Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugytudom, hogy Immortal Throne alatt nincsis masik patch, es miutan kijött IT, nemigazan rakott be ide senki kieg elõtti videókat.
Neha volt 1-1 screenshot, meg emlites szinten meglett jegyezve, hogy hogy ez meg az hatekonyabb volt regen, de kb ennyi.
Az, hogy gyengebb IT alatt az a karid ami 1.20 ban kemeny volt, igazabol attol is függ, hogy milyen karakter, mert volt 1-2 dolog amit lebutitottak, plusz lehet, hogy 1.20 alatt perfect szerkoja volt, IT alatt meg nincs meg a high end felszerelelés. De altalanossagban jobb cuccok vannak, és elég durvan be lehet tapolni a karikat, sztem meg durvabban is mint a korabbi patchekbe.
En ha irtam 95% ban igaz volt IT-re amit mondok (egyebkent ahogyan masok is), szal ezt a postot nemteljesen ertem most😊
Nem unjátok még mert már kurvára unalmas amit egymással csináltok.
Magával a titánal foglalkozatok de lehetõlek ne 1,08 meg, 1,20 videókat rakjatok fel mert ezzel már szinte senki se játszik.
Egy éve nyomom a titánt az 1.30 verziót és 13 db 62 karakterem van, persze van sok elcseszett is de egyik sincs olyan erõs mint ami az 1,20ba készült.
Ha tudtok olyan vidit vagy ötleteket szivesen olvasnám.
Honnan a jo égböl vetted, hogy nem tudom mire jo a squall? ez megint honnan jött, eszement ember?
Nézd csak, pöcsi:
Oracle video
Egyrészröl olvasd el a második backside-ot, amiben érdekes módon szerepel expressis verbis a squall szó (persze fingod nincs mit jelent az expressis verbis de majd megnézed wikin) másrészröl nézd meg a videot.
És lám, ki csinálta a videot 1,5 évvel ezelött? Shorlex bácsi.
Te szánalom...
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Ami pedig a csontikat illeti, altalaban joval kevesebb lifejuk van mint minden mas mobnak. Továbba a spellbreakernel alap hogy kirakod a Spirit Wardot, igy kb 2x annyit sebez a lich az alltime outsider es az alltime ancik is minden undeadra, igy mar zaszloval olyan 700 at ütnek az undeadokra, ugyanis az "etnikum elleni" % os damage , mindig total damage.
Az megint csak mas kerdes, hogy a 100% reces horn spellbreakernek siman befer bal klikkre a ternion attack amivel lõsz egyet Betrayer staffal es máris vinnie kell a war hornnak az undead mobokat is. (igen ez valoban reduced resistance amire utaltam is korabban, nemugy mint ami a deatchill szövegeben szerepel) Továbbá még ottvan a liched is ami szinten szedi a resistet soul blighttal + az õ health reduction skilljei is duplán sebeznek ezutan, mivel a total damage ugytudom, kihat a reducution altal okozott sebzesre is.
A deatchillrol meg annyit, hogy ugy emlekszem a Ravages of Time passiveja ami a bugos és nem a Necrosis, bár lehet mindkettõ. Mindenesetre a hornnak joval nagyobb a rangeje , a deatchillnek meg kicsi és mar messzirol stunlockolnod kell, igy amugyse sok hasznat venned.
Mindenesetre érdekes, hogy a Take downos (45% health reduction) os Bonecharmerem hogy redukalja mar ELSÕ hitre is eleg masszivan az undead Dragon liche eletet (petek nélkül), akarcsak a Toxeus buziét. Mert okozhatna a betrayer fegyó, de csak második hitnél, és mar az elsõnel is redukál.. Szal valami köze csak kell legyen a fennlevõ deatchillnek ehhez.
i love emese^^
Köszönjük emese.
A teljesség kedvéért pedig, ismét Shorlex karija amibõl bõszen próbáltuk a max DPS-t kihozni, inspectbõl shotoltam anno.
