kgabus#20654
Hát ez az... :) nincs 1000 DA-m, csak olyan 500 körüli. A két masteryből kihozható 85-90% körüli absorptionre mentem rá a 100 reccel, aztán amellett nem nagyon jön össze sajnos.
Pajzzsal biztosan életképesebb, ki is próbálom.
Egyébként én is erre a life leechre gyanakszom, amikor egyszerre nyomják 3-an, az elég érzékenyen érint, hiába a magas vit dmg resist.
DW Harbitól azért ódzkodtam eddig, mert nekem ez a Dream fa is olyannak tűnik, ami egyszerűen megköveteli a magas -recet a phantom strike miatt. Csak abban az esetben már jobb a Harus, anélkül meg... nemtom... nem tűnik olyan erősnek a Harbi.
Spellbreakerem még nem volt, de érdekesen hangzik, azt is ki fogom próbálni.
A Champ meg... ha nem életre gyúrok, akkor olyan 8500-9000 körüli hp jön össze, ami sztem nem jelent akkora különbséget mondjuk egy 5-6000-hez képest. A farkasövültés nyilván tök jó, de bossok ellen azok is hajlamosak hamar megfeküdni. A Plaguet nagyon erős skillnek tartom, de azt meg egy Ranger lehet jobban kihasználja (a Studyval együtt).
Persze ez csak az én véleményem, nyilván vannak itt többen, akik jobban ismerik ezt a játékot, nyitott vagyok minden ötletre, tanácsra. :)