23078
-
#20638 A játékban szerepel a Fieldso of the Diadochi. MAGYARUL!! Mit tudtok ti erről a Diadochiról.
És pls ne valami angol wikipediát másoljatok be, meg hozzá kommentet, hogy a google a barátod.
Köszi -
#20637 http://www.titanquest.net/forums/titan-quest-spoilers/19785-melee-attack-mechanics-oa-da-criticals.html -
kgabus #20636 Általában én is a mastery pontokat maxolom az elején a statok és hp\energy miatt, bár vannak olyan esetek, amikor későn választok második masteryt.
Ma reggel legendary act1 végén, a Talosnál kénytelen voltam belátni (amikor egy mozdulattal eltaposott), hogy szükség lesz a 2. masteryre is, eddig egy maxolt Warfare kaszttal gond nélkül haladtam. Most 62-es a kari, lehet kísérletezgetni vele, mi lenne a legtutibb mellé.
Weapon switches, 100 reces Conqban gondolkodtam, az úgy elég masszívnak tűnik, Champ esetleg... A gond az, hogy alig van OA\DA rajtuk.
Bár nekem nem Hunting alapú karikkal mindig ez volt a bajom, alig jön össze egy 7-800 körüli OA. Lehet nem a megfelelő cuccokban rohangálok, vagy ez így normális értéknek tekinthető? -
#20635 Csak normál kivégzése után választottál 2. masteryt? Nekem lvl30 körül már olyan 20 pont szokott lenni rajta (magán a masteryn). Akkor ezért volt kevés a HPd. -
ntex #20634 85 halállal sikerült végigküzdenem magam normalon, ebből kb 75 ACT IV-ben jött össze. Summoner lett a karim (Earth + Nature). -
nyuszigod #20633 Nálam az jött be, hogy itt lehet használni pajzsot, nem mint más játékokban. Itt télleg üthetsz vele rombolhatsz vele blokkolhatsz vele, mindent amit egy pajzzsal ténylegesen lehet. :D
Ti hol szoktatok játszani? Milyen szobában vagytok neten? :O -
#20632 Casterbe nagyokat ütnek, nincs DA, crit crit hátán. Ez már csak ilyen.
Cserébe vannak más módszerek az ellen gyengítésére. Kéne a másodlagos fáról valami defenziv cuccra gyúrni. Heat Shield fenn van mindig? A 15% damage res aranyat ér.
yc1980: A DR/TR kombó (maxos TR, DR nem számit) kb. epic végéig önmagában kinyir minden trasht. Utána már az iszonyat hosszú dermesztés jön előtérbe. Ha gyúrsz +electric sebzésre, gondolom később is hatásos sebző. -
ntex #20631 Na... semmi, első alkalommal nem dobták valamiért, másodikra meglett -
ntex #20630 *meg kell ölni -
ntex #20629 Hmm elakadtam a játékban pedig itt már túljutottam máskor.
ACT IV-ben mikor a Gray Ones-t (3 ribi) és kellene a szemük, nincs meg. hol lehet ? -
ApPa123 #20628 Valaki nem tud 1 ehez hasonló gamet amit nagyon király tolni multiban??? (ezt multiban a legjobb) v esetleg vmi Witcher nézzees gamet ami fasza multiban?? mivel ez nem megy nekem hamachin -
ntex #20627 Ez besz*rás...
Egészen Act IV-ig semmi gond nem volt a 30-as pyromanceremmel. itt viszont kb minden 2. csoportosulásnál behalok, a petet szétkapják 2 másodperc alatt belém meg 4-500-akat ütnek az 1700 hpmra...
kezd frusztráló lenni -
yc1980 #20626 Üdv,
nekem is volt olyan harbingerem ahol 400 fölött volt a HP reg/másodperc !:)
A distort reality-t nem nagyon használtam,de megnézem kimaxolva mire képes!:)
-
#20625 Nekem van 60 körüli Harbingerem, semmi naj vele, csak kicsit törékenyebb, mint amit én szeretek. Persze 9 secre "megállitja az időt" és a pupillázó tömeg porba hull. Embertelen HP regent össze lehet rakni neki. Én mondjuk Sabretooth fan vagyok, mindig két ilyen volt nálam, minden fokozaton. -
yc1980 #20624 "Az a vicc, hogy ez lett az egyetlen minőségi Diablo klón az évek alatt. (Én eljátszogattam volna még párral.) Sok mindent hozzátettek a D2 élményhez, csak hát az az idő előtti feloszlás... Még sok balansz ráfért volna a cuccra. A másik nagy hátulütő a nem random generált pályák okozta repetitiv érzés. Persze sok helyen nem lehet ilyen látványt kihozni random pályákkal. Ezt ellensúlyozza a sokkal több mastery kombó."