Végül egy igazi classic gyöngyszem, 1.08 as titanquestbõl. Még nem volt level reqje a uniq cuccoknak, igy a warhornos spellbreakerem már level 19 en 100% rechargeal darált normálon😊 Asszem ezvolt az elsõ rechargeos karim, oldie stuff😊

Találtam egy jó adag érdekes screenshotot, aztán a nosztaliga kedvéér beléptem és játszottam cirka masfel év után egy órácskát. Jókis game volt ez, bár az utóbbi idõben leginkább rendes 3d-s online mmo-kkal toltam, kissé bugyutának tünt utánuk, fõleg ez az onlick mozgás, mindenesetre azért mégmindig megvan a feelingje annak, hogy bemész 1 bábuval és egy képrnyõnyi szörnyet zuzol szet egy pillanat alatt. Kell néha egykis hack and slash is na.
No de jöjjön akkor egykét screen, pár high end gear meg miegymás:
Kedvenc shieldem lenne, dehát bugos a játék és hiába van ráírva a recharge, egyszerûen nem hat. Act5 elején esett legenden.
Aztán ittvan a Haruspex instant phantom dmg, ezzel sikerült anno lerunolni olympust + hadest együtt summa 3 perc alatt.
Aztán ittvan a fostalicska throwing knife ami alapban pár százat sebez csak, de sikerült nagyjából ennyit kihozni belõle. Olyan mint az ice shard, csak hat rá az attack damage converted to health, energy drain, ráadásul meg confuseolja a mobokat is, ami felér egy stunnal😊
Aztán akadt még itt egy sharder druid damage is, na és persze a hozzá tartozó szigoruan recharge mentes sharder szerkó.
Akadt még egy nep tul népszeru bowos slayer dmg test. Attack damage + mellé, hogy mennyi is az annyi, ami a scatter repeszeit illeti:
Mégmindig Slayer, csak itt meg a dual wield verzió, bábukra osztott dmg, nameg legend titánnak bevágott high end onslaught krit.
Volt még brigand is, fostalicska calculated strike mekkorat is tud ütni, fõleg hogy azzal mûködik a volley is, a lethallal ellentétben.
Mégmindig brigand, de itt már lethal strike a jóöreg Hydra ellen, aki elég jol resisteli a piercet meg a fizikal dmg t is. Az egyetlen szörny akit nemsikerült 1 hitre lecsapni vele, a kép alapján kb 150k a lifeja.
nekem van egy 61. szintü bajnokom és szeretnék apritani valami magyar szerveren nem tudna segíteni valaki?
#19756 "Élõholtakra pl. csak a stun hat a wh-ból, az ancik mégis hamar szétkapják azokat"
#19757 "Elõholtakra is hat a health reduction, ha leveszed a 100% os vitality damage resistjüket valami reduced resistance skillel."
#19758 "Max a lich tudja leszedni csontiról a rest (ha tudja), deathchill pl. nem"
Ebben mit nem sikerült követned?
#19759 "temeg erre aszondod, hogy jok ha warhornozol .."Jók az ancik IT-ben is, a sebzésük megfelelõ, csak könnyebben halnak mint 1.08-ban, ezért kell wh + zászló. Élõholtakra pl. csak a stun hat a wh-ból, az ancik mégis hamar szétkapják azokat.""
#19760 "Te állítottad hogy nem elég önmagában az anci, én meg azt hogy de, a wh csak arra kell hogy a stunlockolt ellenfelek ne tudják lecsapni azokatmielõtt végeznek. Persze ha emellett még %reduce lifeot is csinál, az jó, de csak hab a tortán. Nemtom mit nemlehet ezen megérteni"
Ugye feltûnt a jobb alsó sarokban a "Válasz 'dudovec' üzenetére (#19759)"? Érdemes használni ha nem értesz vmit.
Ebben a commentben szó nincs arrol, hogy a health reduction undeadokra vonatkozó sebzésére céloznál
Tényleg? #19757 az mégis mi?
Majd miutan rájöttél, hogy az egész igy nem állja meg a helyét, megprobálod belemagyarazni, hogy te mindvégig az undeadokrol beszeltel
Mint a fentiekbõl kiderült, te is arról beszéltél, csak mikor láttad hogy ebbe így nem tudsz belekötni, akkor elkezdted terelni a szót.
Eredetileg a problémád az volt az 1 oldalas postommal, hogy szerinted igenis jól sebeznek az ancik.
