23078
  • ApPa123
    Hy a gamet nem lehet tolni nem eredetivel neten vhogy met haverral akarnám tolni vhogy help pls
  • pluhi
    Megtaláltam ezt a bugot a fanpatch által javitott dolgok listáján. Az a lista NAGYON hosszú, nem ajánlom a játékot a cucc nélkül. Persze vannak modok, amiknél nem lehetséges a használata, de pl. az ÜBERben is benne van az 1.16-os (utsó előtti) fanpatch.

Csodakalap: Itt elérheted az ÜBER kameramodos változatát.
  • pluhi
    Drops from ants-formicids (Act 4):

0.0796% - Drone
    0.0796% - Soldier
    0.0796% - Corporal
    1.9569% - Hero, General Yrrt'ik

Locations to farm: Ampelian Cave, I guess

On average, you have to kill ~ 1300 formicids to get one Soldier's Unyielding Will.

Sok sikert:D.

ntex: passz, mit árul?

Csodakalap: szal már a forumpost se jön be?
  • Csodakalap
    Márpedig az uber módra azt irja nem található az oldal. Megnéztem több linketeket is es mind ugynaz, a nem található oldal...:/
  • ntex
    Valaki nem tudja Epic / ACT II 2. állomásától miért nem árul íjat a vendor ?
  • kgabus
    Vmelyik nagytudású "kollégának" :) van vmi ötlete, hogy Soldiers Unyieldinget hol lehet farmolni?

Eddig az Ampelian Caves-ben keresgéltem, de jópár sikertelen xmaxos run után kezdek kételkedni benne, hogy ott dobnák a hangyák. Még Batrachos Greaves is hamarabb esett, pedig annak kb. fele annyi az esélye...

Vagy csak szerencse kérdése az egész?
  • pluhi
    Pontosan az. Nagyon komoly kis ij normálra, +%pierce-es cuccokkal megtámogatva takarit rendesen.
  • kgabus
    A felsőn 50% piercing van, sztem az lehet az oka.
  • ntex
    Lehet én nem értek még annyira hozzá de a két íj sztem sokban nem különbözik statokra, mégis amikor váltogatom őket nagyon nagy a damage+DPS különbség a kettő között. Mitől lehet ez ? Lehet bugosan írja ki valamelyikhez a dolgokat ?

• pluhi
    Hogyne lehetne. A plain és camera modos verzió linkje is él. Amúgy nemsoká lesz 1.17-es fanpatchre épülő is valszeg.
  • Csodakalap
    Nem lehet letölteni már az über módot. Így nem tudom kipróbálni:(
  • ntex
    ez nagy hülyeség ilyen itemnek INT req.-je legyen...

• vidu01
    Csak str re kell rakni még hunternél is. Annak 450 dex legyen hogy felmenjenek az íjjak. Varázslónál meg 2000+ int 50 str és 150 dex.
  • kgabus
    Nyilván meele kariknál a critek miatt érdemes, hunting alapú kasztoknál vmennyire a sebzést is dobja a +dex, de a +str sokkal jobban növeli a tapasztalatok szerint.

Warfare alapú karik esetén meg úgyis crittel rendesen, 300 körüli dex esetén is.

Szóval a kérdés igazából arra vonatkozott, hogy dárdás meele\íjász karik esetében elég-e a 450, dual wielderek esetében pedig a 300 körüli dex, vagy érdemes-e kicsit még pumpálni?
  • ntex
    én a huntimnál is 1-1 pontot rakok mindig a STR + DEX -re, gondolom a melee karinál is lehet így
  • kgabus
    Harcos kariknál érdemes dexre pakolni a cuccokhoz szükséges mennyiségen felül?

