Csodakalap#20488
A storm wispjének elementális auráját amint tudtuk, maxoltuk, nagyon tápos, keményen megdobja a sebzésünket. Igen félünk mi is az act 4től. Haver tesztelgeti melyik tömegsebző a hatékony mellém, Hisz én sebzem a tömeget a hármaslövéssel, ahogy mondod+ eléggé szívós vagyok, hogy helyettesítsem az izomharcost, mellyel egyébbként semmire nem mennénk, mert tömege ellen nem tud többet, mint egy varázsló, sőt,... a főlények ellen, meg tehetetlen,mert a megnövelt defenz miatt csak az ijjász bír rájuk damaget osztani, az ütlegember nem. Ez sajnálatos, de már dolgozom a kiküszöbölésén. Azzal egyetértek, hogy pl ehez a módhoz, nagyon számítanak a resistek, és a stun meg vitaly resist itt a legfontosabb. A fire is nagyon kell, és nem árt ha bizonyos helyekre a cold védelemre is gondolsz. Én úgy cserélgetem a védelmi gyűrűket, mint a hülyegyerek, mikor hova menek hentelni. Act 4be sztm sirva fogok escépelni, de majd meglátjuk, talán ketten boldogulunk.
egyébbként meg nem nekem az elismerés, hanem neked Yc, hogy egyedül is meg tudtad csinálni normálon. Bár neked ott volt a dream, ami némi lehetőséget ad a teljesítésére. Pl egy warfer defender iesmi, nem tudná sztm megcsinálni, bármien tápos is. Haverom öccse,már a görög telkinnél sikitva fenyegette a játékot egy uninstallal:) pedig ő is sokat tolta anno ezt a gamét, de az Achilles mód feladásra kényszerítette.