Olvasd már el legalább most ha elõbb nem sikerült, hogy mégis mit írtam a #19756-ban, amibe most próbálsz belekötni! Világosan le van írva, nem értem mit nem lehet ezen felfogni.
Néha el is olvashatnád amire válaszolsz, akkor nem kéne utólag magyaráznod a bizonyítványt!
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
"Jók az ancik IT-ben is, a sebzésük megfelelõ, csak könnyebben halnak mint 1.08-ban, ezért kell wh + zászló. Élõholtakra pl. csak a stun hat a wh-ból, az ancik mégis hamar szétkapják azokat."
-Ha neked a 120-200 dmg megfelelõ amikor 10000 lifeos mobok jönnek, akkor tudok gratulálni.
Majd ezután:
"Te állítottad hogy nem elég önmagában az anci, én meg azt hogy de, a wh csak arra kell hogy a stunlockolt ellenfelek ne tudják lecsapni azokatmielõtt végeznek. Persze ha emellett még %reduce lifeot is csinál, az jó, de csak hab a tortán. Nemtom mit nemlehet ezen megérteni."
-Itt mondod, hogy szerinted a WH csak arra kell, hogy stunlock legyen, hogy az ancik tudjanak irtani és ne haljanak be. Éshogy önmagában neked az anci sebzése elég, war horn pusztitó dmg-jérõl szó nincs. Majd hozzáteszed, hogy ha van health reduction, az "csak hab a tortán". (mintha a health reduction olyan elhanyagolhato dolog lenne, pedig mint emlitettem az adja a damaget az egesz buildben, nem a 200 damages foskatonák)
Ebben a commentben szó nincs arrol, hogy a health reduction undeadokra vonatkozó sebzésére céloznál, és NEM is lehet , mivel az elõtte levõ postodban azt állítottad, hogy nem is hat rájuk ("Élõholtakra pl. csak a stun hat a wh-ból,"), így effektíve a nullára nem mondhatod azt, hogy az lenne a hab a tortán.
Majd miutan rájöttél, hogy az egész igy nem állja meg a helyét, megprobálod belemagyarazni, hogy te mindvégig az undeadokrol beszeltel, ami ebben a formában nem igaz, legalábbis a commentedbõl nem ez látszik.
Eredetileg a problémád az volt az 1 oldalas postommal, hogy szerinted igenis jól sebeznek az ancik. Ebbe sikerült belekötnöd, mikor egy anci sebez 200 at és 10k+ lifeos mobok rohangalnak legend hadesnel. Örülök, hogy neked elég az a damage. Nyilvan leesett a huszfillér idõvel, és megprobaltad az egészet kisarkitani arra, hogy itt a téma nemis az ancik sebzése, hanem hogy a CSONTIKra nemhat a reduction és az egészet ez határozza meg, sõt te mindent csak a csontira vonatkozóan irsz és irtal. Erre mondom hogy terelés, ill. tagadás.
Szeretek vitatkozni, de nem olyanokkal akik ha hülyeséget mondanak és rájönnek, megpróbálják megmagyarázni, hogy egészen másról beszéltek.
Ebbõl tényleg nemkérek, thx.
Ismételten éljenek a többszáz dmg-s ancijaid, mert nekik csak 1 stun kell es pillanatok alatt megölnek mindent. Hajrá
tenyleg off.
Éljenek a párszáz damages ancik.<#eljen>#eljen>
Ha egyszer jók az ancik, akkor miért kéne elhallgatni? Ja tudom, mert anno ezt is én dobtam be a köztudatba, és akkor nehogymár jó legyen...
Nemtom hol láttad hogy az élõk elleni hatékonyságról beszélek, mikor végig élõHOLTAKról volt szó. Te állítottad hogy azokat is sebzi a wh res levétel után, én meg azt hogy deathchill tuti nem szedi le róluk a rest, lich esetleg (az egyébként is érdekesen mûködik), és HA ESETLEG ÍGY VAN, akkor az már csak hab a tortán. Élõkrõl még mindig nincs szó.
Jössz itt ezzel a csonti témával, pedig azokat ezerféleképpen megölöd, ha már 100% recharge vagy.