Off\def miatt lehetne gondolom, de azok meg összejönnek cuccokból is.
  • vasziszdasz
    Faszom tuggya, greatest dmg-re 11k-t ír, kb. fele lehet. Viszont szinte végtelenségig tudom tartani potion nélkül >> csak idő kérdése minden. Másik oraclevel vmi 100k volt a greates dmg IT-ben, de annyival sztem nem sebzett többet, viszont jóval kevesebb volt a mana regen, hamarabb kifogyott. Ez meg nem.
  • Broafka
    semmire, de lehetne egyszer valami versenyt csinálni, hogy ki hány darabot tud ebből össze gyűjteni. Asszem ezek még a cseat-ekben sem találhatók meg :)
  • yc1980
    naja vasz...csak hogy a CL az lóf.szt sem sebez már bocs:/
    mennyi volt a max sebzésed vele mondjuk legenden ?
  • yc1980
    CSK :
    a lilith messze nem gagyi ,sőőőőt, a legjobb mod a játékhoz (új lények,fegyverek,gyönyörű táj,hangulatos zenék,s még sorolhatnám! :)))
    és igen célszerű,mert kapsz a küldetésekért olyan bónuszokat,amik nélkül ne adj isten epicen,majd legenden hát nagyon nehéz helyzetbe kerülnél !:)))

vasz : IT-ben nem esik már betrayer....:/ túl tápos volt,ezért kivették...

ntex: a TQ-ban vannak poénból mindenféla tekercsek,amik semmire nem jók,de mókásak,szerintem ez is ilyesmi lehet !:)
  • vasziszdasz
    Semmire.
  • vasziszdasz
    Na ezért kell CL, stunlock közben nem kapsz semmit, mert senki nem mozdul sehova. Még a takedownos sárkányok se.
  • ntex
    Egy kérdés :

Ez mi a fenére jó ? :D
  • Csodakalap
    az übert majd mi is kipróbáljuk. a lilithet neztem es nem naon jott be neke, gagyinak tunt. Persze lehet tevedek. De majd megnezem, ha ennyire ajanlod. ott egy teljesen új karival érdemes kezdeni?
  • vasziszdasz
    1.30-ban esik betrayer, IT-ben nemtom.
  • yc1980
    :DDD
    mit találtam :)
    chuck norris mod :DD

http://www.youtube.com/watch?v=x8EBEtUzv8A&feature=related

• yc1980
    ez meg a Lilith ez :)

http://www.youtube.com/watch?v=v7qZBZVkTQM&feature=related

:)
  • yc1980
    1 kis kedvcsináló az überhez....

http://www.youtube.com/watch?v=C4t7o6znUMM&fmt=18

:)
  • yc1980
    Üdv CSK :)

nem sokra mész majd a HP-vel,inkább a dodge attak,és avoid projetiles az ami kelleni fog de nagyon...no meg persze az említett resist-ek...
    a másik ami jól jöhet,de az is inkább a boss-ok ellen,az a health reduction....vannak olyan fegyverek,amik adnak igaz nem nagy százalékban jön elő,de csökkentheti akár az élete felét is vagy többet! :)
    a lich és az outsider nagyon jól fog majd jönni,főleg hogy epicen is kapnak már jelentős hP és sebzés növelést,legendről nem is beszélve !:)
    és a kulcs a squall :) ha lesz elég -rec-ed akkor akár több is egyszerre ,bár pl jó kérdés,hogy ha 1 helyre nyomod őket,akkor a hatásuk összeadódik-e....
    No igen az achilles mod csak a rémálmaimban jön elő !:) ilyen magas DA-kkal a harcos karakterek kilőve,mert alig sebzel rajuk...bár azért össze lehet szedni igen magas OA értéket,de ugye akkor med dex-re tápolsz és 1 DW karakternél az nem túl szerencsés,max ha találsz 2 nagyon jó kardot...Achilles-hez én csak a warfare+hunter,vagy warfare+spirit-et tudom ajánlani,a többi harcos eleve halott... :)
    charonnal szenvedni fogtok nagyon..mert kevés a hely,és nyomja a vízkitöréseit,amik elég sokat sebeznek !:)
    bár emlékeim szerint az achillesben leginkább csak a bossok durvák,igaz..azok nagyon !:)
    a mobokat simán lehet verni,és bár nem próbáltam sanszos lehet a méregsebzés is...ha jól tudom a DA csak a találati esélyt,és a kritikus sebzést módosítja...és végülis ha betaláltál,akkor jöhet a méregsebzés !:) csak ugye a méreggel emg az a baj,hogy nem lehet nagyon feltornászni az STR,INT,DEX közül egyikkel sem:/
    normálon még oké elmegy,de epicen,s főleg legenden a méreg sebzés...hát nagyon nem az igazi...ebből a szempontból tán jobb a vitality damage mert azt az INT növeli...

