jó látni minden egyes TQ fan-t! :)
Az achilles modhoz volt szerencsém...azért nem tudod eltalálni,mert a modban meg van emelve a lények OA-ja DA-ja,és így csökken az esély a találatokra,és nekik emg nő a kritikusakra! :)
Ajánlom Neked az Übermod-ot ! :))) az kb az achilles és az xmax keveréke,ráadásul úgy,hogy bossokból 6 van! :) 6 titán pl! :) 2 embert is garantáltam emgizzaszt! :)
még csak normálon vittem végig...de mind varázslóval,mind harcossal nehéz...
a Resist csökkentés ha epic-en még nem is legenden már igencsak ajánlott...viszont hiába viszed le a resist-et a magas DA-val,OA-val nem tudsz mit kezdeni ! :) csak ha Te is tápolod...volt olyan spellbreaker-em,akivel ki tudtam hozni belőle 4000 DA-t...hát nem nagyon sebeztek meg! :))
Egyébként az achilles modban aduász a spirit ág...mert ugye ott vannak olyan pet-ek,amik csökkentik %-osan a HP-t (lich king+outsider+aura)...én spellbreakerrel egész jól boldogultam az achillessel !:) de mondjuk 1 jo kis oracle..hmmmm !:))) brutál lightning ternionnal+suall....hát nem sok ellenfél marad állva! :)
és hopgy a 2 mágus meddig fog jól nyomulni,elmondom...kb epic act 4-ig..utána verejtékes lesz !:)))