23078
  • vasziszdasz
    Nincs crackelve, és ugyanaz a win felhasználónév mint alap TQ-ban.
  • vasziszdasz
    Fasz kivan már ezzel a szarral, importálom a TQ-s karaktereket IT-be, a karakteren kívül elfelejt mindent, kezdjem 0-ról, de érdekes mód a wp-kre mégis emlékszik. Régen nem volt ilyen szar ez, most mitől?
  • ntex
    hmm. Ezek szerint te rögtön kiraktad a mastery csíkot a scatter miatt ? lehet átpakolom a pontjaim :D
  • ntex
    igen lehet béna vagyok mivel játszottam össz-vissz régebben 2 hetet a játékkal, csak beleolvasva a topicba láttam milyen tápos karikat lehet csinálni kedvet kaptam kicsit komolyabban foglalkozni a játékkal, csak még nem tudom lesz-e türelmem hozzá
  • vasziszdasz
    Moddal már nem ugyanaz a játék, felborítja a játékegyensúlyt. Az íjásznak pont kedvez, mert az a scatter működési elvéből kifolyólag nagy tömeget könnyebben öl mint 1-1 ellenfelet, de másoknak nem. Íjásszal így annyira easy lesz a játék hogy az már cheat.
  • pluhi
    Elég kevés infot adtál a karidról, de úgy érzem egyszerűen kevés a HPd. Mastery ki van maxolva? Normálon nem sok minden kell, csak kis AOE a haladáshoz, study prey+call of the hunt a bossokra. Nem tudom hányas vagy, mennyit farmoltál Act1-2-ben. Én kb így néztem ki lvl20-on.

Szedj fel pár zöld +%HP +%STR cuccot, az esik bőven. Art of the hunt ha fenn van, nem lehet lekötni, az egyik tuti halálforma Act3-ban kilőve. Maxos scatter takarit bármilyen kék ijjal. Wood Lore gyorsit, ami a legsimább útja a DPS növelésének. Próbálj gyúrni az attack speedre, valami faja zöld ij egy +%speed ereklyével jó alternativa lehet (Bramblewood csak Act4 eleje sajna, addig ki kell húzni). A scatter működési mechanizmusa miatt a lövési sebesség a legfontosabb normálon szvsz.
    Ha ez megvan, mehetsz xmax-on, nem lesz gond, tömeget jobban irtasz, mint külön álló szörnyeket. Gyors a fejlődés és mégse cheat.
  • vasziszdasz
    Naés persze a titkos pályán a zöld csonti, amelyik szintén 100% IM-et nyomat. Ott jól jön egy oracle, fullos élőhalott resisttel, meg light ressel.
  • vasziszdasz
    Akkor elég bénán nyomod ha ezek gondot okoznak. A kék sárkányokon csak az IM a gáz ha felrakják, de látszik a sárga karika, meg előtte breakelnek egyet, szal fel lehet rá készülni, csak figyelni kell. A kék golyók stunolnak, kell stun resist, vagy nem kell elé állni. Quakeben is kell strafelni, itt is. A pókok harcosként se gond, pedig van vagy -60% poison resem.

Az alapjátékban csak tájfun a gáz (csak 1.08 utáni patcheknél), meg a kék sárkányok, mert ezek használnak IM-et. IT-ben bejön még melléjük a kék gólem, ami rejtélyes módon lightning immunis, viszont 1 tűzzel lefúj mindenkit.
  • Broafka
    teljesen így érzek most én is. Két választásod van:
    1, rendesen játszol, és végig szenveded a normált
    2, megnézed hol vannak a fontos elsődleges questek, és hol kapsz attribute-ot vagy skill-t questért, defilerrel bepipálod az összes WP-t, aztán ugrás szerűen haladsz. Beállítasz egy kb 10X-es XP szorzót, meg ilyeneket, és így viszonylag gyorsan ellehet jutni Hadeshoz. Az a jó hogy act 3-ban szinte semmi sincs, kell egy west silk road wp meg egy Chang vagy milyen WP meg az utolsó, nagyjából ennyi. (amúgyis az a legunalmasabb véleményem szerint)

tudom hogy csalás, de belegebedek az unalomba én is normálon
  • ntex
    Sziasztok!

