rossznak nem rossz a karakter, de azt hittem erősebb lesz. Lehet persze cucc kérdése a dolog.
  • ntex
    Így néz ki jelenleg a karim Epic ACT II felénél, 0-ról kezdett, nem buherált játékkal. Sikerült kicsit HP-t tuningolni :) bár a resistek eléggé gyérek :D. van egy olyan érzésem hogy most megint megyek a játékban mint forró kés a vajban de ACT IV-ben megint szívni fogok...

• pluhi
    DA csak cucc kérdése, elég szép mennyiségek vannak lilákon.
    Typhonokon nem magadat verted szét Thorns alatt? Meteort nemigen lehet kibirni senkivel, a többi támadása fika, ha van elég resisted.
  • kgabus
    Hát kicsit többet vártam ettől a 100 reces Conq dologtól...

Legendary xmaxban is vígan elszaladgál a folyamatos Colossus Form és Battle Standard mellett az absorption miatt, egész jól is sebez, az average buffok nélkül a 100 reces felszereléssel is 13.000 körül van, legendary secret passage is easy ride volt neki.

Viszont amikor nekiszaladtam vele 3 legend Typhonnak, azok ugyanúgy szétkapták, szóval x3-as bossrunokra ez sem az igazi.
    OA\DA elég alacsony, kapom is az 1000 fölötti criticalokat.
    Emellett egy csomó helyen beakad, mert akkora, hogy nem fér el. :)

Attól tartok a többi dual wielder sem lenne jobb.
  • nyuszigod
    ez igaz... :D Csak nem mindenki ért hozzá! :D:D:D Van aki összerakja Front Page-ben meg szutyok Dreamweaver-ben stb... Vagy ezeken az ingyenes szarokon. :D wheheheh :D:D:D
  • Broafka
    :)

sokan készítenek weblapot ;)
  • nyuszigod
    :D:D:D Örülök, hogy ilyen dolgokkal keltem fel figyelmed! :D Nem ám azzal, hogy weblapot készítek. :D ;)
  • Broafka
    elgondolkodtattál.

"má van template is róla, naggyából"

Megnéztem wordben, mert ez így nagyon furcsán nézett ki, és mind a 2 (naggyából és nagyjából) helyesnek ítélte.

Naggyából az szerintem az hogy "az Ő nagy valamijéből"
    de amire te gondolsz a "többé kevésbé" az Nagyjából.
  • nyuszigod
    nekem most 15ös a hódítóm most. igaz közbe weblapot készítek, a következő titan quest alapú játékhoz... :D má van template is róla, naggyából. :D
  • kgabus
    Köszi! :)

Neki is állok átbogarászni...