Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv mindenkinek! TQIT-vel játszom és szívesen betársulnék másokhoz játszani akár eredetin, vagy hamachival is! Írjatok rám bátran vagy fel is vehettek MSN-re: [email protected]! További szép napot és jó játékot!
Metatronus
istenem a régi szép idõk, de jót röhögtem 😄DD
kibaszott nagy kentaur jézusom, rosszul vagyok 😄DDD
komolyan izomlázam lesz a röhögéstõl, de watto, nem tõled, mert pontosan tudom milyen nehéz egy kezdõnek az, csak eszembe jutottak a régi emlékek, hogy már a normal nessus is gond 😄DD

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

Hát azt még nagyon gyerekjáték... Ha túl gyenge vagy gyakjál le néhány ellenfelet ujra... Szerezz minnél jobb fegyvert a kasztodnak megfelelõen és egyfolytában lötyköld az életerõ italokat...
watto
Hali!
Spártaiaknál vagyok, az a kibaszottnagy kentaurt hogy öljem meg 6os szinten? nemtudok már hol továbbfejlõdni....talán ott a csontiknál kéne?

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

Üdv,háát azért a spirit-et nem kellene leírni !😊
ott van pl a játék legdurvább pet-re a lich king...nem is beszélve az Ousider-rõl...
a spirit-es varázsló nagy tömegben érzi jól magát,mert a ternionnal mire odaérnek,simán leszeded a nagy tömeget is !😊
pl 1 ilyen build meglehetõsen életképes a végére 😊
http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Oracle&master1=2&master2=8&sa=21&m1=32-6-0-12-0-0-0-0-6-16-0-6-0-0-12-8-12-0-1-16-16-0&m2=32-0-1-0-0-8-0-0-12-0-0-0-6-12-0-0-16-1-0-8-0-0
Ja és egy kérdés, az álom kasztban 32 szinten van olyan h mesteri elme ez egy aura, azt írja h szolgákra hat tehát magára a karakteremre nem?
Sziasztok, hamachival jön valaki játszani?Legendás szinten vok spártában.
én jól befürödtem a spirites varázsló társítással mert a kevés élet erõ de viszonylag fasza páncél mellett is lekaszáltak egy kettõ...
viszont a nature életbónuszával mostmár ténleg életképesek az earth és storm varázslóim is
Üdv,

ha botos varázslót akarsz,akkor ajánlatos a spirit mastery-t beválasztani,mivel a ternion attackkal közel 300%-os sebzést érsz el,ha mind 3 ág,1 ellenfélbe csapódik be ! 😊
És ezért jó mellé a storm vagy az earth,mivel ott vannak oylan skillek,amik igencsak megdobják az adott elementál (earth -fire ,storm ice,lightning) sebzést! 😊 és ha még rájön a dark covenant és a pet bónusza,no akkor szép dolgokat ki lehet belõle hozni! 😊
viszon így sajnos elég sebezhetõ lesz,szóval nem árt mellé a nagy futási sebesség és a sok DA,hogy ne találjanak el !
Eddig legalábbis nekem ez votl a tapasztalatom ! 😊

kicsit más,az általam említett 2 mod-ot senki nem próbálta ki azóta ?😊
650 int = +100% elemental damage.
Int tehat csak elemental dmg t növel, de mivel % os , mindent.
Tehat az int növeli a fire damages botod lövését is.
Ellenben pl a +30 fire damage, az csak attackra hat, de ami százalékos az mindenre.

Heló!

Szeretnék kezdeni egy varázsló karaktert, de jó lenne tisztába lenni elötte pár dologgal.

1.
Ha van egy gyûrûm, ami +30% fire damage-t ad, az csak a tárgyakra hat ugye? Tehát firedamage-s botokra, íjakra, stb., de a (tûz)varázslatokra nem. Jól gondolom?

2. A varázslatok erejét csak az intelligenciával lehet növelni, vagy van rá más mód is?

3. Az intelligencia növelés az összes varázslatra hat, vagy csak az elementálisra?

4. Ha van egy elementál sebzést növelõ gyûrûm vagy akármim (nemtom van-e ilyen(gondolom), de tegyük fel van)...akkor az ugye a tûzre, villámra, jégre hat. Ezenkívül hat a burn-re, electric-re...(nemjut eszembe a harmadikra talán) cold-ra is?

5. A varázslási sebességet csak a cast speet növelésével tudom gyorsítani, vagy mással is tudom emelni (esetleg intelligencia növeléssel)?

2142: Slowhand[HUN] - Clark addict BC2: -sLOWyHUN-

Sajna azt én is probáltam de nem mukszik!
emil01

én simán a neten szoktam, felrakom a titant utána a kieget és inditásnál kijön hogy frissitsem, majd rányomok és kész. sose volt nekem gubanc ebbõl.
már megtaláltam de béna vagyok😊)
hali
2 üzit, de hova?
Ja még valami a játékban lefrissitetem de semmit nem csinált!
Halli Mindenki!Köv a problémám:Titan Quest-Immortal Throne az irja frissitcsem le sima titan-t és akkor indul de akár hogy probálom nem megy se patch se benne a játékban ha valikenek van valami ötlete??!!