Arrol volt szo, hogy kifejtettem hosszasan valamit, majd neked megkellett jegyezned, hogy az Ancik igenis JÓK, csak hogy né érts egyet valamivel. Szerintem meg nem jók, lehet neked azok, nekem nem. Aszontad, hogy a War Horn sebzése csak "hab a tortán", az ancik pedig "jol" sebeznek. Biztosan csak én értettem félre valamit.
Egyébként pedig megkérdõjelezted az élõk elleni hatékonyságát, ugyanis azt mondtad, hogy az élõholtakra nemhat, míg az élõknel csak "hab a tortán", mintha az ancik sebzése lenne a mérvadó.
reménytelen <#wilting>#wilting>
Van wh-s karim (asszem 60-nál hagytam ott), tudom hogy jól sebez, de mivel életerõt redukál, kell hozzá életerõ amit lehet redukálni. Egy hulla kifejezetten nem ilyen. És ugyebár CSAK a hullákról volt szó, az élõk elleni hatékonyságát nem is kérdõjeleztem meg. A deathchill 2. passzívja elméletben (+skillekkel) 100% feletti life rest szedne le, de csak élõkön mûködik (ha mûködik), csontikon nem. A lich elképzelhetõ hogy képes rá, az kicsit érdekesen mûködik amúgy is. Akárcsak a Hades elõtti kék gólemek (fasztuggya már a nevét), amirõl a squall se szedi le a rest.
Az, hogy vannak csontik, amik ellen nem olyan effektiv, tegyük fel, hogy a mobok 30% át érinti
Így van. De csak errõl a 30%-ról volt szó. Láttál valahol olyat hogy mást írtam?
x3-ban, meg x10000000000000-ben sok minden nem mûködne elég hatékonyan ami az alapjátékban igen. Itt viszont nem egyes modok sajátosságairól beszélünk, hanem magáról a játékról. Jó példa erre az íjász, ami annál nagyobbat sebez minél több az ellenfél, így egy x100000000000 modban nyilván fényévekkel jobb lenne mint az alapjátékban. Viszont a játékot nem x10000000000 moddal együtt készítették. Ugyanúgy más lenne a felállás ha a recharge cuccok nem adódnának össze, és nem lehetne 100% recet csinálni. Egyik dolog se a játék része.
Erre te mit teszel? Keresel valamit amibe gyorsan beletudsz kötni és mindezt kissé alaptalanul, de azért ide kell okoskodnod valamit, nehogy csalódást okozz még valakinek...
Lehet neked a War Horn sebzése csak "hab a tortán", gyanítom, hogy nemjártál még ilyen buildes karival legend vége fele. A War horn a jatek egyik legjobban sebzõ skillje ami a mobokat illeti.
A 10000+ lifeos endgame mobokat is kb 1-2 masodperc alatt sebzi le effektive 0-ra, emelett megallítja õket, és mivel nyomnod kell folyamatosan, hogy stunlock legyen, ezért kell valami ami leüti a fennmarado kis lifeokat, és épp erre jó az anci.
A hõnáhított ancid 200 ig üt, zaszloval ugy 350-et kb. Ha vannak öten az 1750 dmg ha ütnek egyet. Amikor radront 8-10db 10000 lifeos szörny, az az 1700 dmg egy loszar, a War horn sebzesehez merve, ami az egesz bandat egy pillanat alatt párszáz lifera szivja le.
Az, hogy vannak csontik, amik ellen nem olyan effektiv, tegyük fel, hogy a mobok 30% át érinti. A csontiknak amugyis kevesebb a lifeja, minden minden mas mobnak, es eleg szarul birjak a fizikal dmg-t. De ha mar 100% recharge vagy, nyilván lesz a Warfare melle egy masodlagosad, pl Spirit, ahol az alltime Outsider az aoe ütéseivel, meg a licheking szinten healthreductionnal + resist levetellel + aoe-vel epp eleg lesz ahhoz, hogy az eleinte resistelo csontikat is eleg jol leirtsd a karival, de nem azert mert olyan hude kurvajo lenne az anci.
Egyertelmuen irtam, hogy akkor tartom jonak, ha van mellé sok más (stun, healthreduction, dmg), és hogy szerintem milyen buildbe valok.