szívemből szóltál !:)
elég sok más hack 'n' slash játékot kipróbáltam az évek alatt,de mesze a titán Quest volt az,ami megközlelítette,sőt sok mindenben le is hagyta nagy elődöt! :) Emlékszem hogy megörültem olyan apróságoknak,hogy látom az inventory-s cuccoknál,a karakteren lévőt is !:) Egyedül a mod-dolhatóságról nem szóltál...hisz az xmax.az achilles,a lilith mind mind hozzátesz a játékélményhez...hát nem tudom,de szerintem több mint 4 hónapot játszottam vele...3000 ft-ért....bőven megéri...Sajnálom,hogy nem lesz második rész...az első rész apróbb hibáiból tanulva...lehet a D3-nak kellene kapaszkodnia a cím visszaszerzéséért...:)
legelső karakterem volt még annó a hódító(warfare+defense) ,de ha mostanság közelharcost indítok,akkor inkább DW-re megyek :) 2 felfaló suffixes Folg megfelelő relic-kel...:)))
Egyébként nem tudom a harbinger-t miért szóltátok le a warfare+dream meglehetősen ütőképes karakter... -100 rec-cel kifejezetten mókás !:) -
nyuszigod #20623 12es a Hódítóm. Tipikus harcos, kard+pajzs összeállítás. :) Végre találtam kék pajzsot. Már csak minden más kéne kék! :D Estek kék meg zöld cuccok, de egyik sem harcosnak való... -
nyuszigod #20622 nahh akkor mondomhogy tq engine lesz :D -
#20621 Azt nem olvastam eddig. De azt irja, minden jogot megszereztek ami a TQ technológiához kapcsolódik. Akkor ez egy TQ klón lesz. -
nyuszigod #20620 Hát fenetuggya. De nem azvan odairva, hogy TQ enginet akarják használni? A Crateentertaiment oldalán a híreknél? Bár én annak is örülnék ha legalább követnék a TQ stílust, mert sztem ez jó. :D Mégjobb lenne a Titan Quest 2! :D -
#20619 Úgy sejtem az összes TQ jog a THQnál van, nem hinném, hogy használhatnák a TQ engine-t közvetlenül. Nem is lenne üdvös, nem mai csirke, még ha szép is, amit kitesz a képernyőre. Amúgy a kis elhintett "elég lenne nekünk a TQ eladásainak 10%-a" mutatja, hogy anno nem fogyott rosszul a cucc. -
nyuszigod #20618 Minden esetre én most annak drukkolok, hogy ez az új csapat valszeg titan quest motorral fog gazdálkodni és remélem jó kis játékot hoznak össze, mert titan quest sztem frankó játék. Remélem lesz olyan jó és jobban betud futni majd. Legalábbis mintha azt említették volna azon lapon amit írtam, hogy titan quest engine lesz. Black legion vajon a játék neve? azt már nem tudtam kivenni... :S -
#20617 Érdekes nézet, csak nagyon sántit. Egy MMOt folyamatosan fejlesztenek, új tartalmak kerülnek be, míg egy offline cucchoz jó ha kijön 2 patch, hogy ne legyen játszhatatlanul bugos. Nem beszélve róla, hogy egy offline játék átlag 10 óra játékidőt kinál, 4 havi MMO-zás áráért.
A TQ pedig nagy játék, meg lehet nézni, mekkora aktivitás van körülötte ennyi év után is. Steamen a mai napig árulják és az összes eladott példányszám sem lehet rossz. Hogy miért ment szét az Iron Lore, azt nemtom, nem ismerem a storyt. Sok oka lehet.
Amúgy nem hinném, hogy bárki fikázta volna Diablo klón volta miatt. Az a vicc, hogy ez lett az egyetlen minőségi Diablo klón az évek alatt. (Én eljátszogattam volna még párral.) Sok mindent hozzátettek a D2 élményhez, csak hát az az idő előtti feloszlás... Még sok balansz ráfért volna a cuccra. A másik nagy hátulütő a nem random generált pályák okozta repetitiv érzés. Persze sok helyen nem lehet ilyen látványt kihozni random pályákkal. Ezt ellensúlyozza a sokkal több mastery kombó.