Újra elővettem a TQ-t hogy zúzzak kicsit, de megint beleestem abba a gondba amibe régebben is, mégpedig az hogy Normalon uncsi a játék, alig esik használható cucc (x5-ös drop ratekkel is) és ACT III-ban már elég nehéz a haladás (Huntert kezdtem). Egyszerűen vannak olyan mobok amik 1-2 spellel leszednek (pl. kínai nagy fal után vannak ilyen nagy állatok amik kék gömbökkel lövöldöznek, ha az elkap végem, vagy ott a sárga tigrisember ami ledobja a zászlót és két ütéssel leszednek, vagy említhetném a spidereket is amik elég szépen sebeznek 80%-os poison res mellett is, ha 4-5 rámjön sokszor alig élem túl.)

Nem is beszélve a bossokról.

Valszeg velem van a gond mert nem tudom mit érdemes kigyúrni, mire érdemes pontokat rakni, milyen cuccokat szedjek össze.

Ha valaki meg tudna dobni egy linkkel ahol minden fontos infó le van írva a játékról, (milyen classoknál mit érdemes kirakni, milyen statokra kell a pontokat tenni meg ilyesmik) nagyon megköszönném.
  • vasziszdasz
    Sokat kell leechelni, akkor mindegy mennyit sebeznek. Vagy kell 100% block. És legfőképp nagyot kell ütni hogy ne legyen idejük visszatámadni. Lassítás meg egyéb fasságok semmit nem érnek, csak a nagy pofonok. Egyedül ami jó az a stun, de ahhoz meg caster kell. 300% fc CL-el stunlock van, csak idő kérdése minden ellenfél. Viszont IM az ne legyen rajta, mert instant death.
  • yc1980
    Üdv Csodakalap.és a többiek ! :)

nos ha 2 ember játsza (próbájátok ki az übermod-ot ketten ;))) )
    akkor az egyiknek mindenképp ijjászt választanék,mert ott nem számít a magas DA ha jól tudom....ezért lesz mókás majd ha akt 4ben jártok,és jönnek a démon íjjászok..gyorsak..sokat sebeznek,és rengeteg van! :)))

Amit én el tudnék képzelni,az mondjuk 1 dream+spirit és mellé 1 hunter+nature,vár igazából kellene 1 warfare a zászló miatt,kimaxolva nagyon épetképessé teszi a harcos karaktert ! :)
    a dream+spirit azért jó,mert a dream ágon van resist csökkentő(piercing ellen pl...) és van lassítás is....a PH-ról nem is beszélve...no meg a nightmare... :) spiritnál meg ugye az aurák,és a lich king+outsider... talán e kettő kombinációjával jól lehetne haladni,mert a dream+spirit benne lenne a sűrűben,az íjjász meg hátulról szedné a többieket ! :)
    Baromi zavaró mikor harcos karaktert lefagyasztanak,vagy elkábítanak...mikor vagy 60 lény veszi körül,s esélyed sincs menekülni! :)
    vagy még 1 oracle-et tudok a harcos mellé javasolni...a ternion brutális..csak sajnos kevés az élete és könnyen leütik! :)

• HerrKiss
    Most kaptam egy e-mailt a boltból, ahonnét megrendeltem, hogy nincs, és már nem is lesz ű

Nincs véletlenül valakinek egy mára feleslegessé vált, eredeti TQ - Immortal Throne CD-je? Vevő lennék rá.
  • kgabus
    Köszi!

Ha hazaértem, ki is próbálom.

Bye-bye Levszki! :D
  • xtimer
    Hello!

Nekem volna egy olyan problémám, hogy erősen szaggat a játék és sűrűn(5-10mp-ként) elsötétedik a képernyő és loadingol...egyszerűen nem tudok rájönni hogy miért lehet ez, igaz hogy laptopon játszok de a systemreqlab szerint bőven megüti a recommended szintjét a gép. Ja és persze min. grafikán is szaggat. Próbáltam már újra rakni a játékot, fel is peccseltem, új vga driver és semmi javulás. Ha van valakinek valami 5lete ne tartsa magában, előre is köszönöm!
  • Csodakalap
    Köszönöm hogy üdvözöltél.
    Mit szólsz ahoz, hogy egy spirit dream kombinacio megcsinaéva harcosként? ezen agyalok most es nem tudom mennyire lenne mukodokepes, de kombosnak tunik, a megfelelo skillek bevalasztasaval. Mindeketto auraban sebez, jo tomegsebzes és osszekomboznak az eleterodamage es resistlevivesek. Dexe kicsit alacsony lenne, ezret latom gyengenek, de a mapon levo lenyek ellen talan eleg, a bossok ellen meg amugy is mindegy.:) Nem hiszem h rekorder defenzt attackot tudok vele osszehozni, tehat....
  • Csodakalap
    igen tisztában vagyok, hogy nagy a defenzuk es attackjuk a bossoknak es a lenyekenek is. A szavaidbol kiveve, ütéssel nem boldogulok majd ellenuk(marmint a folenyek ellen) Hacsak nem szerzem be a legtapabb cuccokat, egy full tamadora gyurt karival. Igen a spirit ketsegtelen hatasos eme modban, és jol boldogul a tapos dream is.Az epic act 4 meg messze van. Most meg csak normalon jarunk, és en aggodok a normal act 4t miatt is. Ott aranytalanul megnő a ránk mert damage mértéke, ami brutal lesz eme módban.(plusz a ket jatekos is kemenyit rajtuk gondolom)
    De szeretjük a kihivasokat. Lehet a harcos kariknak tobb sanszuk van a legendaryn majd, de eljutni veluk odaig kemeny lenne, mert a bossok ellen tehetetlenek a tamadasaik sikeretelenségei miatt. Nincs jo sebzo skilljuk ami megmentene oket. De majd azokkal is megpróbájuk, de valami naon kombos kaszt parositasok kellenek, hogy menjen a dolog.
  • yc1980
    Üdv Csodakalap ! :)