Mindezt amit irtam, még nemis x3-as körülmények közt értem, ott méginkább elenyészõ az ancik sebzése önmagában. Lehet nalad legend act1-es csontikat szépen viszik, de én nem az alapján döntöm el, hogy jó e valami v sem.
Szerinted az ancik jók mert ütnek fejenkent ~400-at! , szerintem meg szarok, mert egy pillanat alatt behalnak, ha nincsenek a mobok lestunnolva és megfelelõen lesebezve a jatek vegen. A bossokillekrõl meg inkább ne is beszéljünk. Mar a legelsõ postomban is leírtam, hogy mire tartom jónak az ancikat
Ha neked az ancik Jók, legyen, ez a te véleményed! , én tartom azt, hogy csak akkor jók ha van mellé damaged meg stunod, egyébként kaksi.
Ha nemhiszed el, nyugodtan menj be legend végére, stunolj le mindenkit valami skillel, health reduction, vagy normalis dmg nélkül és majd öregszel pár évet amig igy "jo sebzésû" ancijaid leölik a mobokat hadesnél max liferol.
Úgytünik, hogy nagyon más nálunk a mérce ebben a játékban ami a kiosztott sebzéseket illeti.
részemrõl ennyi.
Hát tudom,hogy nem ez a legjobb dual fegyos kari,de mindenképpen ki akartam próbálni,most vagyok lvl 31.Alakul.Amúgy csak azért nem szeretnék még 100%recet-mert még nincs meg minden cuccom hozzá;ennyi a rövid magyarázat,hogy miért volt fontos,hogy nem 100 recre legyel építve a build.Most ugy döntöttem,hogy a legfõbb védelmem az a sebzésem lesz,mármint converted health-ben,a legalsó trance segítségével.Szerintem elég nagy százalékban (20-30%) nagy sebzéssel,gyors attack speeddelmennif fog ez legenden is,csak kéne majd találni valami jó zöld fegyot hozzá,ugyhogy most azon leszek majd!
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
temeg erre aszondod, hogy jok ha warhornozol .."Jók az ancik IT-ben is, a sebzésük megfelelõ, csak könnyebben halnak mint 1.08-ban, ezért kell wh + zászló. Élõholtakra pl. csak a stun hat a wh-ból, az ancik mégis hamar szétkapják azokat."
De örülök, hogy sikerült talalnod valamit az x sor között, amiben ugyanazt mondod reszben mint en, de te megsem ertesz egyet. lol
na hagyjal
Örülök<#szomoru1>#szomoru1>
// Max a lich tudja leszedni csontiról a rest (ha tudja), deathchill pl. nem.
Mindenesetre köszönjük emese.
Harbi temahoz annyit fûznék hozzá, hogy talán az volt az a kari, ami nem igazán teljesítette a hozzá fûzött reményeket. Csináltam jopar dual wieldert, de a harbi nalam valamiert megis törékeny volt. Merthát ott a két véglet, az egyik a Slayer, a masik a champion.
A slayer csinalja a legnagyobb DPS-t az összes dual wielder közül, mert nagyondurván krittel és nagyonsok resistet szed le, es hatalmas damage upja meg attackspeedje van. Dehát éppen ezért elég törékeny, nehéz vele játszani, fõleg legend x3 ban. Bár a végefelé már ugy toltam, hogy kiraktam neki valamennyi marksot, a passivjait meg kihuztam , mert akkor már volt rá skill pont, igy az x3 as tömeget szétlõttem bowwal, minden mást pedig lekaszaboltam 2 folggal, a bossokat is 1-2 sec alatt.
A másik véglet a champion ugyebar, ami talán a legjobb dual wielder. Hatalmas life, vannak petjeid amiktõl kapsz damaget meg attackspeedet, meg valamennyit tankolnak is. A plague remek skill legenden, foleg x3 as tömegben nagyon jól terjed, meg rárakod egyszer az egyik bossra a három közül és folyamatosan körbe fertõzik egymást kb. Szal összességben kétszer annyi lifeod van , mint egy slayernek + van par golyofogod, de a damaged meg a 3/4-e kb, meg mondjuk 20% al kevesebb krited van. Mindenesetre sokkal biztonsagosabb vele a jatek, fõleg ha még valami erõs attack dmg converted to healthed is van.