Köszi<#wink>
Grat a 20000 posthoz emberek.

Amikor ilyen 1500-2000 korul elkezdtem ide irkalni nemgondoltam volna h ennek a "kis" jateknak a topicja elfogja ezt érni. Csakigy tovabb<#eljen>

kamehame72 küldtem 2 üzenetet olvasd el és várom válaszod!
csak az a kérdés hogy melyik lemezen van rajta, nekem eredeti a titan és az immortál is de nincs harmadik lemezem és a leirások alapján eredetileg 3lemezbe adták ki és a harmadikon voltak a zenék.
vagy ha rajta van az alap lemezen akkor hol mert én még nem találtam meg.
Nem nagyon tudod megszerezni. A legegyszerûbb ha leszeded a lemezrõl. nekem is úgy lett meg. Egy perc az egész. Ne kérdezd pontosan hogy mert nekem is segítettek. 😊 352 MB az egész. WAV ÉS Mp3 számok vegyesen. 395 track összesen. Egyébként nem bonyolult csak tudni kell. 😊 Ebben aztán minden benne van.
Egy letöltõsön láttam eddig, most nem ugrik be melyiken, de ott sem az egészet lehet leszedni egyszerre, hanem trackenként, és nem biztos hogy az egész elérhetõ. Keresgélni kell rendesen. Mindenesetre én próbáltam onnan, de nem sikerült.
sziasztok
nem tudná valaki megmondani hogy a titan zenéjét honnan lehetne megszerezni, vagy letölteni?
most látom fordítva érdekel !😊
nos ez macerásabb van 1 TQ defiler nevezetû program,azt töltsd le,és annak segítségével tudod megoldani !
Innen tudod letölteni : http://titanquestvault.ign.com/View.php?view=ToolsandEditors.Detail&id=17
.net kell hozzá emlékeim szerint ! 😊
Üdv,kiválasztod a saját játékot,és ott nem új karaktert hozol létre,hanem importálod a TQ alapküldetésekbõl !
erre valaki nem tudja a választ?<#confused>
Üdv minden kedves bátor Harcosnak !😊

régebben olvasgattam a fórumot még Hádész legyõzése elõtt,de azóta bevallom,kicsit lemaradtam,így elõre is elnézést az ebbõl fakadó tudatlanságomért!😊
Elöször is lenen pár kérdésem !😊
Szokott itt valaki modokkal játszani,konkrétan a Lilith-re és az Übermod-ra gondolok 😊 Mindkettõt tapasztalt játékosoknak ajánlom,akik nem elégszenek meg a legendary fokozat nehézéségével !
Akinek az xmax unalmas,azoknak meg különösen !😊
A lilith 1 külön kampány,meglehetõsen eredeti 5letekkel teli !😊
Az übermod...nos hát elég annyit mondanom,hogy 6 fõboss vár minket a questek végén a normál 1 helyett ! És azért valljuk be,ha Titán azért bárkit megizzaszt,mér normálon is ! 😊

Másodsorban 1 kis észrevétel !😊
A Soothslayer meglehetõsen életképas karakter,fõleg a ternion attack-el,de én jobban preferálom az oracle class-T! 😊 ott vannak erõsítések a ternionhoz villám és jég fronton is !😊 nem beszélve storm-is pet-rõl,ami további bónuszt ad! 😊
Kellõ ellenállásokkal,továbbá gyûrûkkel ellensúlyozni lehet a nature ág,HP nõvelõ auráit...a farkasokkal meg eddig nem nagyon volt pozitív tapasztalatom,bár kimaxolva,legenden talán használhatóak,fõleg ha van +4 skill,mert ugye akkor 5-öt tudunk idézni...de rengeteg pontot elvisz,fõleg ha ott van mellette a spirit ág is,ahol azért a lich kingre ág-ra érdemes rakni pontokat bõven !😊
Szerény véleményem szerint jó párosítások :
DW harcos : warfare+dream esetleg érdemes próbálkozni a warfare+hunterrel továbbá a warfare+spirittel
varázsló : spirit+storm..imho ez a legerõsebb,s már az elején jól lehet boldogulni vele ! 😊
íjjász : hunter+spirit 😊

bármiféle észrevételt szívesen fogadok,és utólag is megjegyzem,a 2 módot,minden fanatikusnak kötelezõ kipróbálni,új szintre emeli a TQ játékélményét !😊))
Látod-látod miért nem jártam utána! Pedig jónáhány TQ-ás oldal a könyvjelzõmben van. Mindegy. most már több mint vszínû tudom hol van. Megyek is. Köszi
Jahj mekkora TÉK volt gecc! <#taps>

