• yc1980
    Üdv üdv ! :)
    akkor reagálok 1-2 dologra...a hunter az brutális,mert az ijjászok ellen csak a pierce resist véd,a magas DA nem...ezt nem kicsit lehet kihazsnálni act 4-ben ! :) az a fránya sok démon ijjász,mesterlövész,brutálisakat sebez,pedig 70 felett van apierce resist-em :)
    mondjuk Übermoddal játszom,ami kicsit eldurvítja a játékot,pláne egyedül ! :) Így szégyen szemre kénytelen vagyok lövöldözni 1 spellbreakerrel ! :)
    A fejlesztés során,a mastery-ket mihamarabb maxolni kell,mert ad hp-t manát,és tulajdonságokat !:)
    Hunternél az elöttem szólók elmondták a lényeget,a sutdy prey szinte kötelező,a cal of the hunt is,a marksmanship meg szintén! :) a volley is mókás tud lenni,de azt már csak 20-30. szint felett lehet fejleszteni...
    1 reagálás a lassításra,és a nagy sebzésre...ami szép és jó,kb 40% a hp konvertálásom sebzésből..és olyan 3-4K-t sebzek...ez szép és jó,s majdnem hallhatatlanságot ígér...csak mikro körbevesz kb 40 lény...és kapok 1 fagyasztást,vagy kábítást,s ütnek folyamatosan,meg lőnek,és záporozik rám a meteor,nos akkor semmit sem ér a nagy sebzés....mert nincs miből feltölteni !:) Mondjuk mókás volt,mikor kb 5 mp-ként jött a szokásos hang(kevés hpnél) és 2-3 ütéssel megint maxon voltam !:)))