Ezekkel szemben ott a Harbringer amit a kettõ közé raknék leginkább. Jobbak a tulélési esélyei mint a DW slayernek, fõleg ha nem a felsõ trancet választod. Mindenesetre recharge nelkul kb azonos szintu dmg-t hozol ki belõle mint a champbõl, de közel sem olyan szívos. Ugyanis a recharge nelkuli phantom strike nem egy nagy durranas, tul ritkan tudod ütni, hogy ugy istenigazabol mervado legyen a mass dps-ed szempontjabol. Ha betrayer fegyvert hordasz, akkor a felsõ tranccel nemfog stackelõdni a reduced, ahogy shorlex is mondta.. (bár ez érdekes dolog, mert a liche king soul blightja ha jól emlékszem összeadódik a squalall, pedig mind2kettõ reduced res néven fut). Igazabol sok mulik azon, hogy hogyan jatszol. Ha siman x3 nelkul mész, akkor egy elég jol gearelt harbringer is meg fogja allni a helyet még ugyis, ha a legfelsõ trancet valasztod (tovabbi dps). Recharge nélkül is van pár stunolo , ill enemy-t béníto skilled amivel megtudod menteni magad 1-1 éles helyzetben, bár ugyvettem eszre , hogy ebben a jatekban igazabol akkor vagy hatekony, ha kinyirsz mindenkit secperc alatt, mégmielõtt komolyabb kárt okozhatna neked. Szal azért lehet apritani siman a harbival recharge nelkul is... Befutsz whirlwindel, aztan 1 phantom, par pofon és fekvés van, aztan mész a következõ groupra nyomsz egy lassítást azokat szétkapod onslaughttal, felmegy a dmg-d a következõ groupra mar megin rá whirlwindelsz, stb stb. Csak nekem ez az egész picit macerás volt, fõleg ha x3 alatt mész vele dropmod mellett, ahol 1000 mob ront rád és mindegyik tele van lila cuccokkal.. Akkora sallerokat kapsz stun nélkul, hogy eleg nehez egy megfelelõ védelem nélküli dualossal helytállni, meg mivel nekik is brutál cuccuk van, ezért joval szivosabbak, összevissza resistelnek, reflectelnek stb.
Bár mondtad, hogy nem akarsz 100 recet , megértelek😊 Énis amikor untam már az instant skilles karikat, mindig elõkaptam valamelyik dualosomat funolni vele picit, mert nagyon látványos ahogy harcol. De véleményem szerint a dreamnek nagyon kell az a 100% recharge, ha meleet csinalsz ami nem dualos ill ha castert akkor kötelezõ jelleggel, mert egyszeruen kivánják a skilljei. Instant phantomos karibol amugy a Harus üti a legtöbbet, míg játszani a Divinerrel a legkényelmesebb. Még egy mindössze 2000 dps-es divinerrel is röhögve lehet instant phantom + dark covenanttal farmolni legendet x3 ban, anélkül, hogy életet vagy manát kéne töltened és a gagyi dps ellenére mégis gyorsan irt.
Amit shorlex irt , hogy 100% reccel jöhetnek már az ancik is. En nemszeretem az ancikat. 1.08 ban még régen eleg overpower volt, eshat voltak sokan akik mer nemboldogultak meleeben legenden, azzal ölettek le mindent, hatul allva harcos létükre.D Aztan az 1.20-as patchben, meg mar IT-ben csunyan benerfeltek az ancikat, és igazabol legenden szart sem érnek. Gyorsan halnak es a sebzésük is lókaki. Egyedül ugy mukodnek jol, ha a warfare melle felveszel valamit ami reduced resistancet csinal, ráfekszel a War Hornnak a gombjára, mindenkit lestunolsz es leszivod a HP-ját ilyen 5% ra pillanatok alatt, az ancijaid meg leütik az álló 0 lifeos mobokat. Erre jók ,másra nem. Igen, véghezvihetõ ezis a harbringerrel, de akinek volt már war hornos karija az tudja, hogy kb 5 percig izgi vele jatszani.
