• yc1980
    Üdv CSK :)

nem sokra mész majd a HP-vel,inkább a dodge attak,és avoid projetiles az ami kelleni fog de nagyon...no meg persze az említett resist-ek...
    a másik ami jól jöhet,de az is inkább a boss-ok ellen,az a health reduction....vannak olyan fegyverek,amik adnak igaz nem nagy százalékban jön elő,de csökkentheti akár az élete felét is vagy többet! :)
    a lich és az outsider nagyon jól fog majd jönni,főleg hogy epicen is kapnak már jelentős hP és sebzés növelést,legendről nem is beszélve !:)
    és a kulcs a squall :) ha lesz elég -rec-ed akkor akár több is egyszerre ,bár pl jó kérdés,hogy ha 1 helyre nyomod őket,akkor a hatásuk összeadódik-e....
    No igen az achilles mod csak a rémálmaimban jön elő !:) ilyen magas DA-kkal a harcos karakterek kilőve,mert alig sebzel rajuk...bár azért össze lehet szedni igen magas OA értéket,de ugye akkor med dex-re tápolsz és 1 DW karakternél az nem túl szerencsés,max ha találsz 2 nagyon jó kardot...Achilles-hez én csak a warfare+hunter,vagy warfare+spirit-et tudom ajánlani,a többi harcos eleve halott... :)
    charonnal szenvedni fogtok nagyon..mert kevés a hely,és nyomja a vízkitöréseit,amik elég sokat sebeznek !:)
    bár emlékeim szerint az achillesben leginkább csak a bossok durvák,igaz..azok nagyon !:)
    a mobokat simán lehet verni,és bár nem próbáltam sanszos lehet a méregsebzés is...ha jól tudom a DA csak a találati esélyt,és a kritikus sebzést módosítja...és végülis ha betaláltál,akkor jöhet a méregsebzés !:) csak ugye a méreggel emg az a baj,hogy nem lehet nagyon feltornászni az STR,INT,DEX közül egyikkel sem:/
    normálon még oké elmegy,de epicen,s főleg legenden a méreg sebzés...hát nagyon nem az igazi...ebből a szempontból tán jobb a vitality damage mert azt az INT növeli...

CSK : a lilith kampányt próbáltátok ? van saját difficulty changer-e...és ha ott maxra állítod,akkor kb olyan mint az achilles mod a normál játékhoz !:)
    A lilith jobb szerintem mint az eredeti játék,nagyon jó a sztori,a pályaszerkezet,a zenék,s még sorolhatnám !:) többször vittem végig mint az original játékot!:))))
    Innen tudod letölteni :
    http://www.titanquest.net/forums/lilith/11959-lilith-will-demon-battles-jalavia.html
    ha tudsz angolul,akkor minden tiszta ügy,le van írva,ha annyira nem,akkor szívesen segítek,amiben csak tudok !:)

u.i : még nem tettem le arról,hogy az Übermod-ra rávegyelek benneteket!:)))

annak meg itt a linkje :

http://www.titanquest.net/forums/modifications-editor/26975-release-uber-mod-1-0-a.html

vasziszdasz Neked is ajánlom őket !:)