CSK : a lilith kampányt próbáltátok ? van saját difficulty changer-e...és ha ott maxra állítod,akkor kb olyan mint az achilles mod a normál játékhoz !:)
    A lilith jobb szerintem mint az eredeti játék,nagyon jó a sztori,a pályaszerkezet,a zenék,s még sorolhatnám !:) többször vittem végig mint az original játékot!:))))
    Innen tudod letölteni :
    http://www.titanquest.net/forums/lilith/11959-lilith-will-demon-battles-jalavia.html
    ha tudsz angolul,akkor minden tiszta ügy,le van írva,ha annyira nem,akkor szívesen segítek,amiben csak tudok !:)

u.i : még nem tettem le arról,hogy az Übermod-ra rávegyelek benneteket!:)))

annak meg itt a linkje :

http://www.titanquest.net/forums/modifications-editor/26975-release-uber-mod-1-0-a.html

vasziszdasz Neked is ajánlom őket !:)

• Csodakalap
    Mindig is jó kérdés volt, hogy egy varázsló gyurjon e defenzre, vagy maradjon az Iq tápolásásn ész nélkül. Hát megfelelő defenziv abilityt sztm úgyse tud összeszedni, kapja majd naobb nehezsegen a kritikalt ezerrel. Ezt nem lehet sztm kiküszöbölni. Lehet hogy inkább a hp t kelle nyomni felfele, mint én tettem(a két playeresben), hogy legalább ne haljon annyit? Én szivem szerint harcos párti vagyok, de kezd megtetszeni ez a varázsló stilus is.
  • Csodakalap
    A storm wispjének elementális auráját amint tudtuk, maxoltuk, nagyon tápos, keményen megdobja a sebzésünket. Igen félünk mi is az act 4től. Haver tesztelgeti melyik tömegsebző a hatékony mellém, Hisz én sebzem a tömeget a hármaslövéssel, ahogy mondod+ eléggé szívós vagyok, hogy helyettesítsem az izomharcost, mellyel egyébbként semmire nem mennénk, mert tömege ellen nem tud többet, mint egy varázsló, sőt,... a főlények ellen, meg tehetetlen,mert a megnövelt defenz miatt csak az ijjász bír rájuk damaget osztani, az ütlegember nem. Ez sajnálatos, de már dolgozom a kiküszöbölésén. Azzal egyetértek, hogy pl ehez a módhoz, nagyon számítanak a resistek, és a stun meg vitaly resist itt a legfontosabb. A fire is nagyon kell, és nem árt ha bizonyos helyekre a cold védelemre is gondolsz. Én úgy cserélgetem a védelmi gyűrűket, mint a hülyegyerek, mikor hova menek hentelni. Act 4be sztm sirva fogok escépelni, de majd meglátjuk, talán ketten boldogulunk.
    egyébbként meg nem nekem az elismerés, hanem neked Yc, hogy egyedül is meg tudtad csinálni normálon. Bár neked ott volt a dream, ami némi lehetőséget ad a teljesítésére. Pl egy warfer defender iesmi, nem tudná sztm megcsinálni, bármien tápos is. Haverom öccse,már a görög telkinnél sikitva fenyegette a játékot egy uninstallal:) pedig ő is sokat tolta anno ezt a gamét, de az Achilles mód feladásra kényszerítette.
  • yc1980
    üdv,

