Csodakalap#20444
A damege resitansos kérdés engem is érdekel. Yc te naon okos vagyok:) Válaszolj erre is please!
Elakadtam achilles módban, epic vége felé. erre a lándzsás haruspexemet átalakitottam íjjásszá. Sokkal hatékonyabb!!! Könnyedén le tudom győzni már az ellenfeleket, még a főlényekkel is megbírkózok. Köszi a tippeket.Bár a telkin vért izzaszt. a lövedéke ha véletlenül eltalál, viszlát összes Hp, hiába a 136 %b életerő ellenállás. Kemény!!!
Vagy talán tévedek, és nem életerő ellenállás kell ellene???? Nem nagyon tudok mást elképzelni, de írjátok, ha tévedek!
A bénító varázsló sártkányok, rajtam is öregítettek pár évet:) De összeraktam ellenük egy hatékony amulettet(stun resist+ all resist+ sebzés sok), és egyesével próbáltam felvenni velük a harcot. Így már könnyebben boldogultam. De jó pár halálom bánta. De így achilles módba, sajnos már le kell szarnom a halál mennyiséget,nem lesz túl jó az eme statisztikám, mert meghaláshoz, elég egy orrvakarás, rossz időben:D
Legendrayn sztm le fogom rágni a fejem:) Bárlehet előtte a 4 act is lehet benyugdíjjaztat. hehe