-
Csodakalap #20418 Sziasztok Titán fanatikok!!!
Régi player vagyok a titán birodalmában. Nemrég fedeztem fel ezt a fórumot, nagyon tetszik, hogy ilyen sok "őrült" van még rajtam és cimborámon kívűl, akivel rendszeresen tolom a neten. Jelenleg az Achilles móddal toljuk, és egyedül is azzal játszom, nulláról kezdve. Nagyon nehéz, de ez a jó mert ebben van a kihívás. Nem tudom, próbáltátok e így már? A kentaur így példáúl iszonyat főenemy:) Legalább fél óráig futkároztam előle, mindent bevetve. Ketten lazán vettük az ilyen akadályokat, de egyedűl, maga a brutalitás. De ketten is el fogunk nyilván +fáradni" egy idő után, annyira nehezek a főenemyk. Semmilyen cuccot nem adtunk át a kariknak, csak azzal nyomjuk, amit találunk játékban. Nem tartom játékélményesnek, az erős cuccok átpakolását. De így meg very brutál. Harcossal nagyon nehéz nyomulni, nem lehet vele a főenemyket eltalálni. Még akkor se ha attackra gyúrunk. Varázsló a skilljeivel kombózva, meg tudja nyerni a csatákat, csak naon kell trükközni, mert könnyen meg lehet feküdni.
De a harcos karik így kilőve a játékból:( vagy tudtok valami tippet?
Sajnálnám ezt a módot, mert szivesen kiakasztanám ebben a nehézségben is, de úgy néz ki kevés vagyok. Főleg egy harcos karival.
Benéztem magasabb szintű karival is, ebbe a módba. Aki könnyedén alázta a mapon az enemy tömeget és a bossokat. De amikor elértem egy főlényhez, megsebezni se nagyon tudtam. A minotaur maga a lehetetlen. Megütni nem sok idő van, mert 2 csapásból vesz le 4000 hpt.:) (vagy többet) és ez csak egy epicus mino volt:D
Megtehetném azt is h achilles módba csak a mapon tápolok, és a főenemyket sima módba verem, de az ugy nem poén, és nem korrekt. Idegesít hogy nem tudok megbírkózni eme kihívással.
Bár a haruspex karim be tudja verni az achilles főlényeket is mert szalad körülöttük, és nyomja a sebző magicjét, de ezy is egy kissé hosszadalmas. De egy normákis kari a resist csökkentő aura nélkül, hogy veri meg ezeket a lényeket azt nem tudom:) hihi
Mindenesetre jó muri, van benne izgalom bőven.