valamit félreértettél,én nem azt mondom hogy INT nem kell ! :)
    és képzeld a ternion,ha kicsit közelebb van az ellenfél,akkor mind3 ág 1be csapódik be !:)
    és amilyen cuccokkal összehozod a 100 rec,abból sokkal jobbat is elő tudsz állítani,nagyobb sebzéssel !:) node mind1 ízlések és pofonok,nekem nem jött be a CL...
    a stunnolást meg össze lehet hozni cuccokból,amit a 100 rec-re "költenél" :) nem beszélve a - energy costos dolgokról..ezek helyett mind mind rámehetsz a sebzésre,és az ellenállásra,vagy a sebességre,amelyik jobban tetszik !:)
    a pet ad ahhoz is,nem is állítottam az ellenkezőjét! :)
    betrayer azt hiszem 1.30 óta nincs a játékban,javíts ki ha tévednék !:)
  • vasziszdasz
    1 másik alternatíva a hunter...és akkor emgint ott vagyunk,hogy nagyon jó mellé a dream,hisz van 1 jópofa aurája,ami csökkenti a resist-et nem kis mértékben
    Ezt meg egy betrayer íjjal kipipálhatod.
  • vasziszdasz
    tökéletes az oracle mellé 1 olyan másik kari,aminek az egyik mastery-je a dream,mivel hihetetlen jól lassít! :) és míg ők állnak,s töketlenkednek,addig az oracle mészárol!
    Ezt megoldod egy 300 fc-s CL-lel is, megspóroltál egy segítőt. ^^
  • vasziszdasz
    Dex? Str? A varázsló nem harcos! Dexből kell 150 az archmagehez, ez kb masteryből kijön, a többi mint INT. Különben elbasztad a karaktered. Mágusnak csak 100% rec, +4 skill, meg minél több INT, mana regen kell. A ternion egy fos 1.20 óta, egymás mellé lövi a sugarakat, nem egymásra, nem adódik össze a sebzés. Kb. mintha normál bottal lövöldöznél. A CL meg stunol, sebez, több ellenfélre is, ha mellélősz, akkor is talál.

és akkor még ott van a storm mastery kedves kis pet-je,ami igencsak megdobja a sebzést,ha bejön az aurája!
    Mert a CL-re nem hat ugyanúgy, mi? ^^

Az a helyzet hogy szar cuccaid vannak, meg a skillkiosztást se tudod, így nem csoda hogy nem tudsz jó CL oraclet összehozni. :)
  • yc1980
    üdv :)

