yc1980#20624
"Az a vicc, hogy ez lett az egyetlen minőségi Diablo klón az évek alatt. (Én eljátszogattam volna még párral.) Sok mindent hozzátettek a D2 élményhez, csak hát az az idő előtti feloszlás... Még sok balansz ráfért volna a cuccra. A másik nagy hátulütő a nem random generált pályák okozta repetitiv érzés. Persze sok helyen nem lehet ilyen látványt kihozni random pályákkal. Ezt ellensúlyozza a sokkal több mastery kombó."
szívemből szóltál !:)
elég sok más hack 'n' slash játékot kipróbáltam az évek alatt,de mesze a titán Quest volt az,ami megközlelítette,sőt sok mindenben le is hagyta nagy elődöt! :) Emlékszem hogy megörültem olyan apróságoknak,hogy látom az inventory-s cuccoknál,a karakteren lévőt is !:) Egyedül a mod-dolhatóságról nem szóltál...hisz az xmax.az achilles,a lilith mind mind hozzátesz a játékélményhez...hát nem tudom,de szerintem több mint 4 hónapot játszottam vele...3000 ft-ért....bőven megéri...Sajnálom,hogy nem lesz második rész...az első rész apróbb hibáiból tanulva...lehet a D3-nak kellene kapaszkodnia a cím visszaszerzéséért...:)
legelső karakterem volt még annó a hódító(warfare+defense) ,de ha mostanság közelharcost indítok,akkor inkább DW-re megyek :) 2 felfaló suffixes Folg megfelelő relic-kel...:)))
Egyébként nem tudom a harbinger-t miért szóltátok le a warfare+dream meglehetősen ütőképes karakter... -100 rec-cel kifejezetten mókás !:)