Azt hiszem a legnagyobb csapás a bugok száma volt a játék megjelenésének idején. Egy ilyen nyitás meg tudja pecsételni egy cím sorsát. Tul. a kiegészitővel lett olyan szintű a progi, amilyennek a kiadáskor lennie kellett volna. A fanpatch által javitott buglistát nézve még itt is nagyon kemény hibák voltak, de legalább már stabilan futott a cucc. -
nyuszigod #20616 http://www.crateentertainment.com/company.html
érdemes talán megnézni. Az új csapat honlapja. A Games menüpont alatt, akad egy kép, vajon ez már a készülő játékból egy harcos? :) -
nyuszigod #20615 Azért nem lett nagy játék, mert nem vette meg senki, hanem kalózkodás áldozata lett. :D Ma már senki sem akar fizetni semmiért... :D Trógerek! :D Jó persze a játékok is akkora áruk van, hogy beszarás... Csak azt nem értem, hogy például az emberek rengetegen fizetik a WoW-ot, de az havonta 3ezer forint... A buta népek nem veszik észre, hogy játszanak egy évig, jóval többet kifizetnek azért, hogy havonta jáccanak, mint sem egyszer megvegyék és akkor többet nem kell rá fizetni. Ezért van pénze a Blizzard-nak. :D Ez mondjuk okos dolog. De remélem nem szoknak rá többi gyártók is, mert nagyon sok pénzkidobás... Vagy én vagyok hülye?!?!?! :D -
nyuszigod #20614 Én úgy gondolom, hogy szerintem ennyi erővel, minden játék "fúj diablo klón". Úgy vélem, csak azok sikítoznak, akik egész életükben Blizzard játékokkal játszottak és szűk a látókörük. Ez ugyan az az eset, mint amikor valaki egész életében fifázott az nem fog illetve nehezen fog PES-ezni. Ilyen egyszerű. -
Ugysemtom #20613 Sziasztok!
Valaki tudna Nekem a korábbiakban leírtak kapcsán segíteni?
Köszi: -
#20612 Ezt majd visszaidézem, mikor legendary Manticore v. Toxeus összecsomagol 3 sec alatt. -
#20611 hát kevés pénzzel hasonló játékot mnit a titan quest nem fognak össze hozni. Szerintem ez a játék így is zseniális lett. Sajnos a diablo óta hack n slash kategóriát nem érdemes csinálni, mert ahogy a cikk is írta, meg mindenkinek az első fikázása az az, hogy: "fúúúj, diablo klón"
Szerintem meg egy zseniális "klón" lett, gyönyörű graikával, változatos játékmenettel (nah jó, tájjal :D). Nem is értem miért nem lett belőle olyan nagy játék -
#20610 jah hogy egyszerűen csak elterelő? Hát nem tudom. Én ilyen csapdákra nem teszek sose pontot, szerintem tök fölösleges. -
Csokis #20609 Új játékon dolgoznak a Titan Quest alkotói, KATT! -
nyuszigod #20608 ti most játszatok valahol? sosemtalálok magyart netes szrevreken -
#20607 Rohadjak meg, ha látom az összefüggést.:D -
nyuszigod #20606 jósemmi nemszóltam frissített.... -
nyuszigod #20605 pluhi, tehát nem tudok interneten játszani már? :O -
Ugysemtom #20604 Sziasztok!
Lenne egy nagy problémám! Felraktam a játékot el is indult, majd egyszer csak kifagyott. Ezek után nem indul és azt írja hiányzik a grafikus motor. Újratettem, játékot is, videokarit is, és semmi... A röhej az, hogy egyszer elindult és szaggatás nélkül tökéletesen ment, Please help me! Thanks -
#20603 Kieget szerezd meg, mindenképp jól jársz vele és arra már csak fanpatch van.
Broafka: mármint miért jó, hogy nem téged ütnek? Nem te sebződsz... -
#20602 a monster lure az miért jó? -
nyuszigod #20601 én most kezdtem el egy védekezőt, vagy mi az pajzshasználót. :) de bárki meg tudja mondani, hogy tudok frissíteni megköszönöm! -
ntex #20600 most 24-es a pyromancerem, 1/12-es Volcanic Orb + 12/12-es fragmentation, 12/12-es Eruption és közepes Core Dweller-el eddig nem sok helyen izzadtam meg, bossok is mentek eddig viszonylag könnyen -
nyuszigod #20599 sziasztok! megtudnátok mondani, hogy miért nem frissül az eredeti játékom? elkezdi letölteni, aztán mégse frissül kilép emg vissza és kész. Köszi