1 szó mint száz, van jobb dual wielder is a Harbringernel, de ha mar ezt valasztottad, akkor sztem egy jól confuseoló nightmare megéri, meg minden más ami a damaged es a tulelési eselyeid növeli. Ilyen distort realityre es egyeb castolando cuccokra annyira nem erdemes pontot aldozni, mert amire elcastolod az alatt 3 pofont vinnél be. Bár való igaz , a distort reality legenden is egész faszán megállítja a mobokat asszem, nem ugy mint a war horn.
( igen ez a hsz. vasz szerint nyalas leaz😊😊😊 lállll)
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
A bannolást ne erõltesd, mondtam már! Moderátor leanyázása miatt (is) már rég ki kellett volna bannolni innen titeket, szal jobb ha meghúzod magad, és nem erõlteted a témát!
Ezt a szánalmas vergõdést meg be lehet fejezni, ha ma se toltad volna ide a képed, ma se lenne itt flém.
Erre gondolsz: "te szánalmas hülyegyerek"? És még csodálkozol ha hasonló stílusban kapjátok a választ?
ezert mar nem egyszer ki lettel innen tiltva
Ezért még - sajnos - egyszer se lettetek kitiltva. Eddig...
Azt látom hogy elmeroggyant vagy, nem kell bizonygatnod. Elég visszanézni az utolsó pár hét termését, csak abból áll hogy ti flémeltek itt szanaszéjjel, én meg védem magam. Az egész abból indult ki hogy beszélgettünk itt vkivel (már nemtom kiv olt az), erre te idetoltad a pofád és leugattál hogy így nem jó, úgy nem jó, csak a te sztár csíterkarijaid a menõk. Kérdezett valaki? Nem! Akkor meg? Sorlika haverodnak meg egy értelmes hsz-e nem volt, idejött, meglátta hogy te flémelsz, és beszállt õ is a nyálfröcsögésbe.
TE viszont rendszeresen ocsmány modon sertegetesz
Igen? Már megint hazudozol össze-vissza! Mutass már egy olyat, ahol én sértegettelek téged, és nem te engem! Ne olyat, ahol a te sértegetéseidre válaszolok, hanem olyat ahol én kezdem. Na? 1 db, nem nehéz... Vagy mégis?
Szal ne játszd itt a mártírt, te vagy itt a fõ flémer a sorlika haveroddal együtt, meg a pár bólogatójános iskolatársaddal, akik szintén csak a flémet szítják, mint ez itten. Nembaj, nanduszka is így kezdte, sokáig nem bannolták, aztán csak feltûnt egy idõ után a modiknak hogy ki is a valódi flémer, azóta már vagy 3-at kapott. Titeket is utolér elõbb-utóbb a végzet, ha így folytatjátok. Márpedig semmi jelét nem mutatjátok az ámokfutásotok befejezésének.
Nemtudom, hogy te milyen gyogyszeren elsz, de valami cseszett erõset kaphatsz, ha ennyire megvan zuhanva az elméd meg a memóriád. Shorlex par honapja elkuldott az anyjaba egy modot itt? Megközelítõleg másfél vagy két éve!(nem pár honapja ahogy te mondod) jómagam tettem ezt , egyetlen egyszer amiota idejarok erre a forumra. Elpattant az agyam a faszsagaid miatt, es idehivtam akkor egyszer egy modit, hogy nézze meg mit mûvelsz. Kb ugyanigy beugattal mindenkinek, es nemkerülted az obszcén szavakat sem, de az admin kb semmit nemtett azon kivul, hogy kitörölte a legutolso 2 oldalt a forumban, ami televolt a flemjeiddel, meg 1-2 valasszal amit jomagam és még sok más ember irt. Csakhat a törölt postok közt volt par olyan is ami masfel oldalas build leiras es hasonlok voltak, igy kissé beragtam az adminra es elküldtem az anyjaba, mert sokminden volt amit csinalt, csak nem rendrakas. Adott 1 büntetõpontot, utana ezt megbeszeltem vele privatba, elnezest is kertem erte. Ezvolt az egyetlen egy alkalom h valakivel igy beszeltem a forumon, és mondhatjuk, hogy meg is bantam. TE viszont rendszeresen ocsmány modon sertegetesz embereket es ezert mar nem egyszer ki lettel innen tiltva. De megbanasnak jelet sem mutatod, visszajössz es csinalod ugyanezt, de ahogy lathatod ezt egyre többen latjak. Igen , most jöhet a duma h õk a haverjaink akik egykövet fujnak velünk , jajj szegeny virsli , mindenki csak bántja õt, szövetkezik ellene.. brühühüh , majd zokogunk az ujjabb koponyas accneved felett.