jó látni minden egyes TQ fan-t! :)
    Az achilles modhoz volt szerencsém...azért nem tudod eltalálni,mert a modban meg van emelve a lények OA-ja DA-ja,és így csökken az esély a találatokra,és nekik emg nő a kritikusakra! :)
    Ajánlom Neked az Übermod-ot ! :))) az kb az achilles és az xmax keveréke,ráadásul úgy,hogy bossokból 6 van! :) 6 titán pl! :) 2 embert is garantáltam emgizzaszt! :)
    még csak normálon vittem végig...de mind varázslóval,mind harcossal nehéz...

a Resist csökkentés ha epic-en még nem is legenden már igencsak ajánlott...viszont hiába viszed le a resist-et a magas DA-val,OA-val nem tudsz mit kezdeni ! :) csak ha Te is tápolod...volt olyan spellbreaker-em,akivel ki tudtam hozni belőle 4000 DA-t...hát nem nagyon sebeztek meg! :))
    Egyébként az achilles modban aduász a spirit ág...mert ugye ott vannak olyan pet-ek,amik csökkentik %-osan a HP-t (lich king+outsider+aura)...én spellbreakerrel egész jól boldogultam az achillessel !:) de mondjuk 1 jo kis oracle..hmmmm !:))) brutál lightning ternionnal+suall....hát nem sok ellenfél marad állva! :)