Csodakalap ,minden elismerésem,az achilles mod meglehetősen tápos ! :)
    Én Balga,egyedül mentem neki,és számtalan elhalálozás után jutottam el a normál végére! :) Igaz én hunter+dream-el mentem...és hát sokszor szemeztem a billentyűzettel,hogy maradjon az asztalon,vagy kerüljön ki az ablakon ! :))) Főleg 1-2 lag után !:)
    2 varázsló nagyon nagy szívás lesz később:(( act 4-ben hát enyhén szólva is szenvedős lesz !:))) de kitartás !:)
    Farmolni kell,mondjuk én Defilerrel feljebb vettem a drop rate-et és kiszedtem a szürke,és kiszedtem a szürke(törött) fegyvereket,így már azért esett 1-2 hazsnálható is...tudom tudom,cheat...de aki egyedül végig viszi normál beállításokkal aza chilles mod-ot,ne adj isten 0 halállal,az elött megemelem a kalapom ! :)
    és újfent..nem győzöm hangsúlyozni Csodakalap...próbáljátok ki az übermod-ot,mert ott pl 6 telkin van,ami 6 orbot jelent ha megölitek,mondanom sem kell,hogy ez 6* annyi cuccot jelent! :) épp a minap vertem le 6 Charon-t hát mit ne mondjak....volt vagy fél óra! :)))
    Varázsló mellé meg elengedhetetlen 1 bivaly erős tank karater,aki fogja az ütéseket,és eltereli a mobokat,bossokat,míg a varázsló távolról gyilkol !:)
    a CL szerintem 1 kalap kaki,max ha 3000 fölé tudod tornászni az int-et,de akkor meg sok jó cucctól elesel,mert nem lesz meg a megfelelő dex,és str ! :)
    ha varázsló,akkor egyértelműen oracle,mást nem érdemes eröltetni..24-30K sebzést össze lehet szedni a ternionnal...CL-el soha nem fogsz annyit sebezni,se ice shard-dal !:)
    de ha nagyon erőltetni akarjátok,akkor kellenek olyan cuccok amik leviszik az energia költséget,majdhogynem nullára,és akkor még a 100 rec sem árt,ha már CL...míg a ternionhoz szinte semmi sem kell,csak attack speed,no emg bődületes villám és jégsebzés,de ezt a megfelelő botokkal,relikviákkal meg lehet szerezni! :) és akkor még ott van a storm mastery kedves kis pet-je,ami igencsak megdobja a sebzést,ha bejön az aurája! :)) a squall szinte kötelező legenden,és akkor nincs gond !:) tökéletes az oracle mellé 1 olyan másik kari,aminek az egyik mastery-je a dream,mivel hihetetlen jól lassít! :) és míg ők állnak,s töketlenkednek,addig az oracle mészárol! :) vagy...1 másik alternatíva a hunter...és akkor emgint ott vagyunk,hogy nagyon jó mellé a dream,hisz van 1 jópofa aurája,ami csökkenti a resist-et nem kis mértékben !:)
    hát senki nem hiszi el nekem,hogy a kábítás,fagyasztás,képességgátlás védelem a legfontosabbak ? :) Hiába 1 brutális karakter,ha egyszer magatehetetlen !:)
  • vasziszdasz
    Ilyen lassú dolgok ellen nem is kell védekezni, ott a potion. :)
  • pluhi
    Nem olyan, de úgyse hiszed el. Kipróbáltam oda-vissza Ormenoson és Typhonon is. Nem nehéz letesztelni, érezhető a különbség, de van progi is, ami txtbe menti a belső combatlogot. Ott szépen látszik melyik sebzés hogyan változott a felszerelés cseréjével. A kiirt dolgokra nem hagyatkoznék, a másodlagos resisteknél pl. kiir 80%-nál nagyobb értéket is, pedig nem lehet elérni többet. (Vagy irhatnám ide a fanpatch által javitott bugok felét.)
    Vegyél fel maxos cold resistet és menj le a telkinhez először full Vitality damage resistben (csak egy zöld gyűrű kell meg egy Demon's blood) és csekkold mennyit csökken az életed. Aztán cseréld a cuccot és tegyél fel 80%+ LL resistet. Nem kell log sem, hogy érezd a különbséget.
    Typhon életszivása meg kombinált. Egy elég nagy közvetlen Vitality damage van azonnal és rögtön utána jön a LL, aminek szintén van közvetlen és DOT része. Szépen látszik, hogy csak egyik vagy másik resisttel megmarad a sebzés nagy része. Ha kombináltan felteszed mindkettőt (ilyenkor ugye már 160% felett jár a mutató) alig sebződsz tőle.
    Azt ne kérdezd miért ilyen hülyén csinálták meg. Szerintem úgy tervezték, hogy legalább az egyik hat majd a másikra is, ezért a kombinált kijelzés. Hát ez nem igy lett, viszont szét már nem szedték a kiirást sajnos.
    Lényeg, hogy nem árt egy legendás demon's blood, ami 85% vit dam rest ad egy zöld gyűrűbe/amulettbe és le van a gond erről a feléről. LL resist meg van rakat kéken/zölden, azt onnan kell összeszedni.
  • ntex
    Hunting mellé melyik jobb ? Nature vagy Defense ? Dream annyira nem bejövős ahogy néztem a talentfáját
  • vasziszdasz
    Elég csak megnézni a karaktered adatlapját hogy kiderüljön milyen resek vannak. A ll res max olyan lehet mint a stun dmg, hogy időt csökkent, vagy csak más néven írják a vit rest.