A büntipontok itt az sg-n pofa alapján mennek. Ha a moderálási szabályzatot betartanák a modik, az ilyen sorlex, dudo félék már rég nem szennyeznék itt a levegõt a sorozatos beszólásaikkal.
Ja ás hogy tudd, sorlika pár hónapja elküldte kandurex modit a k. anyjába - persze 1 db büntipontot nem kapott érte. Szal...
Még egyszer thx.
zan
Akarsz beszélni róla?
Kedvességed elõre is köszönöm!
Tényleg? Bizonyítsd állításodat! Mutass 1 (gyk: egy) olyan hsz-t, ahol én kezdem a személyeskedést, nem csak valamelyik hivatásos flémer haverod beugatására válaszolok! Ha nem tudsz ilyet, akkor te is csak egy hazudozó vagy, aki idejön szítani a vitát, meg beszólogatni.
Csak egyre kérlek,én ne legyek a beszólásaid célpontja
Személyeskedni azt tudsz, mi? Csak nehogy válaszoljon rá vki, mert attól összeomlik a mimóza lelkivilágod.
Ilyen indítással tõlem ne várj segítséget, majd jön vmelyik editoros haverod, aztán megmondja melyik trainerrel lehet 1 sec alatt 75-ös karid.
instant distort reality zászlóval, meg mittudomén, annyi mindent lehetne csinálni 100 reccel, probáld meg azt eröltetni mégis 😄
tegnap elkezdtem irni csak nem tudtam befejezni.
szoval harbinger az egy olyan kari amiböl kb annyi félét csinálsz ahányat nem szégyellsz.
Most igy kapásbol ahogy nézem a skilleket 4-5 féle harbinger jut eszembe, nem olyan ez mint a ranger, ami azért elég egy huzalon értelmezhetö kari leginkább (bár caster rangert is lehetne csinálni de milyet 😄)
szoval.
lehet pure dual wielder, no reccel. ez esetben a dual wield ág értelemszerüen megvan, onslaught és a dream passive-ok nyikván kell. lehet tenni mér ne alapon fantomra, ami kötelezö az a zászló, jol jön 1-2 pont a wispre. számomra itt kérdéses a trance megválasztása, mert a resist levételek a végtelenségig nem stackolnak, igy nem tom van-e értelme a legfelsö trance-nek. lehet inkább a középsöt nyomnám be. war hornra is mehet 1-2 pont miért ne.
ami engem jobban izgatna az egy 100%rec-es caster harbinger vagy egy 100%reces fantom bomber.
Az elözönél pakolgatnám a zászlokat, és maxos ancikkal, maxos wisp felsö passzivjával +4-5 skillel (meg még egy a zászlobol az 6 😄) cseszerinteném az nmy-t és közben horn (ugye a horn-ra sztem hat a legalso dream passziv vitality damage +-a) cucc az csak a 100 rec kell meg minél több def ability és avoid, resistek. sztem ez a kari fun lehet de bossoknál fika, nem tom.
a fantomos 100rec az értelemszerü. zászló, fantom, passive-ok minden mennyiségben.
de ha nem 100 rec az elérni kivánt cél akkor mondom dual wielder
ilyesmi
Szóval ha esetleg valakinek van valami jó kis harbi-buildje ,ami nem -100rec-re épül,szivesen áttanulmányoznám😊!
Üdv
Nincs kedvetek egy harbinger leírást is készíteni a ranger mellé(mármint ami a ballor.hu-n van)?😊Gondolom nincs,csak azért rákérdeztem,mert most fogok megint folytatni egy harbit,régen megkérdeztem itt,hogy mit ajánlotok,melyik tancet,meg mit használjak szerintetek...de már elfelejtettem és rohadtul nincs kedvem megint visszakeresgélni,mert legalább már az egy fél éve volt.Na mindegy;amúgy meg bocsi mindenkitõl.,hogy félbeszakítottam ezt a csodálatos eszmecserét,ami itt volt.
Üdv