• yc1980
    üdv :)

Csodakalap ,minden elismerésem,az achilles mod meglehetősen tápos ! :)
    Én Balga,egyedül mentem neki,és számtalan elhalálozás után jutottam el a normál végére! :) Igaz én hunter+dream-el mentem...és hát sokszor szemeztem a billentyűzettel,hogy maradjon az asztalon,vagy kerüljön ki az ablakon ! :))) Főleg 1-2 lag után !:)
    2 varázsló nagyon nagy szívás lesz később:(( act 4-ben hát enyhén szólva is szenvedős lesz !:))) de kitartás !:)
    Farmolni kell,mondjuk én Defilerrel feljebb vettem a drop rate-et és kiszedtem a szürke,és kiszedtem a szürke(törött) fegyvereket,így már azért esett 1-2 hazsnálható is...tudom tudom,cheat...de aki egyedül végig viszi normál beállításokkal aza chilles mod-ot,ne adj isten 0 halállal,az elött megemelem a kalapom ! :)
    és újfent..nem győzöm hangsúlyozni Csodakalap...próbáljátok ki az übermod-ot,mert ott pl 6 telkin van,ami 6 orbot jelent ha megölitek,mondanom sem kell,hogy ez 6* annyi cuccot jelent! :) épp a minap vertem le 6 Charon-t hát mit ne mondjak....volt vagy fél óra! :)))
    Varázsló mellé meg elengedhetetlen 1 bivaly erős tank karater,aki fogja az ütéseket,és eltereli a mobokat,bossokat,míg a varázsló távolról gyilkol !:)
    a CL szerintem 1 kalap kaki,max ha 3000 fölé tudod tornászni az int-et,de akkor meg sok jó cucctól elesel,mert nem lesz meg a megfelelő dex,és str ! :)
    ha varázsló,akkor egyértelműen oracle,mást nem érdemes eröltetni..24-30K sebzést össze lehet szedni a ternionnal...CL-el soha nem fogsz annyit sebezni,se ice shard-dal !:)
    de ha nagyon erőltetni akarjátok,akkor kellenek olyan cuccok amik leviszik az energia költséget,majdhogynem nullára,és akkor még a 100 rec sem árt,ha már CL...míg a ternionhoz szinte semmi sem kell,csak attack speed,no emg bődületes villám és jégsebzés,de ezt a megfelelő botokkal,relikviákkal meg lehet szerezni! :) és akkor még ott van a storm mastery kedves kis pet-je,ami igencsak megdobja a sebzést,ha bejön az aurája! :)) a squall szinte kötelező legenden,és akkor nincs gond !:) tökéletes az oracle mellé 1 olyan másik kari,aminek az egyik mastery-je a dream,mivel hihetetlen jól lassít! :) és míg ők állnak,s töketlenkednek,addig az oracle mészárol! :) vagy...1 másik alternatíva a hunter...és akkor emgint ott vagyunk,hogy nagyon jó mellé a dream,hisz van 1 jópofa aurája,ami csökkenti a resist-et nem kis mértékben !:)
    hát senki nem hiszi el nekem,hogy a kábítás,fagyasztás,képességgátlás védelem a legfontosabbak ? :) Hiába 1 brutális karakter,ha egyszer magatehetetlen !:)