Kösz! Valahogy csak megtalálom már így hogy van némi támpont. A kövek már megvannak.
Úgy a legegyszerûbb hogy van az a portál amí az ítélet tornya elõtt van (aminek a végén ott a cerberus) az elõtt portálba teleportálsz (nem ugrik be a neve ezért írtem ilyen hülyén) És kimész a baloldalra majd lemész a csiga lépcsõn mész balra amig nem látod a piros "bejáratkört" a térképen. Bemész a bejáraton majd mész fel és ott kapod meg magát a küldetést.
Ami annyit jelent hogy megkell találni 4 követ ami kinyitja a kaput!
Tehát ha megvan a 4 kõ idekell visszatérni és meglesz a kincs.
A 4kõ megtalálása - 1. a démon táborba van 2 az ítélet tornyában 3. a diadolchi vagy mi a tököm a neve mezején mikor a lila lepel mögött küzdesz a démonokkal azon a helyen vannak ilyen fábol készült emelvények amin kell északnak rohanni és ott lesz felkiáltó jel is jelzi 4 hádész kapuja elõtt...
Segítsetek már ki, hogy hol található a Hádész kincsestára mellékküldetés? Ezt az egyet nem sikerült megcinálnom mire a normál szint végére értem, és nem akarok tovább lépni epicre anélkül hogy meg nincs. Fogalmam nincs hol lehet.
hát szerintem a legerõsebb párosítások a játékban a Hunter+Dream és Spirit +Nature
faszse tudja. mondjuk én is dreamet tettem a hunter mellé...
Szerintem egyébként sok függ attól is hogy milyen felszerelésed van meg milyen stílusban játszol
Legerõsebb varázsló kombináció talán a Soothsayer?
Szerintetek a Hunter mellé van jobb és erõsebb mellékkaszt, mint a Dream?
Azt a hydrát közelharcossal olyan könnyen lelehet csapni hogy az hihetetlen! Mivel közelharcra nincs semmi értelmes támadása és csak lekell verni az erejét...

Amúgy ti merre jártok? Én az íjjászommal legend babylonjába vagyok
a harcosommal legend rhakotisban
de most indítottam útjának az 5. karakteremet méghozzá egy Tûz mágust de kicsit csaltam vele mert már nemvolt kedvem végigpöcsölni a normál szintet ezért epicrõl indultam vele
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni, hogy a saját játékból hogy tudom átvinni a karaktert a küldetéses játékba? 😊
Legend mocsár, Athén elõtt.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

na leszedtem és most már minden frankó a magyarítással. Eddig legalábbis. Pedig ugyanezek voltak elvileg. Nem tudom mi volt akkor a probléma. Köszi

Hello mindenki
Játsszik valaki még Titan Quest 1.30 verzioval
húha most nézem hogy majdnem 70Mega.

Egyszerûbb ha leszeded innen
http://magyaritasok.hu/index.php?func=dlinfo&mit=973
telepítsd fel majd tedd rá ezt is
http://magyaritasok.hu/index.php?func=dlinfo&mit=1037
Üdv!

nedeljko üzenetben elküldtem egy mail címet.
ha kell még a magyarításom akkor elküldhetem emailbe
Ok, kösz..ezekszerint nemcsak engem zavart

Titan Quest camera modot töltsd le:
http://titanquestvault.ign.com/View.php?view=TitanMap.Detail&id=119

Másodszor kezdtem el nemrég játszani a játékkal, de vmi eléggé zavar (láma dolog). A görgõvel ugye magasabbról tudom szemlélni a csatákat, viszont így is ha lefelé megyek a térképen elég kevés területet látok magam elött, ergo nagyon gyorsan odaérnek hozzám az enemyk, ami íjász karakternél nem feltétlen jó. Van erre vmi megoldás, vagy csak szimpa óvatossággal lehet ezt elkerülni? Mer rendbe van h legtöbbször elég egy lövés (ami többmindenkit leterít), viszont keményedik a dolog, és néha csak párszáz életerõm marad egy-egy ilyen "buli" után

A Gold Edition kéne, azaz a kieggel együtt. Én még csak neten néztem meg, a legolcsóbb amit találtam az 5900 + 1400 posta. Így már nem kevés.
A játék még nem is annyira húzós (relatív), mert abból kevés jó van, amire akár egy 30 ft-os dvd-t rászánna az ember, azt még meg lehet venni. Inkább a film / zene árak unreal, de az nagyon. Alig 1-1.5 óra szórakozásért elkérnek annyit mint egy hónapnyi játékért.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

tegnap láttam az auchanba a sima titánt 1999 ért, szerintem ez már nagyon baráti, ha minden játék ennyiba kerülne nem töltenék le szinte egyet se, én még 10e ft vettem a kieggel együtt de az is megérte.