és hopgy a 2 mágus meddig fog jól nyomulni,elmondom...kb epic act 4-ig..utána verejtékes lesz !:)))
  • Csodakalap
    Ez a pestis skill ebben a módban elég hasznos.
    Nem voltam még naturevel. Kérdés a refresht lehet a társra is nyomni?
  • Csodakalap
    Ma is messze haladtunk a két playeresben. Két full varázsló karakterrel. Az ő embere: storm earth - es a sebző magiceket gyúrta, a tömeg ellen. Chain meg eleg jó főbossok ellen is. Én pedig a spirit nature kaszt embere vaok. Sebzésfelfogás nagy hp ez a tactika, melle a 3as pálcalövés. Beleállok a tömegbe és aprajtom őket.+ én megyek előre, mert jobban birom, és fogom a damaget is tars elől. eddig zsenialisan boldogultunk, csak lagokkor halunk meg. (néha van elég idegesítő, de ez van) Multiba elég jól dobálja a kékeket, meg zöldeket. egyetlen kivetni valóm, az az h a köveket ezrével dobálja és igy mindből több tucat ki van rakva:S
    Kiváncsi vaok a két magicer meddig nyomul ilyen könnyen. Harcossokkal ugyanez rémálom lenne, de előbb utóbb, azokkal is meg fogjuk próbálni.:D
  • Csodakalap
    Sziasztok Titán fanatikok!!!
    Régi player vagyok a titán birodalmában. Nemrég fedeztem fel ezt a fórumot, nagyon tetszik, hogy ilyen sok "őrült" van még rajtam és cimborámon kívűl, akivel rendszeresen tolom a neten. Jelenleg az Achilles móddal toljuk, és egyedül is azzal játszom, nulláról kezdve. Nagyon nehéz, de ez a jó mert ebben van a kihívás. Nem tudom, próbáltátok e így már? A kentaur így példáúl iszonyat főenemy:) Legalább fél óráig futkároztam előle, mindent bevetve. Ketten lazán vettük az ilyen akadályokat, de egyedűl, maga a brutalitás. De ketten is el fogunk nyilván +fáradni" egy idő után, annyira nehezek a főenemyk. Semmilyen cuccot nem adtunk át a kariknak, csak azzal nyomjuk, amit találunk játékban. Nem tartom játékélményesnek, az erős cuccok átpakolását. De így meg very brutál. Harcossal nagyon nehéz nyomulni, nem lehet vele a főenemyket eltalálni. Még akkor se ha attackra gyúrunk. Varázsló a skilljeivel kombózva, meg tudja nyerni a csatákat, csak naon kell trükközni, mert könnyen meg lehet feküdni.
    De a harcos karik így kilőve a játékból:( vagy tudtok valami tippet?
    Sajnálnám ezt a módot, mert szivesen kiakasztanám ebben a nehézségben is, de úgy néz ki kevés vagyok. Főleg egy harcos karival.
    Benéztem magasabb szintű karival is, ebbe a módba. Aki könnyedén alázta a mapon az enemy tömeget és a bossokat. De amikor elértem egy főlényhez, megsebezni se nagyon tudtam. A minotaur maga a lehetetlen. Megütni nem sok idő van, mert 2 csapásból vesz le 4000 hpt.:) (vagy többet) és ez csak egy epicus mino volt:D
    Megtehetném azt is h achilles módba csak a mapon tápolok, és a főenemyket sima módba verem, de az ugy nem poén, és nem korrekt. Idegesít hogy nem tudok megbírkózni eme kihívással.
    Bár a haruspex karim be tudja verni az achilles főlényeket is mert szalad körülöttük, és nyomja a sebző magicjét, de ezy is egy kissé hosszadalmas. De egy normákis kari a resist csökkentő aura nélkül, hogy veri meg ezeket a lényeket azt nem tudom:) hihi
    Mindenesetre jó muri, van benne izgalom bőven.
  • pluhi
    Ehol
    Moddolva nagyon saját két kezemmel.
    A virágokat a közkedvelt pluhi bácsinak tessék küldeni.
  • kgabus
    Genau, daran muss das liegen!

Bocsesz, hülye munkahelyi megszokás... szóval igen, ez lehet az oka. Amikor fel akartam tenni az 1.17-et nem hagyta, mert fent volt a kameramod. Visszamásoltam a helyére az eredeti database.arz-t, úgy felment, aztán viszont mégegyszer lecseréltem a kameramod miatt.

Viszont ez így elég vacak, hogy azzal nem megy. Vagy van esetleg vmi olyan verzió, ami alatt a változtatások is élnek?
  • pluhi
    Kipróbáltam, nálam nem bugos a Hamados.
    Arra tudok gondolni, hogy esetleg lecserélted a fanpatch installálása után a database.arz-t, vagy egy mod cserélte a tudtod nélkül. Ezt a verziószámon nem látod, az marad 1.17, de gyak. a javitások 90%-a repül.
    A fanpatches database.arz több mint 25MB.
  • kgabus
    Hmmm... fura. Indításkor kiírja, hogy 1.17-es az aktuális verzió, ennek ellenére vígan beadja a bugos bónuszokat. Gondolom elég hozzá magát az 1.17-et feltenni és nem kellenek a korábbi bugfixes patchek.

Végül is mindegy, úgysem használnám, a barbarian csukánál vannak sokkal jobbak, a Homados azért elég ütős, de na, akkor is csalás.
  • pluhi
    Elvileg ki vannak javitva rég. Ment is a sirás mindkettő miatt a forumokon. Nálam nincs egyikből se, de majd kipróbálom, ha esik.
  • kgabus
    Érdekes módon nekem 1.17 alatt is megmaradt a Homados és a Barbarian csuka speed bugja. Nem használom őket, mindenesetre fura, hogy nem lettek kijavítva.
  • HerrKiss
    Nem tudom, én egyszer találkoztam csak számomra bosszantó bug-gal. Mikor görögországot készültem elhagyni (miután legyűrtem a Telkint) rájöttem hogy elmaradt egy mellékküldetés, az elkóborolt spártai katonákat nem kerestem meg a mocsárban. Na, mikor visszaugrottam a megfelelő városba, eltűnt a talaj-textúra, a fekete semmin lépdeltem, és azon voltak a karakterek, tereptárgyak, minden. Elég csúnya volt :-( de szerencsére egy kilépés-visszalépés helyreállította a dolgokat... :-)
  • pluhi
    Még jobb, ez a játék megérdemli, bár ugye rég szétment az IronLore, javitást tőlük nem kapunk már. Pedig lenne mit. A kieg és az 1.17-es rajongók által készitett bugfix patch azért elég normális szintre hozza a dolgokat. Kis házi moddolás még rá (pl. kamera nézőpont berhelése) és korrekt lesz az élmény:).
  • HerrKiss
    Jól sejted :-) az alapj-játékkal játszom. Akkor mégsem vagyok teljesen béna, hogy nem találtam :-)
    Nem szedem le az Immortal Throne-t, csak eredeti szoftvert használok (mióta kiengedtek ), de már megrendeltem...
    Köszi a segítséget. Tegnap este lenyomtam az első egyiptomi Telkin-t .
  • pluhi
    Amúgy karaván ezeken a helyeken van:

Görög: Hélosz, Megara, Delphoi, Athén, Knosszosz
    Egyiptom: Rhakotis, Memphis, Théba
    Kelet: Shangshung, Chang’an
    Hádész+: Rodosz, Elveszett Lelkek városa, Elízium
  • pluhi
    Úgy sejtem nincs fenn a kieg, azért nem találod a karavánt(gyak. a láda). Szedd le az Immortal Throne-t is, és lesz láda.
  • HerrKiss
    Hadd' ne kelljen keresgetnem, melyik városban van láda pl. Egyiptomban?
  • yc1980
    Üdv HK,

nos a láda itt is megvan,csak nem minden városban !:)
    De a nagyobbakban megtalálható,ha megnézed a térképet,akkor ott van részletes leíás,hogy melyik NPC hol található! :)
    Egyébként a ládát is jobban megcsinálták itt,mint a D2-ben !:)

Másik kérdés,a spellbreaker...nos szerintem ez az egyik,ha nem a legjobb DW-s melee cast ! :)
    a spirit ágnak csodálatos aurái vannak,aztán ott a battle standard,a lich king,az outsider,s még sorolhatnám...sok sok mob és bossok ellen is remekül megállja a helyét! :) Érdemes rámenni a +4 skill-re és/vagy a minél nagyobb recharge-re...1 állandó outsider,és állandó battle standard bizony igencsak jó móka tud lenni,főleg legenden ! :))))
  • HerrKiss
    Sziasztok!
    Már több, mint egy napja játszom a játékkal (tisza játékidő, nem úgy érteni, hogy tegnap kezdtem ).
    Azt, hogy Diablo közeli rokona, le sem tagadhatná. Ha nem tetszene, még azt is mondhatnám, hogy rókabőr, klón vagy hasonlók, de nem mondom, mert a játék tetszik. A sok koppintás ellenére, és annak ellenére is, hogy igazán eredeti ötletet nem találtam benne, tetszik. Sok apróságot jobban (vagy legalábbis nekem jobban tetszően) oldottak meg, mint a Diablo 2-ben. A görög-egyiptomi-??? környezet, hangulat, a Diablo 2-höz képest csodás grafika (a Diablo 2 is gyönyörű a maga módján, de azért ez egy másik lépcsőfok - persze később is készült) "elviszi a hátán" a dolgot.

Egy dolog lenne, amit hiányoltam, és nem találtam. A Diablo 2-ben volt egy "láda", ami minden városban ott volt. Ahova elrakhattam azokat a dolgokat, amiket valamikor használni szerettem volna, de még akkor nem tudtam, a még nem teljes erekjéket, ilyesmit, hogy ne kelljen mindig magammal cipelnem, ne foglalja az értékes helyet a hátizsákban. Itt ilyet nem talátam. Tényleg nincs, vagy csak béna vagyok?
  • Broafka
    a haruspex tényleg jó. Íjas természetesen.

nekem a kétkezes harcos karakterek is beváltak. Kezdőként szerintem azokkal lehet aprítani
  • vasziszdasz
    Sok -%life, -res, ancientek, lich, outsider.
  • Roland815
    Hello!
    Én egy kezdő vagyok, és szerintetek milyen egy spellbreaker karakter?
    Ja és egy Bone Charmer?
    Idáig van nekem egy 42-es haruspex-em, és nagyon bevált.
  • vasziszdasz
    Akkor minek játszol vele? Egyszerűbb már most letörölni, úgy is az lesz a vége, és megspórolsz egy csomó időt. ^^
  • pluhi
    Üdv!

Csináltam egy javitott verziót a játék magyaritásából, akit érdekel használja egészséggel és irjon, ha hibát talál.
    Letölt